...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряла в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
...Нашият безкостен шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди, с 75% съдържание, има интензивен и ярък цвят с голямо присъствие на бели ивици. На небцето се усеща интензивен и постоянен аромат, а нотки на ядки и полето се възприемат, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно узряване, заедно с дълъг и приятен послевкус, който допълва изживяването на този шедьовър на природата.
SKU:613002
тегло:4.5 – 5 кг
Тегло за доставка:6 кг...
...Удължено и стилизирано парче, направено от фина тръстика. Има ярък цвят, мек вкус, изключителен аромат и мраморна мазнина.
Ръчно изработени парчета, ниски на сол и с узряване от 20-24 месеца. 100% натурален продукт.
...Шунката от рамо, хранена с жълъди от Alta Gastronomía, изобилства от интензивен вкус и свежестта на ливадите. Нейният интензивен цвят и аромат ни пренасят обратно в естественото избено помещение, където шунките от рамо са почивали повече от три години и половина, готови да зарадват най-изтънчените небца с абсолютно перфектния си солен привкус. Само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía.
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и вакуумно опакована, за да запази целия си аромат и вкус. Представена в красива кутия. Съдържание: 22 пакета по 100 грама.
... до пурпурен.
Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен.
Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен.
Аромат: Ароматен и деликатен.
Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на осоляване
В Иберико Брисa, всички парчета се покриват със сол за насърчаване на дехидратацията и запазването им, като по този начин допринасят за развитието на типичния цвят и аромати на cured продукти. Те остават в солницата един ден за всеки килограм тегло на свежото парче, при...
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от
екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни
избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята
допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на
въображението на потребителя.
Намира се в различни видове:
-Ароматна шоколад
-Ароматна дим
-Ароматна бяла трюфел
-Ароматна босилек
-Ароматнашунка
-Ароматна портокал
-Ароматна къри...
...Експерти в колбасарството съветват Гурме Иберико при избора на тези производства, които, спазвайки най-строгите санитарни контролни норми, предлагат най-добрите качества по отношение на вкус, аромат, текстура, вид и мирис. От момента, в който клиентът влезе в нашия портал, до момента, в който получи шунката на адреса си, ние се стремим процесът на покупка да бъде възможно най-лесен, бърз и удобен.
... аромат непокътнати до консумацията. Нашата цел е да предадем Душата на Испания, нейната традиция и вкус, чрез най-представителните продукти на испанската гастрономия: Иберийска шунка от Гихуело (Саламанка), Зехтин екстра върджин от Хаен, Червено вино от Испания с произход Риоха, Рибера дел Дуеро и Торо, и Опушена сол от Сиера Невада. Alma of Spain е семейно предприятие, основано през 2014 г. с надеждата да приближи на останалия свят Душата на Испания, нейната традиция, вкус и култура чрез уникална гастрономия.
...най-доброто предястие е добра компания и просто парче от добър колбас. Избери своя момент. Сигурно не е нужно да бъдем експерти дегустатори. Но по един или друг начин, независимо откъде идваш, добрият чоризо, шунка, лоумо или сирене имат аромат, когато тяхната изработка и качество са отлични. Ние сме компания за традиционно производство на домашни колбаси. Разполагаме с онлайн магазин, в който можете да намерите всички наши продукти.
Педро Ниео е семейна компания, разположена в района на Гихуело (Саламанка), която се занимава с ръчно производство на иберийски шункове, иберийски палети и иберийски колбаси от жълъди.
Иберийският шунка е кралският продукт на иберийската свиня, произхождаща от възрастни свине от иберийската порода. Това е продукт, изработен от задната част или бедрото, което му придава тънка форма и ценни...