...Обелени конопени семена са най-често използваната версия на конопените семена. Те са готови за употреба в каквато и да е форма, точно като другите семена и ядки. Можете да използвате тези семена по различни начини. Някои хора ги използват като гарнитура за салати или други ястия. Други ги използват като брашнозапечене или смутита, зърнени храни и хляб.
Причината, поради която обелените семена...
...Тази ротационна машина е оборудвана допълнително с позлатяване и поръсване. Това позволява да се нанесе върху повърхността на бисквитата преди печене разтвор, който ще придаде блясък на бисквитата при изваждането от фурната, но също така и да залепи поръсването, което можем да добавим отгоре (захар, сусам и др.)...
...От винаги, ROGER пече своите тостове и бисквити в отворена форма. Тестото втасва свободно по време на печене, предлагайки хрупкавост и лекота. Приготвени от фина пшеница, тези тостове с лек ванилов вкус и поръсени с сладки стафиди, съпътстват всички моменти на лакомство.
Тостове със стафиди
Състав: Пшенично брашно (пшенично брашно, глутен), стафиди (11%), слънчогледово масло, захар, яйца, хлебна...
...Супершротът е частично обезмаслено грубо (счукано) брашно, произведено от пресовани семена или ядки. Супершротът е вегански и без глутен. Можете да го използвате за готвене и печене, за подобряване на сладки ястия и десертни сосове, в смутита и мюсли или като топинг.
...Брашно от грах, произведено съгласно ТЦУ 10.6 - 14224080-004:2017. Брашното от грах се произвежда чрез смилане на сушен грах, за да се получи жълто или зелено брашно. Брашното от грах има високи нива на протеин и е отличен източник на много витамини, минерали и антиоксиданти. То се използва често в храни с ниско съдържание на въглехидрати и здравословни храни, за приготвяне на паста, печене, хляб...
...Това е едно от първите опитомени зърнени култури, което е било отглеждано в самото начало на неолитната революция, преди около 10 000 години. Пшеницата се използва широко като храна, индустриална и фуражна култура. От зърната на пшеницата се произвеждат брашно, зърнени храни, алкохол и масло. Нейното брашно се използва запечене на хляб, приготвяне на паста и сладкарски изделия. Зърнените храни...
... брашно от твърда пшеница от най-висок, първи и втори клас.
Група B: произведена от брашно от мека стъкловидна пшеница от най-висок и първи клас.
Група C: произведена от брашнозапечене от пшеница от най-висок и първи клас.
Твърдите сортове пшеница имат по-високо съдържание на глутен и по-ниско съдържание на нишесте в сравнение с меките. Пастата, произведена от тях, има по-нисък гликемичен индекс.
Степента на готовност на пастата може да варира в зависимост от нейния тип и местни традиции. #паста #спагети #макарони #вермичели #брашно...
...Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат, например в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в десерти като пудинг или грис.
Особено след печене, био лешниковото брашно излъчва своя богат и вкусен аромат. Затова е предразположено за употреба в сладкиши от всякакъв вид, като ценна добавка в мюсли или в други десерти като пудинг или грис...
...Малцовото брашно е едно от най-старите, естествени агенти запечене и традиционна съставка в печивата. Този малцов продукт се използва предимно за подобряване на ферментационния процес и качествата на печене. Този продукт е наличен от търговеца на едро August Töpfer & Co в различни цветови вариации от светло до тъмно, с или без ензимна активност.
... см
15 Четки за ръчно измиване
16 Четки за търкане
17 Четки за канички
18 Четки за месомелачки
19 Четки с кръгла глава (четина: синя и червена)
20 Четки за резервоари (четина: синя)
21-24 Четки с дръжка
25 Четка забрашно 30 см
26 Четка за хляб 40 см
27 Четка запечене
Техническите промени са запазени.
Четините са специално разработени за хранителната индустрия. Те са термоустойчиви до 120 градуса по Целзий и притежават отлични свойства при работа с почистващи средства и разредени киселини и основи.
...
спрей устройство (мак, сусам и др.)
автоматична система за подреждане на печене
- дизайнът на линиите може да бъде разработен в зависимост от производствените помещения на клиента
Комплект оборудване на линията
- дозатор забрашно
- наклонен конвейер
- екструдер за тесто с лента
- много валяк
- конвейер за подаване с ножов механизъм
- машина за формиране
- машина за подаване на тави
- устройство за подреждане на тесто
- гилотина...
...Добро брашно е необходимо за домашно печене, деликатни торти в сладкарници и вкусни десерти в ресторанти. Ръж, пшеница, ечемик и просо ще се докажат както в производството на сладки, така и на солени ястия. Затова в асортимента на нашия хранителен търговец на едро ще намерите много видове продукти, които са сред най-важните съставки в кухнята.
