... мека мазнина. Ръчен процес напроизводство. Узряване между 24 – 30 месеца.
Представяне: Всяка част е опакована в лист хартия против мазнина, обвита в плат и в индивидуална кутия.
Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол
Спецификации: Удължена форма и мека мазнина. Ръчен процес напроизводство. Узряване между 24 – 30 месеца...
... са много ценени заради ниското си ниво на киселинност, като Сатсума или Окитсу, други за качеството на плода, добър и сладък, като Арруфатина или Клеменулес. Отличен вкус и изключително нежно месо определят Есбал, докато Клеменвила притежава фино, малко влакнесто месо и много високо количество сладък и ароматен сок.
...Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производствона нашия Иберийски "Натурален" Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнина, постно месо и черен пипер придават деликатен естествен вкус на този продукт, представен в "Премиум" формат.
SKU: 515000
Тегло за доставка: 0.7 кг...
... всяка хапка.
Наличен в формати, адаптирани към нуждите на всяко заведение, яйцето от пъдпъдък, приготвено по екологичен начин, е идеален избор за готвачи и кулинари, които търсят изключителни и висококачествени съставки за своите кулинарни творения. Неговата универсалност и леснота на употреба го правят основен компонент за всеки бизнес, който желае да предложи иновативни и вкусни ястия на своите клиенти, като същевременно подкрепя устойчиви практики.
...Фабрика за шунка и колбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производствона изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
...Автоматизирана система за хранене на бройлери, която е една от най-предпочитаните системи сред птицевъдните оборудвания, особено; се откроява като предпочитана инфраструктура в големите селскостопански и птицевъдни стопанства. В частност, диетата на бройлерите и пиленцата, отглеждани за производствонамесо, се счита за един от най-важните фактори по отношение на увеличаването на...
...Подходящ за морски дарове, бели риби, нежно месо, варени колбаси, пресни сирена и др.
Защитено наименование за произход Вино от качество на Гранада.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1000 метра, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите напроизводство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, щадящи околната среда.
... опаковката, покрийте с масло и консумирайте преди 5 дни.
Лицата с непоносимост към риба да се въздържат.
Отнасяме се с грижа и уважение към нашите продукти и това ще го усетите на вашата маса.
Съставки: 1 консерва RO-500 аншоа от Кантабрия, 1 буркан Бонито от Севера 220 гр, 1 буркан Пудин от кабрако 110 гр, 1 консерва вентреска от бяло рибно месо в зехтин 111 гр и 1 консерва миди в марината от Галисийските заливи 112 гр.
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр...
...Най-висококачественият хамон от Испания, в индивидуални опаковки по 100 грама, вакуумирани.
Само продаваме на компании.
Информацията:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена 25 кашона
Кашони: 14.500 € - Гуйхело, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата напроизводство
Тегло на кашона: 6,55 кг.
Време за доставка: По договаряне
Транспорт: Охлаждане 5ºC.
Grupo Avimosa. От фермата до вашата маса. Контрол и качество на всички етапи от производството на нашите продукти. Производствона пилешко месо и яйца за консумация. Фабрика за фуражи.
Ние сме испанска консултантска компания за износ, разположена в Саламанка. Работата ни се състои основно в износа на испански гурме продукти за клиенти, които работят с най-добрите продукти в света.
Нашата компания Clover Value, S.L. е специализирана в износа на хранителни продукти с много високо качество. Освен нашите иберийски продукти от собствено производство, изнасяме много други референции...
... напроизводство, както и на продажбите.
Затова тя е ангажирана в процес на инвестиции в представянето на нови продукти като сърца, черния дроб, бъбреци, езици, уши и други продукти от иберийската свиня.
Освен това, кланицата извършва значителна работа по износ, която е от съществено значение и обем в нейното вътрешно функциониране. MAGUISA е сертифицирана в пазари като Япония, Корея, Чили. В Съединените щати в момента е в процес на сертификация за продажба и разпространение в цялата страна.
