Германия, Bad Bellingen
... микробиологични анализи на месните продукти, напр. говеда, свине, кози и коне. Принципът на пробовзимача за месо е същият като този на пробовзимач за вино. Той позволява изрязването (разрушителен метод, наричан също техника на изрязване) на кръгли парчета тъкан с площ 5 см² от повърхността на трупа. След като е изрязано, пробата се изстъргва от трупа с скалпел и пинсета. Ø:25 mm...
Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
...Бледа, кристална окраска с сребристи отразявания. Комплексна, свежи плодове и плодове с бяло месо (круша, праскова), нотки на кремък. Вкусът е изваян, много ароматен, интензивен, кисел и минерален.
Франция, Pineuilh
... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо. ВИНОФИКАЦИЯ Традиционна в иноксова бъчва. СОРТОВЕ Мерло Каберне Фран Каберне Совиньон ДЕГУСТАЦИЯ Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Да се дегустира с печено червено месо, печено агнешко рамо или узряло сирене. 18°C. НАГРАДИ 2012: Цитирано на IWC 2013...
Германия, Bad Bramstedt
...Белият пипер притежава интензивна, кръгла острота. За да може ароматът му да се разгърне напълно, е добре да подправите готовите ястия с него. Идеален е за бяло месо, но също така прекрасно се съчетава с зеленчуци или риба. Съдържание: 40,00 г Артикул №: 102879...
Румъния, Botosani
...Добре приготвено парче месо може да се сервира с червено вино с интензивен вкус. Затова можете спокойно да изберете Каберне Совиньон или Мерло. Разбира се, можете да бъдете креативни и да опитате да сервирате говеждо с други вина, в зависимост от подправките и билките, които използвате. По този начин ще подчертаете още повече вкуса и сочността на Карпатското говеждо.
Франция, Laissac
...Подаръчната кутия 100% местна. Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червено вино Petit Pont (Pays d'Oc). Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
Испания, Malaga
...Месо от свински бузи. Два часа бавно готвене с специално вино от Кадис, наречено Palo Cortado, смесено с деликатен бешамелов сос и покрито с галета. КАТЕГОРИЯ: Крокети...
Италия, San Stino Di Livenza
Земеделската компания CASERE е перфектно интегрирана в зоната D.O.C. Lison - Pramaggiore, разположена в общината Сан Стино ди Ливенца (Венеция). Специфичната конфигурация на терена е позволила да се получи продукт с високо качество както в белите, така и в червените вина, така че да има цели осем сорта, представени в Консорциума за доброволни вина D.O.C. Lison - Pramaggiore. Благодарение на дългия...
Италия, Misano Adriatico
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с гриловано месо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Ембутидо, изработен от смес от смляно месо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и нитрат (E-252, E-250), бяло вино, набито в естествена черва. С узряване над 4 месеца, с деликатен вкус, характерен аромат и фина текстура. Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване. Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и консерванти, бяло вино, набито в естествена черва...
Италия, Sizzano
...Denominazione di Origine Controllata (DOC) TIPOLOGIA Вино Розово ВИТИГНО Неббиоло 100% ABBINAMENTO Ястия от печено или гриловано месо Ястия от бели меса Зрели сирена ЦВЯТ Червен рубин АРОМАТ Интензивен и устойчив Малина Лилаво и цъфтеж Червени плодове ВКУС Сух Добра плътност ТЕМПЕРАТУРА: 18-20 °С АЛКОХОЛ: 13% об.
Кипър, Paphos
...Ароматът на това вино е доминиран от тонове на зряла гуава, жълти ябълки, дюля и цъфтяща акация. Хармоничният вкус позволява да се насладите на баланса на киселинността. Тялото на виното е средно. Вкусът в послевкуса разкрива нюансите на лаймова мед и восък. Препоръчва се гастрономичното съпровождане да се избира от ястия на основата на бяло птиче месо с кремав сос или морски дарове, придружени от цитрусов дресинг.
Франция, Saint Emilion
... вино с балансирани танини, плодови и с голяма свежест в устата. 2016: ЗЛАТО ГИЛБЕР И ГАЙЯР 2018 "Светлочервен цвят. Дискретен плодов нос (ягода, касис). В устата се усеща лека текстура, нежно и просто плодово, с добра свежест. Годината е готова за употреба с печено месо." 2015: Златен медал Конкурс Лион 2019 "Красив наситен рубинен цвят. Дълбок нос, цветни нотки и малки червени плодове. В устата е меко бордо, сочно, с акцент върху плодовете.
Нидерландия, Raalte
...Купете калиев карбонат хранителен клас, известен също като поташ или перлен пепел, който образува силно алкален разтвор при разтваряне във вода. Използва се като втасващ агент за хляб при печене и като помощно средство за обработка на какаови зърна, за намаляване на киселинността по време на производството на вино, като буферен агент в маринати за месо и регулатор на киселинността в мляко и...
