Испания, Castalla
...Брашно от рожков в чували, с три нива на печене и фина текстура. Идеално за фармацевтичната индустрия, сладкарството и диетичното хранене. Продукт от Мароко. Капацитет от 50 тона на месец.
Франция, Talant
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц. Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколад за покритие, паста от шамфъстък, паста от лешници и други). Разточете с точилка между две листа хартия за печене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове. Опаковка: 300 г Съвети от шефове: За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло. Референтен номер: D200523 В наличност: 11 продукта Размери: 300 г...
Украйна, Kyiv
... на закваска за бира и квас, за печене на меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто. Хранителна стойност в 100 г от продукта: Протеини: 9 г Мазнини: 1.7 г Въглехидрати: 61.5 г Енергийна стойност: 300 ккал.
Австрия, Fürnitz
...{"It releases a leavening gas from the baking soda when mixed with flour. This results in fine grains in the resulting leavened dough for baking.":"Той освобождава втасващ газ от содата за хляб, когато се смеси с брашно. Това води до фини зърна в полученото втасано тесто за печене.","Chemical application and strengths:":"Едно от най-популярните приложения на монокалциевия фосфат е като втасващ...
Германия, Lüneburg
...Смлени семена от чиа! Размерът на зърната е приблизително 600 µm. Идеални за печене и смесване за всички и всичко! Налични в много размери - свържете се с нас!
Австрия, Atzenbrugg
...Брашното е идеално за кнедли, за извара или за пясъчна смес. Както гладкото брашно, така и грубото, т.е. с по-груба структура, предлага на потребителя най-добро качество за ежедневна употреба при готвене и печене. Пшеничното брашно е неутрална, но изключително универсална основна съставка и е една от най-важните храни, които консумираме ежедневно. Всички видове брашно са с ниско съдържание на мазнини и съдържат поне 70 процента засищащи въглехидрати. В зависимост от степента на смилане, всички видове брашно съдържат повече или по-малко количество фибри.
Франция, Biguglia
... разтопеното масло. Оставете в хладилника за един час. На тава, покрита с хартия за печене, поставете малки купчинки от тестото. Печете за 5 до 8 минути. Вземете таблетките с шпатула и ги оставете да се охладят върху точилка, за да придобият формата си. Хапвайте без притеснение!
Швейцария, Hendschiken
... брашно, усилвател на вкуса натриев глутамат, захар, подправки. Поставете на тави и поставете в предварително загрята фурна. Печене: при 200°C, около 25 минути. Температура на съхранение: мин.-18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: Съдържа глутен, мляко, соя.
Турция, Adana
... се нагрява, и е основна съставка в хранителната и напитковата индустрия). Хранителният натриев бикарбонат е разтворим във вода и неразтворим в алкохол. Хранителната сода се използва като агент за втасване на печива, зърнени храни, смеси за палачинки и самовъзходящо брашно. Натриевият бикарбонат е ценен естествен буфер и неутрализатор в напитките. Използва се като източник на въглероден диоксид в няколко безалкохолни напитки. Групата ak използва високотехнологично оборудване за производство на премиум хранителна сода.
Франция, Faverolles-Sur-Cher
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме. Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване. След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене. След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени. Нетно тегло: 150г Опаковка: прозрачна торба Срок на производство: 15 дни...
Франция, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки. Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
Испания, Spain
Германия, Laucha
...500g":"250 г, 500 г","Nährwertangabe per 100g":"Хранителна информация на 100 г","Salz 0,03 g":"Сол 0,03 г","• frei von Lactose, Cholesterin, Milch & Soja":"• Без лактоза, холестерол, мляко и соя","Eigenschaften:":"Характеристики:","• perfekt zum Kochen, Backen und speziell für Desserts wie Tiramisu":"• Перфектен за готвене, печене и специално за десерти като Тирамису","• Verwendbar wie...
Нидерландия, Zeerijp
...Кой иска да пече бисквити и да ги раздава? Всички съставки, необходими за приготвянето и сервирането на вкусни бисквити, са налични в този красив комплект миксер. Комплектът съдържа един цветен миксер с бъркалка, която наистина може да се върти, една чиния с бисквити, една купа за тесто, две половинки яйца, едно шишенце мляко, един пакет захар и един пакет брашно. Това ще бъде прекрасно печене...
Франция, Tonneins
...Хибриден продукт между чипс и крекер: с предимствата на двете, но без техните негативни страни Био от местно производство! - Основата на чипса е съставена от минимум 60% добри зеленчуци (пастирски картофи и лук) и 30% пълнозърнесто оризово брашно, всичко с произход Франция. - Слънчогледовото масло, което служи за фиксатор за ароматизиране, също е с произход Франция. - Минимум 95% от съставките с...
Естония, Tallinn
...Пшеницата е най-важната хранителна култура в света. Основният продукт, произведен от пшеница, е брашно. То се използва в хранителната индустрия за печене на хлебни изделия, паста и сладкарски изделия. Пшеничните зърна съдържат комплекс от витамини от група B, както и полезни минерали – калций, калий и магнезий. Освен това, тази зърнена култура е ценен фуражен продукт. Impulse Commodity Trading...
...Нарязаните сушени кайсии са перфектни за готвене, печене и смеси. Те имат естествено сладък вкус, който е вкусен и просто за похапване! Тези турски кайсии вече са нарязани и готови за употреба. Леко ги оваляхме в оризово брашно, за да не се слепват. Богати на фибри, витамини и минерали, нарязаните кайсии са здравословно лакомство, което лесно можете да добавите към диетата си. Нежният сладък...
