Германия, Berlin
... рецепти, от хляб и сладкиши до сосове и грави.Нашето Чисто пшенично брашно е налично в различни опаковки, включително 1 кг, 3 кг, 25 кг и 50 кг торби, за да отговори на нуждите както на малки, така и на големи производители. Брашното е с ниско съдържание на мазнини и не съдържа добавки, което го прави здравословен избор за тези, които се грижат за диетата си. С срок на годност от 12 месеца, можете да бъдете сигурни в свежестта и качеството му. Изберете Чисто пшенично брашно за надеждно и висококачествено печене.
Германия, Heidelberg
...Подправките за джинджифилови бисквити N°3 HT са смес от подправки, обработена при висока температура, която предлага топъл, сладък и ароматен вкус, идеален за печива, десерти и празнични лакомства.
Германия, Dissen
...стабилен вид през целия срок на годност. Могат да бъдат индивидуално регулирани за съдържание на сол Могат да се нанасят чрез система за овалване в брашно или сухо покритие. Панировки за печене за панировка на удобни специалитети. Налични са различни видове, включително без глутен, и могат да се предлагат с и без подправки.
Германия, Bad Bentheim
...Произход: Нашето биологично овесено брашно започва с биологично отгледани и събрани овеси от Финландия. Какво е овесено брашно? Овесеното брашно се състои от овесени зърна, които се смилат на брашно. То не е същото като овесените ядки, при които овесените зърна се нарязват и се разточват. Овесеното брашно е отлична съставка за печене на торти, палачинки, бисквити и др. Овесеното брашно е...
Германия, Oyten
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
Германия, Schorndorf
...Наличен в много стандартни размери. Стабилна версия, сгъната от алуминизирана стомана с дебелина 0,75 мм, с ламиниран ръб и метален вложка. Всички форми могат да бъдат сглобени в произволен брой единици. Различни версии от неръждаема стомана 1.4301 Специални модели вече от 20 форми за всеки размер! модели: тост ръжен хляб ръжен хляб хляб от пълнозърнесто брашно хляб за хранене Руски, Рюркюхен- Баумщам- Анисов хляб- Фюрст Пюклер и съдове за печене на десерти...
Германия, Buxtehude
...Бадемовото брашно е отлично за печене на хляб с ниско съдържание на въглехидрати и без глутен. То може да се използва отлично за приготвяне на шейкове и бадемово мляко. Бадемовото брашно е богато на протеини и ценни фибри, както и на калций и магнезий. Хранителни стойности на 100 г Енергия 572kcal/2393kJ Протеини 20,00 г Мазнини 52,00 г Въглехидрати 20,50 г от които захари 4,20 г Фибри 12,90 г...
Германия, Gnarrenburg
...Светът на малцовите брашна: Ароматен малц – Печен малц – Брашно от малц – Малцов екстракт Производството на малц се извършва по естествен начин от покълнали зърнени култури, най-вече пшеница, ечемик или ръж. То се използва предимно като добавка за печене, тъй като подобрява свойствата на коричката и трохите, както и вкуса. Малцът съществува в много различни варианти, които могат да бъдат ензимно...
Германия, Neumagen-Dhron
...Хляб от гроздови семена и багет от гроздови семена - вкусни смеси за печене у дома, лесни за приготвяне, винаги успешни - със специалния вкус на брашно от гроздови семена за много поводи.
Германия, Halle
...Супершротът е частично обезмаслено грубо (счукано) брашно, произведено от пресовани семена или ядки. Супершротът е вегански и без глутен. Можете да го използвате за готвене и печене, за подобряване на сладки ястия и десертни сосове, в смутита и мюсли или като топинг.
Германия, Schoenebeck
...Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат, например в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в десерти като пудинг или грис. Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат. Затова е предразположено за употреба в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в други десерти като пудинг или грис...
Германия, Hamburg
...Малцовото брашно е едно от най-старите, естествени агенти за печене и традиционна съставка в печивата. Този малцов продукт се използва предимно за подобряване на ферментационния процес и качествата на печене. Този продукт е наличен от търговеца на едро August Töpfer & Co в различни цветови вариации от светло до тъмно, с или без ензимна активност.
Германия, Schwaigern
... см 15 Четки за ръчно измиване 16 Четки за търкане 17 Четки за канички 18 Четки за месомелачки 19 Четки с кръгла глава (четина: синя и червена) 20 Четки за резервоари (четина: синя) 21-24 Четки с дръжка 25 Четка за брашно 30 см 26 Четка за хляб 40 см 27 Четка за печене Техническите промени са запазени. Четините са специално разработени за хранителната индустрия. Те са термоустойчиви до 120 градуса по Целзий и притежават отлични свойства при работа с почистващи средства и разредени киселини и основи.
Германия, Marbach
...Слънчогледовото брашно е идеалният растителен източник на протеини (42%). Това красиво брашно е особено подходящо за светли смеси за печене.
Германия, Hamburg
... като масло и вода много по-силно от нишестето. Атлети и силови спортисти използват рожковото семе като помощно средство за печене, тъй като е с много ниско съдържание на калории и съдържа допълнително пет процента протеин. Други страхотни съставки на бобовото растение са пектин, витамини от група B, вторични растителни вещества и минерали. Нашето рожкови семе е одобрено за био-продукти. Характеристики на продукта: Без глутен, Без лактоза, Веган Маркировка на хранителните продукти: E 410...
