Франция, Grigny
...Неизменна част от традиционната китайска кухня, нашите китайски равиоли с свинско и царевица са приготвени от пшенично брашно и пълнени с мляно свинско месо. Сервирайте с комбинация от соев сос и балсамов оцет. Можете също да ги опитате, като ги потопите в пикантен сос, сладко-кисел или сладък соев сос, в зависимост от вашите предпочитания. Нетно тегло на пакета: 600 г Бройки на пакет: 30 броя Количество пакети на колет: 10 пакета по 600 г Количество колети на палета FR: 67 колета Количество колети на палета EXP: 57 колета...
...Метон, обезмаслено мляко, основно се използва за производството на канкоилот, сирене на основата на краве мляко. Въз основа на своя опит в агро-хранителната индустрия, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES е разработила напълно автоматичен мелач за метон, интегриращ всички фази на проектиране, производство, настройка и индустриализация. Управляван чрез централен автомат, напълно автоматичен...
Франция, Carnoet
...XL GRAIN е ензимен комплекс, комбиниран с избрани технологични агенти, който реагира с вашите зърнени култури. Ензими и активатор, които при контакт с водата на вашите зърнени култури ще задействат работата. И неговият интерес е двоен: 1- Увеличаване на дела на фермерските зърнени култури в дажбата до 10 кг / ден / животно без риск от ацидоза. 2- Намаляване на вашите покупки на азотни коректори и фуражи за производство, като например рапични и соеви шротове.
Франция, Charvieu Chavagneux
Франция, Laissac
...Сушеното говеждо месо се приготвя от парчета, разположени в бедрото на говеда. В зависимост от методите на производство и използваните съставки, то може да се нарича брезаола, грижонско месо или цесина. При нас, това сушено говеждо е говеждо от Аубрак, емблематична порода от Аверон. Мощно и изтънчено, то предлага алтернатива на занаятчийските колбаси на основата на свинско. 100% чисто говеждо...
Франция, Pineuilh
... методи ВИДОВЕ ГРОЗДЕ 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятен букет от свежи червени плодове, леко подправени. Вкусът е гладък, с прекрасна закръгленост, преминаваща в елегантен финал. ПАРИРАНЕ С ХРАНА Château La Gasquerie се съчетава прекрасно с печено или гриловано червено месо, дивеч и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot. Сервирайте между 16°C и 18°C. НАГРАДИ 2017: Златен медал – Конкурс на Gilbert & Gaillard 2018...
Франция, Soreze
... хигиеничен и лесен за почистване найлон, който осигурява добро сцепление. Дръжката е закрепена с три здрави нитове, което гарантира отлична стабилност. Отлична изработка. Европейско производство. REF:COUFEU24 ГАРАНЦИЯ:24 МЕСЕЦА Материал на дръжката:найлон Дължина на острието:24 см Основен материал:неръждаема стомана AISI 420M Произведено в:Европа Дължина:44 см Нетно тегло:1,470 кг...
Франция, Saint-Just-Saint-Rambert
... задоволяване на изискванията на хранителната индустрия (месо, замразени храни, риба, сирене, шоколад и др.) и се характеризират със структура от неръждаема стомана (AISI 304) и с конвейер, отговарящ на стандартите на FDA, ЕС и USDA относно контакта на продуктите с храните. В сравнение с традиционните L-образни заваръчни машини, серия FP предлага по-голяма производителност, както и възможността за използване на полиетиленово фолио, освен традиционните термоусукващи фолиа, и включва няколко модела за производство до 3600 пакета/час.
Франция, La Chapelle Heulin
...Сорт: Melon de Bourgogne 100% Тероар: Гранит Съчетание храна-вино: Аперитив, риба, бяло месо, сирене, за удоволствие.
Франция, Auxerre
... време на приятелска вечеря. Това вино се съчетава перфектно с нарязано пилешко месо, рибен филет, суши или пикантни азиатски ястия. Опаковка: Картон от 3L Наименование: Pays d'Oc Реколта: 2019 Сорт: Viognier Етикет: Биологично земеделие...
Франция, Marseille-14e-Arrondissement
...4 натурални рецепти (без консерванти, без оцветители, без изкуствени аромати) сертифицирани AVS с френско производство: - равиоли с чисто говеждо месо и италиански сос - равиоли с доматен сос - равиоли болонезе - канелони. Гама за цялото семейство, която децата особено обичат. Всичко е събрано, за да се насладите на храната! http://avs.fr/categorie-produit/lesdelicesdeyemma/...
Съответстващи продукти
Деликатесите на Йемма
Деликатесите на Йемма
Франция, Castelnaudary
... кухня. Solvia пренася вашите вкусови рецептори и петте ви сетива в чужбина с подправки, сосове и био готови зеленчуци. Нашите ангажименти за качествени продукти: - Производство във Франция - Месо и зеленчуци с произход Франция - Рецепти с чист етикет и хранително балансирани - Сертификация PME+ на нашите производствени обекти (CSR) - Ефективни производствени инструменти и акредитация по международни стандарти (IFS, BRC, Bio) За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!
Франция, Saint Clement Des Levees
... индустрия, автомобилната индустрия, пластмаса, PET, рециклиране и др. Нашата дейност: производство на продукти от метален тел. Метални контейнери за съхранение на месо. Метални контейнери за превозвачи. Производител на дисплеи PLV от стомана. Метални кошници за манипулация. Сгъваеми, подреждаеми, стекаеми, рафтови метални контейнери. Сертификация на хранителната безопасност на антикорозионното...
