...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен.
Средно тегло: 2,2 кг
Минимално узряване: 35-45 дни...
...Освен тестото за пица, при нас можете да намерите и 100% моцарела, която е перфектна за топинг на пицата.
Освен 100% моцарела, в нашия асортимент имаме и смес от три вида сирене. Тези пици от Piazzola са ексклузивно тествани за „перфектната пица“.
Вариантът моцарела е 100% от краве моцарела и бързо се разтапя благодарение на кремообразната си структура.
Вариантът Triple Cheese е с наситен вкус, благодарение на смес от моцарела, червен чедър и Гауда. За истинските любители на сиренето.
... богато и удовлетворяващо сирене без неприятностите от настъргването. То е отличен източник на калций и протеин, което допринася за здравословна диета. Независимо дали приготвяте бързо ястие или гурме ястие, Milkyland trappista grated е надежден и вкусен избор, който ще повиши вашето готвене.
...Метон, обезмаслено мляко, основно се използва за производството на канкоилот, сирене на основата на краве мляко.
Въз основа на своя опит в агро-хранителната индустрия, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES е разработила напълно автоматичен мелач за метон, интегриращ всички фази на проектиране, производство, настройка и индустриализация.
Управляван чрез централен автомат, напълно автоматичен...
...Замразеното моцарела на блок от Dana се произвежда от пастьоризирано краве мляко и идва в насипни блокове за по-лесен транспорт. Блоковете от 2.5 кг се опаковат по 4, образувайки опаковки от 10 кг.
Продуктът може да се съхранява при -18°C, докато е все още замразен. Когато се размрази, препоръчваме незабавното му използване. Не замразявайте отново след размразяване.
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
Обем от 2000 до 6000 л
Автоматично странично и надлъжно отделяне
Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
Почистване на място (NEP)
Възможност за запълване отдолу...
...Гауда е холандско жълто сирене, произведено от краве мляко. То е зряло (полу) твърдо сирене.
Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в фолио с жълт или червен цвят. Гауда се характеризира с мек вкус, който става по-силен с продължителността на процеса на зряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен...
... нашето Халал моцарела сирене предлага, и ние сме горди да го предлагаме в различни форми на блокове, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.
Разбираме, че търсенето на Халал продукти нараства, и нашето моцарела сирене отговаря на тези изисквания. То е отлично за пици, паста и много други италиански ястия. Нашите производствени методи гарантират, че всеки блок сирене отговаря на най-високите стандарти за качество на храните. Ако търсите надежден доставчик на Халал моцарела сирене, вие сте на правилното място. Свържете се с нас за повече информация и за да направите поръчка.
...Проволата „SAN VINCENZO“ с тегло 1 кг е сирене с влакнеста структура, произведено от висококачествено краве мляко и опушено с ценни дървесини. Резултатът е интензивен, мек и уникален вкус, който е подходящ за множество кулинарни приготовления. Идеално за автентично и качествено гастрономическо изживяване.
...Чедърът е популярен вид сирене, което произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. То е твърдо и гладко сирене с бледожълт цвят. Чедърът се прави от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразителен с времето. Сиренето обикновено зрее в продължение на няколко месеца, за да развие своя отличителен вкус и текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност и често...
...Прясно сирене с обвивка от моцарела, която обгръща кремообразно сърце от сметана и страчатела.
Меко, но еластично и вкусно. Наличен както на 100% búfala мляко, така и на 100% краве мляко, в зависимост от вкусовете и нуждите.
...подходяща за всички дозиращи машини за масло,извара,топено сирене - Фирма "Пандуръ "ЕООД е разработила и внедрила линия за сортиране, пакетиране ,етикиране и запечатване на масло.
подходящи за
- излизащи пакети от ФАСА,ТРЕПКО дозиран 125 или друг продукт...