Германия, Schlüsselfeld
...Нашето ядливо тесто за бисквити за частни марки се произвежда от висококачествени хранителни съставки и не съдържа яйца, набухватели или сурово брашно. Безопасно за консумация и идеално за печене, нашето ядливо тесто за бисквити се представя като функционално хранителен снак, който е "по-добър за теб".
Германия, Schillingsfürst
...Манделово брашно натурално с намалено съдържание на кълнове фино / Биологично манделово брашно натурално фино Продуктът може да се консумира в сурово и преработено състояние с или без други храни. Манделово брашно натурално с намалено съдържание на кълнове / Биологично манделово брашно натурално Манделовото брашно се получава от добре изсушени ядки на бадем (Prunus dulcis) чрез фино смилане. Продуктът може да се консумира в сурово и преработено състояние с или без други храни. Външен вид: Много фино смляно брашно, възможни са леки цветови отклонения Цвят: Светло бежово до тъмнокафяво...
Германия, Wörrstadt
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнени каши в суров хляб за приготвяне на пухкави питки. Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно. • 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно* *= от контролирано екологично производство Алергени: Глутен Вегетарианско: Да Веганско: Да...
...Био и Fair Trade сертифицирано кокосово брашно от Доминиканската република...
Германия, Dresden
...Füllett, ядливите хрупкави купички за кетъринг, улична храна, бирарии, предно готвене и много други. Произведени по специален метод на печене, ненадминатите Füllett имат изключително висока устойчивост на влага за печивата - т.е. Füllett могат да се използват като ядливи купички за супа, салата, за ястия от тиган или дори като хрупкави купички за запеканки. Купичките, изпечени само от смес от...
Германия, Hauenstein
Германия, Lennestadt
...• подходяща като лопата за съставки за печене или фураж за животни • за сухи, зърнести или едри храни като брашно, захар, подправки и др. • изработена от отлято алуминий • с практично дупче за окачване в дръжката • важно: само ръчно пране...
Германия, Eresing
... над морското равнище. В момента основни райони на отглеждане са Югоизточна Азия и Тайланд. Плодът е пружинен плод и наподобява звездовиден анасон. В камерите на петлъчева плодова структура има по едно семе. Растението дава първите плодове след 9 месеца. Те се сушат на слънце след ръчно събиране и могат да се консумират или да се преработят в масло чрез пресоване, печене или смилане, като в процеса...
Германия, Lüneburg
...Смлени семена от чиа! Размерът на зърната е приблизително 600 µm. Идеални за печене и смесване за всички и всичко! Налични в много размери - свържете се с нас!
Германия, Laucha
...500g":"250 г, 500 г","Nährwertangabe per 100g":"Хранителна информация на 100 г","Salz 0,03 g":"Сол 0,03 г","• frei von Lactose, Cholesterin, Milch & Soja":"• Без лактоза, холестерол, мляко и соя","Eigenschaften:":"Характеристики:","• perfekt zum Kochen, Backen und speziell für Desserts wie Tiramisu":"• Перфектен за готвене, печене и специално за десерти като Тирамису","• Verwendbar wie...
Германия, Niederkrüchten
... не само с високото си съдържание на протеини и фибри, но и с ниския си процент на въглехидрати и холестерол. То е идеално за кухнята с ниско съдържание на въглехидрати и често се използва при приготвянето на торти и десерти. Независимо дали в мюсли, йогурт, плодова салата или за печене, кокосовото брашно винаги осигурява уникално вкусово изживяване. Типично съдържание на хранителни вещества г / 100 г: Енергийна стойност 330 Протеини: 20 Въглехидрати: 15 от които захари 15 Мазнини: 13 от които наситени мастни киселини: 11 Фибри: 42...
Германия, Badenweiler
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционен метод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшенично брашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
...Декер+Мьонх ГмбХ & Ко. КГ е мелничарски бизнес, който произвежда брашна, смеси за печене, зърнени храни и зърно. Декер+Мьонх предлага: - Пшенично, ръжено и спелтово брашно, пълнозърнесто брашно, грис, фино брашно и брашно от конвенционално отглеждане, от контролирано и интегрирано отглеждане и от контролирано биологично отглеждане. - Смеси за печене; смеси и предварителни смеси по рецептурни шаблони - Различни мюсли, корнфлейкс и зърнени закуски - Хранителни зърна, зърна от конвенционално отглеждане, от контролирано и интегрирано отглеждане и от контролирано биологично отглеждане.
Германия, Balingen
При нас любителите на печенето ще намерят всички видове брашно, като пшенично, спелтово и ръжено брашно. С нашите собствени смеси за хляб можете лесно и бързо да изпечете собствен хляб. В нашите курсове по печене на хляб предаваме на начинаещи и напреднали какво е важно при производството на хляб и хлебчета. В нашия магазин за брашно ще намерите и регионални продукти като тестени изделия, яйца, мед и конфитюр. От нашето голямо разнообразие от зърнени закуски ще намерите и любимото си мюсли. Много от продуктите можете да намерите и в нашия онлайн магазин www.mehlkaufen.de...
Германия, Vaterstetten
... години опит и смелост за иновации ни позволяват напълно да се откажем от изкуствени добавки за печене и емулгатори. Натурални закваски и дългосрочно управление на тестото Качеството изисква време. Много хлебни изделия на Гримингер се произвеждат с натурална закваска. Хлебните изделия с натурална закваска са особено дълготрайни и имат типичен пикантен вкус. В много пекарни поради икономически...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play