Германия, Schwanau
...Опаковки с защитен газ за храни, Стабилизация на цвета на прясно, червено месо Характеристики: Безцветен Без мирис ПОДХОДЯЩ ЗА ХРАНИ Окисляващ Подпомага горенето Приложения: Опаковки с защитен газ за храни Стабилизация на цвета на прясно, червено месо Общи данни Цвят на флакона: RAL 5012, Светлосин Цвят на тялото на флакона: RAL 5002, Ултрамарин Идентификация на съдържанието на флакона...
Франция, Roubia
... роза, леки нотки на цитруси, щедри нотки на череша, елегантни танини, фини танини, маслени танини, кръгло, леко минерално, структурирано тяло, добра интензивност, дълга персистенция. Съчетания с храна и вино Студени предястия, Скарирани скариди, Скара на червено месо, Азиатски специалитети, Десерти с червени плодове Температура на сервиране: 8° - 10° Цвят: Розов Сорт: Синсо, Гренаш Алкохол: 13% Обем: 75 cl (бутилка)...
Франция, Arles
...Консерви Гинтранд Загрейте нашата ницианска рататуй в тенджера на слаб огън и я комбинирайте с червено или бяло месо, като добавите запазения сос от готвенето. Ако нямате месо за гарнитура, нашата ницианска рататуй ще бъде истинско удоволствие, просто загрята и полята с капка зехтин. Студена или леко охладена, тя ще бъде много приятно оценена така, в летните ястия, като предястие или зеленчуци, също полята с лека струйка суров и плодов зехтин.
Германия, Waldkirch
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария. Мед от смърч/ела Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят. Рецепти: Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед Съставки: (за 2 души) 2 свежи агнешки филета по 120 г малко зехтин 50 г сушени кайсии 100 мл сухо червено вино 1 скилидка чесън, фино нарязана 1/2 лук, фино нарязан 150 г агнешки бульон (или бульон от месо) 2 супени лъжици мед от ела Wernet малко пресен кориандър кайенски пипер сол...
Италия, Castelfidardo
...Средно плодово екстра върджин зехтин с тревисти нотки и намек за зелена бадем. Подходящ за печена риба, първи ястия, гарнитури и червено месо.
Белгия, Zwijndrecht
... Типични приложения Типична структура (в/извън) Високобариерален ламиниран плик/опаковка PET/PE/връзка/EVALâ„¢/връзка/EVA Прясно червено месо, риба, сирене PET/PE/връзка/EVALâ„¢/връзка/PE/PE PA/PE/връзка/EVALâ„¢/връзка/PE Високобариерален формируеми структури PA/EVALâ„¢/PA/връзка/PE Прясна паста, полупечен хляб PA/EVALâ„¢/PA/връзка/иономер PE/връзка/PA/EVALâ„¢/PA/връзка/PE Плик, Bag-in-box...
Италия, Crotone
...Органично червено вино Отлично с червено месо, сирена. Gaglioppo 90% каберне совиньон 10% Алк. съдържание 13,50°/14,50°...
Италия, Dorgali
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви. В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност. Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
Турция, Elazig
Нашата компания започна своя бизнес в областта на аквакултурните ресурси през 2011 г. и стана пионер и конкурентна сила в този сектор чрез непрекъснато развитие и технологична инфраструктура. TURKAYLAR AQUACULTURE извършва своята дейност в областите на продажба на храна за пъстърва, културен риболов и доставка на жива и замразена риба. Целта на нашата компания е, докато допринасяме за икономиката ...
Испания, Santiago De Compostela
...Интензивен рубиненосин цвят. Сух, но с отлични плодови аромати. Нюанси на къпини, сини сливи и малини. Лилави цветни нотки в горната част на чашата, обогатени с богати подправки благодарение на отлежаването в дъб. Перфектно се съчетава с всички видове меса; особено печено месо, печено говеждо или контрафиле; пиле; агнешко и свинско.
...Цвят: интензивно рубинено червено. Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси. Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини. Температура на сервиране: 16-18°C. Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена. Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана. Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
Австрия, Enzersdorf An Der Fischa
...Тази мас, не трябва да липсва в нито една кухня. Тя олицетворява австрийската традиция - идеална за печене, пържене и запичане. Рецепти: Сочно виенско шницел Говеждо гювеч Печени картофени кнедли Патка с червено зеле Свинско печено Сегединско зеле с месо Картофена супа...