...OU A PATE FRAICHE
Пример: Козе сирене, френско прясно сирене, Petit Suisses, …
Характеристики:
- Простота на използване
- Редовно отцеждане на изварата
- Отцеждане с козе мляко, краве мляко и овче мляко, соево мляко…
- Контрол на сухото вещество
- Лесно почистване, спазване на хигиената
Нашите торби могат да бъдат предложени с различни опции: проходи за пръчки, връзки, специфични отвори… те са адаптивни към всеки сиренар
Размери 50x100см
или размери по поръчка
Функции Отцеждане
Професии Млекарства – Сиренарства...
...Млякото се загрява до температура на ферментация в резервоара за процес на сирене (Кашар). Когато млякото се преобразува в извара, преди да бъде нарязано от специални миксери вътре в резервоара.
Капацитет: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10 000 и 11 000 Lt...
...Чедър е популярен вид сирене, който произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. Това е твърдо и гладко сирене с ярко жълт цвят. Чедърът се произвежда от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразен с увеличаването на възрастта. Сиренето зрее обикновено няколко месеца, за да развие своя изразен вкус и специална текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност...
...Тулум пейнири носи уникалните характеристики на всяка област. Мезопотамските земи - Измир Тулум е твърд, зрее с сол и става по-красив с времето, освобождава солта си и следите, оставени от солта, се проявяват в сиренето като пори. Препоръчваме да изчакате няколко минути след изваждането от хладилника, преди да го нарежете с нож за сирене. Произведено е от 100% краве мляко.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Caciocavallo Piccante е зряло сирене, което зрее в продължение на една година, характеризиращо се с ярко пикантен вкус и богати аромати и ухания. Произведено от пълномаслено краве мляко, то има капковидна форма с главичка и тънка, гладка кора. Пастата, първоначално мека, става компактна и люспеста с удължаването на зреещия период. Вкусът е ароматен и приятен, с сладост, която се засилва, докато зрее, докато не стане пикантен в напреднала зрялост. Това сирене е перфектно за тези, които търсят интензивно и незабравимо вкусово изживяване.
... кученца, малки породи или просто като ежедневна награда за всички възрастни кучета.
Идеални за всички кучета и кученца над 4 месеца, всяка закуска предлага перфектен баланс - нито твърде твърда, нито твърде мека, под формата на малки вкусни хапки и 100% вкусни!
Шаблон за куче: 5 кг макс
На менюто: Сирене
Аналитични съставки: Протеин 65.0% / Мазнини 9.5%
Краве мляко: Подпродукти
Ниво на дъвчене: Ниво 1 - Малък дъвчач...
Сиренето е традиционен вкус на нашите маси. Неговото ежедневно потребление е незаменимо с подходящия вкус и разнообразие по всяко време на деня. По своята същност, то се предлага без добавки и е изключително богато на калций, протеин, витамин D и цинк. Сиренето е с високо съдържание на витамини и минерали, които покриват нуждите за развитие и ежедневните изисквания. Нашите продукти са напълно без ...
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козе сирене и смес от овче и кравесирене.
...Уникално холандско сирене, лесно за разпознаване благодарение на характерните си въздушни мехурчета, които се образуват по време на естественото узряване. Изработено от краве мляко и зряло поне 4 седмици. Има гладка жълта кора и жълта паста с дупки, образувани в процеса на узряване.
...Това червено вино от страната може да бъде на зимните маси, за да придружава червеното месо в сос и в края на ястието с кравесирене. Сервирайте при 16°.
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни.
Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три вида мляко (краве, овче и козе). Според пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, всяко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче...
... годност са дълги (3 месеца).
Маржовете са добри.
Продажбите са наистина значителни (80% от нашите продажби на сирена), тъй като вкусът на тези продукти е изключителен.
Продажбите на сирена могат да представляват до 20% от оборота на заведение за хранене, което не е сиренарско.
ГАМАТА
Тома от овче мляко от Пиренеите 4 кг СГП 3 месеца
Тома от овче мляко OSSAU Iraty Сурово мляко 4 кг СГП 3 месеца
Тома от краве мляко от Пиренеите 3.5 кг СГП 3 месеца
Тома от козе мляко 2.5 кг СГП 3 месеца
Тома от смесено мляко краве-овче 3.5 кг СГП 3 месеца
Тома от смесено мляко козе-овче 3.5 кг СГП 3 месеца...