...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен.
Средно тегло: 2,2 кг
Минимално узряване: 35-45 дни...
...Проволата „SAN VINCENZO“ с тегло 1 кг е сирене с влакнеста структура, произведено от висококачествено краве мляко и опушено с ценни дървесини. Резултатът е интензивен, мек и уникален вкус, който е подходящ за множество кулинарни приготовления. Идеално за автентично и качествено гастрономическо изживяване.
...Прясно сирене с обвивка от моцарела, която обгръща кремообразно сърце от сметана и страчатела.
Меко, но еластично и вкусно. Наличен както на 100% búfala мляко, така и на 100% краве мляко, в зависимост от вкусовете и нуждите.
...Caciocavallo Piccante е зряло сирене, което зрее в продължение на една година, характеризиращо се с ярко пикантен вкус и богати аромати и ухания. Произведено от пълномаслено краве мляко, то има капковидна форма с главичка и тънка, гладка кора. Пастата, първоначално мека, става компактна и люспеста с удължаването на зреещия период. Вкусът е ароматен и приятен, с сладост, която се засилва, докато зрее, докато не стане пикантен в напреднала зрялост. Това сирене е перфектно за тези, които търсят интензивно и незабравимо вкусово изживяване.
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни.
Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
...Грана Падано DOP е полумаслено сирене, произведено в обширна област на Северна Италия, която включва Пиемонт, Ломбардия, Венето (с изключение на Белуно), провинция Тренто и Емилия-Романя, в районите на Болоня (отдясно на река Рено), Ферара, Форли-Чезена, Пиаченца, Равена и Римини.
На основата на краве мляко, хранено с естествени фуражи, Грана Падано DOP се характеризира с типичната цилиндрична...
...Сирене пекорино с аромат на круша.
Тегло: 350 г. Продуктът е опакован вакуумно.
Характеристики: Тестото е много ронливо с изразен вкус на круша.
Органолептични характеристики: Зреене: около 60 дни. Формат: в купа.
Съставки: Пастьоризирано краве мляко, пастьоризирано овче мляко, аромат на круша (мин 1%), сол, сирище, ферменти. Обработено с коричка от зехтин. Коричката не е годна за консумация.
Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място.
Среден срок на годност: 120 дни.
...Избор на колбаси и сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и кравесирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
...Печен патладжан
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Рулца от шунка, пълнени с деликатно кравесирене
Артишок по селски
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Сушени домати, мариновани по средиземноморски
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Маслини по монашески
С чили, чесън, подправки, сол...
Ние изпращаме в цяла Европа най-добрите типични продукти от Сардиния: Овче сирене; Краве сирена; Вина (Канонау, Бовал, Карињано, Кагнуларе, Верментино); Ликьор от мирта; Традиционни сладкиши; Традиционни пасти (Малореддус, Лоригитас, Фрегола). Нашите клиенти са частни лица и търговци. Бързи доставки!!
Водеща компания за производство на сирене и други млечни продукти с над 30 години доказан опит в овцевъдството, днес Dedoni произвежда голямо разнообразие от продукти и също така въвежда продукти от краве мляко. Ние произвеждаме в съответствие с традицията и всички регулации на ЕС. Разпределяме нашите продукти до някои известни търговски вериги като AUCHAN, CARREFOUR на регионално ниво и имаме...
италианска компания, която се занимава с разпространението на някои от най-значимите изключителности на италианската агро-хранителна сцена.
Основните продукти, предлагани на клиентите, са: моцарела, сирене от буйол, сирена от краве и овче мляко, зехтин екстра върджин 100% произведен в Италия, паста, доматен сос, консерви ..... и други хранителни продукти.
Компанията търси клиенти и партньори, които също могат да бъдат хранителни дистрибутори.
Компания, която търгува с типични хранителни продукти от южна Италия с високо качество. Основно ориентирани към износа, предпочитаме продажбата на продукти като краве и овче сирене, вина, колбаси, масла, консерви, халал колбаси. Нашата база е в Калабрия, в Кротоне, а нашата специализация се състои в идентифицирането на качествени компании с средни размери, които все още не са особено известни или развити, но имат голям потенциал за растеж, с намерението да увеличим и оценим тяхното производство, особено в чужбина.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овче мляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...