...Кориандърът е ароматна подправка с особено остър вкус.
Той е част от приготвянето на някои колбаси, придава вкус на месо, риба и зеленчуци, но също така ароматизира бири, бисквити и захаросани бадеми.
Наличен в опаковки или полистирол с различно тегло.
... намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
Отлично за обогатяване на канапета, като предястие или аперитив, също така много добре се съчетава с гриловано месо и риба.
Може да се използва и като подправказа паста и е отличен като сос за вкусна бургиньон.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C). Консумирайте в рамките на 5 дни.
Код: PCT 180...
...Изработени с грижа и внимание, нашите смеси с ароматни билки от Сицилия и подправки, богати на аромат и мирис.
Включва също: Подправказариба, Подправказа картофи, Подправказа сосове, Подправказа спагети.
Незаменими в кухнята, за да придадат нотка на вкус и аромат на всяко ястие.
Разликата са нашите натурални и ароматни билки, които позволяват да предложим подправки с автентичен вкус от Сицилия.
Налични в стъклени буркани, дозатори, PET буркани и пакети.
Формати за търговия на дребно, специализирани магазини, гастрономия, GDO, едро.
...Опаковка с 100 г. Лардо ди Колоната IGP
Бяла като мрамора, който го обгръща по време на узряването, ароматна на подправки, деликатна и сладка на вкус. В миналото, той се приготвял, като се удря Лардото в мраморната хаванка на Каналоните в Колоната и се използвал като основна подправка.
Днес се използва не само в основната запържка за минестроне, паста и боб, доматен сос, първи ястия и морски...
... бутилиране. Районът, в който се намира имотът, е Кьянти Руфина и тук произлиза много интензивно и ароматно олио, което печели популярност както в специализирания печат, така и на пазара. Продуктът е елегантен и автентичен, достоен да се изрази най-добре като подправка на най-изисканите ястия, подчертавайки вкусовете, без да ги покрива. Неговата деликатност позволява умело използване и заподправка на морска риба.
Капацитет: 0.50л
Код: 03566
Категория: Олио
Държава: Италия
Регион: Тоскана...
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг.
Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол.
Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек.
Полезни съвети: Продукт готов за употреба.
Употреба: Подправказа основни ястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълнени пасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...
...%). Екстра върджин зехтинът е основна съставка за приготвянето на гъбите Кардонцелло, както и основна подправказа нашите салати, варени зеленчуци, супи от бобови растения, риба на пара и по-специално за "Чиаледде", типична алтамурска подготовка на хляб и други бедни съставки от средиземноморската диета.