... я прави идеален избор за печене, грил или гурме рецепти. Произхождаща от иберийски свини над 10 месеца, тази част предлага интензивен и характерен вкус, който ценителите на иберийското месо оценяват. Перфектна за тези, които търсят автентично и високо качество кулинарно изживяване.
...Нашият Иберийски хамон от белота се разпознава по удължената си форма с тъмен и износен крак, типичен за екземпляри, упражнявани на полето. Има интензивен и блестящ цвят с голямо присъствие на бели жилки в текстурата си. При дегустацията се усеща интензивен и устойчив аромат, долавят се нотки на ядки и поле, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно подбраната зрялост, съчетан с дълъг и приятен послевкус.
което още повече конкретизира опита, който това произведение
на природата предлага на небцето.
...Иберийски хамон от свинско месо, произведен в нашите съоръжения в долината на Педрочес, и произхождащ от селектирани животни, отглеждани от нас самите чрез нашата интегрална производствена система. Това са хамони с голямо проникване на мазнина в постното месо и с минимално сушене, не по-малко от 26 месеца.
Simón Martín Guijuelo, S.L. е семейна компания, която от повече от век се занимава с производството и узряването на иберийски шунки и други продукти, произхождащи от иберийската свиня. Тя е успяла да съчетае традиционните методи с най-съвременната технология, като е приведела съоръженията си в съответствие с изискванията на Европейския съюз и е интегрирана в „Denominación de Origen Jamón de Guijue...
Ние сме дистрибутори и търговци на едро на иберийска шунка, колбаси от белота и нарязани продукти. Колбаси от белота - Нарязани продукти - Иберийски лоумо от белота - Иберийско рамо.
Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
Monte Safira е премиум производител и износител на висококачествени португалски продукти, специализирайки се в сурово зехтин и традиционна колбасария. Разположен в Португалия, Monte Safira е посветен на производството на автентични продукти, използвайки традиционни методи, насочени към потребители, които търсят вкусовете на родината си. Продуктовият асортимент на компанията включва екстра върджин ...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
С над 45 години опит в сектора на логистиката, B.Bati Group предлага на клиентите си своя богат опит и предлага решения по мярка, гарантиращи ефективност, рентабилност и пълно удовлетворение на клиента. Решения за логистика по мярка. Нашите услуги се персонализират, за да отговорят на специфичните нужди на всеки клиент, включително възможността за групиране на различни продукти в един и същи камио...
...Обелен иберийски пинион. Произход Испания. От средиземноморската пиния Pinus pinea. Пиниони от категория 1-ва екстра с отлично качество. Дълъг и овален пинион с цвят на слонова кост, интензивен и кремообразен вкус, с нотка на смола. Много богати на основни хранителни вещества, високо съдържание на протеини, мастни киселини, аргинин, витамини и минерали. Царят на ядките.
...Продукт, изработен от смес от кайма или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, омесено и набито в естествена свинска черва в перфектно състояние на узряване.
Иберийски свине Brisa
Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, като резултатът е продукти от Иберийски произход с максимално качество. Те са екземпляри с...
...Парчетата под етикета Cebo de Campo произхождат от иберийски свине, отглеждани на свобода. Диетата им се състои от комбинация от натурални фуражи и ресурсите, налични в ливадите. Неговият аромат и сладост правят всяко парче истинска деликатес за любителите на храната.
...Иберийска шунка от полеви свине, произведена от иберийски свине, отглеждани в полуприродни условия. Чистотата на расата на животното е 50% иберийска с чистокръвна майка. Сертифицирани качествени парчета, произведени по стандартите за качество на иберийската шунка.
...Висококачествен хамон иберико от черен печат, произхождащ от свине с 50% иберийска порода, хранени с жълъди по време на монтера (последните 6 месеца от живота им). Узряване над 24 месеца.
Свинята с 50% иберийска порода е свиня, чийто произход идва от чистокръвни иберийски свине (100% иберийски), кръстосани с порода Дурок. Тези свине са отглеждани на свобода и хранени с жълъди и билки през последните 6 месеца от живота си.
Свинеферма, разположена в югозападната част на Екстремадура, родината на шунката от белота. Разполагаме с дееса, животновъдство, собствена фабрика и изби, както и "Бяла зала" с персонално оборудване за различни видове нарязване и вакуумно опаковане или чрез инертен газ. Предлагаме серия от иберийски продукти, произведени по собствена и ръчна технология, шунки, палети и колбаси от чисти иберийски с...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
XarcuSpain е компания, която се занимава основно с износ на гурме, ръчно изработени, здравословни и екологични продукти с испански произход.
Въпреки че сме специалисти в сушените меса (хамон, чоризо и лоумо), в нашия каталог ще намерите различни категории. Мед, трюфели, ликьори, масла и всякакъв вид месо.
Ориентираме дейността си към канала HORECA и въпреки че основно работим чрез дистрибутори, ...
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански).
Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус.
Нетно тегло: 450 г / 900 г
Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
...Иберийски пастет в индивидуални порции за закуска.
Иберийски свински пастет от Испания в лесно отварящи се алуминиеви индивидуални порции.
Мек вкус, без глутен.
100% рециклируеми алуминиеви индивидуални порции.
Mir Han Bau GmbH е специализирана в търговия на едро с признати и ценени хранителни стоки, общи търговски продукти и продукти за начин на живот за множество държави. Нарастващото търсене на западни храни в почти всички европейски страни е довело до това, че нашата компания стана един от най-бързо развиващите се играчи в глобалната верига за доставки за износ на суровини. Нашият успех се дължи на н...
Нашата компания, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L., е семейна фирма и се грижим максимално за качеството на нашите продукти, които изработваме с любов и по традиционен начин, следвайки наследството на нашите предци. Спазваме стандартите за качество и системата за анализ и контрол на критичните точки, APPCC, която гарантира на потребителя максимално качество. Ръчно изработени изделия като: El...
... Вино от качество на Гранада.","Olor":"Аромат: Силни аромати на дъб, червени плодове, виолетки, печени нотки, димни, с леко подправен и анасонов привкус.","Color":"Цвят: Много интензивен гранатов цвят с виолетови акценти, блестящ и ясен, с много висока плътност.","Maridajes aconsejados":"Препоръчителни съчетания: Меса с висока плътност: червени, дивеч, агнешко от Сегура. Съчетава се с иберийски...
... контейнер с 40 фута.
· Данъците не са включени.
· Консултирайте се с офертата в контактните данни.
· Транспортът е включен до всяка точка на Испанския Иберийски полуостров.
· Офертата е налична само за националния пазар.
· Моля, въздържайте се от посредници, частни лица и любопитни.
· Офертата не е налична за частни лица при никакви обстоятелства.
· Моля, въздържайте се от правене на контраоферти с нелепи цени.
· Офертата е налична само за професионалисти на едро за национално разпространение, хотелиерство или канал Horeca.
· Офертата може да се промени поради пазарни обстоятелства.
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
...Салчичон, колбас, произхождаща от иберийски свине, хранени с фуражи, съставени от зърнени култури и бобови растения, отглеждани в обор или хранителни стопанства, в интензивен режим.
Изработена от постно месо и мазнини от иберийска свиня, нарязани на много фини парчета, подправени със сол, черен пипер, индийско орехче, риган и чесън, и набутани в естествена свинска черва.
Традиционният процес...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.