... микробиологични анализи на месните продукти, напр. говеда, свине, кози и коне.
Принципът на пробовзимача за месо е същият като този на пробовзимач за вино. Той позволява изрязването (разрушителен метод, наричан също техника на изрязване) на кръгли парчета тъкан с площ 5 см² от повърхността на трупа.
След като е изрязано, пробата се изстъргва от трупа с скалпел и пинсета.
Ø:25 mm...
...Белият пипер притежава интензивна, кръгла острота. За да може ароматът му да се разгърне напълно, е добре да подправите готовите ястия с него.
Идеален е за бяло месо, но също така прекрасно се съчетава с зеленчуци или риба.
Съдържание: 40,00 г
Артикул №: 102879...
...Използване: Ориз, супи, телешко и свинско месо, сладки сосове, маринати, компот, греяно вино/пунш, бяла бира
Сега можете да използвате нашия "Царевица с шушулки" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Axtschlag дървени стърготини за пушене са стърготини за ароматизиране на скарата.
Подходящи за газови, дървени и електрически скаради.
Дъбовото дърво, ароматизирано с червено вино, осигурява кулинарно пушещо изживяване и придава на скарата елегантен винен аромат. Особено подходящо за месо, риба и зеленчуци.
Дървесни видове: Вино - Дъб
Тегло: 1 кг...
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
...
Лимоново-леко с живителна острота от зелен пипер и кардамон. Тази смес е идеална за птиче месо, риба, полента и ориз, за бели бобчета, тиквички или зелен асперж. Страхотно и като основа за подправено масло, дресинги и дипове.
Съставки: лимонова кора, зелен пипер, кориандър, кардамон, шизандра, лаймова кора, кориандрови листа
Забележка за алергични: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 30 г в бяла метална кутия...
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария.
Мед от смърч/ела
Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят.
Рецепти:
Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед
Съставки:
(за 2 души)
2 свежи агнешки филета по 120 г
малко зехтин
50 г сушени кайсии
100 мл сухо червено вино
1 скилидка чесън, фино нарязана
1/2 лук, фино нарязан
150 г агнешки бульон (или бульон от месо)
2 супени лъжици мед от ела Wernet
малко пресен кориандър
кайенски пипер
сол...
...Цифровият универсален кухненски термометър с особено кратко време за реакция.
Той е отличен за прецизно измерване на вътрешната температура на месо, температурата на храната за бебета или за проверка на температурата на вино, чай или мляко.
Обхватът на измерване е от -45 до +200 градуса по Целзий с резолюция от 0,1 градуса.
Сензорът за измерване е изработен от неръждаема стомана.
...Bag in Box (BiB) 10 Лит.
Грозде: Мерло 11,5% алк. Сухо.
Рубинено червено. Привлекателен аромат и типичен вкус.
С кран.
Bag in Box (BiB) 10 Лит.
Грозде: Мерло 11,5% алк. Сухо.
Производител: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Венето, Италия
Вино с рубинено червено. С привлекателен аромат и типичен вкус. Подходящо е за месо, особено бяло или варено.
Сервирайте при...
... дълъг: Да се наслаждавате охладено, чисто, с паста ястия, пица, гриловано месо или риба, маслини, антипасти, разпространения…
Съвет от винопроизводителя:
Завършете един топъл летен ден на вашата тераса с чаша розе и се наградете с малко антипасти – така ще изживеете средиземноморския начин на живот директно от Пфалц.
Винификация: Ферментирано в неръждаема стомана, отлежавало 4 месеца на мая.
... като киселият вкус покрива нежния сладък аромат на шунката. Нарязан на малки ленти или кубчета, той разкрива своето прекрасно аромата в паста ястия, с ньоки, крепове или в зеленчукови и бобени супи.
Производител: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Италия.
Въздушно сушен суров шунка от свинско месо. Съставки: свинско месо, морска сол. Съхранявайте в хладилник при +1°C до +10°C. Продукт от Италия. IT-99-L-CE...
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия.
Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Препоръчваме това вино с гриловано месо и сирене. Насладете се на това вино при температура от 16-18° C.
Винарна с 50 хектара площ за отглеждане: директен внос.
... особено подходящо за печене. Вече е включено в много смески за хляб. Освен това нашето гроздово семе на прах е отлично и за панировка на риба и месо.","Характеристики":"","Произход":"Мексико","Мазнини":"4,0","Приложение":"Смески за печене, хранителни добавки, зърнени храни, смутита, управление на теглото","Натрий":"0,10","Типично съдържание на хранителни вещества g / 100 g":"","от които захари":"4,0","Енергийна стойност":"249","Протеини":"10"}...
В центъра на вниманието са висококачествени продукти от избрани области: вино и пенливо вино, от Испания, но също така и от Германия, Австрия, Франция и Италия (специално Пиемонт) изискани деликатеси директно от производителите, био-шунка, колбаси и месо, зехтин, ръчно изработени изделия и още много други.
Винарски пенливи вина, Кава, вино, шери, ликьор, еделбранд, ром, коняк, бренди, Биемесабе...