... опаковката, покрийте с масло и консумирайте преди 5 дни.
Лицата с непоносимост към риба да се въздържат.
Отнасяме се с грижа и уважение към нашите продукти и това ще го усетите на вашата маса.
Съставки: 1 консерва RO-500 аншоа от Кантабрия, 1 буркан Бонито от Севера 220 гр, 1 буркан Пудин от кабрако 110 гр, 1 консерва вентреска от бяло рибно месо в зехтин 111 гр и 1 консерва миди в марината от Галисийските заливи 112 гр.
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр...
...Най-висококачественият хамон от Испания, в индивидуални опаковки по 100 грама, вакуумирани.
Само продаваме на компании.
Информацията:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена 25 кашона
Кашони: 14.500 € - Гуйхело, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата напроизводство
Тегло на кашона: 6,55 кг.
Време за доставка: По договаряне
Транспорт: Охлаждане 5ºC.
...Витинио: 100% Негроамаро. Зона напроизводство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Получен от ферментация в стомана на грозде Негроамаро, това е сухо и дълготрайно вино в вкуса.
В аромата се появяват нотки на червени плодове като касис, черен къпин, малина и вишна, както и балсамови нотки от средиземноморска растителност.
Благодарение на структурата на танините си, които не са твърде натрапчиви, виното предлага добра универсалност, съчетавайки се с узрели колбаси и сирена с умерена зрялост, основни ястия на основата намесо, както бели, така и червени меса, печени и на скара.
...СХЕМА НА ПРОДУКТА
ПРОДУКТ: Биологично екстра върджин зехтин
ГОДИНА НАПРОИЗВОДСТВО: 100% 2017-2018
ДЪРЖАВА: Италия
РЕГИОН: Калабрия
ТЕРИТОРИЯ: Хълм на Презила калабрийска
СРЕДА: Не замърсена и чиста
КУЛТИВАЦИЯ: Внасяне на естествени вещества: трева, фава (съсев)
СЪБИРАНЕ: Механичен вибратор с чадър
ИЗВЛИЧАНЕ: Студено извличане (под 27°) в рамките на 24 часа след събирането
СЪХРАНЕНИЕ: Неръждаеми...
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
... -24 °C.
Опаковка: зависи от клиентските поръчки, било то за производствона храни като месопреработвателни фабрики или за търговски и дистрибуторски цели за ресторанти и хотели, или за търговия на дребно като ресторанти и кафетерии, потребителски пазари и хранителни магазини.
Всички видове опаковки са налични в зависимост от предназначението.
Подходяща опаковка:
20 x 500 г, 6 × 2 кг / 4 x 2,5 кг торби, 12 × 900 г контейнери L / P, 10 кг и / или 15 кг кашони.
...4 натурални рецепти (без консерванти, без оцветители, без изкуствени аромати) сертифицирани AVS с френско производство:
- равиоли с чисто говеждо месо и италиански сос
- равиоли с доматен сос
- равиоли болонезе
- канелони.
Гама за цялото семейство, която децата особено обичат.
Всичко е събрано, за да се насладите на храната!
http://avs.fr/categorie-produit/lesdelicesdeyemma/...
...
• Подово отопление за хладилни помещения
• Хладилници тип витрина
В допълнение към нашите изключителни продукти, ние предоставяме набор от услуги, съобразени с вашите специфични нужди:
• Контролирано атмосферно хладилно съхранение
• Хладилно съхранение на риба и бързо замразяване
• Съхранение намесо и месни продукти
• Съхранение на плодове и зеленчуци
• Помещения за узряване на банани
• Спирални...
... онзи, който произвежда възможно най-много сам и под собствена отговорност.“ В съответствие с този девиз на основателя на компанията Гюнтер Уебер, всички елементи, изработени от неръждаема стомана, включително хигиеничния винт, идват от собственото производство. Това означава дял на собственото производство от 80%.
