...Неизменна част от традиционната китайска кухня, нашите китайски равиоли с
свинско и царевица са приготвени от пшенично брашно и пълнени с
мляно свинско месо.
Сервирайте с комбинация от соев сос и балсамов оцет. Можете
също да ги опитате, като ги потопите в пикантен сос, сладко-кисел
или сладък соев сос, в зависимост от вашите предпочитания.
Нетно тегло на пакета: 600 г
Бройки на пакет: 30 броя
Количество пакети на колет: 10 пакета по 600 г
Количество колети на палета FR: 67 колета
Количество колети на палета EXP: 57 колета...
...Метон, обезмаслено мляко, основно се използва за производството на канкоилот, сирене на основата на краве мляко.
Въз основа на своя опит в агро-хранителната индустрия, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES е разработила напълно автоматичен мелач за метон, интегриращ всички фази на проектиране, производство, настройка и индустриализация.
Управляван чрез централен автомат, напълно автоматичен...
...XL GRAIN е ензимен комплекс, комбиниран с избрани технологични агенти, който реагира с вашите зърнени култури. Ензими и активатор, които при контакт с водата на вашите зърнени култури ще задействат работата. И неговият интерес е двоен:
1- Увеличаване на дела на фермерските зърнени култури в дажбата до 10 кг / ден / животно без риск от ацидоза.
2- Намаляване на вашите покупки на азотни коректори и фуражи за производство, като например рапични и соеви шротове.
...Сушеното говеждо месо се приготвя от парчета, разположени в бедрото на говеда. В зависимост от методите напроизводство и използваните съставки, то може да се нарича брезаола, грижонско месо или цесина. При нас, това сушено говеждо е говеждо от Аубрак, емблематична порода от Аверон. Мощно и изтънчено, то предлага алтернатива на занаятчийските колбаси на основата на свинско. 100% чисто говеждо...
... методи
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
60% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятен букет от свежи червени плодове, леко подправени. Вкусът е гладък, с прекрасна закръгленост, преминаваща в елегантен финал.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Château La Gasquerie се съчетава прекрасно с печено или гриловано червено месо, дивеч и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
НАГРАДИ
2017: Златен медал – Конкурс на Gilbert & Gaillard 2018...
... хигиеничен и лесен за почистване найлон, който осигурява добро сцепление. Дръжката е закрепена с три здрави нитове, което гарантира отлична стабилност.
Отлична изработка. Европейско производство.
REF:COUFEU24
ГАРАНЦИЯ:24 МЕСЕЦА
Материал на дръжката:найлон
Дължина на острието:24 см
Основен материал:неръждаема стомана AISI 420M
Произведено в:Европа
Дължина:44 см
Нетно тегло:1,470 кг...
... задоволяване на изискванията на хранителната индустрия (месо, замразени храни, риба, сирене, шоколад и др.) и се характеризират със структура от неръждаема стомана (AISI 304) и с конвейер, отговарящ на стандартите на FDA, ЕС и USDA относно контакта на продуктите с храните.
В сравнение с традиционните L-образни заваръчни машини, серия FP предлага по-голяма производителност, както и възможността за използване на полиетиленово фолио, освен традиционните термоусукващи фолиа, и включва няколко модела за производство до 3600 пакета/час.
... време на приятелска вечеря. Това вино се съчетава перфектно с нарязано пилешко месо, рибен филет, суши или пикантни азиатски ястия.
Опаковка: Картон от 3L
Наименование: Pays d'Oc
Реколта: 2019
Сорт: Viognier
Етикет: Биологично земеделие...
...4 натурални рецепти (без консерванти, без оцветители, без изкуствени аромати) сертифицирани AVS с френско производство:
- равиоли с чисто говеждо месо и италиански сос
- равиоли с доматен сос
- равиоли болонезе
- канелони.
Гама за цялото семейство, която децата особено обичат.
Всичко е събрано, за да се насладите на храната!
http://avs.fr/categorie-produit/lesdelicesdeyemma/...
... кухня. Solvia пренася вашите вкусови рецептори и петте ви сетива в чужбина с подправки, сосове и био готови зеленчуци.
Нашите ангажименти за качествени продукти:
- Производство във Франция
- Месо и зеленчуци с произход Франция
- Рецепти с чист етикет и хранително балансирани
- Сертификация PME+ на нашите производствени обекти (CSR)
- Ефективни производствени инструменти и акредитация по международни стандарти (IFS, BRC, Bio)
За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!
... индустрия, автомобилната индустрия, пластмаса, PET, рециклиране и др. Нашата дейност: производствона продукти от метален тел. Метални контейнери за съхранение намесо. Метални контейнери за превозвачи. Производител на дисплеи PLV от стомана. Метални кошници за манипулация. Сгъваеми, подреждаеми, стекаеми, рафтови метални контейнери. Сертификация на хранителната безопасност на антикорозионното...
Фирма Етс Гледел има над 50 години опит в оборудването за доене и отглеждане, в хранителните системи (разпределение на сухи или течни фуражи, производствона фуражи) и в проектирането на животновъдни сгради. С богатия си опит в монтажа, ремонта и следпродажбеното обслужване (поддръжка и контрол Optitraite), ние предлагаме експертиза, бърза реакция и ефективно проследяване на млекопроизводителите и отглеждането на животни в закрити помещения (свинете, телета за месо, птици ...).
