...рязане на мазнини и месо и постигане на производствен капацитет до 8-10 тона на час. Има три вида месорезачки в зависимост от работната температура и производствените нужди.
Всяка месорезачка на Velati е снабдена с конвейерни ленти, чиято скорост се регулира от вариатор на скоростта, което позволява контрол на часовата продукция и дебелината на нарязаните парчета.
Всяка месорезачка на Velati е...
...През последните години секторът на производството на месни брашна отбеляза постоянен растеж, подобряване на стандартите за качество и внедряване на оферта, която днес включва широка гама от висококачествени моно-протеинови месни брашна, включително: заек; глиган; елен; агне. Адаптирайки се към нуждите на момента, благодарение на слушането на клиента и нашите иновационни производствени процеси, можем да произвеждаме и предоставяме обработени животински протеини в Павия и околностите й с разнообразна оферта, която подобрява качеството на производството на храна за домашни любимци.
...KSL DV е разработен, за да отговори на нуждите на индустрията за преработка на птиче месо, с цел минимизиране на секциите при рязане на прясно пилешко филе.
...Неизменна част от традиционната китайска кухня, нашите китайски равиоли с
свинско и царевица са приготвени от пшенично брашно и пълнени с
мляно свинско месо.
Сервирайте с комбинация от соев сос и балсамов оцет. Можете
също да ги опитате, като ги потопите в пикантен сос, сладко-кисел
или сладък соев сос, в зависимост от вашите предпочитания.
Нетно тегло на пакета: 600 г
Бройки на пакет: 30 броя
Количество пакети на колет: 10 пакета по 600 г
Количество колети на палета FR: 67 колета
Количество колети на палета EXP: 57 колета...
...Метон, обезмаслено мляко, основно се използва за производството на канкоилот, сирене на основата на краве мляко.
Въз основа на своя опит в агро-хранителната индустрия, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES е разработила напълно автоматичен мелач за метон, интегриращ всички фази на проектиране, производство, настройка и индустриализация.
Управляван чрез централен автомат, напълно автоматичен...
... автоматичния режим на работа. Има функция за по-бързо месене в сравнение със стандартните машини за месене на тесто и процесът на месене на тестото се завършва за 15 минути. Целта е да се отговори на нуждите от бързо масово производство. Може да се използва за производството на тесто, сурови кюфтета, масло, мляно месо, сметана, тютюн, закуски и подобни продукти.
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА
Тъчскрийн PLC...
...Бургията за вземане на проби от трупове има шестоъгълна гнездо за държачи на бургии или патрони, подходяща за всички обичайно използвани безжични отвертки или бургии.
Взимач за месо за микробиологично вземане на проби от повърхностите на труповете. Предприятията за клане (кланници, месарници и др.) са задължени в рамките на оперативния контрол на процесите и за мониторинг на хигиената при клане...
...Гъвкава система за рязане за индустриално производствона храни
FK 32 Heavy Duty резачка за месо и кости е изцяло изработена от неръждаема стомана с висока защита по IP и с конструкция от най-високо качество. В зависимост от производствената среда и храната, която трябва да се обработва, тази резачка е налична с променлива работна площ или може да бъде мобилна чрез добавяне на опционални колела...
... производствените отпадъци. Чрез използването на полски растителни сортове с високо съдържание на протеини, TVP не само подкрепя местното земеделие, но и е в съответствие с глобалните тенденции за устойчивост. Този продукт е идеален за клиенти на едро и производители на веганска и вегетарианска храна, готови ястия и удобни храни, предлагащ надеждна и питателна съставка за продукти, подобни намесо, в B2B бизнес модела.
...XL GRAIN е ензимен комплекс, комбиниран с избрани технологични агенти, който реагира с вашите зърнени култури. Ензими и активатор, които при контакт с водата на вашите зърнени култури ще задействат работата. И неговият интерес е двоен:
1- Увеличаване на дела на фермерските зърнени култури в дажбата до 10 кг / ден / животно без риск от ацидоза.
2- Намаляване на вашите покупки на азотни коректори и фуражи за производство, като например рапични и соеви шротове.
...С VeggieFox® можете да произвеждате вегетариански или вегански кюфтета, шницели, колбаси, бургери, рьостита, кюфтета, нъгети или нарязано "месо". Продуктовата гама е модулна по дизайн и може да се комбинира с много продукти на Fuchs. Подправки + свързващи агенти + текстуриращи агенти + топ подправка или марината или панировка. Всички компоненти са налични и поотделно, което ви позволява гъвкавост...
...Информация за продукта "Сърце Плюс"
Beckers Beste Сърце 200г
Сърце Плюс, особено вкусната месна храна, се произвежда изцяло от пресни, законно разрешени за производствона храни животински продукти, които се обработват по щадящ начин и без изкуствени аромати, оцветители и консерванти, за да се получи балансирано, вкусно и сочно основно или пълноценно хранене за всички възрастни и хранително...