Франция, Bain De Bretagne
Фирма Етс Гледел има над 50 години опит в оборудването за доене и отглеждане, в хранителните системи (разпределение на сухи или течни фуражи, производство на фуражи) и в проектирането на животновъдни сгради. С богатия си опит в монтажа, ремонта и следпродажбеното обслужване (поддръжка и контрол Optitraite), ние предлагаме експертиза, бърза реакция и ефективно проследяване на млекопроизводителите и отглеждането на животни в закрити помещения (свинете, телета за месо, птици ...).
Франция, Revel
... семейни рецепти чрез независима продукция през 1986 г. През 1998 г. това семейно предприятие придобива ново измерение и залага на бъдещето: прехвърляне на производственото звено, за да се справи с увеличаването на производството, в модерно звено на територията на индустриалната зона на ябълката в Ревел, замислено и проектирано в съответствие с изискванията на европейските стандарти. Днес, продуктовата гама на Revelois се е обогатила с други тероари: този на Жер и Тарн и Гарон, които ви каним да откриете... Revelois: това е също екип от 9 техници и производство от 1.000.000 продукта годишно.
Франция, Le Portel
Ние сме производител на пулпа, месо и парчета риба (сьомга, треска, черен морски език), които замразяваме в индустриални блокове. Годишното ни производство е около 4000 тона замразени продукти. Нашият завод, разположен в Булон-сюр-Мер, е сертифициран по BRC, BIO и MSC.
Франция, Vimoutiers
...Норман (Нормандия Манутенсион) е компания за производство на оборудване за кланици и обработка на месо: машини и оборудване за обелване за кланици, устройства и оборудване за депилация за кланици, стерилизатори с ножове за кланици. Норман проектира оборудване, адаптирано към вашите нужди, което отговаря на изискванията за проследимост в месната индустрия (нормите NF/CE/USDA) и ритуалните...
Франция, Aiguilhe
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френски сосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.
Франция, Flagey Les Auxonne
...Фермата О'Лимузин е животновъдна ферма, която работи в органично земеделие от 2005 г. в близост до Оксон в Кот д'Ор (21). Фермата О'Лимузин предлага директна продажба на пакети с био говеждо месо, произведено директно от нашето производство, от производителя до потребителя. Пакетите с говеждо месо са сертифицирани на 100% био, а месото се нарязва в нашата лаборатория от одобрен месар. Фермата...
Франция, Bressuire Cedex
...Компания BRESSUIRE EXPORT е кланица за говеда, разположена в Бресюир, Франция. Ние сме доставчици на говеждо месо, а по-специално на прясно месо от млади говеда. Търгуваме също така с трупове и вътрешности на говеждо месо. Нашето производство на прясно месо, обезкостено или не, е предназначено за всички страни в Европа и Северна Африка. Търгуваме с месодайни породи: шароле, блон д'аквитен, лимузин, партенез....
Франция, Baud
... и производство на колбаси; системи за белене и обезкостяване; модулни системи за филетиране; системи за формиране и порциониране на месни продукти; системи за обезкостяване, почистване, порциониране, опаковане и етикетиране на месо и бекон; резачки за риба. MAREL подкрепя индустриалците в реализирането на техните проекти и предоставя на клиентите си иновационни технологии, за да отговори на...
Франция, SABLE SUR SARTHE
LDC : дейност ПИЛЕ. Историята на сектора за пилета започва с основаването на групата през 1968 година. Първоначалната й дейност беше клане на пилета. От създаването си, дейността е преминала през значителна еволюция към дейности по разфасоване и производство на преработени продукти. Както при повечето птицевъдни компании, LDC започна с търговия на пилета на парчета, след което премина към готови...
Франция, Sisteron
Бояудери Систерона, основана през 1985 г., е компания за производство на храни. Специалността ѝ е традиционната подготовка на първокласни черва, като производството на пити паки, овчи черва, свински черва и говежди черва, … Благодарение на своето майсторство, традиционните ѝ продукти са признати за своите вкусове.
Франция, Wissous Cedex
... хранителната индустрия на готови ястия, консервирани и дехидратирани, и разполагаме с две производствени площадки за производство на сурови и готвени и обработени продукти. Тези съоръжения ни позволяват да произвеждаме 6500 тона готови продукти годишно с оборот от около 21 милиона евро.
Франция, Pamiers
... Ариеж, ни молят да продължим да ги споделяме с приятелите им из цяла Франция. Да накараме нашите колбасарски творения, нашите специалитети, да пътуват, да споделяме нашето ноу-хау и нашите изисквания за качество, е нашият семейни девиз. Открийте на стотици километри от Ариеж това, което ви е впечатлило у нас: вкус, ноу-хау, качество и изисквания! Всичко това е свързано със свинското месо, нашето уникално месо, нашата изключителна суровина. Ангажимент към целенасочено, френско и регионално производство. Това, което за нас е допълнителна гаранция за качество.
Франция, Flamanville
...Отново открийте вкуса на фермерските продукти с "къщата на производителите" от Фламанвил в Манш. Пряката продажба на фермата позволява да закупите местни продукти директно на мястото на производство. Предлагаме говеждо, свинско, телешко, птиче месо, зеленчуци, млечни и сидерови продукти. Открийте и резервирайте нашите фермерски продукти на нашия уебсайт и заповядайте в магазина на Фламанвил, за да можете да ги опитате!
Франция, Aurillac Cedex
Създадена преди 60 години, GROUPE ALTITUDE, разположена в Орияк, е кооперативно земеделско предприятие. Групата обединява производители на мляко и месо (говеждо, овче, свинско). Тя развива също така три други области: агродистрибуция, генетика и развитие на земеделието. Целта на GROUPE ALTITUDE е да предостави на своите членове средства за производство, преработка и търговия с продуктите от...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play