...Анасонът е универсална подправка, която е тясно свързана с кимиона и копъра, произхождаща от Източното Средиземноморие. Това едногодишно растение е основна съставка в кухнята на Близкия изток, често използвана за подобряване на вкусовете на ястия на растителна основа. Анасонът се различава от звездния анасон, предлагайки уникален вкус, наподобяващ лакриц, който е ценен в различни кулинарни...
...Искате ли варена риба? С нашата подправказа варена риба, рибата винаги ще ви се получава. Никаква сложна подготовка, с нашата прецизно подбрана комбинация можете лесно и бързо да приготвите варена риба.
Освен това, тя прекрасно подхожда на рибни супи, рибни сосове и рибни бульони, въображението няма граници. Просто опитайте, заслужава си!
Съдържание: 150,00 г
Артикул №: 802182...
...TenderFox®
TenderFox® е разработен, за да се бори с производствените и складовите загуби в месото и рибата и да осигури по-голям добив. TenderFox® е изключително ефективен, когато се инжектира като спрей разтвор в месо и риба. За да се позволи надеждно и просто обработване, TenderFox® е наличен и като течен продукт за разтвори с висока концентрация. В случай на инжектиране с високи обеми (от 30...
... хляба, смлян
Подправказа хляб, която обогатява всеки хляб.
Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб.
Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрител на хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус.
Тази подправказа хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкус на силен и тъмен пълнозърнест хляб.
Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соево брашно и др.
... медицина. През високото средновековие англичаните го използвали за приготвяне на тонизиращи напитки.
Употреби: това е много ценена подправказа зеленчукови яхнии и супи, особено тези на основата на риба. За приготвяне на чай: изсипете 1-2 чаени лъжички на чаша (250 мл) вряща вода и оставете да се запари за 5-10 минути в зависимост от вкуса. За готвене, смачкайте сушената билка левистик в началото на готвенето за по-дълготраен вкус.
Опаковка: 125 г, 250 г и насипно.
...Подправките за паеля са идеални за приготвяне на оригинална испанска паеля с пиле, морски дарове и чоризо.
-собствено производство-
Подправки, предназначени изключително за индустрията и търговията. Допълнителна информация за нашите артикули можете да намерите на нашия уебсайт или да се свържете с нашия търговски отдел.
Вашият екип от HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
...Подправката с рибен вкус е създадена, за да добави отличителен, океански вкус на ястията, идеална за морски супи, сосове и вегански заместители на морски дарове. 100 % натурален аромат, получен от риба. Идеална за подсилване на рибния вкус в терини, готови ястия и рибни колбаси.
...Кориандърът е ароматна подправка с особено остър вкус.
Той е част от приготвянето на някои колбаси, придава вкус на месо, риба и зеленчуци, но също така ароматизира бири, бисквити и захаросани бадеми.
Наличен в опаковки или полистирол с различно тегло.
... намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
Отлично за обогатяване на канапета, като предястие или аперитив, също така много добре се съчетава с гриловано месо и риба.
Може да се използва и като подправказа паста и е отличен като сос за вкусна бургиньон.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C). Консумирайте в рамките на 5 дни.
Код: PCT 180...
... втората най-скъпа подправка в света след шафрана. Ванилията в пръчки е много по-ароматна от маслото, екстракта или ваниловия прах. <strong>Употреба</strong> Ванилията е изключително ароматна, сладко ухаеща подправка. Идеално се съчетава с подправянето на торти и други печива, използва се също и за производство на шоколад или сладолед. Ванилията се комбинира също толкова добре със солени ястия. В частност като съставка в сосове зариба и месо. Добре се съчетава с канела и карамфил. <strong>Внимание</strong> За ястията се използват само ароматните семенца от пръчката на ванилията.
...наречени „отровен сумак“: той е токсичен!
Използване:
Препоръчваме да използвате сумака като подправка. Затова ви съветваме да не го готвите, за да може да запази всичките си свойства и вкус.
Сумакът се използва като цвете от сол, поръсено върху ястие. Можете да го добавите върху печено месо, риба или печени зеленчуци.
Можете също така да поръсите тази подправка върху много ястия.
Чанта: 10 кг...
...Хела бекон подправка, 800г
За всички ястия с желан вкус на бекон, напр. яхнии от всякакъв вид, супи, картофени ястия, зеленчуци, месо, птици, риба.
Без декларируеми добавки в менюто (§9 ZZulV).
Хела. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и модерни функционални системи за преработка на месо, HoReCa и хранителни услуги в индустрията, както и в малки и средни предприятия.
Хела е основана...
... наличието на алицин в чесъна. На чесъна се приписват и много други действия, но за тях липсват достатъчни доказателства. Чесънът е богат на витамин B6, витамин C и минералите манган и фосфор.
Употреба на чесън
Чесънът е популярна подправка в средиземноморските и Централноевропейските страни и се използва както пресен, така и на прах (сушен и смлян). Чесновият гранулат е отличен за салати. Можете също да го добавите в маслото в тигана, когато печете/пържите месо, риба, дивеч или птица. Чесънът е подправка с д...
...Многофункционалният помощник за кухнята - нашата подправка, проектирана по желание на клиента, налична с всички подправки за ежедневната кухня.
Всяка кухня се нуждае от многофункционален помощник!
