Испания, Guijuelo-Salamanca
... мека мазнина. Ръчен процес на производство. Узряване между 24 – 30 месеца. Представяне: Всяка част е опакована в лист хартия против мазнина, обвита в плат и в индивидуална кутия. Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол Спецификации: Удължена форма и мека мазнина. Ръчен процес на производство. Узряване между 24 – 30 месеца...
Германия, Winnenden
... от неръждаема стомана с ниска височина на конструкцията Автоматично почистващо средство, инсталирано серийно Различни видове отопление за избор По желание с климатичен пакет за оптимално узряване Гладък циркулационен вентилатор за последователен пушилен климат в цялата система и най-добри пушилни резултати Серийно оборудване с нашия FOOD.CON контрол за възпроизводими резултати Модулна конструкция за гъвкаво разширение до 6 колички Може да се комбинира с всеки генератор на дим от семейството RATIO...
Испания, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... момент на узряване. Без да достига най-високата си степен на узряване, всички аромати и вкусове се запазват в оригиналния си вид, благодарение на механичните процеси и студеното пресоване. Чрез естествения декантационен процес, благодарение на сорта Arroniz, маслените полифеноли, като хидрокситирозол и олеуропеин, помагат за намаляване на инцидентите на различни патологии, свързани с дегенерация. Те защитават липидите в кръвта от оксидативен стрес. 159 mg/kg, Олеуропеин 94,1 mg/kg, Тирозол 81,9 mg/kg, Олеокантал 141 mg/kg. Консумирайте в суров вид.
Италия, Moio Della Civitella
... да се гарантира тяхната цялост и перфектно узряване, предоставяйки ни конфитюр с сладък и интензивно плодови вкус. Със своята копринена текстура и неповторим вкус, нашият Конфитюр от смокини представлява истинската същност на Чиленто. Перфектен за обогатяване на закуската, за гарниране на десерти или за съпровождане на сирена. Съставки: Смокини от нашата земя в Мойо дела Чивитела, тръстикова захар и прясно изцеден лимонов сок. SKU:fic/212...
Испания, Guijuelo (salamanca)
... хранят изключително с жълъди и трева в продължение на два сезона. Съдържанието на олеинова киселина е над 56% и бавният процес на узряване в нашата най-добра гранитна изба, под наблюдението на нашите майстори на шунка, в продължение на повече от 48 месеца отдаденост и грижа, ни е позволил да постигнем всяко от тези 300 парчета да бъде произведение на изкуството и подарък за сетивата. Освен това, предоставяме на нашата шунка "Премиум Резерв" QR код, от който можете да получите достъп до проследимостта и файла с характеристики на всяко парче. SKU:628000 тегло:8 – 8.5 кг...
Испания, Monroyo (teruel)
...Серрано шунка с изсушаване не по-малко от 15 месеца. Узрява в хранилища през целия процес, като се търси оптималната точка на зрялост, за да се постигне продукт с равномерен разрез, с аромат и отличен вкус, много ниско съдържание на сол. Всички наши продукти се произвеждат чрез интегриран процес на цялата производствена верига, при който сами произвеждаме фуражите, отглеждаме животните, ги...
Италия, Nocera Inferiore
...Консервираните продукти на Gecom се произвеждат в Италия с особено внимание от първия ден на реколтата до тяхното узряване, следвайки строг процес на контрол на качеството. Те включват: - цели обелени домати - нарязани домати - смлени домати - доматено пюре - доматен сос - пасата - сос за пица - консервирани грах - консервирани бобови култури - зелени грах - бели боб - нахут - червен боб - черен боб - маслен боб - печен боб в доматен сос - Сан Марцано - био продукти...
Унгария, Szeged
...Черният чесън е резултат от обработващ процес, който коренно променя традиционния бял чесън. По време на времето за узряване, съдържанието на захар в чесъна естествено нараства, докато от силния, остър вкус се развиват сладки, карамелизирани нотки. Черният чесън на прах е фина, прахообразна версия на този трансформиран чесън. Черният чесън на прах е многофункционален. Отлично се съчетава с месни...
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Продукт, изработен от задната част на възрастни свине, подложени на съответния процес на солене и узряване. Иберийските свине Brisa Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, в резултат на което се получават иберийски продукти с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е свързан с подвид на...
