... продукта, който ще се пече. Така, дори при много висока температура, няма карбонизация или изгаряния в фурната и дори върху печените продукти.
Нашето брашно изчезва, докато фурната работи. Продуктът може да се използва и запечене на пица в дървена фурна.
Брашното се продава в пакет от 25 кг.
... рафиниране, можем да получим:
Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри.
Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително.
Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано запечене, бял хляб и много кулинарни приготовления.
Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство.
То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
...Брашно от пшеница тип 65.
Това брашно е предназначено за ежедневна употреба в кухнята, например за хляб или тесто за пайове.
То е произведено в контролирано устойчиво земеделие (CRC - Контролирано Устойчиво Земеделие). Тази официална етикетка предлага множество гаранции:
- културите са разположени на поне 250 м от всякакви източници на замърсяване.
- не се допуска химическа обработка...
...Тази ротационна машина е оборудвана допълнително с позлатяване и поръсване. Това позволява да се нанесе върху повърхността на бисквитата преди печене разтвор, който ще придаде блясък на бисквитата при изваждането от фурната, но също така и да залепи поръсването, което можем да добавим отгоре (захар, сусам и др.)...
...От винаги, ROGER пече своите тостове и бисквити в отворена форма. Тестото втасва свободно по време на печене, предлагайки хрупкавост и лекота. Приготвени от фина пшеница, тези тостове с лек ванилов вкус и поръсени с сладки стафиди, съпътстват всички моменти на лакомство.
Тостове със стафиди
Състав: Пшенично брашно (пшенично брашно, глутен), стафиди (11%), слънчогледово масло, захар, яйца, хлебна...
... от 200 г
Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, сушени смокини 6,3%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1883 кДж (448 ккал)
Мазнини: 16 г
Наситени мастни киселини: 1,5 г
Въглехидрати: 70 г
от които захари: 30 г
Протеини: 5,9 г
Сол: 0,75 г...
... подправки и аромати като черен пипер, куркума и чесън.
За любителите на силни усещания, както и за по-предпазливите, ви очаква уникално дегустационно изживяване!
Благодарение на нежното им печене, нашите бисквити имат лека и хрупкава текстура и запазват максимално количество хранителни вещества.
...Тази малка питка от 35 грама е сигурен избор за хотелиерите. Питка с рустикален вид, с брашно по коричката и много хрупкава. Тази питка е привлекателна опция, която може да се използва като маслен хляб, хляб за сандвичи или дори за шишчета. Тази част ще бъде готова само за 5 минути печене.
REF:P106B
EAN-13:8436017103250
EAN-14:18436017103257
ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕГЛО (Г):35 г
ТЕГЛО СЛЕД ПЕЧЕНЕ:30 г...
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц.
Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколад за покритие, паста от шамфъстък, паста от лешници и други).
Разточете с точилка между две листа хартия запечене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове.
Опаковка: 300 г
Съвети от шефове:
За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло.
Референтен номер: D200523
В наличност: 11 продукта
Размери: 300 г...
... разтопеното масло. Оставете в хладилника за един час.
На тава, покрита с хартия запечене, поставете малки купчинки от тестото.
Печете за 5 до 8 минути.
Вземете таблетките с шпатула и ги оставете да се охладят върху точилка, за да придобият формата си.
Хапвайте без притеснение!
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме.
Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване.
След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене.
След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени.
Нетно тегло: 150г
Опаковка: прозрачна торба
Срок на производство: 15 дни...
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки.
Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
...Хибриден продукт между чипс и крекер: с предимствата на двете, но без техните негативни страни
Био от местно производство!
- Основата на чипса е съставена от минимум 60% добри зеленчуци (пастирски картофи и лук) и 30% пълнозърнесто оризово брашно, всичко с произход Франция.
- Слънчогледовото масло, което служи за фиксатор за ароматизиране, също е с произход Франция.
- Минимум 95% от съставките с...
... брашно или пшеницата, предоставена от клиента (алвеограф, фаринограф, глутоматик,…)
Тест запечене на основното брашно и оценка на параметрите на тестото
Формулиране на коректора в зависимост от получените резултати, както и от изискванията на клиента
Контрол на коректора върху основното брашноза валидиране от нашата лаборатория и клиента.