...Брашно от рожков в чували, с три нива на печене и фина текстура.
Идеално за фармацевтичната индустрия, сладкарството и диетичното хранене.
Продукт от Мароко.
Капацитет от 50 тона на месец.
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц.
Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколад за покритие, паста от шамфъстък, паста от лешници и други).
Разточете с точилка между две листа хартия запечене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове.
Опаковка: 300 г
Съвети от шефове:
За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло.
Референтен номер: D200523
В наличност: 11 продукта
Размери: 300 г...
... на закваска за бира и квас, запечене на меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто.
Хранителна стойност в 100 г от продукта:
Протеини: 9 г
Мазнини: 1.7 г
Въглехидрати: 61.5 г
Енергийна стойност: 300 ккал.
...{"It releases a leavening gas from the baking soda when mixed with flour. This results in fine grains in the resulting leavened dough for baking.":"Той освобождава втасващ газ от содата за хляб, когато се смеси с брашно. Това води до фини зърна в полученото втасано тесто запечене.","Chemical application and strengths:":"Едно от най-популярните приложения на монокалциевия фосфат е като втасващ...
...Смлени семена от чиа! Размерът на зърната е приблизително 600 µm.
Идеални запечене и смесване за всички и всичко!
Налични в много размери - свържете се с нас!
...Брашното е идеално за кнедли, за извара или за пясъчна смес.
Както гладкото брашно, така и грубото, т.е. с по-груба структура, предлага на потребителя най-добро качество за ежедневна употреба при готвене и печене.
Пшеничното брашно е неутрална, но изключително универсална основна съставка и е една от най-важните храни, които консумираме ежедневно.
Всички видове брашно са с ниско съдържание на мазнини и съдържат поне 70 процента засищащи въглехидрати. В зависимост от степента на смилане, всички видове брашно съдържат повече или по-малко количество фибри.
... разтопеното масло. Оставете в хладилника за един час.
На тава, покрита с хартия запечене, поставете малки купчинки от тестото.
Печете за 5 до 8 минути.
Вземете таблетките с шпатула и ги оставете да се охладят върху точилка, за да придобият формата си.
Хапвайте без притеснение!
... брашно, усилвател на вкуса натриев глутамат, захар, подправки.
Поставете на тави и поставете в предварително загрята фурна. Печене: при 200°C, около 25 минути.
Температура на съхранение: мин.-18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: Съдържа глутен, мляко, соя.
... се нагрява, и е основна съставка в хранителната и напитковата индустрия).
Хранителният натриев бикарбонат е разтворим във вода и неразтворим в алкохол.
Хранителната сода се използва като агент за втасване на печива, зърнени храни, смеси за палачинки и самовъзходящо брашно.
Натриевият бикарбонат е ценен естествен буфер и неутрализатор в напитките. Използва се като източник на въглероден диоксид в няколко безалкохолни напитки.
Групата ak използва високотехнологично оборудване за производство на премиум хранителна сода.
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме.
Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване.
След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене.
След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени.
Нетно тегло: 150г
Опаковка: прозрачна торба
Срок на производство: 15 дни...
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки.
Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
...500g":"250 г, 500 г","Nährwertangabe per 100g":"Хранителна информация на 100 г","Salz 0,03 g":"Сол 0,03 г","• frei von Lactose, Cholesterin, Milch & Soja":"• Без лактоза, холестерол, мляко и соя","Eigenschaften:":"Характеристики:","• perfekt zum Kochen, Backen und speziell für Desserts wie Tiramisu":"• Перфектен за готвене, печене и специално за десерти като Тирамису","• Verwendbar wie...
...Кой иска да пече бисквити и да ги раздава? Всички съставки, необходими за приготвянето и сервирането на вкусни бисквити, са налични в този красив комплект миксер. Комплектът съдържа един цветен миксер с бъркалка, която наистина може да се върти, една чиния с бисквити, една купа за тесто, две половинки яйца, едно шишенце мляко, един пакет захар и един пакет брашно.
Това ще бъде прекрасно печене...
...Хибриден продукт между чипс и крекер: с предимствата на двете, но без техните негативни страни
Био от местно производство!
- Основата на чипса е съставена от минимум 60% добри зеленчуци (пастирски картофи и лук) и 30% пълнозърнесто оризово брашно, всичко с произход Франция.
- Слънчогледовото масло, което служи за фиксатор за ароматизиране, също е с произход Франция.
- Минимум 95% от съставките с...
...Пшеницата е най-важната хранителна култура в света. Основният продукт, произведен от пшеница, е брашно. То се използва в хранителната индустрия запечене на хлебни изделия, паста и сладкарски изделия. Пшеничните зърна съдържат комплекс от витамини от група B, както и полезни минерали – калций, калий и магнезий. Освен това, тази зърнена култура е ценен фуражен продукт.
Impulse Commodity Trading...
...Нарязаните сушени кайсии са перфектни за готвене, печене и смеси. Те имат естествено сладък вкус, който е вкусен и просто за похапване! Тези турски кайсии вече са нарязани и готови за употреба. Леко ги оваляхме в оризово брашно, за да не се слепват. Богати на фибри, витамини и минерали, нарязаните кайсии са здравословно лакомство, което лесно можете да добавите към диетата си.