Германия, Eresing
... химически процес от фумарова киселина или малеинова киселина и представлява смес от D- и L-ябълчна киселина. Ябълчната киселина се разтваря както във вода, така и в етанол. Продуктът се образува като междинен продукт в енергийния метаболизъм на всички живи клетки. При хората количеството достига до 1 кг на ден. Естерите и солите се наричат малати. Използване: Храни: * Консерванти * Киселинни агенти...
Германия, Steinach
... изчакване по време на фазата на узряване на бетона. Много удобно, потребителят получава известие, веднага щом целевата стойност бъде достигната или когато съществува твърде голяма разлика в вътрешната температура. За да се гарантира най-добро качество на бетона, температурата на бетона може да бъде контролирана и регулирана независимо от местоположението чрез управление на отоплителни и охладителни системи.
Испания, Hernialde
... (Хунин), където могат да оцеляват само алпийски пасища и горчиви грудки. Развива се в богати на хранителни вещества почви на Андите и се събира в оптималния си естествен момент на узряване, следвайки традиционния инкски метод на земеделие с дълбоко уважение към майката земя и околната среда (1 култура на почва, на всеки 8 години). Изсушава се на слънце и внимателно се селектира, преди да бъде обработена. Мака се използва от поне 3000 години от местните народи в региона като супер храна.
Белгия, Les-Isnes
...Епидермалната бариера преминава през непрекъснато обновление чрез процес, наречен хомеостаза, по време на който епидермалните стволови клетки предоставят нови кератиноцити, които преминават през сложен процес на узряване, за да заменят корнеоцитите, които постоянно се губят по време на десквамация и обновяване на тъканите. Активните съставки с ефект върху епидермалната хомеостаза могат да бъдат...
Турция, Gemlik / Bursa
...Уникалното отглеждане на зехтин в района на Гемлик, в специфичните му сезони и почви, както и естественият процес на узряване в специални басейни (6-8 месеца), са основните причини за получаването на географски знак за зехтина от Гемлик. Златен черен зехтин (230-260 калибър)...
Португалия, Trofa
... на дъба карамелизират, усилвайки аромати като ванилия, карамел, сушени плодове и подправки. Този профил е особено ценен за дестилати като уиски и ром, където дълбочината на вкуса е много ценена. 2. По-бързо и по-гладко узряване Благодарение на STR, буретата улесняват по-бърза взаимодействие между дървото и дестилата, ускорявайки процеса на узряване. Обработеното, печено и отново карбонизирано...
Австрия, Gols
...Сухне на естествен начин на открито в продължение на 24-36 месеца при дъжд, сняг, вятър и слънце. Този процес наузряване на дървото“ в комбинация с тостинг придава на вината желаната ароматна сложност. Производството на барици е сертифицирано по ISO 9001 и ISO 22000. От години известни винопроизводители от цяла Австрия използват тези бъчви и имат отлични успехи. 225 л капацитет Различни тостинги...
...Особен акцент и рядкост е нашето старо дърво. Дъбова блокова дървесина, която се съхранява в добре климатизирани условия в продължение на десетилетия. Изключителната и характерна визия на дървото не се създава изкуствено, а е резултат от естествен процес на узряване. Този специален материал намира приложение предимно в строителството на обекти или магазини.
Испания, Guimar
...избираме най-добрите задни крайници заради формата и разпределението на мазнините, които след това се подлагат на сол. По време на процеса на сушене и узряване, те се проверяват и класифицират с онзи специален грижа, която характеризира нашия шунка Sybarish. Бавният ход на времето в нашите хранилища им придава специални характеристики и хранителни свойства, които ги правят не само подходящи за човешка консумация, но и едно от най-големите удоволствия, които нашата гастрономия може да предложи днес. Особено посветено на най-взискателните небца.
Германия, Hannover
... десерти от всякакъв вид, от торти, мъфини, къпкейкове, бисквити до ванилов сладолед, пудинг или крем брюле. Традиционният процес на узряване "Бурбон" позволява получаването на шушулки с влажност до 33%. Това също така придава маслен вид на тези висококачествени шушулки. Безплатно с всяка поръчка получавате нашата динамична електронна книга с рецепти, в която ще намерите ексклузивни идеи за рецепти. Ние редовно я обновяваме, така че винаги да имате нови рецепти за вашата ванилия. Справедливо търгувано гурме качество...
