...рязане на мазнини и месо и постигане на производствен капацитет до 8-10 тона на час. Има три вида месорезачки в зависимост от работната температура и производствените нужди.
Всяка месорезачка на Velati е снабдена с конвейерни ленти, чиято скорост се регулира от вариатор на скоростта, което позволява контрол на часовата продукция и дебелината на нарязаните парчета.
Всяка месорезачка на Velati е...
...През последните години секторът на производството на месни брашна отбеляза постоянен растеж, подобряване на стандартите за качество и внедряване на оферта, която днес включва широка гама от висококачествени моно-протеинови месни брашна, включително: заек; глиган; елен; агне. Адаптирайки се към нуждите на момента, благодарение на слушането на клиента и нашите иновационни производствени процеси, можем да произвеждаме и предоставяме обработени животински протеини в Павия и околностите й с разнообразна оферта, която подобрява качеството на производството на храна за домашни любимци.
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производствона масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
...Спагети алла китара, известни също като макарони алла китара, са специален вид прясна яйчена паста. Версия от Абруцо на пиемонтските таглиолини, се отличава с различната си форма. Тя е по-дебела и има квадратно сечение, което я прави идеален избор за придружаване на сосове от месо, риба или зеленчуци.
..."Il Caprino al Finocchietto Selvatico" е нишов сирене, произведено от козе мляко и ароматизирано с див копър. Това сирене се характеризира с ароматен вкус и мека текстура, което го прави перфектно за аперитиви и предястия. "Il Caprino" е продукт с високо качество, произведен в ограничени количества и награден със сребърен медал на конкурса "Alma Caseus". Неговото занаятчийско производство и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Използва кръгли, овални, квадратни и правоъгълни форми.
Стандартна камера за пълнене с размер 500 мм;
Специални машини с камери от 700, 800, 1.000 мм.
Пневматично или електропневматично функциониране с PLC.
Модел: IF 5600
Приложение: Черво/мрежа/колаген/мрежа
Размери: 325x70x150 (В) см
Производство до: 1,5...
...Пшеница от местно производство, разплетена и обезпрашена, в бали, за хранене на телета за бяло месо.
Нашата компания извършва всички етапи, от избора на слама на полето, до пресоване, събиране, съхранение, обработка и доставка, за да гарантира проследим и качествен продукт на своите клиенти.
Характеристики:
Разплетена и обезпрашена слама с ниско съдържание на желязо.
Уникална обработваща...
...МОТОР: HP 1,5
400V 50Hz трифазен обороти 1380
230V 50Hz монофазен обороти 1380
РАЗМЕРИ: 625x310x h440
ТЕГЛО: Kg 25 трифазен / Kg 26 монофазен
РЕДУКТОР С МАСЛО
ОБОРОТИ НА ВЕНТИЛАТОРА 210
ПЛОЧА И НОЖОВЕ INOX
КОНТЕЙНЕРИ INOX
РУЛО ЗА РЕНДОСВАНЕ INOX
ИНВЕРТОР НА ДВИЖЕНИЕТО
ЧАСОВА ПРОИЗВОДСТВОНА МЕСОМЕЛАЧКА: Kg 240
Хотелът или ресторантьорът, които трябва да обработват големи количества месо и сирена, не могат да се лишат от този комбиниран уред с вентилаторен мотор и солиден вид, какъвто показва теглото му.
Наличен в лукс версия с уста, шнек, волан от полирана неръждаема стомана...
...омлети и фритати, приготвяне на сосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони.
Максимален срок на годност: 24 месеца от датата напроизводство.
Наличност: обикновено винаги наличен.
Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Кутия 6 броя...
...която е необходима, за да разберете биологичната производствена система, регулациите, които я основават, и методите, които позволяват контрол. Това ви позволява да разберете какви са механизмите и гарантира производствена система, характеризираща се с висок степен на устойчивост и благосъстояние на животните. Нашето производствонамесо е основано на линията в хранителната индустрия, която обхваща всички субекти и стъпки, които допринасят за производството, преработката, разпространението и маркетинга на нашето месо.
...Витинио: 100% Негроамаро. Зона напроизводство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Получен от ферментация в стомана на грозде Негроамаро, това е сухо и дълготрайно вино в вкуса.
В аромата се появяват нотки на червени плодове като касис, черен къпин, малина и вишна, както и балсамови нотки от средиземноморска растителност.
Благодарение на структурата на танините си, които не са твърде натрапчиви, виното предлага добра универсалност, съчетавайки се с узрели колбаси и сирена с умерена зрялост, основни ястия на основата намесо, както бели, така и червени меса, печени и на скара.
...СХЕМА НА ПРОДУКТА
ПРОДУКТ: Биологично екстра върджин зехтин
ГОДИНА НАПРОИЗВОДСТВО: 100% 2017-2018
ДЪРЖАВА: Италия
РЕГИОН: Калабрия
ТЕРИТОРИЯ: Хълм на Презила калабрийска
СРЕДА: Не замърсена и чиста
КУЛТИВАЦИЯ: Внасяне на естествени вещества: трева, фава (съсев)
СЪБИРАНЕ: Механичен вибратор с чадър
ИЗВЛИЧАНЕ: Студено извличане (под 27°) в рамките на 24 часа след събирането
СЪХРАНЕНИЕ: Неръждаеми...
