... я прави идеален избор за печене, грил или гурме рецепти. Произхождаща от иберийски свини над 10 месеца, тази част предлага интензивен и характерен вкус, който ценителите на иберийското месо оценяват. Перфектна за тези, които търсят автентично и високо качество кулинарно изживяване.
...Нашият Иберийски хамон от белота се разпознава по удължената си форма с тъмен и износен крак, типичен за екземпляри, упражнявани на полето. Има интензивен и блестящ цвят с голямо присъствие на бели жилки в текстурата си. При дегустацията се усеща интензивен и устойчив аромат, долавят се нотки на ядки и поле, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно подбраната зрялост, съчетан с дълъг и приятен послевкус.
което още повече конкретизира опита, който това произведение
на природата предлага на небцето.
...Иберийски хамон от свинско месо, произведен в нашите съоръжения в долината на Педрочес, и произхождащ от селектирани животни, отглеждани от нас самите чрез нашата интегрална производствена система. Това са хамони с голямо проникване на мазнина в постното месо и с минимално сушене, не по-малко от 26 месеца.
Simón Martín Guijuelo, S.L. е семейна компания, която от повече от век се занимава с производството и узряването на иберийски шунки и други продукти, произхождащи от иберийската свиня. Тя е успяла да съчетае традиционните методи с най-съвременната технология, като е приведела съоръженията си в съответствие с изискванията на Европейския съюз и е интегрирана в „Denominación de Origen Jamón de Guijue...
Ние сме дистрибутори и търговци на едро на иберийска шунка, колбаси от белота и нарязани продукти. Колбаси от белота - Нарязани продукти - Иберийски лоумо от белота - Иберийско рамо.
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
С над 45 години опит в сектора на логистиката, B.Bati Group предлага на клиентите си своя богат опит и предлага решения по мярка, гарантиращи ефективност, рентабилност и пълно удовлетворение на клиента. Решения за логистика по мярка. Нашите услуги се персонализират, за да отговорят на специфичните нужди на всеки клиент, включително възможността за групиране на различни продукти в един и същи камио...
...Обелен иберийски пинион. Произход Испания. От средиземноморската пиния Pinus pinea. Пиниони от категория 1-ва екстра с отлично качество. Дълъг и овален пинион с цвят на слонова кост, интензивен и кремообразен вкус, с нотка на смола. Много богати на основни хранителни вещества, високо съдържание на протеини, мастни киселини, аргинин, витамини и минерали. Царят на ядките.
...Продукт, изработен от смес от кайма или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, омесено и набито в естествена свинска черва в перфектно състояние на узряване.
Иберийски свине Brisa
Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, като резултатът е продукти от Иберийски произход с максимално качество. Те са екземпляри с...
...Парчетата под етикета Cebo de Campo произхождат от иберийски свине, отглеждани на свобода. Диетата им се състои от комбинация от натурални фуражи и ресурсите, налични в ливадите. Неговият аромат и сладост правят всяко парче истинска деликатес за любителите на храната.
...Иберийска шунка от полеви свине, произведена от иберийски свине, отглеждани в полуприродни условия. Чистотата на расата на животното е 50% иберийска с чистокръвна майка. Сертифицирани качествени парчета, произведени по стандартите за качество на иберийската шунка.
...Висококачествен хамон иберико от черен печат, произхождащ от свине с 50% иберийска порода, хранени с жълъди по време на монтера (последните 6 месеца от живота им). Узряване над 24 месеца.
Свинята с 50% иберийска порода е свиня, чийто произход идва от чистокръвни иберийски свине (100% иберийски), кръстосани с порода Дурок. Тези свине са отглеждани на свобода и хранени с жълъди и билки през последните 6 месеца от живота си.
Свинеферма, разположена в югозападната част на Екстремадура, родината на шунката от белота. Разполагаме с дееса, животновъдство, собствена фабрика и изби, както и "Бяла зала" с персонално оборудване за различни видове нарязване и вакуумно опаковане или чрез инертен газ. Предлагаме серия от иберийски продукти, произведени по собствена и ръчна технология, шунки, палети и колбаси от чисти иберийски с...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
XarcuSpain е компания, която се занимава основно с износ на гурме, ръчно изработени, здравословни и екологични продукти с испански произход.
Въпреки че сме специалисти в сушените меса (хамон, чоризо и лоумо), в нашия каталог ще намерите различни категории. Мед, трюфели, ликьори, масла и всякакъв вид месо.
Ориентираме дейността си към канала HORECA и въпреки че основно работим чрез дистрибутори, ...
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански).
Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус.
Нетно тегло: 450 г / 900 г
Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
...Иберийски пастет в индивидуални порции за закуска.
Иберийски свински пастет от Испания в лесно отварящи се алуминиеви индивидуални порции.
Мек вкус, без глутен.
100% рециклируеми алуминиеви индивидуални порции.
Нашата компания, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L., е семейна фирма и се грижим максимално за качеството на нашите продукти, които изработваме с любов и по традиционен начин, следвайки наследството на нашите предци. Спазваме стандартите за качество и системата за анализ и контрол на критичните точки, APPCC, която гарантира на потребителя максимално качество. Ръчно изработени изделия като: El...
... Вино от качество на Гранада.","Olor":"Аромат: Силни аромати на дъб, червени плодове, виолетки, печени нотки, димни, с леко подправен и анасонов привкус.","Color":"Цвят: Много интензивен гранатов цвят с виолетови акценти, блестящ и ясен, с много висока плътност.","Maridajes aconsejados":"Препоръчителни съчетания: Меса с висока плътност: червени, дивеч, агнешко от Сегура. Съчетава се с иберийски...
... контейнер с 40 фута.
· Данъците не са включени.
· Консултирайте се с офертата в контактните данни.
· Транспортът е включен до всяка точка на Испанския Иберийски полуостров.
· Офертата е налична само за националния пазар.
· Моля, въздържайте се от посредници, частни лица и любопитни.
· Офертата не е налична за частни лица при никакви обстоятелства.
· Моля, въздържайте се от правене на контраоферти с нелепи цени.
· Офертата е налична само за професионалисти на едро за национално разпространение, хотелиерство или канал Horeca.
· Офертата може да се промени поради пазарни обстоятелства.
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
...Салчичон, колбас, произхождаща от иберийски свине, хранени с фуражи, съставени от зърнени култури и бобови растения, отглеждани в обор или хранителни стопанства, в интензивен режим.
Изработена от постно месо и мазнини от иберийска свиня, нарязани на много фини парчета, подправени със сол, черен пипер, индийско орехче, риган и чесън, и набутани в естествена свинска черва.
Традиционният процес...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...Качествени дървени мебели с довършителни работи по желание на клиента, специално проектирани за гурме магазини, бакалии, винени магазини, органични продукти, иберийски продукти, деликатеси и др.
Diabaro Agentes Gourmet е търговска компания от Испания. Ние се появихме от идеята да направим испанските гурме продукти достъпни за всички. Основният ни фокус е върху испанското зехтин. Чрез нашето присъствие на различни платформи и бази данни, в крайна сметка добавихме още продукти. Днес доставяме освен зехтин и слънчогледово масло, испански рибни продукти като маринован тон, маринована скумрия ...