Франция, Le Muy
... продукта, който ще се пече. Така, дори при много висока температура, няма карбонизация или изгаряния в фурната и дори върху печените продукти. Нашето брашно изчезва, докато фурната работи. Продуктът може да се използва и за печене на пица в дървена фурна. Брашното се продава в пакет от 25 кг.
Франция, Fleury Les Aubrais
... рафиниране, можем да получим: Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри. Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително. Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано за печене, бял хляб и много кулинарни приготовления. Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство. То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
Франция, Soreze
...Брашно от пшеница тип 65. Това брашно е предназначено за ежедневна употреба в кухнята, например за хляб или тесто за пайове. То е произведено в контролирано устойчиво земеделие (CRC - Контролирано Устойчиво Земеделие). Тази официална етикетка предлага множество гаранции: - културите са разположени на поне 250 м от всякакви източници на замърсяване. - не се допуска химическа обработка...
Франция, Montauroux
...Тази ротационна машина е оборудвана допълнително с позлатяване и поръсване. Това позволява да се нанесе върху повърхността на бисквитата преди печене разтвор, който ще придаде блясък на бисквитата при изваждането от фурната, но също така и да залепи поръсването, което можем да добавим отгоре (захар, сусам и др.)...
Франция, Aix En Provence
...От винаги, ROGER пече своите тостове и бисквити в отворена форма. Тестото втасва свободно по време на печене, предлагайки хрупкавост и лекота. Приготвени от фина пшеница, тези тостове с лек ванилов вкус и поръсени с сладки стафиди, съпътстват всички моменти на лакомство. Тостове със стафиди Състав: Пшенично брашно (пшенично брашно, глутен), стафиди (11%), слънчогледово масло, захар, яйца, хлебна...
Франция, Appietto
... от 200 г Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, сушени смокини 6,3% Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина Декларация за хранителна стойност за: 100 г Енергия: 1883 кДж (448 ккал) Мазнини: 16 г Наситени мастни киселини: 1,5 г Въглехидрати: 70 г от които захари: 30 г Протеини: 5,9 г Сол: 0,75 г...
Франция, Aix-En-Provence
... подправки и аромати като черен пипер, куркума и чесън. За любителите на силни усещания, както и за по-предпазливите, ви очаква уникално дегустационно изживяване! Благодарение на нежното им печене, нашите бисквити имат лека и хрупкава текстура и запазват максимално количество хранителни вещества.
Франция, Bayonne
...Тази малка питка от 35 грама е сигурен избор за хотелиерите. Питка с рустикален вид, с брашно по коричката и много хрупкава. Тази питка е привлекателна опция, която може да се използва като маслен хляб, хляб за сандвичи или дори за шишчета. Тази част ще бъде готова само за 5 минути печене. REF:P106B EAN-13:8436017103250 EAN-14:18436017103257 ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕГЛО (Г):35 г ТЕГЛО СЛЕД ПЕЧЕНЕ:30 г...
Франция, Talant
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц. Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколад за покритие, паста от шамфъстък, паста от лешници и други). Разточете с точилка между две листа хартия за печене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове. Опаковка: 300 г Съвети от шефове: За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло. Референтен номер: D200523 В наличност: 11 продукта Размери: 300 г...
Франция, Biguglia
... разтопеното масло. Оставете в хладилника за един час. На тава, покрита с хартия за печене, поставете малки купчинки от тестото. Печете за 5 до 8 минути. Вземете таблетките с шпатула и ги оставете да се охладят върху точилка, за да придобият формата си. Хапвайте без притеснение!
Франция, Faverolles-Sur-Cher
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме. Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване. След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене. След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени. Нетно тегло: 150г Опаковка: прозрачна торба Срок на производство: 15 дни...
Франция, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки. Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
Франция, Tonneins
...Хибриден продукт между чипс и крекер: с предимствата на двете, но без техните негативни страни Био от местно производство! - Основата на чипса е съставена от минимум 60% добри зеленчуци (пастирски картофи и лук) и 30% пълнозърнесто оризово брашно, всичко с произход Франция. - Слънчогледовото масло, което служи за фиксатор за ароматизиране, също е с произход Франция. - Минимум 95% от съставките с...
Франция, L'union
... брашно или пшеницата, предоставена от клиента (алвеограф, фаринограф, глутоматик,…) Тест за печене на основното брашно и оценка на параметрите на тестото Формулиране на коректора в зависимост от получените резултати, както и от изискванията на клиента Контрол на коректора върху основното брашно за валидиране от нашата лаборатория и клиента.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play