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
...Лесно монтиращият се шлифовъчен инструмент опростява работата на потребителя, поддържайки ефективно перфектното рязане на стоките; плочата, монтирана на топчести лагери, има изключителна плъзгаемост и позволява рязане на тежки колбаси, печива, сирена, риба, твърдо месо и други. Въпреки че е малка машина, тя притежава предимствата и точността на конструкцията на по-големите нарязвачи...
С новия си кланица, отговаряща на стандартите на ЕС, Aimaretti е индустрия за клане на свинско месо и производствона качествени колбаси и шунки. Дейността предлага широка селекция от колбаси и качествени, свежи и автентични меса, клани в съответствие с най-строгите хигиенни норми. Най-добрите свежи продукти, гарантирани и без консерванти, за да донесат на масата всеки ден целия вкус на...
Риско е специализирана в доставката на машини и системи за хранителната индустрия, по-специално за обработка намесо. Производството на Риско включва широка гама от вакуумни пълначки за колбаси и деликатеси, пълначки с пълен вакуум за шунка, зрели продукти и мортадела, линии за подготовка като месомелачки и миксери, системи за мляно месо в контейнери, системи за оформяне на бургери и кюфтета...
... водещи принципи: цялото ни производство е сертифицирано по ISO 9001 от 2003 година. Любовта към животните ни води в работата ни, при създаването на продукти, които винаги са внимателни към опазването на околната среда и физиологичните и естествени нужди на домашните любимци. Произвеждаме само в Италия.
... билки, полен, паста, риба, месо
LINEA NATURA: екстрактори на етерични масла с пара
LINEA APICOLTURA: почистващи устройства за полен, машини за производствона кремообразен мед, многофункционална инсталация за обработка на мед
LINEA CASTAGNA: инсталации за измиване, термична обработка, пастьоризация на кестени; обелване на сухи и пресни кестени
LINEA TARTUFO: инсталации за измиване, готвене и стерилизация на трюфели
LINEA LATTE E FORMAGGI: мини мандри, сушилни за сирене...
... търговските обекти с марките „i Toscani“, „Casa del Corto“ и в търговския обект на село, управляван от компанията, свързана с говеждо месо и млечни продукти; най-оригиналното производство е йогуртът, получен от директна ферментация на мляко и мед от Амиата. Корпоративната мисия е фокусирана върху оценяването на разпространението на качествени хранителни продукти, с приоритет на тосканските продукти, които могат да бъдат сертифицирани и гарантирани в етапа напроизводство – разпространение, всъщност проект за „кратка верига“. Производството и селекцията...
...La Polli Azzolina се занимава с отглеждане и клане на птици, производство и разфасоване намесо. Призната с печата CEE IT 1047/M. Основана през 2003 г., днес е присъстваща предимно на африканския пазар. Търговия на дребно и едро с прясно и замразено месо, пиле, кокошка, телешко, свинско. За допълнителна информация, моля, пишете ни на нашия имейл адрес.
Производствона ножове и остриета за хранителната индустрия. Нашите инструменти се използват в обработката и трансформацията намесо, зеленчуци, плодове и опаковки. Възможно е да изработим инструменти по специфични изисквания на клиента. Освен продажбата, гарантираме и следпродажбено обслужване с услуга за заточване на инструментите. Производствона рингове за косторезни триони - остриета за полутриони - остриета с лента M42 за метали.
... индустриализация с по-ниски производствени разходи.
Извършва анализи и контрол за съхранение на храните.
сертификатите
• производство, гарантирано от стандарта
ifs food 7.0
• сертификат за качество iso 9001:2015
• сертификат за производство
биологично reg.834/2007 CE
• безопасност и хигиена на храните
признаване reg.852/853/ce/2004
• признаване reg. 1334/1333/2008
производствона аромати и добавки
• регистрация в консорциума за защита на
бялото телешко месо от апенините в Умбрия и Марке 5RRRRR
• физико-химични и микробиологични проверки чрез акредитирани външни лаборатории...
...Полуавтоматични и автоматични опаковъчни машини, Нидитрици, Фарфалатори, Машини за Орекиети и Трофи и др. ... Освен това сме в състояние да отворим магазини и пълни лаборатории за прясна паста; както и да отидем на място за инсталация и обучение с рецепти за по-малко опитни (с голямо разнообразие от пълнежи, от класическите с месо, до рикота, зелени подправки, сьомга и др.), произтичащи от над двадесет години опит като производители на паста и равиоли.
Отглеждане на крави и телета - угояване на висококачествени телета от най-добрите месодайни породи (Лимузин - Шароле и F2 кръстоски). Собствено производствона органични суровини за завършване - доставка намесо.
... каноли и еклери, Плодове марторна, Реална паста, Трюфелни бадеми и др. Готови ястия в индивидуални порции и тави. Ястия на основата на риба и месо. Производство с халал, веганска и безглутенова сертификация. Изнасяме в различни части на света.