Унгария, Budapest
...Открийте картофени флейки, гранулат и прах от най-високо качество, експертно обработени и изнасяни по целия свят. Нашите продукти, налични както в конвенционални, така и в органични варианти, са идеални за производители на храни, търсещи последователност, многофункционалност и превъзходен вкус. Гордеем се с устойчивото снабдяване, строгия контрол на качеството и бързата глобална доставка. Независимо дали искате да подобрите супи, сосове, закуски или смеси за печене, нашите картофени продукти гарантират оптимално представяне всеки път.
Словакия, Košice
... пшеница, "Gyermelyi" гладко брашно е проектирано да осигури последователна производителност и отлични резултати. То е основна съставка както за аматьорски пекари, така и за професионални готвачи, предлагаща надеждност и качество във всяка торба. С "Gyermelyi" гладко брашно можете да повишите вашето печене и готвене до нови висоти и да зарадвате семейството и приятелите си с вкусни домашно приготвени лакомства.
Италия, Marmirolo
...W: 380 - 400. Патентно брашно, получено от избрани италиански, европейски и северноамерикански пшеници. Идеално за теста с дълги времена на втасване. Идеално за постигане на отлично развитие на обема. Препоръчва се за Панетони, Пандори, Коломбе, "Венециански" и баба. 10КГ...
Полша, Brzozów
... подпомага кръвообращението. Помага при възпаления и алергии. Има затоплящ ефект и подобрява работата на нервната система.&nbsp;<strong>Приложение</strong>В момента оризовото брашно от оркис отново се завръща в нашите кухни. В момента се използва за печене на хляб, сладкиши, бисквити, приготвяне на домашна паста, тесто за пирожки или тесто за палачинки.
Германия, Berlin
... рецепти, от хляб и сладкиши до сосове и грави.Нашето Чисто пшенично брашно е налично в различни опаковки, включително 1 кг, 3 кг, 25 кг и 50 кг торби, за да отговори на нуждите както на малки, така и на големи производители. Брашното е с ниско съдържание на мазнини и не съдържа добавки, което го прави здравословен избор за тези, които се грижат за диетата си. С срок на годност от 12 месеца, можете да бъдете сигурни в свежестта и качеството му. Изберете Чисто пшенично брашно за надеждно и висококачествено печене.
Испания, Malaga
...ОБЛЕАС, ПРИГОТВЕНИ С ВЕГЕТАЛНА МАРГАРИНА И ПРЕМИУМ ПШЕНИЧНО БРАШНО. ПОДХОДЯЩИ ЗА ПЕЧЕНЕ ИЛИ ПЪРЖЕНЕ. ОПАКОВАНИ СА ПО ДУЗИНА В БЛИСТЕРИ С РАЗДЕЛИТЕЛИ. СРОК НА ГОДНОСТ: ШЕСТ МЕСЕЦА В ЗАМОЗИЛНИ УСЛОВИЯ ПРИ -18ºC. ИЗПРАЩАТ СЕ В КУТИЯ ПО 16 ДУЗИНИ. РАЗМЕР 14 СМ ДИАМЕТЪР - ТЕГЛО ПО ДУЗИНА 450 ГР. ИЗПРАЩАНИЯ ДО ЦЯЛА ЕВРОПА.
Франция, Le Muy
... продукта, който ще се пече. Така, дори при много висока температура, няма карбонизация или изгаряния в фурната и дори върху печените продукти. Нашето брашно изчезва, докато фурната работи. Продуктът може да се използва и за печене на пица в дървена фурна. Брашното се продава в пакет от 25 кг.
Германия, Heidelberg
...Подправките за джинджифилови бисквити N°3 HT са смес от подправки, обработена при висока температура, която предлага топъл, сладък и ароматен вкус, идеален за печива, десерти и празнични лакомства.
