... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса и колбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
Италия, Termeno
...които отговарят на нуждите на този сектор. Важен канал е Private Label, който представлява 35% от оборота на компанията. С производство на над 300,000 Speck годишно, компанията е в състояние да задоволи всички нужди на търговията на дребно, търговците на едро и сектора HoReCa. Фабриката, напълно обновена и разширена, се намира в Термено, в провинция Болцано, в собствен комплекс, който се простира на...
Италия, Imperia
... вкус. То се съчетава перфектно с всички ястия от средиземноморската кухня и хранителни режими, особено в суров вид в салати или с зеленчуци. Вкусно и приятно ароматно, Маслото от Канеле много добре подчертава вкуса на кухнята в сосове, дресинги и с всички видове месо или риба.
Италия, Solarolo Di Goito
Инокс Механика от 1975 г. произвежда машини за автоматизация в процеса на обработка на месо и колбаси, както и за измиване на контейнери, инструменти, форми, продукти и оборудване в сферата на хранителната индустрия. Компанията предлага широка гама от машини: Автоматични и полуавтоматични опаковъчни машини и клипси, Напълващи и формоващи машини, Автоматични вакуумни масажори, Смесители за сол и аромати, Зарядни устройства за мрежи и черва, Повдигачи и обръщачи. Цялото производство на Инокс Механика е в съответствие с директивата за машини CE.
...АГРИТУРИЗЪМ БИОЛОГИЧЕН CA' DE FRA' В СЕСТОЛА (МОДЕНА), Производство, Продажба и Биологично Хранене. Производство и Онлайн Продажба на биологични продукти от наше производство: мед, консерви, сладка, нектари, чист сок, млечни продукти, месо, зърнени храни и брашна.
Италия, Viareggio
... конкурентните цени в момента, стремейки се да възвърнем вкуса и деликатесите, които справедливо принадлежат на италианската кухня, а особено на тосканската. Съвременната техника за съхранение на храни в защитна атмосфера (M.A.P) или замразяване в шокови замразители прави нашите продукти подходящи за всеки търговец на едро, ресторантьор или продавач. Освен тортелло с месо, трябва да опитате и рикота...
Италия, Altissimo
Собствено клане и производство на традиционни венетски колбаси...
Италия, Assemini
...Предварително изградени хладилни складове? Хладилни камери за? съхранение на хранителни продукти;? замразяване;? сушене и узряване? Оборудване на помещения за преработка на месо? Въздушни пътища? Производители на лед M.C.R. Pili & Introvini на Antonio Pili S.a.s. - Факс и имейл:...
... отлични ястия от прясна риба, месо, колбаси и директно производство на паста и сладкиши. За да придружим нашите ястия, на масата не липсва селекция от вина от Олтрепо Павезе, както и национални етикети и дестилати. Тук можете също да опитате фантастична пица на метър, изпечена в нашата дървена фурна, или да се оставите да ви посъветват с предложенията на деня. ЛЕТНИ ВЕЧЕРИ ПРИ СВЕТЛИНАТА НА СВЕЩИ В ГРАДИНАТА... ТЕМА ЗА ВИНО И ГАСТРОНОМИЯ... ГРИЛ ПОД ЗВЕЗДИТЕ...
Производство и търговия на колбаси...
Италия, Cavriago
... сладко. Освен сладките сладка, предлагаме и солени компоти, проектирани да съпътстват перфектно сирена или като вкусни гарнитури за месо и колбаси. Всички плодове и зеленчуци се готвят на ниска температура, за да се запази вкусът на пресните продукти. Перфектната наденица е вкусна и автентична, приготвена ръчно, както изисква традицията на Емилия.
Италия, Loreto Aprutino
... "дритта". Всички земи на компанията се наторяват с органични вещества, докато растенията не се подлагат на никакво фитосанитарно третиране, в пълно съответствие с нормите, регулиращи биологичното производство. Меленето на маслините се извършва стриктно в рамките на 24 часа след събирането им чрез процес на студено извличане. Крайният продукт е екстра върджин зехтин с високо качество, характеризиращ се със среден плодов аромат, тревист тип, с нотки на артишок и леки горчиви и пикантни нюанси. Препоръчва се да се комбинира със супи от зърнени храни или бобови растения, печено месо и салати.
Италия, Bene Vagienna
Закол и преработка на свинско месо Производство на варени и сурови колбаси...
Италия, Palo Del Colle
Заклане, разфасоване, обработка и опаковане на говеждо, свинско, овче и конско месо Развитие и производство на препарати от говеждо, свинско, овче месо и продукти на основата на говеждо и свинско месо Търговия с птиче и дивечово месо...
Обработка на месо Производство на колбаси...
Търговия на едро и дребно с месо и колбаси Производство на типични феррарски колбаси...
Занаятчийско производство на типични продукти от Пичерно...
Италия, Polesine Zibello
Производство на Culatello D.O.P.
Италия, Boffalora Sopra Ticino
ПРОИЗВОДСТВО НА ШУНКИ И СУШЕНИ МЕСА...
Италия, Milano
Коледно семейство в месото от 1850 г., Сефиталия в месото от 1978 г., Фуудвилидж производство на храни в Италия от 2000 г.
Италия, Forli'
Производство на свинска мас - Сало...
Италия, Lesmo
Производство на варени шунки...
Италия, Felino
ПРОИЗВОДСТВО НА ТИПИЧНИ ЗА ПАРМА И ЕМИЛИЯ СУШЕНИ МЕСА ПРОИЗВОДСТВО НА НАРЯЗАНИ СУШЕНИ МЕСА В ЗАЩИТНА АТМОСФЕРА.
Италия, Langhirano
ПРОИЗВОДСТВО - ЗРЕЕНЕ НА ШУНКИ...
Италия, Pieve Di Bono-Prezzo
Производство на шунка...
Италия, Montefalco
Производство на Порчета от Беваня...
Собствено производство на колбаси...
Италия, Montespertoli
Занаятчийско производство на поркетта и печени поркетта бюстове...
Италия, Bolognano
ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА АРОСТИЧИНИ...
Италия, Cernusco Lombardone
Специалитети от шунка и производство на колбаси по принцип...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play