...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряла в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
...Нашият безкостен шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди, с 75% съдържание, има интензивен и ярък цвят с голямо присъствие на бели ивици. На небцето се усеща интензивен и постоянен аромат, а нотки на ядки и полето се възприемат, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно узряване, заедно с дълъг и приятен послевкус, който допълва изживяването на този шедьовър на природата.
SKU:613002
тегло:4.5 – 5 кг
Тегло за доставка:6 кг...
...Удължено и стилизирано парче, направено от фина тръстика. Има ярък цвят, мек вкус, изключителен аромат и мраморна мазнина.
Ръчно изработени парчета, ниски на сол и с узряване от 20-24 месеца. 100% натурален продукт.
...Сосиска Paiola е традиционна португалска сосиска, която Monte Safira е усъвършенствала с отдаденост на качеството и традицията. Изработена от най-добрите национални меса, тази сосиска е подправена с комбинация от подправки, предлагаща богат и отличителен вкус, който е едновременно солен и удовлетворяващ. Традиционният процес на пушене добавя уникален аромат, което я прави изключителен избор за...
...Шунката от рамо, хранена с жълъди от Alta Gastronomía, изобилства от интензивен вкус и свежестта на ливадите. Нейният интензивен цвят и аромат ни пренасят обратно в естественото избено помещение, където шунките от рамо са почивали повече от три години и половина, готови да зарадват най-изтънчените небца с абсолютно перфектния си солен привкус. Само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía.
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и вакуумно опакована, за да запази целия си аромат и вкус. Представена в красива кутия. Съдържание: 22 пакета по 100 грама.
...бял френски шунка с черна трюфел от Перигор
Бял шунка с черна трюфел от Перигор. Шунка с трюфел, произведена във Франция, ръчно изработена и регионална. Готвена на пара в собствен сос за повече вкус. 1/2 шунка от 3.5 кг; срок на годност 20 дни. Нежен ароматна черна трюфел от Перигор, умело дозирана. Продукт за празник, който може да се сервира на тънки резени за вашите коктейли, тапас. Идеален...
... дъски, което му придава паралелепипедна форма. Тази шунка винаги се предлага без кост.
Нарязаните парчета са с светло червен цвят. Текстурата е мека и нежна. Плодовата миризма на алкохол и подправъчните нотки му придават характерен аромат.
Вендейският шунка се консумира основно суров, на тънки резени. Въпреки това, може да се наслаждава и по традиционен начин, приготвен на по-дебели резени и в комбинация с могети.
...Просуто Тоскано DOP, в класическата версия с кост, е, без съмнение, един от най-важните продукти, когато става въпрос за тоскански колбаси, както за качеството на суровините, използвани за неговото производство и съхранение, така и за интензивния му и леко солен вкус, способен да зарадва небцето на възрастни и деца, както самостоятелно, така и в комбинация с други местни продукти или просто с парче прясно хляб. Освен това, защитеното наименование за произход гарантира качество и характерен аромат.
...Счекото с шункови кости се състои от здраво зърно, месо и е обогатено с апетитен ароматнашунка. И за да останат хрупкави до последната троха, те са опаковани в практичен, повторно затварящ се контейнер за свежест!
Размер: 3 x 1,5 см, 850 г в контейнер за свежест...
... до пурпурен.
Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен.
Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен.
Аромат: Ароматен и деликатен.
Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.
...Сега е тази благословена зона на ниския пармезански район на По, която прави кулателото уникално произведение на изкуството. Студени и мъгливи зими, пролетни бризове, горещо лятно време и парчето ще бъде интензивно червено, ще има ароматна виолетки, на мокра трева, богат вкус, стабилна, чиста сладост. Накрая, в нашите зрелищни изби на Podere Bottone в Бусето, след минимум 12 месеца, но в зависимост от избата и сезонните условия, дори 16-18 месеца, те ще бъдат перфектни.
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на осоляване
В Иберико Брисa, всички парчета се покриват със сол за насърчаване на дехидратацията и запазването им, като по този начин допринасят за развитието на типичния цвят и аромати на cured продукти. Те остават в солницата един ден за всеки килограм тегло на свежото парче, при...
...Патето от свинска глава на Ферма де ла Рус ще бъде перфектно за вашите предястия и аперитиви. Това е специалитет от свинската кухня. Главата се готви в бульон, към който добавяме органично бяло вино, за да придадем много приятен аромат.