Granja Agas е семейна компания, която се занимава с производствона птиче месо от повече от 50 години. Нашият основен продукт са пресни яйца, яйца от свободни кокошки и яйца от пъдпъдъци.
Нашата основна МИСИЯ е да предлагаме пресни и висококачествени продукти на нашите потребители, резултат от опита и отдадеността на нашето семейство. Нашият опит потвърджа качеството на нашите продукти и...
... 160 мм, предлагащи устройства с от една до осем глави, покриващи скорости от 20 до 600 cpm. Устройствата са приложими за индустриите за производствона консерви, както и за консервирането на риба, месо и зеленчуци. Предлагаме следпродажбено обслужване и резервни части за всички основни марки машини за запечатване и интегрираме пълнители от всички типове, покриващи всички нужди от пълнене.
... референции извън птицевъдния сектор, като например свинско и агнешко месо в замразен вид.
През януари 2007 година започва нова автоматизирана фабрика за рязане, която е една от най-модерните зали в Европа. Специализирана е в разфасовката на пилешко месо както в прясно, така и в замразено състояние, разширяват се помещенията и започваме да бъдем вносители в сектора на агнешкото месо с множество...
...контролни, зрелищни и сушилни процедури. Контролираме целия процес напроизводствона нашите продукти, винаги внимателни да постигнем максимални нива на качество и превъзходен вкус, който характеризира нашите колбаси. Узрявани на 1000 м надморска височина в Саламанка, нашите иберийски продукти са неразпознаваеми за небцето, защото са изискани по природа. Каталогът с деликатеси надхвърля много повече...
...както охладени, така и замразени, предназначени както за аржентинския пазар, така и за износ. Компанията си поставя за цел удовлетворението на клиента, осигурявайки производство с отлично качество за потребителя, адаптирайки се към нуждите на всеки клиент, като можем да произвеждаме сертифицирани нарязани парчета за различни религии. Разполагаме с обширни познания в сектора и работим с животни от породите Ангус, Херефорд, Брафорд и Брангус, тъй като ги считаме за премиум продукт на пазара, като нашите животни са отглеждани и хранени свободно в пампасите на Аржентина.
... подправки. Работим основно с червени меса: говеждо, овче и козе. Това са животни, които живеят на свобода и се хранят с естествена храна. Отказваме да работим с индустриално хранени и отглеждани в клетки животни. Цялото производство се извършва в селото Кумбрес Майорес, малко селце, разположено в планините на Сиера де Арасена. Регион, световно признат за своите колбаси и по-специално за шунката Пата...
Производствона машини за месната индустрия: машини за хамбургери, формовъчни машини за кюфтета и крокети, свързващи машини за колбаси, резачки за порции от прясно месо, панировъчни машини, пълначки, дозатори за мляно месо, месомелачки, тестомесачки, резачки, лентови триони, скрепители, вакуумни опаковъчни машини и помощно оборудване.
... продукта към нуждите на нашите клиенти (хамони с кост, безкостни хамони, ембутидос, замразено иберико свинско месо и ръчно нарязани продукти).
От друга страна, FISAN е в сътрудничество с някои от най-престижните готвачи в Испания, като Рикард Камарена (**Мишлен), Диего Гереро (**Мишлен), Херманос Торес (**Мишлен) или Хосе Карлос Фуентес (*Мишлен) и други, които са най-добрият пример за усилията...
ПРОИЗВОДСТВО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СУХА ХРАНА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ:
WILD SIDE: ПРЕМИУМ храна с голямо количество прясно месо и месо от екзотични животни, с висока хранителна стойност и лесно смилаемо месо.
- БЕЗ ЗЪРНА. Кучетата и котките са месоядни животни, които не метаболизират добре зърната.
- БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ. Използваме екстракт от розмарин и зелен чай като естествени консерванти.
- С...