Франция, L'union
... брашно или пшеницата, предоставена от клиента (алвеограф, фаринограф, глутоматик,…) Тест за печене на основното брашно и оценка на параметрите на тестото Формулиране на коректора в зависимост от получените резултати, както и от изискванията на клиента Контрол на коректора върху основното брашно за валидиране от нашата лаборатория и клиента.
...Компанията USER FOOD е основана през 1995 г. и се намира в Истанбул, Турция. Тя е производител на: - плодов ароматизиран инстантен прах - инстантно кафе - 3в1 и 2в1 кафе - инстантна суха мая - горещ шоколад - мляко с какао - ароматизиран пудинг - разбита сметана - смеси за брашно за торти - готови прахови смеси за турски десерти - прах за печене на тесто - захарна ванилия - какао на прах - карбонат - готови прахови смеси за супи - нишестета - царевично брашно - желе за сладкиши и сметана - бульон (кюфтета, пилешки фарш, рибен фарш и др.). Моля, проверете на www.usergida.com.tr...
Турция, Istanbul
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки - Вкусен в рецепти за печене - Доставя се в удобен 1.6 кг буркан Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати. Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
Германия, Niederkrüchten
... не само с високото си съдържание на протеини и фибри, но и с ниския си процент на въглехидрати и холестерол. То е идеално за кухнята с ниско съдържание на въглехидрати и често се използва при приготвянето на торти и десерти. Независимо дали в мюсли, йогурт, плодова салата или за печене, кокосовото брашно винаги осигурява уникално вкусово изживяване. Типично съдържание на хранителни вещества г / 100 г: Енергийна стойност 330 Протеини: 20 Въглехидрати: 15 от които захари 15 Мазнини: 13 от които наситени мастни киселини: 11 Фибри: 42...
... брашно и всички други видове специални брашна и паста. Освен това, предлагаме ензими с различни концентрации, за да отговорим на всяко искане. Относно подобрителите за печене: За производителите предлагаме: Концентрати на подобрители. За търговците/дистрибуторите предлагаме: • Готови опаковани продукти с нашата марка „TRIMEGA“ (опаковка: чувал от 10 кг, или 20 кг, или пакетчета от 500 г в...
Испания, La Mata. Toledo
...Кампотрigal е мелница, която се занимава с производството, разпространението и експорта на висококачествени пшенични брашна за печене. Предлагаме широка гама от брашна, като: брашно "Екстра" (богато на глутен и много разтегливо, подходящо за продукти с високо качество, чуроси, пори и виенски хляб); брашно "Виена" (подходящо за бързи процеси на печене, виенски хляб или флама и ръчно приготвени...
Германия, Badenweiler
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционен метод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшенично брашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
Турция, Izmir
... фирма. Вкусът на нашите локми е в пряка зависимост от опита, който сме натрупали през годините. Като локмаджия в Измир, производството на локми и познаването на финесите на всеки етап изисква професионализъм. Защото консистенцията на тестото и времето за печене влияят на вкуса на локмите. Като цена на локмите в Измир, ние винаги предлагаме малко по-ниска цена в сравнение с конкурентите ни. Целта ни е да предложим на клиентите си вкусни локми на достъпна цена за тяхното удовлетворение.
Италия, San Martino Di Lupari
Cerealveneta работи в сектора на агро-хранителната индустрия повече от двадесет и пет години, произвеждайки брашна и полуфабрикати от интегрални, биологични и безглутенови съставки, получени чрез преработка на зърнени култури, бобови растения, специални семена, по-малки семена, трици и зародиши. Cerealveneta прилага специална термична обработка за стабилизация и печене на суровините, последвана...
Италия, Rozzano
... сушене на чувствителни продукти (млечни производни, термопластични полимери…). Специална версия е налична за възстановяване на разтворители. Turbo-Концентратор за достигане на концентрационния лимит на продукта. Работи под вакуум за чувствителни продукти (суроватка, пермеат…). Turbo-Реактор за предварително желатинизирано брашно, печене, запичане, в специален процес на обезгорчаване/обезвкусване...
Нидерландия, Den Haag
...сладкарски изделия, аромати, бульони и сосове, продукти за печене, кафе и чай, подправки и смеси, хляб, тестени изделия, сладкиши и десерти, сладолед в ръка, сладолед в топка, принадлежности за сладолед, еднократни изделия, почистващи средства...
Нидерландия, Warmond
... Bonbon Franc гарантира правилните пропорции. ✓ Няма повече разочарования от безглутенови рецепти от готварски книги, които не се оказват верни или чийто резултат не е вкусен. ✓ Смеските за печене са съставени от признат ортономолекулярен диетолог и по този начин са част от здравословна диета. ✓ Забавна и здравословна алтернатива за печене с децата. ✓ Без оризово брашно, царевично брашно, картофено...
Дания, Kastrup
... конкурси за печене - както на национално, така и на международно ниво. Това е довело до няколко добри класирания. Например, 1-во място в унгарския сладкиш на Световното първенство през 2007 г. и 2-ро място в Най-добрите багети на Дания през 2009 г. Всички наши умения и опит от различни конкурси обаче не са само самостоятелно научени. Джон получи диплома за сладкар през 2006 г. и е член на Копенхагенската...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play