Франция, Saint Christol De Rodières
...{"Ingredients":"Съставки :\n- 99.97 % Ябълков оцет\n- 0.03 % Прах от чушки Еспелет\n\nServing suggestions :\nДресинг за салати, патица и деклазиране на червено и бяло месо.\nТози продукт е наличен в бутилка от 25 cl, на едро от 3,5, 10 литра, в бъчка от 220 литра и в контейнер."}...
Германия, Heidesee
...Axtschlag дървени стърготини за пушене са стърготини за ароматизиране на скарата. Подходящи за газови, дървени и електрически скаради. Дъбовото дърво, ароматизирано с червено вино, осигурява кулинарно пушещо изживяване и придава на скарата елегантен винен аромат. Особено подходящо за месо, риба и зеленчуци. Дървесни видове: Вино - Дъб Тегло: 1 кг...
Испания, Zaragoza
...Зехтин Extra Virgin с средно до високо плодово съдържание. Гладък с горчивина и ниска до средна пикантност, напомняща на зеленчуци, особено домати и смокини, както и на банани и ядки. Отличен за предястия от риба и гъби, салати, печена, варена и грилована риба. Нежни салати или такива, богати на маслени аромати, сосове, сладкиши, сирена и червено месо.
...ЧЕРВЕНО МЕСО КЛАНИЦА И ОХЛАЖДАНЕ • БЯЛО МЕСО КЛАНИЦА И ОХЛАЖДАНЕ • РИБНА ОБРАБОТВАТЕЛНА И ОХЛАЖДАЩА ФАБРИКА • ОБРАБОТВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ НА ПЛОДОВЕ • ОБРАБОТВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ • ОБРАБОТВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ НА МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ • ОХЛАЖДАНЕ С КОНТРОЛ НА АТМОСФЕРАТА • СКЛАД ЗА БАНАНИ И ЖЪЛТЕНЕ • ВЕНТИЛАЦИЯ ЗА КАРТОФИ И ЦЕПЕНЕ • ЛОГИСТИЧНИ ХЛАДИЛНИ СКЛАДОВЕ...
...Пастрами, готвено, приблизително тегло на парче 2 кг, пушено и подправено парче месо, приготвено sous-vide, обикновено "червено" месо (често от раменната част на говеждото, в САЩ най-често говеждо гърди) което се консумира в тънки резени като плънка за хляб или сандвич. Артикулен номер: 061447 Основна опаковка: кг Стокова група: 05 - Замразено месо / 100 - Замразено говеждо Средни хранителни стойности на 100 г Нетно тегло: 1 кг Брутно тегло: 1 кг Дълбочина/Ширина/Височина: 0/0/0 мм Остатъчен срок на годност (дни): 119...
Германия, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 Лит. Грозде: Мерло 11,5% алк. Сухо. Рубинено червено. Привлекателен аромат и типичен вкус. С кран. Bag in Box (BiB) 10 Лит. Грозде: Мерло 11,5% алк. Сухо. Производител: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Венето, Италия Вино с рубинено червено. С привлекателен аромат и типичен вкус. Подходящо е за месо, особено бяло или варено. Сервирайте при...
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия. Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Препоръчваме това вино с гриловано месо и сирене. Насладете се на това вино при температура от 16-18° C. Винарна с 50 хектара площ за отглеждане: директен внос.
Румъния, Sebes
... уважение. Export Ostrich Farm вярва в близкото бъдеще, в което всички хора са добре информирани, жадни за здравословни и безопасни продукти. Месото, произведено на нашата ферма, е с премиум качество и произхожда от здрави щрауси, хранени с храна, произведена точно тук на фермата, съдържаща 70% люцерна без хормони и съставки, които стимулират растежа на животните. Месото от щраус, считано от много експерти за месото на бъдещето, е червено нежно месо, високо оценявано от диетолозите за своите здравословни свойства и ниско съдържание на мазнини и холестерол.
Обединеното кралство, Bilston
Ние сме нов производител и търговец на едро на птиче и червено месо. Обслужваме всички сектори на клиенти - от търговия на дребно, хранителни услуги, ресторанти и кетъринг до допълнителни преработватели. С опитен екип, целим да работим в тясно сътрудничество с клиентите, за да получим продукти с желаните спецификации, които отговарят на вашите нужди. Моля, свържете се с нас за актуални цени и наличност. Тел: (+44) 01902 927 777...