Procavi е четвъртата по големина европейска компания за производствона пуешко месо и лидер в Испания с 52% дял на пазара, една от 50-те най-големи компании в Андалусия, и сред 10-те най-добри в агро-хранителния сектор на Андалусия. В момента 70% от производството на компанията се продава в Испания, но Procavi иска да се фокусира върху износа. В момента само 30% от нашето производство се изнася за Португалия, Италия, Белгия, Германия, Франция, Китай, Саудитска Арабия, Африка (Того, Бенин и Гана) и Източна Европа, основно в Украйна.
Добър ден, Ние сме нова компания за износ на пресни плодове и собствено производство в Република Доминикана: *Ананаси *Персийски лимон *Авокадо Хас *Манго Кент *Питая *Органичен банан *Испанско вино *Телешко месо *Захар Инкумса 45. Бих искал да участвам в отговорна и непрекъсната работа с компаниите купувачи на плодове в Европа. За всякакви запитвания, не се колебайте да се свържете с мен, за да ви изпратя оферта. Благодаря. С уважение, Педро Яранга...
...), кайма, хладилен склад, вътрешности и副продукти. Продуктите се получават, използвайки местни суровини и следвайки традиционни рецепти за производство, които позволяват предлагането на продукт с високо качество; пример за това е търговията под защитата на наименованието за произход "галисийски лакон". Процедурите за действие са сертифицирани съгласно стандартите ISO 14001 (СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА) и ISO 22000 (БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ).
Компания за разпределение и износ на хранителни продукти с ръчно производство с много високо качество. Изнасяме в цяла ЕС: Морасила от Бургос, Чоризо Риохано (сладък и пикантен), Узрели овчи сирена, Хамбургери от Вагю, Хамбургери от говеждо, Вина от Рибера дел Дуеро, Вина от Риоха.
Los Remedios е компания, посветена на ръчното производствона колбаси и шунки от 1982 година. Намираме се в Серон, планинско село в провинция Алмерия, което благодарение на отличния си климат позволява получаването на уникален вкус. Имаме ясна цел: да гарантираме продукт с максимално качество. За целта внимателно подбираме най-добрите суровини. Те са най-доброто доказателство за рецептите на...
Embutidos Pajariel е семейна компания, основана през 1945 г., с собствено производство, производители на традиционни колбаси с високо качество, като сушен чоризо, чоризо за барбекю и цецина. В момента индустрията разполага с две производствени мощности, оборудвани с авангардна технология, които в комбинация с най-съвременните и модерни техники за управление на бизнеса и качеството, правят Pajariel водещ производител в агро-хранителния сектор.
...най-доброто предястие е добра компания и просто парче от добър колбас. Избери своя момент. Сигурно не е нужно да бъдем експерти дегустатори. Но по един или друг начин, независимо откъде идваш, добрият чоризо, шунка, лоумо или сирене имат аромат, когато тяхната изработка и качество са отлични. Ние сме компания за традиционно производствона домашни колбаси. Разполагаме с онлайн магазин, в който можете да намерите всички наши продукти.
...специализирана в вноса и износа на хранителни продукти, с офиси в Испания, Перу и Мароко. Нашият опит ни е позволил да търгуваме с суровини за индустриално производство, както и с готови за консумация храни. Основните търгувани продукти са: сухо мляко, слънчогледово масло, зехтин, кафе, ориз, риба, замразени морски дарове, свинско и пилешко месо. Нашите клиенти получават гаранция за оптимално качество на...
Sefoods.es е компания от Екстремадура, която е създадена с цел да предложи нова концепция за платформа за разпространение на хранителни продукти, изцяло онлайн, с диференцирано качество, било то с печата на Гарантирана традиционна специалност (E.T.G.), Защитеното наименование за произход (D.O.P.), Защитената географска индикация (I.G.P.), Екологично производство или тези, които са селектирани и каталогизирани като гурме, които гарантират тяхното качество, внимателно приготвяне и свойства.