Италия, Pistoia
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
Португалия, Ribeirao
...Позициониран в по-гурме сегмент и с гладка текстура, сиренето Senras Premium преминава през 6-месечен процес на узряване, който му придава малко по-интензивен и продължителен вкус. Тегло: 0,5 кг Тегло: 0,8 кг Тегло: 1,2 кг...
Испания, Peligros
...Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработеното месно изделие, наречено "Собрасада"; поради отсъствието на ограничителни добавки, е подходящо за консумация в свежо, сушено и/или узряло състояние чрез процес на узряване-сушене. Формат: кутия 270г, чанта 3,6кг...
Германия, Magdeburg
... с гладка, твърда повърхност, които отговарят на изискванията за защита от огън, шум и влага. Те се състоят от иглолистни дървесни стърготини и портландцимент, допълнени с минерализиращи вещества и вода. В специален процес материалите се смесват, разпределят и компресират. След узряване и климатизация се извършва рязане, съобразено с желанията на клиента. Плоскостите са без формалдехид и не...
Испания, La Lastrilla
... няма възможност за кръстосано замърсяване. Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности: Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процес на производство и узряване. Сирене Опушено - преминава през естествен процес на опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус. Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...
Франция, Paris
... можете да се възползвате от изключителна цена-качество. Гарантираме ви висока рентабилност. Произведени на 100% във Франция, всички наши парфюми са изработени с внимание към изкуството на парфюмерията. Нашите масла преминават през процес на узряване, а след като бъдат преобразувани в парфюми, нашите аромати се мацерират. Всички наши творения са ЕАУ ДЕ ПАРФЮМ с висока концентрация, на ниво 25%. Те...
Италия, Calatafimi Segesta
... характеристики, като ценим територията и опазваме пейзажа и природата. Масло Angimbe NATURES се получава от селектирани маслини, събрани на ръка в маслиновата градина на Калатафими Сегеста. То се мели в рамките на деня, а маслините се селектират преди пълното узряване, когато все още преобладава зеленото над виолетовото. След това се съхранява в стоманени съдове при контролирана температура и в отсъствие на кислород, за да запази всичките си свойства и да остане непроменено до момента, в който достигне до крайния потребител. Купете нашите продукти удобно от дома си в нашия онлайн магазин!
Италия, Venezia
... продукт, получен чрез традиционния метод и дългия процес на ферментация и узряване. Нашите бири се произвеждат само от най-добрите суровини, внимателно подбрани хмелове, двуредов пролетен ечемик и най-чистата пролетна вода от Доломитите. Нашите бири: BIRRA VENEZIA BIONDA е нефилтрирана Хелес, освежаваща и питейна, с ароматна малцова сладост и приятен хмелов послевкус. BIRRA VENEZIA ROSSA...
Турция, Izmir
...където ще бъдат смесени само с вода и сол в подземни ферментационни резервоари. За да не се развали вкусът, налягането се прилага само чрез специални камъни, събрани от Бергама, Козак. Нашият метод на ферментация е една от традиционните техники, естествено узряване на маслините в продължение на 9-10 месеца в подземните резервоари, циркулиращи с вода за 15 минути 4 пъти на ден за хомогенно...
Испания, Martinamor
... от шунка, разнообразието от колбаси позволява на всеки гост да намери хапка, която отговаря на неговия вкус. От парчета от свински врат, чоризо или салчичонес, до продукти, които запазват историята на цяла една област, като моркон или собрасадо. Грижата за отглеждането на животните, заедно с внимателната работа по селекцията, смилането и мариноването на месото, правят разликата. Времето за узряване завършва процеса, от който произлизат гастрономически и хранително много интересни съкровища, които не остават незабелязани от небцето.
Испания, La Romana
... нашите продукти. Маслиненото грозде от Виналопо е уникален плод в света заради своя особен процес на узряване. За разлика от другите маслинени гроздове, гроздето от Виналопо расте защитено под хартиена торба, която се грижи за бавното узряване и запазва всички зърна на гроздовия клас. Благодарение на тази традиционна техника на отглеждане, маслиненото грозде от Виналопо има изключителни физически и гастрономически характеристики, които го правят единственото маслинено грозде в света с наименование за произход "Маслинено грозде Виналопо."...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play