Германия, Dissen
...стабилен вид през целия срок на годност. Могат да бъдат индивидуално регулирани за съдържание на сол Могат да се нанасят чрез система за овалване в брашно или сухо покритие. Панировки за печене за панировка на удобни специалитети. Налични са различни видове, включително без глутен, и могат да се предлагат с и без подправки.
Полша, Paczewo
...Био Ръжено Брашно Нашето био ръжено брашно е направено от висококачествени ръжени зърна, внимателно подбрани и смлени, за да запазят естествените си хранителни вещества. То е идеално за печене на хляб, сладкиши и други вкусни рецепти. - 100% био - Богато на фибри - Идеално за традиционен ръжен хляб Наличен в различни размери на опаковките.
Германия, Bad Bentheim
...Произход: Нашето биологично овесено брашно започва с биологично отгледани и събрани овеси от Финландия. Какво е овесено брашно? Овесеното брашно се състои от овесени зърна, които се смилат на брашно. То не е същото като овесените ядки, при които овесените зърна се нарязват и се разточват. Овесеното брашно е отлична съставка за печене на торти, палачинки, бисквити и др. Овесеното брашно е...
Нидерландия, Rozenburg
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Най-популярното приложение на ръжено брашно е приготвянето на хляб. То също така често се използва за приготвяне на пайове, палачинки, мъфини, торти и други сладкиши. Ръжено брашно се отличава с уникалния си аромат и по-ниското съдържание на калории, поради което стана популярно сред хората, които спазват диета за отслабване. Ръжено брашно съдържа витамини B, PP и витамин E - източник на младост и красота. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали. Тегло: 500 г...
Украйна, Cherkasy
...Брашното от просо има лек, леко орехов вкус, който добавя отличителен вкус на печивата. Брашното от просо може да се използва като съставка за смеси за печене, паста, хляб и закуски. Зърната за производството на брашно преминават през хидротермална обработка, което удължава срока на съхранение, намалява горчивината и подобрява физическите и органолептичните характеристики.
Италия, Guardiagrele
Основана през 2011 г. в Абруцо, Италия, Promix Srl е водеща компания в сектора на полуфабрикатите за хлебопекарство, сладкарство и пицарии, съчетавайки занаятчийска традиция и технологични иновации, за да предложи продукти с високо качество. Нашите полуфабрикати са разработени с етичен подход, използвайки натурални и устойчиви съставки, осигурявайки чиста етикетка, която отговаря на нарастващите и...
Белгия, Anderlecht
... брашна при печене. Соргова брашно Брашно без глутен Рецепти със соргово брашно Къде да купя соргово брашно Ползи от сорговото брашно Хранителна стойност на сорговото брашно Заместител на сорговото брашно Брашно от цели зърна сорго Използвания на сорговото брашно Соргово брашно за печене Как да използвате соргово брашно при печене Най-добрите...
Португалия, Alverca
...– Брашно с добра консистенция и висока способност за хидратация, коригирано с антиоксидант и ензими. – Препоръчва се за процеси с високо натоварване за тестото, особено за производството на малки хлябове (бижу, бебета, вианини и корички) и замразени и охладени теста.
Турция, Istanbul
...Разпрашител за печене Нетно тегло на единица (гр.): 2000 Обем на основната кутия (м3): 0,041 Съдържание в основната кутия: 8 Брутно тегло на основната кутия (кг.): 17,2 Количество в основната кутия: 8 Капацитет на контейнер 20 FT: 809 Капацитет на контейнер 40 FT: 1453 Стил на опаковане: кофа Приготвяне; Цялото съдържание на пакета (10г) е за 400гр брашно.
Германия, Oyten
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
Нидерландия, Oudeschild
...Тип: Универсално брашно Финност (%): 100 Тип на обработка: Смелене Произведено от: Пшеница Добавки: Не Без консерванти, химикали или избелване Това пшенично брашно е фино смляно Отлично за хляб, торти, тесто за пица и много други Несравним вкус и текстура...
