...наречени „отровен сумак“: той е токсичен!
Използване:
Препоръчваме да използвате сумака като подправка. Затова ви съветваме да не го готвите, за да може да запази всичките си свойства и вкус.
Сумакът се използва като цвете от сол, поръсено върху ястие. Можете да го добавите върху печено месо, риба или печени зеленчуци.
Можете също така да поръсите тази подправка върху много ястия.
Чанта: 10 кг...
...Естествени зеленчуци без добавени кубчета, 100 г. Подправките ще бъдат в продажба в началото на януари; за повече информация, моля свържете се с мен.
... грам шафран съдържа между 400 и 500 стигмата, сушени с най-голямо уважение към персийското майсторство.
Няколко стигми от нашата престижна селекция шафран ще придадат на вашия ориз, риба и морски дарове уникален аромат. Препоръчваме доза от 0,1 грама за ястие за 4 души.
Така че, готови ли сте да откриете Червеното злато?
...Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава.
Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове
Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки...
...карамел и нотки на дърво, в което достига зрялост. Всичко това прави този оцет истински подправка, която повишава вкуса на ястията, с които се комбинира. Използван с екстра върджин зехтин San Carlos или Pago Baldios San Carlos, тази комбинация ще трансформира ястията ви за най-голямо удоволствие на вашите небца.
Препоръчва се за ескарбеки, дивеч, птици, говеждо месо, риба и морски дарове...
Стъклена бутилка 250ml...
...• Сосове, масла и солени и сладки подправки в замразени IQF таблетки
• От 2,2 до 32 г, в 2 или 3 размера
• Разнообразни форми
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Пълнеж за панировки (риба, птици, други меса…)
• Замразени готови ястия (риба, месо, зеленчуци, сотирани)
• Декорация и подправка на парче птица, месо или риба
• Топинг за пица
• Течен център за солени или сладки кексове
ОПАКОВКА
• Картонени кутии по 10 кг...
...Тази подправка е създадена от редукция на нашия меден оцет, който концентрира захарите от меда и ароматите си. Визията ѝ е изкусителна, а киселинността е ниска (4.5°).
Тя е възбуждаща за нашите вкусови рецептори, както и нежна ласка за стомаха.
Нейните аромати ще подчертаят както вашите салати или сурови зеленчуци, така и приготвянето на риба и бели меса. Прекрасно откритие за всеки гурман!
Няма срок на годност.
Референция: BALSA100...
... добавят в ястията, за да придадат кисел вкус. Или се приготвят в сос и се сервират като гарнитура. Сенегалците много използват листата на бисап с риба, но те могат да бъдат приготвени в различни ястия.
Освен това, чашката, червена или зелена, е най-консумираната част. Червените цветя на бисап имат различен диаметър в зависимост от сортовете (вимто, хур, тай, CLT92).
...В търсене на екзотика, горчицата разкрива силата на вкуса на хрян.
Тази деликатна смес горчица / хрян се вписва перфектно в разбити приготвяния, за да подправи аперитивни тостове или да се използва топла в сосове за придружаване на меса, колбаси, пушена риба, или студена за подправяне на дресинги за салати.
Вода, семена от горчица, оцет, хрян 8% (корени от хрян, вода, мляко, слънчогледово масло...
...Остролистът е листен зеленчук, който се използва суров или готвен заради своя киселкав и леко лимонов вкус.
Използван като ароматна подправка, той обогатява супите и зеленчуците, ястията с риба и яйцата, с които особено добре се съчетава. Богат на фибри, магнезий, калий, желязо и витамини A, C, E, той е признат от древността за своите храносмилателни и стягащи свойства.
... от зеленчуци, риба или бяло месо.
*Сладка канела:
Тази подправка се съчетава особено добре с зимни плодове като ябълка, круша, кестен или портокал. В сладките рецепти можем да намерим задължителните ябълкови пайове с канела или домашни компоти, ароматизирани с канела.
Ползите от канела на пръчки:
Канелата притежава основно антиоксидантни, антибактериални и противовъзпалителни свойства.
...Целите семена от копър се събират от растението Anethum graveolens L. Копърът е подправка, която се цени в кухнята за своята отличителна анасонова вкус.
Семената от копър са особено вкусни в комбинация с печена или пушена риба, пресни сирена, салати, зеленчуци, меса, папилоти, сосове, кексове, компоти и конфитюри.
Техният анасонов вкус придава уникално измерение на тези ястия и им осигурява...
...В КУХНЯТА
Се съчетава добре с: куркума, чесън, джинджифил, канела, мащерка, риган и анасон. Отлично се комбинира с риба, агнешко, пилешко, но също така и с зеленчуци, сосове и супи.
ПОЛЗИ
Кимионът е ефективна подправказа предотвратяване и облекчаване на повечето проблеми, свързани с храносмилането. Той увеличава освобождаването на храносмилателни протеини в устата, стомаха и тънките черва, за да...
...Съставки:
- 99 % Вино от старо бяло вино, произведено от биологично земеделие
- 1 % Аромат на трюфел
Препоръки за употреба:
Подправказа салати, бели меса, фоа гра и риба.
Този продукт е наличен също в кубчета от 3-5-10 литра, в бъчка от 220 литра, в контейнер от 1000 литра по запитване.
Съществува също в 25 мл.