Независимо дали е пикантно-остро, цветисто-свежо или средиземноморско. С нашето голямо разнообразие от подправки за мелници почти всички ястия получават своята ароматна нотка. Паста, риба, месо и салати бързо се превръщат в вкусни ястия.
... предпочитанията, това е смес, която се използва за завършване на рибите, които ще се готвят на скара, във фурна или на пара, с материали, обогатени с подходящи подправки.
Съдържание:
Куркума, лют червен пипер, черен пипер, мащерка, бахар, дафинов лист, бял пипер, сумах, царевично брашно, сол, луков прах и чеснов прах съдържа брашно...
...Естествени зеленчуци без добавени кубчета, 100 г. Подправките ще бъдат в продажба в началото на януари; за повече информация, моля свържете се с мен.
...Oceandrive Подправказа подправяне
ДАС Карибска подправказариба, подходяща за всички гриловани или пържени риби. Невероятен аромат в стил на открит огън на плажа в Карибите, ТАКА трябва да вкуси рибата.
Както винаги, ръчно изработена с най-добрите съставки от собствено производство.
Премиум подправки, както винаги без глутен, веган, без изкуствени добавки или аромати.
100% чиста природа...
...Подправказа рибни ястия включва смес от пикантни ароматни билки и подправки. Тя е перфектна за приготвяне както на морска, така и на речна риба.
Използване
Може да се използва за натриване на риба преди печене или задушаване, както и за приготвяне на сосове.
Вкус
Лимонов пипер, умерена пикантност.
Съставки
Йодирана сол, сушен лук, смлени семена от горчица, сушен розмарин, сушен чесън...
...Категория: Източни подправки
Вкус и аромат: плодови, с ниска пикантност
Тази плодова смес обича моркови, тиква и лук и е перфектна за ястия с ориз и кус-кус. Супер е и зариба (особено сьомга!) и бяло месо.
Съставки: кориандър, портокалова кора (20 %), куркума, джинджифил, мацис, кардамон, кимион, черен пипер, деликатесен червен пипер, кайенски пипер, канела (Canehl)
Забележка за алергени: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 23 г в бяла метална кутия...
...Смес от подправки (без сол) за подправяне на бульони и ориз. Много подходяща за т.нар. "морски" ястия заради съдържанието на риба и/или морски дарове, както и за т.нар. "смесени" ястия, които също съдържат дивеч и/или домашни птици. Формат: Кутия 5кг, Стъклен буркан 750г, Буркан 150г.
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Изработени с грижа и внимание, нашите смеси с ароматни билки от Сицилия и подправки, богати на аромат и мирис.
Включва също: Подправказариба, Подправказа картофи, Подправказа сосове, Подправказа спагети.
Незаменими в кухнята, за да придадат нотка на вкус и аромат на всяко ястие.
Разликата са нашите натурални и ароматни билки, които позволяват да предложим подправки с автентичен вкус от Сицилия.
Налични в стъклени буркани, дозатори, PET буркани и пакети.
Формати за търговия на дребно, специализирани магазини, гастрономия, GDO, едро.
...Кориандърът се използва като подправка в готвенето и за придаване на приятен аромат в парфюмерията, козметиката и производството на сапуни. Растението е добра медоносна култура.
Той се използва широко като подправказа овкусяване и укрепване на колбаси, сирена, консервирано месо и риба, кисели краставички, ликьори, добавя се при печенето на бородински хляб, сладкарски и кулинарни изделия, както и...
...Този изключителен оцет е създаден от майстора на оцета "Фредерик Шайкс".
Субтилен и нежен, този ванилов оцет позволява подправянето на предястия, ястия и десерти с лекота.
Този оцет с бурбонска ванилия е изключителна и изненадваща подправка.
ОТЛИЧЕН С:
Предястия (морски дарове, скариди, краставици, домати...)
Ястия (деглазиране, риба, бели меса...)
Салати (салати, комбинирани салати, табуле...
...Подправката е подходяща за варени ястия с меса, зеленчуци и риба, както и за пържени и гриловани ястия, а също и за студени ястия (салати, пасти). Не съдържа добавени консерванти или аромати.
...Това е идеалната подправказа всички видове консерви, картофи и маслини. Правим я от 1960 година с една и съща рецепта: уникална, ексклузивна и позната формула.
Сосът Еспиналер се роди като перфектно допълнение за консервирани морски дарове, чипс и маслини. Днес потребителите на Еспиналер признават, че го използват за много други неща: в салатата, в бакалската риба, в пържените яйца, в гаспачото, в испанската омлет, в калмарите а ла рома, в аншоа и дори в черния вермут! И така, дълго и т.н.
Тегло: 2 кг...
... се търси много. Известни също като сладък лавър, дафиновите листа се използват за овкусяване и подправяне на супи, меса, яхнии, риба, сосове, туршии и сладкарски изделия. Дафиновите листа обикновено се сушат и се използват цели, натрошени или смлени. Тези листа притежават ароматни, стимулантни и наркотични свойства. Етеричното масло, извлечено от листата, също се използва като подправка и...
... грам шафран съдържа между 400 и 500 стигмата, сушени с най-голямо уважение към персийското майсторство.
Няколко стигми от нашата престижна селекция шафран ще придадат на вашия ориз, риба и морски дарове уникален аромат. Препоръчваме доза от 0,1 грама за ястие за 4 души.
Така че, готови ли сте да откриете Червеното злато?