Нашата цел е да продължим да развиваме националното и международното присъствие на...
... стерилизирани ястия
- Изследвания и развитие на рецепти и производство в нашия завод.
Ние изнасяме в повечето европейски държави, като основни клиенти са големите и средни търговски обекти (GMS), ресторантите за хранене извън дома (RHF), търговците на едро, авиационното кетъринг и индустрията.
От 2022 г. развиваме и предлагаме иновативна гама от ароматизирани напитки на базата на чай, обогатени с...
... кухня. Solvia пренася вашите вкусови рецептори и петте ви сетива в чужбина с подправки, сосове и био готови зеленчуци.
Нашите ангажименти за качествени продукти:
- Производство във Франция
- Месо и зеленчуци с произход Франция
- Рецепти с чист етикет и хранително балансирани
- Сертификация PME+ на нашите производствени обекти (CSR)
- Ефективни производствени инструменти и акредитация по международни стандарти (IFS, BRC, Bio)
За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!
Добре дошли в ET TAMBURU DÖNER TEKNİK, вашият основен партньор за решения в обработката намесо с най-новите технологии. С над 35 години опит в индустрията, гордо обслужваме ресторанти, кебапчийници, хотели и компании за производствонамесо от нашата база в Турция. Нашите машини за месо Tambur революционизират мариноването и сушенето с усъвършенстван метод за охлаждане, осигурявайки оптимално...
...Лесно монтиращият се шлифовъчен инструмент опростява работата на потребителя, поддържайки ефективно перфектното рязане на стоките; плочата, монтирана на топчести лагери, има изключителна плъзгаемост и позволява рязане на тежки колбаси, печива, сирена, риба, твърдо месо и други. Въпреки че е малка машина, тя притежава предимствата и точността на конструкцията на по-големите нарязвачи...
Grupo Avimosa. От фермата до вашата маса. Контрол и качество на всички етапи от производството на нашите продукти. Производствона пилешко месо и яйца за консумация. Фабрика за фуражи.
Ние сме испанска консултантска компания за износ, разположена в Саламанка. Работата ни се състои основно в износа на испански гурме продукти за клиенти, които работят с най-добрите продукти в света.
Нашата компания Clover Value, S.L. е специализирана в износа на хранителни продукти с много високо качество. Освен нашите иберийски продукти от собствено производство, изнасяме много други референции...
... напроизводство, както и на продажбите.
Затова тя е ангажирана в процес на инвестиции в представянето на нови продукти като сърца, черния дроб, бъбреци, езици, уши и други продукти от иберийската свиня.
Освен това, кланицата извършва значителна работа по износ, която е от съществено значение и обем в нейното вътрешно функциониране. MAGUISA е сертифицирана в пазари като Япония, Корея, Чили. В Съединените щати в момента е в процес на сертификация за продажба и разпространение в цялата страна.
С новия си кланица, отговаряща на стандартите на ЕС, Aimaretti е индустрия за клане на свинско месо и производствона качествени колбаси и шунки. Дейността предлага широка селекция от колбаси и качествени, свежи и автентични меса, клани в съответствие с най-строгите хигиенни норми. Най-добрите свежи продукти, гарантирани и без консерванти, за да донесат на масата всеки ден целия вкус на...
Granja Agas е семейна компания, която се занимава с производствона птиче месо от повече от 50 години. Нашият основен продукт са пресни яйца, яйца от свободни кокошки и яйца от пъдпъдъци.
Нашата основна МИСИЯ е да предлагаме пресни и висококачествени продукти на нашите потребители, резултат от опита и отдадеността на нашето семейство. Нашият опит потвърджа качеството на нашите продукти и...
... материали са трудни за рециклиране.
Освен това Data-Label GmbH разполага с обширен 20-годишен опит в безопасното етикетиране на хранителни продукти. Ние разработваме и произвеждаме високо иновативни самозалепващи етикети за директен контакт с месни продукти. От кризата с BSE нашият фокус е особено върху етикетирането на говеждо месо. С нашия над 20-годишен опит, ние сме надежден и компетентен партньор и в тази област.