Ние сме специализирани в предоставянето на качествени хранителни продукти, включително говеждо, птиче месо и замразени храни на купувачи по целия свят. Изнасяме замразено пиле, CLQ, бутчета, пилешки гърди, цели замразени пилета и всички други пилешки части. Също така предлагаме червено месо, допълнително обработени продукти и морски дарове. Имаме способността да предоставим на нашите клиенти продукти и услуги с най-високо качество.
Белгия, Nazareth-Eke
Толкова повече от доставчик на месо: надежден партньор за кетъринг. Кетърингите, големите кухни и ресторантските формули са от много години доверен и ценен целеви пазар на De Bruycker. Кетърингът е наша втора природа. Ние внимателно ви слушаме, за да знаем точно какво ви е необходимо и какво очаквате от нас. В De Bruycker избирате от широк асортимент от прясно червено месо, птици и специалитети...
Испания, Elda
... продукти с свеж и актуален вид, които могат да се консумират по всяко време на деня, както на аперитиви, така и на обяди, вечери, партита или всякакъв вид събития. Например, полусладко вино Castillo de Rossi, за да придружи закуски, или червено вино M&G Reserve, за да се пие с вкусно месо или риба. Имаме капацитета да произвеждаме необходимите количества за всяко търсене и имаме логистично...
Румъния, Sebes Jud.alba Iulia
... собствени щрауси. Здрави пилета се получават от инкубация. Щраусите се хранят с натурални фуражи, произведени във нашата ферма. Убиването и опаковането на месото се извършва хигиенично безопасно в нашата кланица. Месото от щраус се счита от много експерти за месото на бъдещето, то е червено месо, високо оценявано от диетолозите за ценните си хранителни свойства и ниското съдържание на мазнини и...
Франция, Mespaul
...). Производител, опаковчик, едро търговец на едно място, можем да предложим на нашите клиенти зеленчуци в обем и разнообразие. Днес развиваме луковици/семена и стари зеленчуци през есенния сезон (парас, топинамбур, кросне, коренен магданоз, рутабага, картофи Вителот, цвекло Чиога, крапудин, ряпа Златна топка, репички Червено месо, репички Зелено месо, тикви: Джак Бе Литъл, спагети тиква, бутернат, потимарон, други тикви). Сертификати: IFS (Ниво 7), Global Gap, HVE (Висока екологична стойност), GRASP, Биологично земеделие...
Португалия, Porto Salvo
...Iglo вярва, че най-добрата храна е "естествената храна". Всички продукти на марката използват най-добрите съставки и Iglo избира технологията на замразяване, защото това е най-естественият начин за запазване на храната. Сурови продукти (риба, зеленчуци и плодове) и приготвени продукти (ястия, закуски, пица, картофи, червено месо, пиле, приготвени зеленчуци, хапки, друга приготвена риба). Iglo е марка, която вече повече от 30 години заема безспорна лидерска позиция на пазара.
Испания, Leon
... производители на преработено месо; Предоставяне на най-добрите парчета, които са незаменими за правилната обработка на нашето престижно сушено месо. - Продажба на доставчици, хипермаркети, хранителни вериги и търговци на едро на нашия продукт; Сушено месо, солено, сушено или пушено. Доставка опакована, нарязана, на кубчета или цели парчета. - Продажба на специалисти в кетъринг търговията., Специални продукти като специални парчета червено месо, агне, прасенце и др. Работим само с най-високо качество. Ако имате каквито и да било съмнения, нужди или въпроси, моля, свържете се с нас на info@taldabura.com...
Португалия, Oliveira Do Bairro
КВИНТА ДА ЛАБОЕЙРА произвежда вина от Бейрада, произвеждаме червени вина, бели вина, пенливо вино, резервно пенливо вино, червено пенливо вино, бяло пенливо вино. Произвеждаме вина като Excellence, Cabernet, Sauvignon, Touriga Nacional, Chardonnay, Quinta da Laboeira. Произвеждаме също зехтин с отлично качество и минерална вода. Предоставяме свинско месо и говеждо месо. В производството на нашите вина използваме и някои стари методи, които в комбинация с модерни технологии осигуряват получаването на вина с отлично качество. Вината се получават от сортове от региона на Бейрада.
Гърция, Nikaia
Производство на LED тръби от 0,30 см до 3,90 м. Прозрачни или мътни в 3000K, 4000K, 6000K - растеж - червено - синьо - зелено - месо...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play