Black Garlic King е марка на Naturfood, компания, специализирана в преработката на висококачествени храни, с особен акцент върху производството на черен чесън и неговите производни. Нашият звезден продукт, черният чесън, е известен със своите антиоксидантни свойства и ползи за здравето, позиционирайки се като супер храна на гурме пазара.
В Black Garlic King предлагаме широка гама от продукти, про...
...Вкусът умами е подправка, проектирана да подобри соления, богат вкус в различни ястия, добавяйки дълбочина и удовлетворяващ удар от умами. Перфектен за супи, сосове и растителни ястия.
100% натурален аромат. Укрепва вкуса на всички хранителни приготвяния: деликатеси, сосове, готови ястия, хлябове, сирена, супи и бульони, закуски и др. Позволява ви да предоставите списък с ингредиенти без добавка на ароматизатор.
...Сос от бяла трюфел, трюфел бянкетто и сирене грана падано.
Сосът от бяла трюфел (Tuber magnatum) и сирене е луксозна смес, която комбинира богатите и земни нотки на белите трюфели с дълбочината на кремообразното и вкусно премиум сирене. Този кадифен сос предлага изкушаващ вкус, балансирайки интензивния умами на трюфелите с нежната и разтопена текстура на сиренето. Идеален за подобряване на пасти...
...За употреба като витаминна и протеинова добавка.
Това е пълен протеин: Хранителната мая съдържа всичките девет основни аминокиселини, които хората трябва да получават от храната.
Съдържа много витамини от група B и микроелементи (следи минерали).
Дозировка: Хранителната мая се използва по следните начини:
• Поръсена върху пуканки или паста
• Разбъркана в супи за умами вкус
• Като "сирене" в веган...
...На дървото, той се представя под формата на малък зелен лимон, който се бере. След това се бланшира в солена вода, преди да бъде изсушен в пустинния пясък, където ще остане няколко седмици. Тази стъпка позволява на тези лимони да развият търсената умами вкус.
Използване:
Черните лимони са сушени плодове, които могат да бъдат:
- Настъргани или смесени: на прах, те ще ароматизират ястие с риба...
... вкусът му наподобява умами. Гликемичният индекс на това брашно е почти наполовина по-нисък от този на пшеничното брашно и е едва 35.<span class="Apple-converted-space"> </span> <strong>Състав:</strong> нахутено брашно <strong>...
...Мононатриевият глутамат (MSG) е сол на глутаминовата киселина, неесенциална аминокиселина, която се среща естествено в много храни като месо, риба, млечни продукти, зеленчуци и гъби. Той се предлага под формата на бял кристален прах и е известен със способността си да усилва умами вкуса в храните. Умами е един от петте основни вкуса, наред с сладкия, соления, киселия и горчивия, и се описва като...
... прах, без мирис и разтворим във вода, с срок на годност от три години, когато се съхранява на хладно и сухо място. Foodcom S.A. предлага MSG в опаковки от 25 кг.
Популярността на мононатриевия глутамат произтича от способността му да придава уникален вкус, известен като "умами", който се счита за петия вкус. Това го прави широко използвана съставка в хранителната индустрия, особено за подобряване на вкуса на меса, супи, печива, подправки и други продукти.
...Сосът Samyang Buldak Extreme Hot Chicken Flavor съдържа царевичен сироп, соев сос и други съставки, заедно с интензивна пикантност, която създава върховен умами вкус, който ще превърне всяко ястие от спартанско в кулинарно за нула време!
200:грама...
... калий, фосфор и магнезий.
Доматът се яде като зеленчук, може да бъде както топъл, така и студен. Добродетелите на домата се концентрират чрез сушене и преработка в парчета, гранули или прах. Те могат да се добавят към много ястия.
Приложения на сушени доматени гранули:
Сушените доматени гранули имат по-богат и дълбок доматен вкус в сравнение с пресните домати и осигуряват експлозия от умами, когато се добавят в сосове за паста, супи, яхнии, дипове, дресинги и намазки. Те също така са вкусни, когато се пекат в хляб и бейгли.
... готвенето. Солта също така има отличителен вкус, който е описан като подобен на жълтъците на сварени яйца. Този солен умами вкус често се използва в рецепти без яйца, за да добави яйчен аромат. Кала Намак се използва предимно в индийската кухня като подправка, обикновено с закуски. Използва се в чатни, райта, плодови салати и солени закуски.
В аюрведичната медицина, кала намак се счита за 'охлаждаща...
...Маги кубчетата са популярна подправка, която възниква в края на 19-ти век в Швейцария. Тези малки, правоъгълни кубчета се състоят от комбинация от дехидратирани зеленчуци, сол, мононатриев глутамат (MSG) и различни подправки. Те често се използват за подобряване на вкуса на супи, яхнии, сосове и други ястия.
Маги кубчетата са известни със своя интензивен умами вкус, който придава дълбочина и...
...Матча Самурай е премиум качество от първото бране в края на април до началото на май. Младите, нежни листа му придават фин, почти сладък вкус и уникално умами.
Продукт: Биологичен матча зелен чай на прах
Качество: Премиум качество - за ежедневна употреба
Приложение: Перфектен за ежедневен Genuss на матча в купа или като съставка в шейкове, смутита и други напитки.
Сензорика: Нежно зелена...
...Робе: Амброво с златисти отблясъци
Нос: Умами, много сложен с аромат на гъби и трюфели.
Устата: Много завладяващ с трюфел, печена домат, много сложен и мощен, лека горчивина, която е широко покрита от трюфела.
Финал: Много дълъг с трюфел и се развива в аромати на грозде, фурми, захаросани плодове, с винаги доминиращ трюфел, присъствие на билкови нотки като генепи, абсент, жентян.
