... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо.
ВИНОФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци
Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове
Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с печено червеномесо, печено агнешко рамо или узряло сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Цитирано на IWC 2013...
...Червена E2 кутия за месо, пластмасов стелажен контейнер E2 в червено.
Стените и дъното са затворени. E2 кутия за месо
Размери: 600 x 400 x 200 мм (Д x Ш x В)
Обем: 35 л
Тегло: 2 кг
Дъно: затворено, гладко
Стени: Затворени (с отвори)
Дръжки: Отворени 4 x...
...La Simmenthal има уникални характеристики, свързани както с говеждото месо*, произхождащо изключително от селектирани разрези на червеномесо*, така и с желатина, приготвена с растителни съставки* и с пчелен мед*.
С този термин се имат предвид общо всички тези разрези на месо, произхождащи от предната част на кръста, разбира се, до момента, в който не започне да се проявява и частта от филето, ставайки след това Фиорентина с Т-образна кост.
КУТИЯ ОТ 3 = ЕВРО 3,30
КУТИЯ ОТ 24
1 ПАЛЕТ 40 КУТИИ ОТ 24
СРОК НА ГОДНОСТ 12/2027
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 10 ПАЛЕТИ...
...Добре приготвено парче месо може да се сервира с червено вино с интензивен вкус.
Затова можете спокойно да изберете Каберне Совиньон или Мерло.
Разбира се, можете да бъдете креативни и да опитате да сервирате говеждо с други вина, в зависимост от подправките и билките, които използвате.
По този начин ще подчертаете още повече вкуса и сочността на Карпатското говеждо.
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с гриловано месо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
...Пикило соса от зехтин и съставки от различни растения, като пипер и патладжан, опакована чрез физически процеси, придава на пастета текстура и много приятен аромат и вкус на черен патладжан, което я прави изключително вкусна за директна консумация с филийки хляб или в ястия с спагети, ястия с червеномесо,...
...La Bonne Épice ви предлага тази марината акрополис. Независимо дали сте традиционна месарница, ротиерия, ресторант/снак/бързо хранене, индустриален производител на месни изделия или просто частно лице, тази марината ще донесе пълно удовлетворение на клиентите, които ще опитат вашите парчета червеномесо, шишчета и ескалопи.
Марината Акрополис, сладка и солена!
Нашата марината акрополис с ярко...
... от леко червено-оранжево до тъмно червено, а вкусът може да бъде всичко - от горчиво топло до сладко топло.
Приложения: пушената паприка обикновено се използва в ястия като гювеч, бавно готвено ястие от червеномесо с зеленчуци, лук, картофи и заквасена сметана отгоре като финален елемент. Добра идея е да загреете подправката с малко зехтин за по-малко от минута на нисък огън, за да освободите нейния естествен вкус.
Опаковка: 125g, 250g и насипно.
...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряло в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
...Подаръчната кутия 100% местна.
Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червено вино Petit Pont (Pays d'Oc).
Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
...Епине винет или зерищк на персийски е малко червено кисело зрънце, отглеждано в Иран, в региона Машхад.
Тази малка ягода има мека текстура и кисел вкус.
Можете да приготвите епине винет с ориз или да я комбинирате с месо, както в Иран. Ягодата подчертава вкуса и придава малко киселинност на ястието.
Можете също така да запарите епине винет в гореща вода, тъй като тя притежава противовъзпалителни свойства. Тя също така влияе на гените на стареенето.
Консумацията на това растение не се препоръчва по време на бременност.
... изработена терина от свинско и хвойна
И накрая, буркан с ръчно приготвена паста на основата на зелени маслини и чоризо
Малко +:
Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив!
SKU: 2200056000000-1-1
Тегло: 3 кг
Размери: 35 × 26 × 10 см
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо с произход от Франция, свинска мазнина с произход от Франция...
... пикантния си вкус и сходната си форма с черен пипер, те неправилно се наричат розов пипер. Розовият пипер е идеален за сосове, птиче месо, червеномесо и дивеч, но също така е подходящ за сладки десерти и фини зеленчуци като аспержи или сирене. Поради красивите си визуални и декоративни свойства, плодовете могат да бъдат намерени в много подправки и билки. Не пълнете мелницата си само с розовите плодове, тъй като подсладителят от плодната обвивка бързо ще запуши мелницата.