... от 200 г
Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, сушени смокини 6,3%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1883 кДж (448 ккал)
Мазнини: 16 г
Наситени мастни киселини: 1,5 г
Въглехидрати: 70 г
от които захари: 30 г
Протеини: 5,9 г
Сол: 0,75 г...
... като масло и вода много по-силно от нишестето. Атлети и силови спортисти използват рожковото семе като помощно средство запечене, тъй като е с много ниско съдържание на калории и съдържа допълнително пет процента протеин. Други страхотни съставки на бобовото растение са пектин, витамини от група B, вторични растителни вещества и минерали. Нашето рожкови семе е одобрено за био-продукти.
Характеристики на продукта: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на хранителните продукти: E 410...
... подправки и аромати като черен пипер, куркума и чесън.
За любителите на силни усещания, както и за по-предпазливите, ви очаква уникално дегустационно изживяване!
Благодарение на нежното им печене, нашите бисквити имат лека и хрупкава текстура и запазват максимално количество хранителни вещества.
...Нашето ядливо тесто за бисквити за частни марки се произвежда от висококачествени хранителни съставки и не съдържа яйца, набухватели или сурово брашно. Безопасно за консумация и идеално запечене, нашето ядливо тесто за бисквити се представя като функционално хранителен снак, който е "по-добър за теб".
...Манделово брашно натурално с намалено съдържание на кълнове фино / Биологично манделово брашно натурално фино
Продуктът може да се консумира в сурово и преработено състояние с или без други храни.
Манделово брашно натурално с намалено съдържание на кълнове / Биологично манделово брашно натурално
Манделовото брашно се получава от добре изсушени ядки на бадем (Prunus dulcis) чрез фино смилане. Продуктът може да се консумира в сурово и преработено състояние с или без други храни.
Външен вид: Много фино смляно брашно, възможни са леки цветови отклонения
Цвят: Светло бежово до тъмнокафяво...
... пълнеж (напр. конфитюр) или като гарнитура (например, студен глазура)
- Съдържа следи от плодове
- Отлична блясък
- Свеж вкус
- Естествен цвят
- Устойчив на замразяване, размразяване и печене
Налични сортове:
Киви с семена, Плод на страстта с семена.
Нестандартни сортове налични по запитване. Например: Ягода, Малина, лимон, киви (без семена), плод на страстта (без семена) и много други.
... ТОРТ
Шоколадов торт, който можете да приготвите по много начини, и напълно зависи от вас какви съставки да използвате. Можете да използвате тъмен или обикновен шоколад и други неща като какао на прах, инстантно кафе и т.н. По-долу сме говорили за един от най-бързите методи за приготвяне на тази рецепта за шоколадов торт.
СЪСТАВКИ
4 унции шоколад (предпочитано горчив)
Четири големи яйца
Шест супени...
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнени каши в суров хляб за приготвяне на пухкави питки.
Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно.
• 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие
Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно*
*= от контролирано екологично производство
Алергени: Глутен
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...
...Тази малка питка от 35 грама е сигурен избор за хотелиерите. Питка с рустикален вид, с брашно по коричката и много хрупкава. Тази питка е привлекателна опция, която може да се използва като маслен хляб, хляб за сандвичи или дори за шишчета. Тази част ще бъде готова само за 5 минути печене.
REF:P106B
EAN-13:8436017103250
EAN-14:18436017103257
ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕГЛО (Г):35 г
ТЕГЛО СЛЕД ПЕЧЕНЕ:30 г...
...Füllett, ядливите хрупкави купички за кетъринг, улична храна, бирарии, предно готвене и много други.
Произведени по специален метод на печене, ненадминатите Füllett имат изключително висока устойчивост на влага за печивата - т.е. Füllett могат да се използват като ядливи купички за супа, салата, за ястия от тиган или дори като хрупкави купички за запеканки.
Купичките, изпечени само от смес от...
...• подходяща като лопата за съставки запечене или фураж за животни
• за сухи, зърнести или едри храни като брашно, захар, подправки и др.
• изработена от отлято алуминий
• с практично дупче за окачване в дръжката
• важно: само ръчно пране...
... над морското равнище. В момента основни райони на отглеждане са Югоизточна Азия и Тайланд. Плодът е пружинен плод и наподобява звездовиден анасон. В камерите на петлъчева плодова структура има по едно семе.
Растението дава първите плодове след 9 месеца. Те се сушат на слънце след ръчно събиране и могат да се консумират или да се преработят в масло чрез пресоване, печене или смилане, като в процеса...