... рецепти, от хляб и сладкиши до сосове и грави.Нашето Чисто пшенично брашно е налично в различни опаковки, включително 1 кг, 3 кг, 25 кг и 50 кг торби, за да отговори на нуждите както на малки, така и на големи производители. Брашното е с ниско съдържание на мазнини и не съдържа добавки, което го прави здравословен избор за тези, които се грижат за диетата си. С срок на годност от 12 месеца, можете да бъдете сигурни в свежестта и качеството му. Изберете Чисто пшенично брашноза надеждно и висококачествено печене.
...Подправките за джинджифилови бисквити N°3 HT са смес от подправки, обработена при висока температура, която предлага топъл, сладък и ароматен вкус, идеален за печива, десерти и празнични лакомства.
...стабилен вид през целия срок на годност.
Могат да бъдат индивидуално регулирани за съдържание на сол
Могат да се нанасят чрез система за овалване в брашно или сухо покритие.
Панировки запеченеза панировка на удобни специалитети.
Налични са различни видове, включително без глутен, и могат да се предлагат с и без подправки.
...Произход: Нашето биологично овесено брашно започва с биологично отгледани и събрани овеси от Финландия. Какво е овесено брашно? Овесеното брашно се състои от овесени зърна, които се смилат на брашно. То не е същото като овесените ядки, при които овесените зърна се нарязват и се разточват. Овесеното брашно е отлична съставка запечене на торти, палачинки, бисквити и др. Овесеното брашно е...
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
...Наличен в много стандартни размери.
Стабилна версия, сгъната от алуминизирана стомана с дебелина 0,75 мм, с ламиниран ръб и метален вложка.
Всички форми могат да бъдат сглобени в произволен брой единици.
Различни версии от неръждаема стомана 1.4301
Специални модели вече от 20 форми за всеки размер!
модели:
тост
ръжен хляб
ръжен хляб
хляб от пълнозърнесто брашно
хляб за хранене
Руски, Рюркюхен-
Баумщам-
Анисов хляб-
Фюрст Пюклер и съдове запечене на десерти...
...Бадемовото брашно е отлично запечене на хляб с ниско съдържание на въглехидрати и без глутен.
То може да се използва отлично за приготвяне на шейкове и бадемово мляко. Бадемовото брашно е богато на протеини и ценни фибри, както и на калций и магнезий.
Хранителни стойности на 100 г
Енергия 572kcal/2393kJ
Протеини 20,00 г
Мазнини 52,00 г
Въглехидрати 20,50 г
от които захари 4,20 г
Фибри 12,90 г...
...Светът на малцовите брашна: Ароматен малц – Печен малц – Брашно от малц – Малцов екстракт
Производството на малц се извършва по естествен начин от покълнали зърнени култури, най-вече пшеница, ечемик или ръж. То се използва предимно като добавка запечене, тъй като подобрява свойствата на коричката и трохите, както и вкуса.
Малцът съществува в много различни варианти, които могат да бъдат ензимно...
...Хляб от гроздови семена и багет от гроздови семена - вкусни смеси запечене у дома, лесни за приготвяне, винаги успешни - със специалния вкус на брашно от гроздови семена за много поводи.
...Супершротът е частично обезмаслено грубо (счукано) брашно, произведено от пресовани семена или ядки. Супершротът е вегански и без глутен. Можете да го използвате за готвене и печене, за подобряване на сладки ястия и десертни сосове, в смутита и мюсли или като топинг.
...Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат, например в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в десерти като пудинг или грис.
Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат. Затова е предразположено за употреба в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в други десерти като пудинг или грис...
...Малцовото брашно е едно от най-старите, естествени агенти запечене и традиционна съставка в печивата. Този малцов продукт се използва предимно за подобряване на ферментационния процес и качествата на печене. Този продукт е наличен от търговеца на едро August Töpfer & Co в различни цветови вариации от светло до тъмно, с или без ензимна активност.
... см
15 Четки за ръчно измиване
16 Четки за търкане
17 Четки за канички
18 Четки за месомелачки
19 Четки с кръгла глава (четина: синя и червена)
20 Четки за резервоари (четина: синя)
21-24 Четки с дръжка
25 Четка забрашно 30 см
26 Четка за хляб 40 см
27 Четка запечене
Техническите промени са запазени.
Четините са специално разработени за хранителната индустрия. Те са термоустойчиви до 120 градуса по Целзий и притежават отлични свойства при работа с почистващи средства и разредени киселини и основи.
... като масло и вода много по-силно от нишестето. Атлети и силови спортисти използват рожковото семе като помощно средство запечене, тъй като е с много ниско съдържание на калории и съдържа допълнително пет процента протеин. Други страхотни съставки на бобовото растение са пектин, витамини от група B, вторични растителни вещества и минерали. Нашето рожкови семе е одобрено за био-продукти.
Характеристики на продукта: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на хранителните продукти: E 410...