...Неz
сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене
Бузка
мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен
Съчетание с храна вино червеномесо, бяло месо, сирене
Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви
Око: интензивен гранатов цвят
Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Съдържание на алкохол: 13,5%
Време за съхранение: 14 години
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl
Дomaine: Château Prieuré-Lichine
Апелация: Margaux
Реколта: 2014
Култура: Разумна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
...Задното месо е популярен избор за любителите на месото, предлагащ нежна текстура и богат вкус, които подобряват любимите ви ястия. Това месо е внимателно подбрано заради качеството и свежестта си, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. То е перфектно за гриловане, печене и ястия на бавен огън.
Наличен в различни размери, задното месо е идеално за професионални и домашни кухни. Неговата практична опаковка осигурява лесно манипулиране и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител готвач, това месо е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
...Еленско месо е постно и здравословно месо. Минималната поръчка е един тон. Може да бъде доставено прясно или замразено. Можем да ви предоставим: Еленски шол, еленски остатъци и кубчета, еленски бут с кост и без кост.
Високо съдържание на протеин
Ниско съдържание на мазнини (3%)
По-ниско съдържание на холестерол в сравнение с пилешкото и пуешкото
Високо съдържание на витамини и минерали, като желязо.
Без лекарства и медикаменти - без стероиди, без антибиотици.
Високо съдържание на Омега 3 и Омега 6
Стимулира отслабването
Стимулира растежа на мускулите и възстановяването...
...Бял полистиренов поднос, устойчив на удари и безопасен за храни, с размери 250x180x100, подходящ за съхранение на големи парчета бяло или червеномесо, части за варене или семейни опаковки с пилешки крилца и бедра, панирни и др.
... части без кост
Цяло пиле без кост
Гърдно филе с вътрешно филе
Гърдно филе без вътрешно филе
Гърдно филе Супреме с кожа
Парчета гърдно филе
Гърдно филе кубчета 20x20 / 30x30
Вътрешно филе
Месо от крака без кожа
Месо от крака с кожа
Месо от горна част на крака с кожа
Месо от горна част на крака без кожа
Месо от горна част на крака кубчета 20x20 / 30x30
Стерце
Пилешко преработено месо
Гърдно филе (Б)
Гърдни парчета
Краката парчета
Светло преработено месо 3mm
Червено преработено месо 3mm
MDM...
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червеномесо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...Име на продукта: Замразени говежди пизли
Природа на опаковката: Здрава основа, Картонена кутия, Пластмасов вътрешен слой
Запълване на кашон: 20 кг Фиксировано тегло
Променливо тегло: 0.36 кг на животно
Срок на годност: 2 години
Информация, необходима на етикета: Дата на замразяване, Дата на опаковане, Срок на годност
Информация за месарницата: Върхът трябва да остане на пизлата. Пизлите се измиват със студена вода и след това се охлаждат през нощта. Премахнете цялата мазнина и червеномесо преди опаковане.
...Предлагаме ви да сервирате червено Бордо с:
- Стек тартар от говеждо месо.
- Лампрой на борделезки стил.
- Патешки филета.
- Пилешка буяба.
- Пържен камембер.
- Фламандска карбоната.
- Говежда карбоната с бира.
17-18°C
Бордо и всички червени вина с добра структура.
...Телешките бузи са мускулите на бузите на кравите и представляват по-твърд парче месо, което трябва да се готви дълго и бавно, за да стане нежно. Те добре абсорбират вкусовете на течността за задушаване и когато ги нарежете, са влакнести, почти като свинско месо на парчета.
Ако искате да се отклоните от обичайните си парчета червеномесо и да въведете нещо малко ново в менюто си у дома, телешките бузи са перфектната вариация от нормата. Най-добрият начин да ги приготвите е чрез бавно готвене.
...Цвят: привлекателно рубинено-червено вино с лек тухлен ръб.
- Аромати: интензивни аромати, толкова сложни, че комбинират всички типични нотки от дъбово отлежаване в хармония с узрелите плодови нюанси.
- Устата: вкусно и елегантно в устата. Обилно плодово изразяване с много узрели плодове и сладки танини, които балансират с препечените нотки от дъбовото отлежаване. Закръглено, структурирано вино с дълъг финал, перфектно за придружаване на червеномесо и зряло сирене.
...Гранатовото дърво произхожда от Азия, но в момента се отглежда в тропически, субтропически региони и също в Средиземноморието. Дървото носи големи, ярки, червено-оранжеви плодове с кожеста кора. Плодовете се състоят от месо и няколко камери, пълни с граховидни семена. Чрез екстракция от семената се получава светло златисто, орехово миришещо масло. Маслото е с много високо качество, тъй като от...