... различни нива на фикоцианин.
Разтворима и с характерен умами вкус, т.е. солен и леко "морски", тя е подходяща за употреба в теста и приготвянето на сладки и солени ястия, от сладкарската индустрия до хлебопроизводството, от сладолед до паста и напитки.
Domi Fokhagyma Kft. е динамично развиваща се семейна компания, специализирана в преработката и разпространението на чесън вече над 30 години. Нашият обширен асортимент включва индустриален чесън, обелен чесън, счукан чесън в естествени и различни подправени форми, както и черен чесън и специалитети от черен чесън.
Ние сме ангажирани с премиум качество, като поставяме специален акцент върху разраб...
...Ризото с сушени охлюви, пушен и сладък червен пипер. Сърдечен, умами вкус за авантюристичния небцето! За по-богат вкус можете да добавите крема сирене отгоре. Готово за 15 мин.
...Класиката на фингер фууд за големи и малки.
оформени, панирни, пържени
хрупкава панировка и сочен вкус
леко подправен умами вкус (месен)
Професионален съвет: Като фингер фууд или за междинно хранене като закуска с дипове или като топинг на салати или вWrap.
Съставки
Вода, 20% панировка (оризово брашно, нишесте, брашно от нахут, царевично брашно, вода), 7% текстурирано грахово протеин (грахово...
...леко сладък, варира от карамел до лакрица в зависимост от времето на сушене, и се счита за една от петте основни вкусове, умами.
Черен чесън е особено универсален и се използва в много рецепти, от предястия до десерти.
Той е много ценен от гурме любители и звезди на кулинарията.
Ean13:3701511709891
Референция:ЧеренЧесънБиоAOPVoghieraКрем1...
...Кратко описание: Путаргата от мула, известна също като "боутараг", е висококачествена средиземноморска деликатес. Това са сушени и солени яйца от мула.
• Текстура: Има твърда и леко дъвчаща текстура.
• Вкус: Вкусът на путаргата е солен и интензивен, с изразени морски нотки. Някои я описват като умами, напомняща на хайвер.
• Кулинарна употреба: Путаргата обикновено се нарязва на тънки филийки и се сервира сама или с тостове, салати или други ястия.
...Шоколадов крем с черен шоколад и щипка черен чесън, за да придаде много шоколадов вкус. Ще усетите специфичния вкус и кръглостта на черния чесън в края на вкуса, докато неговият умами вкус ще подчертае шоколадовия вкус и ще го изведе на преден план. Идеален за палачинки или на филийка хляб.
Нашият черен чесън е произведен от БИО IGP бял чесън от Дром.
Всички използвани съставки са от биологично...
...Произведена в Япония по традиционен метод на естествена ферментация, соевият сос Koikuchi, за разлика от соевия сос на пазара, не се произвежда по индустриален метод, а по древния оригинален метод, който предвижда дълга ферментация, получена с натурални съставки: соя, пшеница, сол, чиста изворна вода и koji.
Соевият сос Koikuchi Nipponia има балансиран умами вкус, с ясен и свеж аромат.
Тази...
...{"- Вкусът е чист след ядене, тъй като не се използват изкуствени химически добавки\n":"- Тайнствен вкус на умами, който съчетава традиционния корейски вкус с 27 съставки и умението на готвача\n","Brand Name":"CORE GREEN","- Опаковка на подправката в стик плик, която поддържа качеството и може да се съхранява дълго време\n":"Company Information","Place of Origin":"Южна Корея","COREGREEN":"Уебсайт...
... на сушене и напомнят малко на балсамов оцет.
Той има оптимален срок на годност от 1 година, но в Япония някои го съхраняват 10 години. Както доброто вино, той се подобрява с времето; ако искате да спрете зреенето, съхранявайте го в хладилника.
А в кухнята?
В устата се освобождава великолепна сладост, леко кисела, която не е без да напомня на лакрица; той е част от умами вкусовете.
Вкусът му е толкова нежен, че можете да го опитате такъв, какъвто е, чист и цял, по всяко време.
... меню на а-ла-карт, но в нашия японски ресторант Умами в Болоня можете да изберете и формулата All You Can Eat, наслаждавайки се на повече ястия без ограничения, плащайки само фиксирана цена. Важно и заслужава да се подчертае е наличието на Take-Away. Можете да поискате доставка до дома, в близките райони и в историческия център, на всички ястия от менюто.
... език. Всеки вкусов рецептор има специфични рецептори за основните вкусове: сладко, солено, горчиво, кисело и умами. Тези вкусови рецептори се срещат навсякъде по нашия език. Scelta Umami Solutions задълбочава и завършва вкусовете, балансира други солени вкусове, предоставя вкус за цялото тяло, подобрява слюноотделянето по време на хранене и може да се използва за балансиране на вкуса, докато се...
... не притежава миризмата и неприятното, често интензивно аромата, които може да носи белият чесън. Вкусът му се счита от гастрономите за "Умами". Използва се като хранителна добавка (Суперхрана) или в ястия с висока гастрономия. Черният чесън, благодарение на целия този процес на ферментация, е успял да притежава голямо количество антиоксидантни вещества, което му позволява да предлага на организма възможността за съпротива срещу атаките на вредните свободни радикали.
Биоспрингер произвежда натурални съставки на основата на мая за хранително-вкусовата индустрия. Биоспрингер предлага екстракти от мая, неактивни мая, автолизирани мая, мая на прах, за да подобри ароматния профил на храните с натурални ароматни основи, умами и кокуми нотки, както и решения за намаляване на солта и намаляване на мазнините.