... мека мазнина. Ръчен процесна производство. Узряване между 24 – 30 месеца.
Представяне: Всяка част е опакована в лист хартия против мазнина, обвита в плат и в индивидуална кутия.
Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол
Спецификации: Удължена форма и мека мазнина. Ръчен процесна производство. Узряване между 24 – 30 месеца...
... момент наузряване. Без да достига най-високата си степен наузряване, всички аромати и вкусове се запазват в оригиналния си вид, благодарение на механичните процеси и студеното пресоване. Чрез естествения декантационен процес, благодарение на сорта Arroniz, маслените полифеноли, като хидрокситирозол и олеуропеин, помагат за намаляване на инцидентите на различни патологии, свързани с дегенерация. Те защитават липидите в кръвта от оксидативен стрес. 159 mg/kg, Олеуропеин 94,1 mg/kg, Тирозол 81,9 mg/kg, Олеокантал 141 mg/kg. Консумирайте в суров вид.
... хранят изключително с жълъди и трева в продължение на два сезона. Съдържанието на олеинова киселина е над 56% и бавният процеснаузряване в нашата най-добра гранитна изба, под наблюдението на нашите майстори на шунка, в продължение на повече от 48 месеца отдаденост и грижа, ни е позволил да постигнем всяко от тези 300 парчета да бъде произведение на изкуството и подарък за сетивата. Освен това, предоставяме на нашата шунка "Премиум Резерв" QR код, от който можете да получите достъп до проследимостта и файла с характеристики на всяко парче.
SKU:628000
тегло:8 – 8.5 кг...
...Серрано шунка с изсушаване не по-малко от 15 месеца. Узрява в хранилища през целия процес, като се търси оптималната точка на зрялост, за да се постигне продукт с равномерен разрез, с аромат и отличен вкус, много ниско съдържание на сол. Всички наши продукти се произвеждат чрез интегриран процесна цялата производствена верига, при който сами произвеждаме фуражите, отглеждаме животните, ги...
...Продукт, изработен от задната част на възрастни свине, подложени на съответния процесна солене и узряване.
Иберийските свине Brisa
Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, в резултат на което се получават иберийски продукти с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е свързан с подвид на...
... (Хунин), където могат да оцеляват само алпийски пасища и горчиви грудки. Развива се в богати на хранителни вещества почви на Андите и се събира в оптималния си естествен момент наузряване, следвайки традиционния инкски метод на земеделие с дълбоко уважение към майката земя и околната среда (1 култура на почва, на всеки 8 години). Изсушава се на слънце и внимателно се селектира, преди да бъде обработена. Мака се използва от поне 3000 години от местните народи в региона като супер храна.
...избираме най-добрите задни крайници заради формата и разпределението на мазнините, които след това се подлагат на сол. По време на процеса на сушене и узряване, те се проверяват и класифицират с онзи специален грижа, която характеризира нашия шунка Sybarish. Бавният ход на времето в нашите хранилища им придава специални характеристики и хранителни свойства, които ги правят не само подходящи за човешка консумация, но и едно от най-големите удоволствия, които нашата гастрономия може да предложи днес. Особено посветено на най-взискателните небца.
...Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработеното месно изделие, наречено "Собрасада"; поради отсъствието на ограничителни добавки, е подходящо за консумация в свежо, сушено и/или узряло състояние чрез процеснаузряване-сушене.
Формат: кутия 270г, чанта 3,6кг...
... няма възможност за кръстосано замърсяване.
Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности:
Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процесна производство и узряване.
Сирене Опушено - преминава през естествен процесна опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус.
Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...
... от шунка, разнообразието от колбаси позволява на всеки гост да намери хапка, която отговаря на неговия вкус. От парчета от свински врат, чоризо или салчичонес, до продукти, които запазват историята на цяла една област, като моркон или собрасадо. Грижата за отглеждането на животните, заедно с внимателната работа по селекцията, смилането и мариноването на месото, правят разликата. Времето за узряване завършва процеса, от който произлизат гастрономически и хранително много интересни съкровища, които не остават незабелязани от небцето.
... нашите продукти. Маслиненото грозде от Виналопо е уникален плод в света заради своя особен процеснаузряване. За разлика от другите маслинени гроздове, гроздето от Виналопо расте защитено под хартиена торба, която се грижи за бавното узряване и запазва всички зърна на гроздовия клас. Благодарение на тази традиционна техника на отглеждане, маслиненото грозде от Виналопо има изключителни физически и гастрономически характеристики, които го правят единственото маслинено грозде в света с наименование за произход "Маслинено грозде Виналопо."...
... обезкостяване на шунка серрано в автономната област Валенсия. В допълнение, неговият борбен и предприемачески дух го подтиква да основе първия си сушилен за шунки в местността Честе, където се извършва целият процеснаузряванена шунката, тоест, от соленето до търговията с готовия продукт, както в цялостен вид, така и обезкостен. В момента, Jamones Moreno е утвърдена компания на пазара с традиция...