... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо.
ВИНОФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци
Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове
Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с печено червеномесо, печено агнешко рамо или узряло сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Цитирано на IWC 2013...
...La Bonne Épice ви предлага тази марината акрополис. Независимо дали сте традиционна месарница, ротиерия, ресторант/снак/бързо хранене, индустриален производител на месни изделия или просто частно лице, тази марината ще донесе пълно удовлетворение на клиентите, които ще опитат вашите парчета червеномесо, шишчета и ескалопи.
Марината Акрополис, сладка и солена!
Нашата марината акрополис с ярко...
...Подаръчната кутия 100% местна.
Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червено вино Petit Pont (Pays d'Oc).
Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
...Епине винет или зерищк на персийски е малко червено кисело зрънце, отглеждано в Иран, в региона Машхад.
Тази малка ягода има мека текстура и кисел вкус.
Можете да приготвите епине винет с ориз или да я комбинирате с месо, както в Иран. Ягодата подчертава вкуса и придава малко киселинност на ястието.
Можете също така да запарите епине винет в гореща вода, тъй като тя притежава противовъзпалителни свойства. Тя също така влияе на гените на стареенето.
Консумацията на това растение не се препоръчва по време на бременност.
... изработена терина от свинско и хвойна
И накрая, буркан с ръчно приготвена паста на основата на зелени маслини и чоризо
Малко +:
Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив!
SKU: 2200056000000-1-1
Тегло: 3 кг
Размери: 35 × 26 × 10 см
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо с произход от Франция, свинска мазнина с произход от Франция...
...Неz
сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене
Бузка
мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен
Съчетание с храна вино червеномесо, бяло месо, сирене
Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви
Око: интензивен гранатов цвят
Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Съдържание на алкохол: 13,5%
Време за съхранение: 14 години
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl
Дomaine: Château Prieuré-Lichine
Апелация: Margaux
Реколта: 2014
Култура: Разумна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червеномесо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
... малки подправки. Подходящо е за сервиране като аперитив, с бяло месо или сирена за един прекрасен момент на бургундска финеса!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Пино Ноар
AOC: Рули
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2026
Температура на сервиране: 14-16°C...
...Предлагаме ви да сервирате червено Бордо с:
- Стек тартар от говеждо месо.
- Лампрой на борделезки стил.
- Патешки филета.
- Пилешка буяба.
- Пържен камембер.
- Фламандска карбоната.
- Говежда карбоната с бира.
17-18°C
Бордо и всички червени вина с добра структура.
Виноградникът на имота Фаве се намира в Прованс, на юг от Франция. Той обхваща почти 8 хектара, разделени на 2 острова, около Бастидата на Фаве и над капелата на Приората Нотр Дам в община Брю Ауриак. Беной и Лор Фил са собствениците и винопроизводителите. Те произвеждат розови вина от Прованс, бели и червени вина под наименованието Котo О дю Варуа. В гамата има 8 референции: 3 розови, 2 бели, 3 ч...
...Запалете огън в чиниите си и събудете вкусовите си рецептори с тази вкусна смес от сол и подправки, специално създадена за гриловане и барбекю.
Подсилете вкуса на вашите грилове с Сол Гриз Чили Барбекю. Балансирана смес от кайенски пипер, паприка, домати, риган и кимион, тя ще подчертае мощния вкус на печеното червеномесо и ще придаде мексикански привкус на вашите бели меса и риби.
Традиционно използвано за:
- Поръсване: барбекюта, печива, гриловано пиле.
SKU:SGCBBQ250...
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
...Кръгове и структурирани Кахори
Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°.
Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино.
Награди :
• Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
...Дистрибутор на билети с форма на охлюв за управление на опашки, устойчив на удари. Този ръчен дистрибутор на билети е наличен в черно, бяло, червено, жълто, зелено и синьо. Моделът е оборудван с държач за монтаж на стена или на стойка. Много лесен и бърз за инсталиране. Дистрибуторите на билети за опашки се използват много често в супермаркетите в секцията за риба, месо, но също така и в хлебарници, аптеки, закусвални, префектури и др.
... усещане.
Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно.
80% Мерло.
20% Каберне Совиньон.
Много красива пурпурна рокля.
Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия.
Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен.
В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао.
Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас
Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...
...Консерви Гинтранд
Загрейте нашата ницианска рататуй в тенджера на слаб огън и я комбинирайте с червено или бяло месо, като добавите запазения сос от готвенето. Ако нямате месо за гарнитура, нашата ницианска рататуй ще бъде истинско удоволствие, просто загрята и полята с капка зехтин. Студена или леко охладена, тя ще бъде много приятно оценена така, в летните ястия, като предястие или зеленчуци, също полята с лека струйка суров и плодов зехтин.
...{"Ingredients":"Съставки :\n- 99.97 % Ябълков оцет\n- 0.03 % Прах от чушки Еспелет\n\nServing suggestions :\nДресинг за салати, патица и деклазиране на червено и бяло месо.\nТози продукт е наличен в бутилка от 25 cl, на едро от 3,5, 10 литра, в бъчка от 220 литра и в контейнер."}...
...). Производител, опаковчик, едро търговец на едно място, можем да предложим на нашите клиенти зеленчуци в обем и разнообразие. Днес развиваме луковици/семена и стари зеленчуци през есенния сезон (парас, топинамбур, кросне, коренен магданоз, рутабага, картофи Вителот, цвекло Чиога, крапудин, ряпа Златна топка, репички Червеномесо, репички Зелено месо, тикви: Джак Бе Литъл, спагети тиква, бутернат, потимарон, други тикви). Сертификати: IFS (Ниво 7), Global Gap, HVE (Висока екологична стойност), GRASP, Биологично земеделие...
... сок. Тези крюта, лесни за дегустация, прекрасно се съчетават с различни видове ястия. От сурови или задушени ястия, през бистро ястия или фюжън кухня, до червено или бяло месо, червени плодове, сирена и пикантни ястия. Всяко кулинарно желание е добро, това е възможност да дегустирате едно от техните вина MODE, CLASSIC или CHIC в зависимост от вдъхновението ви в момента.
+ Напълно естествено отглеждане на субтропически гамбаси Penaeus japonicus, доставяни живи - продажби на фермата от средата на август до края на ноември; продажби в Ивлин (78) и О-да-Сен (92) от началото на септември до края на ноември (големи райски скариди - или имперски - с синьо, жълто и червено опашка, притежаващи твърдо месо) + Дълго отлежали стриди от Марен (мин. 6 месеца - макс. 15 месеца...