Франция, Carpentras
... звездите на вашите празници в края на годината! ЗЛАТЕН МЕДАЛ: Сух салам с билки от Прованс СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Чист свински салам СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Сух салам СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Мек чorizo SKU: 2200056000000-1 Тегло: 1.2 кг Прецизност относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване Съставки: Свинско месо, произход Франция, свинска мазнина, произход Франция, Tuber aestivum 3%, сол, декстроза...
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...СЪСТАВКИ: свинско месо и бекон, сол, подправки, вино, декстроза, млечен протеин, стабилизатор E451, антиоксидант E301, усилвател на вкуса E621 и консервант E250. Натурална свинска черва. Изисква се пълно приготвяне на продукта преди консумация. Може да съдържа следи от соя и горчица. НЕЖНО ПУШЕНЕ...
България, Sevlievo
...Бургундски охлюви Налични разфасовки: 12 бр. пакет 60 бр. пакет Използвани суровини: Месо от охлюви Helix Aspersa Maxima, черупки от охлюви Helix Aspersa Maxima, Масло (86% мазнина), лук, чесън, подправки, бяло вино Съхранение: – 18 ° С Метод на приготвяне: готови за директна консумация. Загрейте в предварително загрята фурна на 180 ° C за 8/10 минути. Сервирайте топли.
Франция, Malataverne
...Това червено вино от страната може да бъде на зимните маси, за да придружава червеното месо в сос и в края на ястието с краве сирене. Сервирайте при 16°.
Франция, La Chapelle Heulin
...Сорт грозде: Melon de Bourgogne 100% Тероар: Гранит Съчетание храна-вино: Аперитив, риба, бяло месо, сирене.
Испания, Murcia
...Бяло вино с защитено наименование Jumilla Варитет: 100% органичен Совиньон Блан 2022 Цвят: Чист, ярък кристален Нос: Дълбоки аромати, тропически фон и нотки на праскова. Устата: Изразително, комплексно с минерални нюанси, които осигуряват дълготраен вкус. Съчетаване: Перфектно с суши, морски дарове, риба, ориз, салати, както и паста и бяло месо. Алкохол: 13.00%...
Испания, Olite, Navarra
...Цвят: привлекателно рубинено-червено вино с лек тухлен ръб. - Аромати: интензивни аромати, толкова сложни, че комбинират всички типични нотки от дъбово отлежаване в хармония с узрелите плодови нюанси. - Устата: вкусно и елегантно в устата. Обилно плодово изразяване с много узрели плодове и сладки танини, които балансират с препечените нотки от дъбовото отлежаване. Закръглено, структурирано вино с дълъг финал, перфектно за придружаване на червено месо и зряло сирене.
Франция, Lys Haut Layon
...Le Calice Côtes du Rhône Blanc от Domaine des Élixirs е бяло вино от региона Côtes-du-Rhône в Côtes du Rhône. Това вино е смес от 2 сорта грозде - Marsanne и Viognier. На вкус това бяло вино е мощно с прекрасна свежест. Обикновено това вино се съчетава добре с свинско, птиче месо или ...
Франция, Saint Cannat
... 16-18°C. ВКУСОВИ НОТИ Прекрасен светло розов цвят, свеж плодов вкус. Изтънчен и деликатен в устата, добра година. Гастрономично вино. Особено ще оцените нашето розе вино Bandol с риба, гриловано месо, буайбес, птици… Или като аперитив. Сервирано на около 13°C...
Франция, Brue Auriac
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена СЕРВИРАНЕ: 18-20°C СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
Франция, Roubia
... аромати на ванилия, фини аромати на дърво. Устата Изтънчен, мощен, копринен, фини танини, мек, структурирано тяло, добра интензивност. Съчетания с храна и вино Червени меса, Червени меса в сос, Филе от говеждо, Тюрнедос, Краве сирене Температура на сервиране: 16° - 17° Цвят: Червен Сорт: Сира Алкохол: 14% Съдържание: 75 cl (Бутилка)...
Испания, Granada
...Подходящ за морски дарове, бели риби, нежно месо, варени колбаси, пресни сирена и др. Защитено наименование за произход Вино от качество на Гранада. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1000 метра, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите на производство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, щадящи околната среда.
Италия, Monteu Roero
...Витинио: 100% Небиоло. Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни. Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб. Цвят: интензивен гранатовочервен. Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки. Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност. Алкохолно съдържание: ±14% Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел. Сервирайте при температура около 18°C.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... аперитив или с бяло месо. Вкусно и плодово удоволствие! Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сорт: 100% Гаме AOC: Бруили Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2028 Температура на сервиране: 14-16°C...
Франция, Auxerre
...Неz сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене Бузка мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен Съчетание с храна вино червено месо, бяло месо, сирене Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви Око: интензивен гранатов цвят Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C Съдържание на алкохол: 13,5% Време за съхранение: 14 години Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl Дomaine: Château Prieuré-Lichine Апелация: Margaux Реколта: 2014 Култура: Разумна Етикет: Контролирано наименование на произход...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play