...terdézom] е лек и балансиран био бял вино. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием."
Дегустация
Това вино има красив златист цвят с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост.
Опаковка от 3 литра...
Добре дошли в Domaine Tour Campanets!
Разположен в общината Пюи-Сент-Репарад между Луберон и Средиземно море, на 20 минути от Екс-ан-Прованс, нашият очарователен домейн се простира на 60 хектара гори и 35 хектара лозя, на 250 м надморска височина.
НАШИТЕ ЛОЗЯ са засадени на глинесто варовиково почва и се обработват с голямо внимание, в биологично земеделие, за да изразят целия потенциал на н...
...) без недостатъците: премахва петната от тъканите, без да ги избелва и не уврежда влакната, без мирис е и не отделя хлор в околната среда. Той е биоразградим.
Можете да го използвате в пералня, за накисване и с пулверизатор. Той премахва особено петна от: чай, кафе, вино, сос, плодове, доматен сос, шоколад, кръв, урина, пот, трева, пръст, дървесна смола, прополис, розови листенца, всички петна с органичен произход (храна, природа, хора, животни), ...
Oxy'clear е идеалното допълнение за ПЕРАЛНИТЕ ТОПКИ и ПЕРАЛНИТЕ ОРЕХИ.
Стандартно тегло: 500 г / 1 кг / 5 г...
...Ябълковият оцет на Flaguerie е резултат от оцетна трансформация на биологично ябълково вино в оцет. Този натурален оцет узрява в дъбови бъчви в продължение на няколко месеца, преди да бъде бутилиран без филтрация. В дъното на бутилката може да се образува оцетна майка.
Бруто тегло: 1450 г
Тегло на картон с 6 бутилки: 9 кг
Оцетна киселинност: 5°
Остатъчен алкохол: < 0,5°...
...Коментар
От май 2015 г. семейството Шмид-Хагюен работи за възстановяване на Château L’Escarderie. Ангажирани с биологично земеделие с цел сертификация през 2018 г., собствениците поставят акцент на производството на истинско вино, колкото се може по-естествено. Реколтата и много от работите се извършват ръчно. Винарната от XIX век, с много умна полузасипана конструкция, позволява естествена...
... директно в френски дъбови бъчви (25% нови), където протича цялата алкохолна ферментация. Малоалкохолната ферментация не се търси умишлено, за да се запази свежестта. По време на отлежаването върху общи утайки от 10 месеца, виното се разбърква редовно, за да придобие повече тяло. Тази работа "по бургундски" прави тази купажирана напитка вино за отлежаване.
Дегустация: Приятен киселинен нос с препечени маслени и лешникови нотки, щедър и сложен вкус, който ще отговори на всички желания.
...История: Ла Мориан, купаж създаден от Пиер Тайкс през 1997 г., е селекция от парцели, разпределени на 4 хектара и отглеждани в биологично земеделие. Мощен и танинов, това е вино, предназначено за отлежаване.
Сортове: 75% Мерло, 25% Каберне Фран
Винификация: Ръчно бране
Отлежаване: в нови дъбови бъчви
Дегустация: С пурпурен цвят и виолетови отблясъци, това вино изненадва с свежестта си. Нотките на добре узрели черни плодове, касис, но също така много подправки в устата. Устойчив финал с красива плътност го прави много балансирано и апетитно.
...COPLAWAX е нашият първи БИО продукт. Това е естествено бяла пчелна восък, произведен от сертифицирано биологично земеделие от организацията ECOCERT, SAS. Одобрен е за контакт с хранителни стоки и има за цел да предотврати изтичането на вино върху корковите тапи. Предварителна обработка на корковите тапи преди "смазване".
Пчелен восък БИО / Органолептична неутралност...
...Сорт: 60 % шенин, 40 % шардоне.
Почва: Зелени шисти с пурпурни участъци върху шистозни подземия.
Рязане: Рязане по метода Гийо Пусар.
Работа: Внимателно обиране на пъпките, механично обиране на листата.
Винарната е сертифицирана за биологично земеделие. Операциите по поддръжка на почвата се извършват с прецизност, в пълен респект към микробния живот. Защитата от вредители е основана на внимателно...
... вино копринена текстура и красива кремообразност, като добавя и деликатна сложност.
Ароматът се отваря с нотки на медена диня, прясно нарязана трева и лайм, балансирани от екзотични аромати на личи и гуава. На вкус, доминират нотки на мушмули и плод на страстта, подкрепени от свежата и естествена киселинност на реколтата, която придава ярък и минерален финал.
Това вино се съчетава перфектно със салата от грейпфрут и скариди, морски дарове или тайски ястия.
...Винарите от Олерон се ангажират с по-екологичен и хуманен подход. Някои лозари са избрали биологично земеделие. За да спазят този ангажимент, избава произвежда отделно тези купажи, за да ви представи серията "Натурално".
Актеон, символ на тази био серия, олицетворява хармонията между океана, земята, мъжете и жените, които отглеждат този уникален тероар: остров Олерон.
... много положително с годините. Споделяйте го безкрайно с приятели, както на аперитив, така и на масата!
Дomaine: Винарка от 7 поколения, семейството Бодилар разполага днес с 14 хектара, разпределени в 7 общини между Божоле и Макин. Някои кювети вече са сертифицирани в Биологично земеделие и всички ще бъдат в бъдеще. Разнообразието на парцелите позволява на имота да покрие голямо разнообразие от...
...Titus Montepulciano D'abruzzo DOC, БиологичноВино
Състояние: Нов продукт
Държава: Италия
Регион на производство: Тоскана
Наименование: Cotes-du-Rhone
Реколта: 2018
Алкохол: 15°
Обем: 75cl...
...Инновативен безалкохолен совиньон с свеж, минерален и лек вкус, произхождащ от биологично земеделие.