Германия, Schorndorf
...Наличен в много стандартни размери. Стабилна версия, сгъната от алуминизирана стомана с дебелина 0,75 мм, с ламиниран ръб и метален вложка. Всички форми могат да бъдат сглобени в произволен брой единици. Различни версии от неръждаема стомана 1.4301 Специални модели вече от 20 форми за всеки размер! модели: тост ръжен хляб ръжен хляб хляб от пълнозърнесто брашно хляб за хранене Руски, Рюркюхен- Баумщам- Анисов хляб- Фюрст Пюклер и съдове за печене на десерти...
Италия, Martina Franca
..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашно за по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
България, Varna
...Нашата услуга за производство на лешникови гранули включва печене и нарязване на лешници на гранули с различни размери, идеални за използване в шоколадови торти, сладоледи и други десерти. Този процес подобрява вкуса и текстурата на лешниците, правейки ги универсална съставка за широк спектър от кулинарни приложения. С нашата услуга за производство на лешникови гранули можете да създадете...
Украйна, Kyiv
...Премиум пшенично брашно за нуждите на вашия бизнес! Magic Agro LLC с гордост предлага премиум пшенично брашно, което отговаря на най-високите стандарти за качество и ефективност. Независимо дали се занимавате с производство на храни, печене или търговия на дребно, нашето брашно е проектирано да надмине вашите очаквания. Характеристики на продукта - Влажност: макс. 14.5%. - Пепелност: макс. 0.55...
Франция, Fleury Les Aubrais
... рафиниране, можем да получим: Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри. Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително. Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано за печене, бял хляб и много кулинарни приготовления. Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство. То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
Франция, Soreze
...Брашно от пшеница тип 65. Това брашно е предназначено за ежедневна употреба в кухнята, например за хляб или тесто за пайове. То е произведено в контролирано устойчиво земеделие (CRC - Контролирано Устойчиво Земеделие). Тази официална етикетка предлага множество гаранции: - културите са разположени на поне 250 м от всякакви източници на замърсяване. - не се допуска химическа обработка...
Германия, Buxtehude
...Бадемовото брашно е отлично за печене на хляб с ниско съдържание на въглехидрати и без глутен. То може да се използва отлично за приготвяне на шейкове и бадемово мляко. Бадемовото брашно е богато на протеини и ценни фибри, както и на калций и магнезий. Хранителни стойности на 100 г Енергия 572kcal/2393kJ Протеини 20,00 г Мазнини 52,00 г Въглехидрати 20,50 г от които захари 4,20 г Фибри 12,90 г...
Германия, Gnarrenburg
...Светът на малцовите брашна: Ароматен малц – Печен малц – Брашно от малц – Малцов екстракт Производството на малц се извършва по естествен начин от покълнали зърнени култури, най-вече пшеница, ечемик или ръж. То се използва предимно като добавка за печене, тъй като подобрява свойствата на коричката и трохите, както и вкуса. Малцът съществува в много различни варианти, които могат да бъдат ензимно...
Гърция, Ionia, Thessaloniki
...УСПЕХ Описание: Специална ензимна смес за подобряване на печивата и по принцип на продуктите, които се вдигат органично с използването на мая Свойства: • Корекция на свойствата на тестото • Увеличава водопоглъщането • Намалява времето за смесване • Увеличена толерантност на ферментация Краен продукт: • Много добро обем • Подобряване на коричката • Хомогенен клетъчен ефект • Удължена свежест Идеален за клиенти, които избягват Е номера на съставките. ПОДХОДЯЩ ЗА ДЪРЖАВИ С ГОРЕЩ КЛИМАТ Дозировка: 0.5-1% от количеството брашно Опаковка: многослойни хартиени торби 20кг...
Германия, Neumagen-Dhron
...Хляб от гроздови семена и багет от гроздови семена - вкусни смеси за печене у дома, лесни за приготвяне, винаги успешни - със специалния вкус на брашно от гроздови семена за много поводи.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play