...Нашето ядливо тесто за бисквити за частни марки се произвежда от висококачествени хранителни съставки и не съдържа яйца, набухватели или сурово брашно. Безопасно за консумация и идеално запечене, нашето ядливо тесто за бисквити се представя като функционално хранителен снак, който е "по-добър за теб".
...Манделово брашно натурално с намалено съдържание на кълнове фино / Биологично манделово брашно натурално фино
Продуктът може да се консумира в сурово и преработено състояние с или без други храни.
Манделово брашно натурално с намалено съдържание на кълнове / Биологично манделово брашно натурално
Манделовото брашно се получава от добре изсушени ядки на бадем (Prunus dulcis) чрез фино смилане. Продуктът може да се консумира в сурово и преработено състояние с или без други храни.
Външен вид: Много фино смляно брашно, възможни са леки цветови отклонения
Цвят: Светло бежово до тъмнокафяво...
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнени каши в суров хляб за приготвяне на пухкави питки.
Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно.
• 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие
Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно*
*= от контролирано екологично производство
Алергени: Глутен
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...
...Füllett, ядливите хрупкави купички за кетъринг, улична храна, бирарии, предно готвене и много други.
Произведени по специален метод на печене, ненадминатите Füllett имат изключително висока устойчивост на влага за печивата - т.е. Füllett могат да се използват като ядливи купички за супа, салата, за ястия от тиган или дори като хрупкави купички за запеканки.
Купичките, изпечени само от смес от...
...• подходяща като лопата за съставки запечене или фураж за животни
• за сухи, зърнести или едри храни като брашно, захар, подправки и др.
• изработена от отлято алуминий
• с практично дупче за окачване в дръжката
• важно: само ръчно пране...
... над морското равнище. В момента основни райони на отглеждане са Югоизточна Азия и Тайланд. Плодът е пружинен плод и наподобява звездовиден анасон. В камерите на петлъчева плодова структура има по едно семе.
Растението дава първите плодове след 9 месеца. Те се сушат на слънце след ръчно събиране и могат да се консумират или да се преработят в масло чрез пресоване, печене или смилане, като в процеса...
...Смлени семена от чиа! Размерът на зърната е приблизително 600 µm.
Идеални запечене и смесване за всички и всичко!
Налични в много размери - свържете се с нас!
...500g":"250 г, 500 г","Nährwertangabe per 100g":"Хранителна информация на 100 г","Salz 0,03 g":"Сол 0,03 г","• frei von Lactose, Cholesterin, Milch & Soja":"• Без лактоза, холестерол, мляко и соя","Eigenschaften:":"Характеристики:","• perfekt zum Kochen, Backen und speziell für Desserts wie Tiramisu":"• Перфектен за готвене, печене и специално за десерти като Тирамису","• Verwendbar wie...
... не само с високото си съдържание на протеини и фибри, но и с ниския си процент на въглехидрати и холестерол. То е идеално за кухнята с ниско съдържание на въглехидрати и често се използва при приготвянето на торти и десерти. Независимо дали в мюсли, йогурт, плодова салата или запечене, кокосовото брашно винаги осигурява уникално вкусово изживяване.
Типично съдържание на хранителни вещества г / 100 г:
Енергийна стойност 330
Протеини: 20
Въглехидрати: 15
от които захари 15
Мазнини: 13
от които наситени мастни киселини: 11
Фибри: 42...
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционен метод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшенично брашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
...Декер+Мьонх ГмбХ & Ко. КГ е мелничарски бизнес, който произвежда брашна, смеси запечене, зърнени храни и зърно.
Декер+Мьонх предлага:
- Пшенично, ръжено и спелтово брашно, пълнозърнесто брашно, грис, фино брашно и брашно от конвенционално отглеждане, от контролирано и интегрирано отглеждане и от контролирано биологично отглеждане.
- Смеси запечене; смеси и предварителни смеси по рецептурни шаблони
- Различни мюсли, корнфлейкс и зърнени закуски
- Хранителни зърна, зърна от конвенционално отглеждане, от контролирано и интегрирано отглеждане и от контролирано биологично отглеждане.
При нас любителите на печенето ще намерят всички видове брашно, като пшенично, спелтово и ръжено брашно. С нашите собствени смеси за хляб можете лесно и бързо да изпечете собствен хляб. В нашите курсове по печене на хляб предаваме на начинаещи и напреднали какво е важно при производството на хляб и хлебчета. В нашия магазин забрашно ще намерите и регионални продукти като тестени изделия, яйца, мед и конфитюр. От нашето голямо разнообразие от зърнени закуски ще намерите и любимото си мюсли. Много от продуктите можете да намерите и в нашия онлайн магазин www.mehlkaufen.de...
... години опит и смелост за иновации ни позволяват напълно да се откажем от изкуствени добавки запечене и емулгатори.
Натурални закваски и дългосрочно управление на тестото
Качеството изисква време. Много хлебни изделия на Гримингер се произвеждат с натурална закваска. Хлебните изделия с натурална закваска са особено дълготрайни и имат типичен пикантен вкус. В много пекарни поради икономически...