...съставки :
- 97 % Вино оцет от старо бяло биологично вино*
- 3 % Натурален аромат
- * Произведено от биологично земеделие
- Приготвено в дъбова бъчва
- Не е пастьоризирано
Съвети за употреба :
Със салата от ендивия с орехи, рокфор или салата от лобода.
Този оцет ще обогати вашите коледни салати с ендивия, шунка, емментал и пресни орехови ядки.
Този продукт е без алергени и консерванти.
Този продукт е наличен също в кубчета от 3-5-10 литра, в бъчка от 220 литра и в контейнер по запитване.
Също така в 25 мл.
... традиционното производство. За ароматни и вкусово зрели деликатеси.
Климатичен зрелищен шкаф
Произвеждате ръчно изработени месни или колбасни изделия? Салам, бекон, шунка или подобни деликатеси, които трябва да зрее по-дълго, за да развият пълния си вкус?
Тогава зрелищният шкаф на KKT Лакнер е точно за вас. Зрелищният шкаф осигурява желаната и зададена влажност и температура през целия процес на зреене. Вашите продукти могат равномерно да развиват вкус и аромат и са защитени от температурни колебания и...
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от
екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни
избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята
допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на
въображението на потребителя.
Намира се в различни видове:
-Ароматна шоколад
-Ароматна дим
-Ароматна бяла трюфел
-Ароматна босилек
-Ароматнашунка
-Ароматна портокал
-Ароматна къри...
...Трюфеловото масло е деликатно и ароматно подправка. То е направено с висококачествено студено пресовано зехтин от Primadonna. Трюфеловото масло е особено подходящо за усъвършенстване на ризото и паста, карпачо, яйца на очи, сирене, картофено пюре, кремообразни сосове / леки свързани сосове, яйца на очи / пържени яйца, меки яйца / яйца по поширани / онсен яйца и шунка. Съдържание: 150 до 750 мл Вкус: оригинален черен трюфел Вкус чрез натурални трюфелови резенчета, с фин зехтинов аромат.
... като киселият вкус покрива нежния сладък ароматна шунката. Нарязан на малки ленти или кубчета, той разкрива своето прекрасно аромата в паста ястия, с ньоки, крепове или в зеленчукови и бобени супи.
Производител: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Италия.
Въздушно сушен суров шунка от свинско месо. Съставки: свинско месо, морска сол. Съхранявайте в хладилник при +1°C до +10°C. Продукт от Италия. IT-99-L-CE...
...Експерти в колбасарството съветват Гурме Иберико при избора на тези производства, които, спазвайки най-строгите санитарни контролни норми, предлагат най-добрите качества по отношение на вкус, аромат, текстура, вид и мирис. От момента, в който клиентът влезе в нашия портал, до момента, в който получи шунката на адреса си, ние се стремим процесът на покупка да бъде възможно най-лесен, бърз и удобен.
... аромат непокътнати до консумацията. Нашата цел е да предадем Душата на Испания, нейната традиция и вкус, чрез най-представителните продукти на испанската гастрономия: Иберийска шунка от Гихуело (Саламанка), Зехтин екстра върджин от Хаен, Червено вино от Испания с произход Риоха, Рибера дел Дуеро и Торо, и Опушена сол от Сиера Невада. Alma of Spain е семейно предприятие, основано през 2014 г. с надеждата да приближи на останалия свят Душата на Испания, нейната традиция, вкус и култура чрез уникална гастрономия.
...най-доброто предястие е добра компания и просто парче от добър колбас. Избери своя момент. Сигурно не е нужно да бъдем експерти дегустатори. Но по един или друг начин, независимо откъде идваш, добрият чоризо, шунка, лоумо или сирене имат аромат, когато тяхната изработка и качество са отлични. Ние сме компания за традиционно производство на домашни колбаси. Разполагаме с онлайн магазин, в който можете да намерите всички наши продукти.
Педро Ниео е семейна компания, разположена в района на Гихуело (Саламанка), която се занимава с ръчно производство на иберийски шункове, иберийски палети и иберийски колбаси от жълъди.
Иберийският шунка е кралският продукт на иберийската свиня, произхождаща от възрастни свине от иберийската порода. Това е продукт, изработен от задната част или бедрото, което му придава тънка форма и ценни...