Неговият бледожълт цвят ни носи нюанси на слама. Носът разкрива нотки на грейпфрут, кръвна портокал и лимон. Устата очарова с живостта си и освежаващите цитрусови вкусове, характерни за сорта совиньон. Целият в лекота и свежест, той предлага мека структура с красива дълготрайност.
Разработен от...
...Това сухо бяло вино "откритие" е идеално за аперитив или в комбинации сладко/солено. Опитайте го с азиатска кухня: ще бъдете изненадани!
Дomaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: VIN DE FRANCE
Район: VAL DE LOIRE
Цвят: Бяло
Сортове: Muscat Petits Grains 50 % / Sauvignon Blanc 40 % / Chardonnay 10 %
Метод на отглеждане: Биологично
Съдържание: 75cl
Тегло: 1 kg
Характер: Сухо
Година на реколта: 2018...
Винар, собственик на лозята, нашите лозя се намират в южната част на Вандея и притежават етикет IGP Вал де Лоар. Сертифицирани в органично земеделие, ние отиваме по-далеч от изискванията, тъй като подготовката на нашите почви и лозя не използва синтетични продукти. Днес търсим търговски партньори, способни да разпространяват нашите вина на национално и международно ниво.
...ФЕНИКУЛ ВУЛГАРИС - Foeniculum vulgare
Освен своите лечебни свойства, дивият феникул в кухнята е свежа и сладка деликатес, който ще ароматизира вашите вкусни ястия. Вкус, който наподобява анасона.
Растение
Феникул вулгарис - Foeniculum vulgare.
Кухня
Запарка, отвара, прах, тинктура, сироп, в захар, вино, паста, ориз, уок, тажин, зеленчуци.
Форма / Количество
Цяло био семе / 40g - 300g...
...Почистващ гел за лице с витамин C за здрава и сияйна кожа.
Накрая обещание, което е изпълнено: с този веган почистващ гел за лице, вие ще получите свежа и сияйна кожа, за която мечтаете, благодарение на ползите от витамин C.
Ползи за кожата
Плодовете на какоду, които съдържат до 100 пъти повече витамин C от портокала, се съчетават с антиоксидантния комплекс Вино от грозде и киви Vinanza® за...
...Био запарка Винена лоза "Ромон Натюр".
Листата от винена лоза се използват от векове заради благоприятното им действие върху кръвообращението и помагат за възстановяване на лекотата в краката. Оставете вашия пакет за запарка да се накисне в чаша гореща вода за 3 до 4 минути. СЕРТИФИЦИРАНО AB БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. 100% био, иначе нищо - вижте информацията в нашата категория: Чайове, запарки, провансалски билки.
Продукт на Лаборатории "АРАКЕЛ" в Лансон дьо Прованс.
Кутия с 20 пакета за запарка.
...Без добавени сулфити, без винени добавки и без претенции! Nihil е чисто вино от Кахор, здравословно, 100% Малбек и 100% биологично благодарение на революционната селскостопанска технология (Технологии Марсел Мези).
Nihil, латинска фраза, която означава "Без нищо", дължи името си на много ниското си естествено съдържание на сулфити, почти нулево, а именно 6mg на литър.
Уникално вино, което да се...
...Висящо растение, произхождащо от Южна Европа и Мала Азия, първото споменаване за използването на лозови листа се появява през XVII век, за да облекчи дискомфорта в краката. Червената лоза Vitis vinifera е специфичен сорт, който не е предназначен за производство на вино, а е селектиран заради богатството си на танини и антиоксиданти и за употреба в инфузия, която може да се пие през целия ден.
Френско растение, произведено в биологично земеделие, произхождащо от пермакултура, събирано на ръка и сушено на решетки.
Латинско име: Vitis vinifera
Форма: сушени листа...
...99.8 % Вино оцет от старо червено вино*
- 0.2 % Натурален аромат на шалот
* продукт, произхождащ от биологично земеделие
Този оцет е подходящ за вашите червени меса, за декласиране (патица, магре).
Нежно полейте стридите си, за да подчертаете техния вкус.
Предлага се в бутилка от 25 cl.
Този продукт е наличен също в кубове от 3-5-10 литра и бъчва от 220 литра.
Без консерванти и алергени. Продуктът не е пастьоризиран.
... лозарството. Всеки член допринася със своята експертиза, осигурявайки продължителност и иновации.
Нашите Вина
Открийте нашата гама от бели, червени и розови вина, всички произведени от биологично земеделие. Всяко вино ще зарадва вашето небце, независимо дали предпочитате леки или сложни вкусове.
Посетете Ни
Заповядайте да откриете нашето стопанство, нашите лозя и нашите изби. Участвайте в организирани...
... гастрономия)
- Crémant d’Alsace brut
- Crémant d’Alsace rosé
Посрещаме ви в уютна обстановка, за да откриете цяла гама от ельзаски вина. Ще получите ценни съвети и подробни описания на всяко вино. Около петнадесет референции на вина са на постоянно дегустация.
Внимание: прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето. Консумирайте с умереност.
... могат да се съхраняват за по-дълго време. Червените вина се произвеждат на 25 хектара, съставени предимно от Мерло, но също така и от Каберне Фран и Каберне Совиньон. Парцелите със Совиньон Блан и скоро Семийон са посветени на производството на нашето бяло вино.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
...От Сен-Жозеф до Фиту, PIERRE & JUSTIN обединява около двадесет малки изби, които споделят една и съща философия за "вина от тероар", предимно в "биологично земеделие". PIERRE & JUSTIN е група винари, разположена между Рона и Лангедок, предлагаща възможността да комбинирате няколко изби в една единствена поръчка. Търговци на вино, винени барове, гастрономически или бистрономически ресторанти...