... изключително с органични и минерални торове и се защитават чрез постоянно отстраняване на плевелите и биологична борба с вредителите като молеца, докато остатъците от резитбата се премахват, за да се избегнат огнища на инфекции. Практикуването на стари техники и приемането на съвременни технологии позволяват производството на вино, което в много аспекти е биологично и заслужава да бъде напълно...
... подбрани, спазвайки основните принципи на благосъстояние и уважение към човека и околната среда. Поради тази причина компанията реши да търси за своите клиенти продукти, които произхождат предимно от биологично земеделие, като например биологично брашно, биологичновино, паста от твърда пшеница от Пулия, екстра върджин зехтин, бобови култури, хляб и всички печива, получени от пшеница, отглеждана на същата територия на града Алтамура. Нашата компания се ангажира да спазва поставените цели във времето.
В историческото село Корифсхадес, само на 5 километра от града Карпениси, се намира традиционната таверна ТО АНДАМОВА. Тя е разположена в сграда от 1901 година и функционира повече от 40 години. Таверната се намира на площада на селото, до свещения храм на св. Атанасий. Мястото е магическо и идеално за социални събития (сватба, кръщене). Цената на човек започва от 15 до 20 евро, включително биологичновино. Менюто е разнообразно и може да варира както в цената, така и в предлагането.
...Маслини и зехтин от Мани и Крит, Биологични бобови култури от Тесалия и Македония, Боб от Преспа, Биологичен траханас и булгур от Трикала, Сосове от Митилини и Пела, Гръцки ликьори от кефалонитски рецепти, Биологично брашно и ориз от Македония, натурална козметика от Кюми, Евбия за мъже и жени! В същото време откриват нови иновативни предложения и вкусове, базирани на традиционни продукти или забравени рецепти, като Сос домат с портокал или ягода, Мед с лешникова паста, Мед с мастиха от Хиос, Пасти с крокус от Козани и др.
... малцово вино. Zaanshine Distilleerderij смята, че в такъв случай не може да се говори за занаятчийски произведен Дженевър, Джин или ликьори, но да, за вкус не може да се спори. Опитайте разликата и поръчайте бутилка Zaanshine Genièvre de Zaan и/или Джин в нашия уеб магазин или попитайте за него при вашия търговец. Zaanshine използва само биологично сертифицирани подправки, а зърнените култури са с европейски произход.
ФИРМА, РАЗПОЛОЖЕНА В РАЙОНА НА FRASCATI DOC, КОЯТО ВИНИФИЦИРА ГРОЗДЕ ОТ СОБСТВЕНО БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. В ДОПЪЛНЕНИЕ НА БЕЛИТЕ ВИНОВЕ, ПРЕДЛАГА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ЧЕРВЕНИ ИГРИВИ ВИНО И ГРАПА.
Компанията Monpit Eats е малък бизнес, чиято цел е да предлага на своите клиенти и партньори международни продукти в цялата страна. Специализирана е в няколко области на агрохранителната индустрия, както и в алкохолите и спиртните напитки. Предлага биологичновино, произведено на сицилианска земя, а също така предоставя екзотични агрохранителни продукти като подправки (пипер от Пенжа). Качество, конкурентоспособност и гъвкавост са на дневен ред, за да гарантираме на нашите партньори продукти и услуги с високо качество, което да ни позволи да изградим заедно стабилни дългосрочни отношения.
Fair Shopping е онлайн магазин за био и Fairtrade вино от Южна Африка и Чили, шоколади от Латинска Америка, както и кафе и чай от Югоизточна Азия. Всичко е от справедлива търговия и биологично земеделие.
... голямо качество, но по същество е "биологично" по своята естествена същност. Така, с тази основна философия, се ражда виното Мандролисай, вино, което напълно изразява цялото богатство на природата в тази област.
Използване на био червено вино от Бургьо с традиционни методи. Страстни любители на лозята, ние преминахме към биологично земеделие, за да запазим околната среда и нашето тероар. Домаен Менар работи с коне, за да създаде добро био червено вино от Бургьо в долината на Лоара. Нашето стопанство, разположено в сърцето на Бургьоа, е основано през 1994 година. След като обработвахме площ от 17 хектара...
Безалкохолното вино и пенливото вино трябва да бъдат от Weinkellerei Weinkönig! Имаме 18 различни сорта от конвенционално и биологично отглеждане в нашата програма.
Кантина ди Оргосоло произвежда директно от своите хълмисти лозя вина с високо качество. Вината са произведени от сорта грозде канонау, в чист вид, или с други червени сортове като: кариняно, моника, бовал. Произведените вина са: IGT Локо, DOC Урулу, DOC Ризерва Сорои, Граппа от моносорт: Биологичновино (все още в дъбови бъчви).
... район и стаж в замък, занимаващ се с биологично земеделие в Жиронда, Микаел Милак решава да работи в своето лозе с биологични методи, след като наблюдава класическата работа върху околната среда и природата. Той взема това решение с цел да произведе натурален вино. Комерсиализацията на нашите продукти ще бъде на 100% бутилирана на място. От първия ден ние полагаме усилия да разширим нашето...
Биологично зехтин от Крит, мащерково мед от Сфакиа, вино, ракия и други продукти и билки от Крит, всички произведени от нас. Също така се предлагат за наем маслинови дървета с времето, всеки може да наеме своето маслиново дърво, което ще му донесе поне 1 бидон от 17 литра биологично зехтин.
...Нашата ФИРМА се намира в КАНОЗА ДИ ПУГЛИЯ и оперира в сферата на посредничеството на разливни вина, сортови, IGT/IGP, DOC и DOCG, мъст, концентрирана мъст, както и мъст и вина от биологично земеделие, произхождащи от всички италиански региони. Бяло, червено и розе вино от ЕС или извън ЕС (изисквани в някои особени години на недостиг на продукт) Биологични вина от ЕС или NOP и също 100% органични КЛЮЧОВИ ДУМИ: СЕРИОЗНОСТ, БЪРЗИНА, ДИСКРЕТНОСТ...