Виноградникът на имота Фаве се намира в Прованс, на юг от Франция. Той обхваща почти 8 хектара, разделени на 2 острова, около Бастидата на Фаве и над капелата на Приората Нотр Дам в община Брю Ауриак. Беной и Лор Фил са собствениците и винопроизводителите. Те произвеждат розови вина от Прованс, бели и червени вина под наименованието Котo О дю Варуа. В гамата има 8 референции: 3 розови, 2 бели, 3 ч...
..."Maiski boschampignonsaus", този класически кремообразен зимен сос с печени горски гъби е пълен с вкус. Той е отличен за печено червеномесо, хрупкаво печено птиче месо, но също така придава допълнителен нюанс на вашите ястия с дивеч.
На главната снимка сме го завършили с синьо вейно сирене като "Gorgonzola" или "Blauwe Achelse", парченца лешници и листа от розмарин. На втората снимка виждате печен заек, картофени топчета, "Maiski" ябълки с боровинки и нашата "boschampignonsaus"!
...Запалете огън в чиниите си и събудете вкусовите си рецептори с тази вкусна смес от сол и подправки, специално създадена за гриловане и барбекю.
Подсилете вкуса на вашите грилове с Сол Гриз Чили Барбекю. Балансирана смес от кайенски пипер, паприка, домати, риган и кимион, тя ще подчертае мощния вкус на печеното червеномесо и ще придаде мексикански привкус на вашите бели меса и риби.
Традиционно използвано за:
- Поръсване: барбекюта, печива, гриловано пиле.
SKU:SGCBBQ250...
...Турига Насьонал, Тинта Рориз, Турига Франка, Тинта Амарела и Тинто Као
Интензивен аромат, изразяващ зрели плодове от Дору, аромати и конфитюри, с нотка на храсти. Пълен и обгръщащ, с леки опушени нотки, а финалният вкус е енергичен и широк.
Подходящ за ястия с червеномесо и сирена.
Сервирайте при 18ºC | 64ºF
14% об. 750ml...
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
... малки подправки. Подходящо е за сервиране като аперитив, с бяло месо или сирена за един прекрасен момент на бургундска финеса!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Пино Ноар
AOC: Рули
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2026
Температура на сервиране: 14-16°C...
...Кръгове и структурирани Кахори
Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°.
Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино.
Награди :
• Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
...Хранителна боя за маркиране на месо.
Ръчно маркиране и чрез принтер.
Нашите бои гарантират перфектно маркиране върху пресни меса, дори след процеси на солене, пушене или замразяване. Марката се възприема перфектно.
Боя за MER.
Налични в опаковки от 1, 5 и 25 литра.
Цветове: кафяво, червено и синьо.
...За тези, които обичат да се хранят добре и здравословно, Ismael’s Kebab предлага Донер Кебап от телешко месо на филийки и пуйка, продукт с ненадминат вкус.
С този продукт нашите клиенти вече приготвят в своите барове и ресторанти най-вкусните ястия с това месо. Разполагаме и с разновидности като кебап от червено пиле, бяло, телешко и много други.
Изключително вкусен Донер Кебап от телешко и...
...Дистрибутор на билети с форма на охлюв за управление на опашки, устойчив на удари. Този ръчен дистрибутор на билети е наличен в черно, бяло, червено, жълто, зелено и синьо. Моделът е оборудван с държач за монтаж на стена или на стойка. Много лесен и бърз за инсталиране. Дистрибуторите на билети за опашки се използват много често в супермаркетите в секцията за риба, месо, но също така и в хлебарници, аптеки, закусвални, префектури и др.
...Червено цвекло
Червеното цвекло концентрат се извлича от избрани пресни червени цвекла. То е концентрирано и пастьоризирано чрез физически средства, за да се получи интензивен стандартизиран цвят. Бетанинът е оцветяващият компонент и, макар обикновено да не е стабилен при високи температури, Roha предлага уникален вариант на червено цвекло, устойчив на топлина, който може да се използва като заместител на кармин в множество приложения.
Приложения:
Йогурти, Сладкарски изделия, Сладолед и Замразени десерти, Плодови препарати, Мляко с ягоди,
Месо, Приготвена храна...
...Вино, получено от бленд от сортове грозде Негроамаро (50%), Каберне (25%) и Сира (25%), отглеждани на стъбло. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече.
След шестмесечно отлежаване в барик, виното продължава да зрее в бутилка.
В аромата се открояват плодови нотки на боровинка, червено френско грозде и вишни в спирт, подправени с канела, карамфил и черен пипер, с изразителна балсамова нотка.
Благодарение на елегантността на танините си, виното се съчетава с основни ястия на основата на месо, като стратчети с говеждо рагу, меса на скара като говеждо и агнешки ребра.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик.
ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
... температура за консумация: 17℃
Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месо и мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрели сирена.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия.
Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червеномесо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
ЗА НАС
Поздрави от АФЙОНКАРАХИСАР, "ГРАДЪТ НА ГАСТРОНОМИЯТА" с вкусове, които ви усмихват; градът, който е свидетел на много важни събития в нашата история, кръстопът на много цивилизации и пътища...
СУДЖУК; е уникална анатолийска храна, която може да се консумира с различни методи на приготвяне за закуска, обяд или вечеря. Той е вкусен с уникален вкус, независимо как е приготвен. Преработената х...
...Ябълковият сорт Ротер Локиафел е кръстен през 2012 година на Локи Шмидт, съпругата на бившия германски канцлер Хелмут Шмидт.
В градината на семейството Шмидт в Хамбург-Лангенхорн расте това много необичайно ябълково дърво с червено-лилави листа и клони. Цветът на кората на средно големите ябълки варира при узряване между червено и червено-жълто, както и в деликатно зелено.
Мекото плодово месо на ябълката е ясно червено мраморирано и с плодово кисел вкус.
Междувременно, потомък на това ябълково дърво също се намира в Хамбургската ботаническа градина,...
...14% - 15% об.
Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен
Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки
Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червеномесо, зрели сирена, гъби.
... партньор за вкус и модерни функционални системи за преработка на месо, HoReCa и хранителни услуги, както за занаятчийството, така и за индустрията.
Hela е основана през 1905 година. Днес нашият екип се състои от над 600 ангажирани и квалифицирани колеги от различни области.
С 10 локации по света, ние обслужваме над 30 000 доволни клиенти в над 70 държави.
В допълнение към нашето стандартно портфолио, ние също така разработваме продукти индивидуално по изисквания на клиентите.
E-mail: b2b-international@hela.eu
Тел.: +49 4102 496-0
Интернет: www.hela.eu
*съгласно Регламент на ЕС 1169/2011...
...Сега е тази благословена зона на ниския пармезански район на По, която прави кулателото уникално произведение на изкуството. Студени и мъгливи зими, пролетни бризове, горещо лятно време и парчето ще бъде интензивно червено, ще има аромат на виолетки, на мокра трева, богат вкус, стабилна, чиста сладост. Накрая, в нашите зрелищни изби на Podere Bottone в Бусето, след минимум 12 месеца, но в зависимост от избата и сезонните условия, дори 16-18 месеца, те ще бъдат перфектни.
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
... Thermobag 25L Преносим Хладилник.
Студени газирани напитки, сок, мляко и млечни продукти, червено и бяло месо, както и горещи напитки и приготвени горещи ястия също могат да бъдат пренасяни. За любителите на къмпинг, дългите пътувания, почиващите или тези, които искат да прекарат време на открито, охладителната чанта е най-голямото предимство. Пренасяйте месото и напитките за барбекю в чантата, без да губите топлина и без да се развалят, и се наслаждавайте на храната без притеснения!
... се радват на добро слънчево греене и на свежия бриз от близкото езеро Гарда, позволява на гроздето да изрази най-доброто от своите възможности. Умелото отлежаване в избата предоставя червено вино с голяма елегантност и хармония, изтънчено и способно да се развива положително повече от десетилетие.
Препоръчва се да се сервира при температура 16-18°C и да се отвори бутилката един час преди консумация.
Съдържа сулфити.
Капацитет: 0.75l
Код: 06353
Категория: Червени
Алкохолно съдържание: 14.4% об.
Държава: Италия
Регион: Венето
Сортове: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни.
Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб.
Цвят: интензивен гранатовочервен.
Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки.
Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червеномесо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел.
Сервирайте при температура около 18°C.
...Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци.
Чакалака е традиционен африкански сос за подправяне и едно от най-известните ястия от тази кухня.
Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци.
Основата е червено къри с много допълнителен...
...Общо взето, те функционират като единични врати с принцип на десен или ляво изместване, като преходни врати, свързващи обработващите и складовите зони с монорелсови линии в производствени и преработвателни съоръжения за червеномесо. Имаме решения за прекъснати (артикуловани, конзолни) и непрекъснати монорелсови линии. Те се произвеждат в съответствие с европейските стандарти, използвайки хигиенични материали. Не съдържат органични продукти. Не подлежат на деформация по време на измиване с химически дезинфектанти.
... усещане.
Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно.
80% Мерло.
20% Каберне Совиньон.
Много красива пурпурна рокля.
Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия.
Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен.
В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао.
Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас
Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...
...Изключителна комбинация от перуански еспресо Пача Мама, ферментирали какаови зърна, джунглов пипер и инка сол на слънце обгръща месото с ароматите си, без да е натрапчива, и освобождава напълно нови вкусови преживявания. Особен акцент за сухо узряло месо. За овкусяване на стек, тофу. Придава приятно какаово и кафеено ухание с нотка на пушена сол. Дори при силни зеленчуци като червено цвекло...