...Сушеното говеждо месо се приготвя от парчета, разположени в бедрото на говеда. В зависимост от методите напроизводство и използваните съставки, то може да се нарича брезаола, грижонско месо или цесина. При нас, това сушено говеждо е говеждо от Аубрак, емблематична порода от Аверон. Мощно и изтънчено, то предлага алтернатива на занаятчийските колбаси на основата на свинско. 100% чисто говеждо...
...а именно дневното наддаване на тегло.
Искаме да благодарим на нашия дистрибутор в Чили, Марио Фернандес от Fedagro, за провеждането на изпитването.
Дизайн на изпитването
Изпитването беше проведено на група телета за производствонамесо. Наддаването на тегло беше сравнено между животни, третирани с болуса Tracetop Junior на Resco, и контролна група, третирана с търговски соли. Тестът беше проведен на Fundo La Encierra, собственост на г-н Хосе Томас Перес Крус в общината Пайляко, Чили.
Породата на телетата е предимно американска, закупена от млековъдни ферми в региона Риос.
...GASTROLINE A 3004 права - машината за нарязване за многостранна употреба в хотелиерството.
За професионалисти от професионалисти!
GASTROLINE A 3004 права - машината за нарязване за многостранна употреба в хотелиерството. Икономична и професионална обработка на прясно месо и деликатеси. Многофункционална. Машината с изцяло метална конструкция, която е лесна за почистване, предлага оптимално...
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производствона масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
...Спагети алла китара, известни също като макарони алла китара, са специален вид прясна яйчена паста. Версия от Абруцо на пиемонтските таглиолини, се отличава с различната си форма. Тя е по-дебела и има квадратно сечение, което я прави идеален избор за придружаване на сосове от месо, риба или зеленчуци.
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
...Ние сме доставчик на добитък, включително говеда, кози и овце. Нашите животни са с най-високо качество и се отглеждат при строги стандарти. Ние експортираме нашите животни по целия свят и предлагаме конкурентни цени, както и бързи срокове за доставка. Доверете се на нашия опит в международната търговия, за да намерите най-добрите добитъчни продукти за вашите нужди.
Добре дошли на нашата E*Страница. Предлагаме ви най-добрите качествени продукти от Гърция. Zouras Poultry е водещият гръцки производител и износител на инкубационни яйца, трапезни яйца и също така е сертифициран Halal за износ на замразено пиле цели и части.
... разпространяват по време на отглеждане.
Ниски разходи за отглеждане на пилешко месо.
Той е най-икономичен по отношение на фуража.
Бройлери хомогенни, с плътен гръден мускул, пълен с месо.
Конкурентна стойност в отглеждането в сравнение с други видове.
Конкурентна стойност в инбридинга. (По-висока производителност и по-малко нарастване на периода на угояване)...
... мека мазнина. Ръчен процес напроизводство. Узряване между 24 – 30 месеца.
Представяне: Всяка част е опакована в лист хартия против мазнина, обвита в плат и в индивидуална кутия.
Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол
Спецификации: Удължена форма и мека мазнина. Ръчен процес напроизводство. Узряване между 24 – 30 месеца...
...ПРОИЗВОДСТВЕНАТА ЛИНИЯ С КЛЮЧ В РЪКА Е ПЕРСОНАЛИЗИРАНА СПОРЕД РЕАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТА.
МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ДИСКУСИЯ ПО ПРОЕКТА. БЛАГОДАРЯ.
ИМЕЙЛ: good@cooker.com.tw...
... методи
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
60% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятен букет от свежи червени плодове, леко подправени. Вкусът е гладък, с прекрасна закръгленост, преминаваща в елегантен финал.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Château La Gasquerie се съчетава прекрасно с печено или гриловано червено месо, дивеч и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
НАГРАДИ
2017: Златен медал – Конкурс на Gilbert & Gaillard 2018...
... са много ценени заради ниското си ниво на киселинност, като Сатсума или Окитсу, други за качеството на плода, добър и сладък, като Арруфатина или Клеменулес. Отличен вкус и изключително нежно месо определят Есбал, докато Клеменвила притежава фино, малко влакнесто месо и много високо количество сладък и ароматен сок.
... втората най-скъпа подправка в света след шафрана. Ванилията в пръчки е много по-ароматна от маслото, екстракта или ваниловия прах. <strong>Употреба</strong> Ванилията е изключително ароматна, сладко ухаеща подправка. Идеално се съчетава с подправянето на торти и други печива, използва се също и за производствона шоколад или сладолед. Ванилията се комбинира също толкова добре със солени ястия. В частност като съставка в сосове за риба и месо. Добре се съчетава с канела и карамфил. <strong>Внимание</strong> За ястията се използват само ароматните семенца от пръчката на ванилията.