...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козе сирене и смес от овче и кравесирене.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три вида мляко (краве, овче и козе). Според пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, всяко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче...
...% местно овче мляко в две разновидности - сурово и пастьоризирано, с статус на Защитено наименование за произход (Манчего). Чрез нашите партньори можем да предложим най-известното козе сирене като Murcia al Vino DPO, Murcia Curado и Goat Log; и кравесирене като Моцарела, Чедър, Ементал.
Нашият пазар е разширен по целия свят в повече от 40 държави. Нашите марки; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos и LaFuente; са печат на гаранция и висок стандарт. Освен това можем да предоставим на вашата компания всякакво друго сирене или специалитет, идващ от Испания.
Ние сме компания за сирена, специалисти в производството на пресни сирена и сирене от Бургос. Разполагаме с фабрика за производство на крема сирене и всякакви видове сирена. Имаме линия за резени, нарязани резени и тапи, също така и за пресовани сирена от Испанско сирене във всички варианти - краве, мускусна коза и овче, както 100% чисти, така и смесени. Намираме се на 30-то място в класацията на компаниите за сирена на пазар с над 3000 в Испания.
Произвеждаме екологични млечни продукти под марката El Cantero de Letur от 1990 година. Йогурт, кефир, сирене, прясно мляко, шейкове, млечни десерти. Изработени от козе, краве и овче мляко. Продукти с високо качество и екологична сертификация. Производител и на бели марки. Клиенти в голямото разпространение и специализирания канал. Продажби в цяла Испания и износ. Сертификати SHC Екологичен, IFS, BRC.
...Alcaidús, s.l. е семейна компания от остров Менорка, която се занимава с производството и търговията на сирене от краве мляко в различни формати, с контролирано наименование за произход "Махон-Менорка". Сиренето се произвежда само от нашето собствено прясно доено мляко от нашите крави в самата Ферма. Фермата произвежда необходимите фуражи за хранене на нашите крави, гарантирайки максимално...
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена от овче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.