...La Simmenthal има уникални характеристики, свързани както с говеждото месо*, произхождащо изключително от селектирани разрези на червеномесо*, така и с желатина, приготвена с растителни съставки* и с пчелен мед*.
С този термин се имат предвид общо всички тези разрези на месо, произхождащи от предната част на кръста, разбира се, до момента, в който не започне да се проявява и частта от филето, ставайки след това Фиорентина с Т-образна кост.
КУТИЯ ОТ 3 = ЕВРО 3,30
КУТИЯ ОТ 24
1 ПАЛЕТ 40 КУТИИ ОТ 24
СРОК НА ГОДНОСТ 12/2027
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 10 ПАЛЕТИ...
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с гриловано месо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
...Име на продукта
Capo Borgo I.G.T
Място на произход
От лозята на имота в общината Монталчино
Състав
Грозде Санджовезе
Цвят
Яркочервен с рубинено-виолетови нюанси
Аромат
Винен, отличителен, с нотки на зрели плодове
Вкус
Сух, гладък и приятен
Комбинации
Паста с сос, задушено месо, печено, сирене
Препоръки за сервиране
Отличен по всяко време и температура, но не прекалено охладен...
...Бял полистиренов поднос, устойчив на удари и безопасен за храни, с размери 250x180x100, подходящ за съхранение на големи парчета бяло или червеномесо, части за варене или семейни опаковки с пилешки крилца и бедра, панирни и др.
...Вино, получено от бленд от сортове грозде Негроамаро (50%), Каберне (25%) и Сира (25%), отглеждани на стъбло. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече.
След шестмесечно отлежаване в барик, виното продължава да зрее в бутилка.
В аромата се открояват плодови нотки на боровинка, червено френско грозде и вишни в спирт, подправени с канела, карамфил и черен пипер, с изразителна балсамова нотка.
Благодарение на елегантността на танините си, виното се съчетава с основни ястия на основата на месо, като стратчети с говеждо рагу, меса на скара като говеждо и агнешки ребра.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик.
ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червеномесо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
...14% - 15% об.
Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен
Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки
Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червеномесо, зрели сирена, гъби.
...Сега е тази благословена зона на ниския пармезански район на По, която прави кулателото уникално произведение на изкуството. Студени и мъгливи зими, пролетни бризове, горещо лятно време и парчето ще бъде интензивно червено, ще има аромат на виолетки, на мокра трева, богат вкус, стабилна, чиста сладост. Накрая, в нашите зрелищни изби на Podere Bottone в Бусето, след минимум 12 месеца, но в зависимост от избата и сезонните условия, дори 16-18 месеца, те ще бъдат перфектни.
... се радват на добро слънчево греене и на свежия бриз от близкото езеро Гарда, позволява на гроздето да изрази най-доброто от своите възможности. Умелото отлежаване в избата предоставя червено вино с голяма елегантност и хармония, изтънчено и способно да се развива положително повече от десетилетие.
Препоръчва се да се сервира при температура 16-18°C и да се отвори бутилката един час преди консумация.
Съдържа сулфити.
Капацитет: 0.75l
Код: 06353
Категория: Червени
Алкохолно съдържание: 14.4% об.
Държава: Италия
Регион: Венето
Сортове: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни.
Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб.
Цвят: интензивен гранатовочервен.
Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки.
Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червеномесо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел.
Сервирайте при температура около 18°C.
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви.
В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност.
Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червеномесо със средна структура, печено и дивеч.
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червеномесо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
... произведени с страст и внимание към ароматите и вкусовете. Пенливите и тихите вина имат плътен вкус и можете да усетите аромата на плодове като банан и ябълка. Всеки вид вино е типичен за годината и нямаме отлежали вина. Те са лесни за пиене и можете да ги комбинирате с всякакви ястия, от месо до десерт, с изключение на Шардоне, което е добро за риба. Можем да изпратим с експресен куриер и различни качества на вина, без минимално количество за поръчка.