Нежният сладък...
... брашно или пшеницата, предоставена от клиента (алвеограф, фаринограф, глутоматик,…)
Тест запечене на основното брашно и оценка на параметрите на тестото
Формулиране на коректора в зависимост от получените резултати, както и от изискванията на клиента
Контрол на коректора върху основното брашноза валидиране от нашата лаборатория и клиента.
...Компанията USER FOOD е основана през 1995 г. и се намира в Истанбул, Турция. Тя е производител на:
- плодов ароматизиран инстантен прах
- инстантно кафе
- 3в1 и 2в1 кафе
- инстантна суха мая
- горещ шоколад
- мляко с какао
- ароматизиран пудинг
- разбита сметана
- смеси забрашноза торти
- готови прахови смеси за турски десерти
- прах запечене на тесто
- захарна ванилия
- какао на прах
- карбонат
- готови прахови смеси за супи
- нишестета
- царевично брашно
- желе за сладкиши и сметана
- бульон (кюфтета, пилешки фарш, рибен фарш и др.).
Моля, проверете на www.usergida.com.tr...
... не само с високото си съдържание на протеини и фибри, но и с ниския си процент на въглехидрати и холестерол. То е идеално за кухнята с ниско съдържание на въглехидрати и често се използва при приготвянето на торти и десерти. Независимо дали в мюсли, йогурт, плодова салата или запечене, кокосовото брашно винаги осигурява уникално вкусово изживяване.
Типично съдържание на хранителни вещества г / 100 г:
Енергийна стойност 330
Протеини: 20
Въглехидрати: 15
от които захари 15
Мазнини: 13
от които наситени мастни киселини: 11
Фибри: 42...
... брашно и всички други видове специални брашна и паста. Освен това, предлагаме ензими с различни концентрации, за да отговорим на всяко искане.
Относно подобрителите запечене:
За производителите предлагаме: Концентрати на подобрители.
За търговците/дистрибуторите предлагаме: • Готови опаковани продукти с нашата марка „TRIMEGA“ (опаковка: чувал от 10 кг, или 20 кг, или пакетчета от 500 г в...
...Кампотрigal е мелница, която се занимава с производството, разпространението и експорта на висококачествени пшенични брашна запечене. Предлагаме широка гама от брашна, като: брашно "Екстра" (богато на глутен и много разтегливо, подходящо за продукти с високо качество, чуроси, пори и виенски хляб); брашно "Виена" (подходящо за бързи процеси на печене, виенски хляб или флама и ръчно приготвени...
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционен метод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшенично брашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
... фирма. Вкусът на нашите локми е в пряка зависимост от опита, който сме натрупали през годините. Като локмаджия в Измир, производството на локми и познаването на финесите на всеки етап изисква професионализъм. Защото консистенцията на тестото и времето запечене влияят на вкуса на локмите. Като цена на локмите в Измир, ние винаги предлагаме малко по-ниска цена в сравнение с конкурентите ни. Целта ни е да предложим на клиентите си вкусни локми на достъпна цена за тяхното удовлетворение.
Cerealveneta работи в сектора на агро-хранителната индустрия повече от двадесет и пет години, произвеждайки брашна и полуфабрикати от интегрални, биологични и безглутенови съставки, получени чрез преработка на зърнени култури, бобови растения, специални семена, по-малки семена, трици и зародиши. Cerealveneta прилага специална термична обработка за стабилизация и печене на суровините, последвана...
... сушене на чувствителни продукти (млечни производни, термопластични полимери…). Специална версия е налична за възстановяване на разтворители.
Turbo-Концентратор за достигане на концентрационния лимит на продукта. Работи под вакуум за чувствителни продукти (суроватка, пермеат…).
Turbo-Реактор за предварително желатинизирано брашно, печене, запичане, в специален процес на обезгорчаване/обезвкусване...
...сладкарски изделия, аромати, бульони и сосове, продукти запечене, кафе и чай, подправки и смеси, хляб, тестени изделия, сладкиши и десерти, сладолед в ръка, сладолед в топка, принадлежности за сладолед, еднократни изделия, почистващи средства...
... Bonbon Franc гарантира правилните пропорции.
✓ Няма повече разочарования от безглутенови рецепти от готварски книги, които не се оказват верни или чийто резултат не е вкусен.
✓ Смеските запечене са съставени от признат ортономолекулярен диетолог и по този начин са част от здравословна диета.
✓ Забавна и здравословна алтернатива запечене с децата.
✓ Без оризово брашно, царевично брашно, картофено...
... конкурси запечене - както на национално, така и на международно ниво. Това е довело до няколко добри класирания. Например, 1-во място в унгарския сладкиш на Световното първенство през 2007 г. и 2-ро място в Най-добрите багети на Дания през 2009 г. Всички наши умения и опит от различни конкурси обаче не са само самостоятелно научени. Джон получи диплома за сладкар през 2006 г. и е член на Копенхагенската...