... семейни рецепти чрез независима продукция през 1986 г.
През 1998 г. това семейно предприятие придобива ново измерение и залага на бъдещето: прехвърляне на производственото звено, за да се справи с увеличаването на производството, в модерно звено на територията на индустриалната зона на ябълката в Ревел, замислено и проектирано в съответствие с изискванията на европейските стандарти.
Днес, продуктовата гама на Revelois се е обогатила с други тероари: този на Жер и Тарн и Гарон, които ви каним да откриете...
Revelois: това е също екип от 9 техници и производство от 1.000.000 продукта годишно.
Ние сме производител на пулпа, месо и парчета риба (сьомга, треска, черен морски език), които замразяваме в индустриални блокове. Годишното ни производство е около 4000 тона замразени продукти. Нашият завод, разположен в Булон-сюр-Мер, е сертифициран по BRC, BIO и MSC.
...Норман (Нормандия Манутенсион) е компания за производствона оборудване за кланици и обработка намесо: машини и оборудване за обелване за кланици, устройства и оборудване за депилация за кланици, стерилизатори с ножове за кланици. Норман проектира оборудване, адаптирано към вашите нужди, което отговаря на изискванията за проследимост в месната индустрия (нормите NF/CE/USDA) и ритуалните...
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френски сосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.
...Фермата О'Лимузин е животновъдна ферма, която работи в органично земеделие от 2005 г. в близост до Оксон в Кот д'Ор (21). Фермата О'Лимузин предлага директна продажба на пакети с био говеждо месо, произведено директно от нашето производство, от производителя до потребителя. Пакетите с говеждо месо са сертифицирани на 100% био, а месото се нарязва в нашата лаборатория от одобрен месар. Фермата...
...Компания BRESSUIRE EXPORT е кланица за говеда, разположена в Бресюир, Франция. Ние сме доставчици на говеждо месо, а по-специално на прясно месо от млади говеда. Търгуваме също така с трупове и вътрешности на говеждо месо. Нашето производствона прясно месо, обезкостено или не, е предназначено за всички страни в Европа и Северна Африка. Търгуваме с месодайни породи: шароле, блон д'аквитен, лимузин, партенез....
... и производствона колбаси; системи за белене и обезкостяване; модулни системи за филетиране; системи за формиране и порциониране на месни продукти; системи за обезкостяване, почистване, порциониране, опаковане и етикетиране намесо и бекон; резачки за риба.
MAREL подкрепя индустриалците в реализирането на техните проекти и предоставя на клиентите си иновационни технологии, за да отговори на...
LDC : дейност ПИЛЕ. Историята на сектора за пилета започва с основаването на групата през 1968 година. Първоначалната й дейност беше клане на пилета. От създаването си, дейността е преминала през значителна еволюция към дейности по разфасоване и производствона преработени продукти. Както при повечето птицевъдни компании, LDC започна с търговия на пилета на парчета, след което премина към готови...
Бояудери Систерона, основана през 1985 г., е компания за производствона храни. Специалността ѝ е традиционната подготовка на първокласни черва, като производството на пити паки, овчи черва, свински черва и говежди черва, …
Благодарение на своето майсторство, традиционните ѝ продукти са признати за своите вкусове.
... хранителната индустрия на готови ястия, консервирани и дехидратирани, и разполагаме с две производствени площадки за производствона сурови и готвени и обработени продукти. Тези съоръжения ни позволяват да произвеждаме 6500 тона готови продукти годишно с оборот от около 21 милиона евро.
... Ариеж, ни молят да продължим да ги споделяме с приятелите им из цяла Франция. Да накараме нашите колбасарски творения, нашите специалитети, да пътуват, да споделяме нашето ноу-хау и нашите изисквания за качество, е нашият семейни девиз. Открийте на стотици километри от Ариеж това, което ви е впечатлило у нас: вкус, ноу-хау, качество и изисквания! Всичко това е свързано със свинското месо, нашето уникално месо, нашата изключителна суровина. Ангажимент към целенасочено, френско и регионално производство. Това, което за нас е допълнителна гаранция за качество.
...Отново открийте вкуса на фермерските продукти с "къщата на производителите" от Фламанвил в Манш. Пряката продажба на фермата позволява да закупите местни продукти директно на мястото напроизводство. Предлагаме говеждо, свинско, телешко, птиче месо, зеленчуци, млечни и сидерови продукти. Открийте и резервирайте нашите фермерски продукти на нашия уебсайт и заповядайте в магазина на Фламанвил, за да можете да ги опитате!
Създадена преди 60 години, GROUPE ALTITUDE, разположена в Орияк, е кооперативно земеделско предприятие. Групата обединява производители на мляко и месо (говеждо, овче, свинско). Тя развива също така три други области: агродистрибуция, генетика и развитие на земеделието.
Целта на GROUPE ALTITUDE е да предостави на своите членове средства за производство, преработка и търговия с продуктите от...