Италия, MILANO
...La Simmenthal има уникални характеристики, свързани както с говеждото месо*, произхождащо изключително от селектирани разрези на червено месо*, така и с желатина, приготвена с растителни съставки* и с пчелен мед*. С този термин се имат предвид общо всички тези разрези на месо, произхождащи от предната част на кръста, разбира се, до момента, в който не започне да се проявява и частта от филето, ставайки след това Фиорентина с Т-образна кост. КУТИЯ ОТ 3 = ЕВРО 3,30 КУТИЯ ОТ 24 1 ПАЛЕТ 40 КУТИИ ОТ 24 СРОК НА ГОДНОСТ 12/2027 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 10 ПАЛЕТИ...
Италия, Misano Adriatico
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с гриловано месо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
Италия, Sizzano
...Вторични ястия от пиедмонската кухня Месо (задушено и печено) Сирена със средна или дълга зрялост Сини сирена ЦВЯТ Рубинено червено с гранатови отблясъци АРОМАТ Деликатни флорални нотки на роза и виолетка Ягода ВКУС Закръгленост на танините с кадифено тяло Баланс на киселинността Отлична дълготрайност ТЕМПЕРАТУРА: 18-20 °С АЛКОХОЛ: 13% - 14% об.
Италия, Montalcino
...Име на продукта Capo Borgo I.G.T Място на произход От лозята на имота в общината Монталчино Състав Грозде Санджовезе Цвят Яркочервен с рубинено-виолетови нюанси Аромат Винен, отличителен, с нотки на зрели плодове Вкус Сух, гладък и приятен Комбинации Паста с сос, задушено месо, печено, сирене Препоръки за сервиране Отличен по всяко време и температура, но не прекалено охладен...
Италия, Peschiera Borromeo
...Бял полистиренов поднос, устойчив на удари и безопасен за храни, с размери 250x180x100, подходящ за съхранение на големи парчета бяло или червено месо, части за варене или семейни опаковки с пилешки крилца и бедра, панирни и др.
Италия, Gussago
...Ламбруско Емилия Амабиле Фризанте Индикация Географска Типична Зона на производство: Емилия Винен сорт: Ламбруско Алкохолно съдържание: 8 % об. Цвят червен рубин Аромат Винен и плодов Вкус сладък, приятен и приятно хармоничен Съчетания червено месо, дивеч Температура на сервиране 18°-20° C.
Италия, San Donaci
...Вино, получено от бленд от сортове грозде Негроамаро (50%), Каберне (25%) и Сира (25%), отглеждани на стъбло. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. След шестмесечно отлежаване в барик, виното продължава да зрее в бутилка. В аромата се открояват плодови нотки на боровинка, червено френско грозде и вишни в спирт, подправени с канела, карамфил и черен пипер, с изразителна балсамова нотка. Благодарение на елегантността на танините си, виното се съчетава с основни ястия на основата на месо, като стратчети с говеждо рагу, меса на скара като говеждо и агнешки ребра.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик. ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
Съответстващи продукти
Алтропасо
Алтропасо
Италия, Venezia
...Изключително силен. Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна. Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица. Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
Италия, Maruggio
...14% - 15% об. Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червено месо, зрели сирена, гъби.
Италия, Parma
...Сега е тази благословена зона на ниския пармезански район на По, която прави кулателото уникално произведение на изкуството. Студени и мъгливи зими, пролетни бризове, горещо лятно време и парчето ще бъде интензивно червено, ще има аромат на виолетки, на мокра трева, богат вкус, стабилна, чиста сладост. Накрая, в нашите зрелищни изби на Podere Bottone в Бусето, след минимум 12 месеца, но в зависимост от избата и сезонните условия, дори 16-18 месеца, те ще бъдат перфектни.
Италия, Nave
... се радват на добро слънчево греене и на свежия бриз от близкото езеро Гарда, позволява на гроздето да изрази най-доброто от своите възможности. Умелото отлежаване в избата предоставя червено вино с голяма елегантност и хармония, изтънчено и способно да се развива положително повече от десетилетие. Препоръчва се да се сервира при температура 16-18°C и да се отвори бутилката един час преди консумация. Съдържа сулфити. Капацитет: 0.75l Код: 06353 Категория: Червени Алкохолно съдържание: 14.4% об. Държава: Италия Регион: Венето Сортове: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
Италия, Monteu Roero
...Витинио: 100% Небиоло. Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни. Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб. Цвят: интензивен гранатовочервен. Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки. Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност. Алкохолно съдържание: ±14% Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел. Сервирайте при температура около 18°C.
Италия, Castelfidardo
...Средно плодово екстра върджин зехтин с тревисти нотки и намек за зелена бадем. Подходящ за печена риба, първи ястия, гарнитури и червено месо.
Италия, Crotone
...Органично червено вино Отлично с червено месо, сирена. Gaglioppo 90% каберне совиньон 10% Алк. съдържание 13,50°/14,50°...
Италия, Dorgali
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви. В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност. Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
...Цвят: интензивно рубинено червено. Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси. Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини. Температура на сервиране: 16-18°C. Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена. Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана. Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
Италия, Montichiari
ЗАВОДИ ЗА ОБРАБОТКА НА ЧЕРВЕНО МЕСО Свине - говеда - овце...
Италия, Oderzo
... произведени с страст и внимание към ароматите и вкусовете. Пенливите и тихите вина имат плътен вкус и можете да усетите аромата на плодове като банан и ябълка. Всеки вид вино е типичен за годината и нямаме отлежали вина. Те са лесни за пиене и можете да ги комбинирате с всякакви ястия, от месо до десерт, с изключение на Шардоне, което е добро за риба. Можем да изпратим с експресен куриер и различни качества на вина, без минимално количество за поръчка.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play