... на цели линии за порциониране. Нашата широка продуктова гама включва ефективни, съобразени с нуждите решения за правилно темпериране и замразяване, пресоване, порциониране, автоматизиране, опаковане на грил факли, както и за производствона шашлик шишове. Високотехнологичните инсталации на TVI обхващат от темперирането на месото на изходния продукт до почти всякакъв вид порциониране, ръчно или...
... индустрия, автомобилната индустрия, пластмаса, PET, рециклиране и др. Нашата дейност: производствона продукти от метален тел. Метални контейнери за съхранение намесо. Метални контейнери за превозвачи. Производител на дисплеи PLV от стомана. Метални кошници за манипулация. Сгъваеми, подреждаеми, стекаеми, рафтови метални контейнери. Сертификация на хранителната безопасност на антикорозионното...
През 2011 година секторът на индустрията и производството от хората
Производствона живи животни,
Внос и износ на живи животни
Потребители на месопреработвателни предприятия и кланици, производство, клане и продажба на селскостопански продукти, производство, внос и износ
Производство и търговия на едро с преработени месни продукти. Салам, печено месо, бекон, сушено месо.
... на нашето производство ние създадохме Консервена фабрика, позиционирана в гр. Търговище. Предмет на нейната дейност е производствона месни, месо-зеленчукови и зеленчукови консерви в метални и стъклени опаковки под търговска марка „ИВЕРТА“. Нашата мисия е производството на качествени, вкусни и чисти от адитиви продукти, в които крайния потребител да познае истинския вкус. Нашите продукти и производство са сертифицирани и отговарят на всички изисквания на ХАЛАЛ стандарт, чието лого за по-голямо удобство стои върху горни картонени етикети с превод на английски, немски, френски и нидерландски език.
Фирмата се занимава с производствонамесо от пилешки бут и месо от пуешки бут. Производството се извършва ръчно с помощта на опитен персонал. Също така обработваме и машинно с устройства от най-висок клас в света. Предлагаме нашите продукти в охладен и замразен вид. Осигуряваме транспорт в цяла Европа.
... производствона хранителни и селскостопански продукти под вашата собствена марка.
ABM IT Solutions за бизнеса се отнасят до набор от технологии, базирани на услуги и продукти, предназначени да помогнат на компаниите да работят по-ефективно, сигурно и ефективно. No-code IT е революционен подход към разработването на софтуер, който дава възможност на бизнеса да създава приложения без да пише нито един ред код.
...„ЕРКАН КАСАПОГЛУ“ е създадена от комбинацията на над 25 години опит в индустрията за бързо хранене. Брандът на ŞENCİR GIDA AŞ е „ЕРКАН КАСАПОГЛУ“; това е 100% местна верига за доставка намесона дребно и едро, която предлага "висококачествени, международни хигиенни стандарти, здравословно и вкусно производствонамесо". Нашият бранд „ЕРКАН КАСАПОГЛУ“, който отразява всички опити на основателите...
... частна етикетировка.
Castle Dairy® се снабдява и търгува на глобално ниво. Ние оптимизираме логистиката с транспортни, дистрибуционни и експортни услуги, подкрепени от 2 зелени фабрики, с над 48000 м2 слънчеви панели за екологично производство.
Маïski принадлежи на Plukon Food Group, един от основните играчи на европейския пазар на птиче месо. Предлагаме ви разнообразие от пилешко месо, сурови препарати, предварително приготвени продукти, готови за консумация ястия, предварително сварени зърнени храни и кулинарни сосове. Нашето производство спазва стандартите HACCP и разполагаме с сертификат IFS Higher level! Освен това защитаваме белгийските и местни продукти и се стремим към нисък екологичен отпечатък. Искате да научите повече? Свържете се с нас: ще се радваме да ви помогнем!