...W: 380 - 400. Патентно брашно, получено от избрани италиански, европейски и северноамерикански пшеници. Идеално за теста с дълги времена на втасване. Идеално за постигане на отлично развитие на обема. Препоръчва се за Панетони, Пандори, Коломбе, "Венециански" и баба.
10КГ...
Основана през 2011 г. в Абруцо, Италия, Promix Srl е водеща компания в сектора на полуфабрикатите за хлебопекарство, сладкарство и пицарии, съчетавайки занаятчийска традиция и технологични иновации, за да предложи продукти с високо качество. Нашите полуфабрикати са разработени с етичен подход, използвайки натурални и устойчиви съставки, осигурявайки чиста етикетка, която отговаря на нарастващите и...
..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашноза по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
Cerealveneta работи в сектора на агро-хранителната индустрия повече от двадесет и пет години, произвеждайки брашна и полуфабрикати от интегрални, биологични и безглутенови съставки, получени чрез преработка на зърнени култури, бобови растения, специални семена, по-малки семена, трици и зародиши. Cerealveneta прилага специална термична обработка за стабилизация и печене на суровините, последвана...
... сушене на чувствителни продукти (млечни производни, термопластични полимери…). Специална версия е налична за възстановяване на разтворители.
Turbo-Концентратор за достигане на концентрационния лимит на продукта. Работи под вакуум за чувствителни продукти (суроватка, пермеат…).
Turbo-Реактор за предварително желатинизирано брашно, печене, запичане, в специален процес на обезгорчаване/обезвкусване...
Фратели Кафa с.а.с. е основана през 1856 г. в Пиемонт, в Кортемилия, в сърцето на Ланге. Вече шест поколения работим с лешниците от нашия регион с passion, за да предложим на нашите клиенти продукт с изключително качество. Можем да предоставим обелени лешници с различни размери, печени лешници, полуфабрикати от лешници, като паста от лешници с различни степени на печене, песто от лешници, натрошени лешници, брашно от лешници, масло от лешници и печива с пиемонтски лешници.
... оставят да втасат за един час. Хлябът след това се разточва, оформя се под формата на големи хлябове или багети с тегло около 1 или 2 килограма, поставя се в дървени кутии, поръсва се с трици или смлени зърна и се покрива с конопени платна. След определен период от време, в който протича второто втасване, се преминава към печене, което се извършва строго в дървена фурна от кестен за около един час и двадесет минути.
... процеса на печене. Целите обелени и печени лешници, нарязаните лешници, лешниковото брашно и лешниковата паста представляват продукция, която печели предимно на всички пазари, особено в сладкарския сектор. В допълнение към това в нашия продуктов асортимент имаме и други суровини, като фъстъци, семена от тиква и много други продукти, предназначени за голямо разпространение, възможни в различна опаковка от 30 грама до 1 килограм, идеални за кетъринг.