..."Миксът от настъргани сирена Fattoria, състоящ се от разнообразие от пресни и зрелисирена, предлага уникален и автентичен вкус за всяко ястие. Изработен с висококачествени съставки, този микс от 1 кг сирена е перфектен за добавяне на нотка вкус и кремообразност към вашите ястия."...
...Пастьоризирано краве мляко и сметана (произход Франция), Сол, Микробен коагулант, Лактични и зрели ферменти, Укрепващ агент: калциев хлорид. Рокоу
Алергени Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин)
Нашите продукти не подлежат на етикетиране на ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на неналичност на ГМО при прагово ниво от 0.9% в съответствие с...
...Произведен през март, това е мед, който има тенденция да кристализира бързо. В течно състояние има тъмен кехлибарен цвят с червеникави отблясъци, а при кристализацията приема кафяво-оранжеви нюанси. Миризмата е средно интензивна и свежа, напомняща на карамел, кафе на прах, лайка и шафран. Ароматът е средно интензивен и устойчив, с нотки на карамел, тамаринд и лакрица.
СЪЧЕТАНИЯ
В кухнята може да се комбинира с зрели и пикантни сирена, с пресни и подправени колбаси, поркетта и котечино, или просто да се намазва на хляб или тостове за закуска.
..."Caciocavallo al Fieno" е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и съхранявано в сено за интензивен и селски вкус. Това сирене се характеризира с интензивен вкус и неповторим аромат, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. "Caciocavallo al Fieno" е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
... Бордо, Бургундия или вина от други региони, всяко червено вино изразява уникалните характеристики на своя тероар. Консумирано с червени меса, ястия с сос или зрелисирена, червеното вино е перфектният избор за придружаване на богати и гастрономически ястия.
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Производството на Cacio di Pienza е традиция с древни корени, която се предава от поколение на поколение до днешни дни. Производителите на мляко се събраха в Кооператива на Котиняно, използвайки и запазвайки типичните методи на обработка: доставката на мляко с особени аромати, придаващи му от билките, характерни за пасищата на Вал д'Орча, усъвършенствани техники на зрялост и, най-вече, особено вни...
...Богатият нос е изпълнен с аромати на зрели боровинки и къпини, комбинирани с характерните нюанси на черен пипер и дафинов лист. Тялото на виното е плътно, с ниска киселинност и мек, кадифен среден танин. Послевкусът е ярък, подобен на сладко, с нотки на слива, храсти и диви плодове. Виното ще се прояви най-добре с месни пайове, пикантни ястия с птица или зрели твърди сирена.
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрелисирена и колбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
... храна, използвана за тяхното хранене, трябва да бъдат базирани в зоната на производство на Грана Падано.
Обезмасляването на млякото се извършва естествено, като се оставя сметаната да се отдели чрез гравитация, докато суровото мляко почива.
Само колелата сирене, които отговарят на регулациите на Консорциума, както е посочено в правилата за спецификация и които са зрели поне 9 месеца, ще бъдат маркирани с печат с марката Грана Падано.
Производството на Грана Падано представлява около 22% от италианското млекопроизводство и около 40% от производството в неговите зони.
... с по-интензивни вкусове като барбекю, зрелисирена, ядки, гъби...
СЪСТАВКИ:
Вода, ечемичен малц, хмел и мая.
АЛЕРГЕНИ:
Ечемик
ИСТОРИЯ:
Считаме тази Средиземноморска Märzen за една от незаменимите. Идеална като въведение в занаятчийската бира. Главният герой на тази бира са печените нотки, като същевременно запазва същността на свежа и много лесна за пиене бира. Освен това нашата Märzen е без глутен, за да може всеки да се наслади на тази чудесна напитка!
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрелисирена и лард или за приготвяне на десерти.
...Мацерацията на ципите се извършва при контролирана температура и продължава 20 дни. Виното след това преминава в дъбови бъчви, където отлежава поне 12 месеца, а след това още една година в бутилка, за да се постигне голямо равновесие и ароматна богатство. Барбера е щедра и с голяма структура, здрава, важна, която очарова с комплексните нотки на подправки, малки червени плодове, горски подраст, мента, ванилия и лакрица. Барбера от висш клас, която е подходяща за съпровод на червени меса и зрелисирена, за вълнуващо гастрономическо изживяване.
От 1983 г. SenrasDairy предлага селекция от ръчно изработени сирена от мляко на крави от семейна ферма. Ние внимателно подбираме храната на нашите животни, за да получим мляко с високо качество и да предложим сирена с уникален и неповторим вкус.
Нашата селекция включва пресни сирена, зрели от 3 и 6 месеца, маслени сирена с 1 месец зрялост, сирена с мека паста и гъвкава кора, с жълтеникав цвят при ...
...Рижвак квадри: Сирена Комте, зрели в период от 8 до 10 месеца.
Червен Рижвак: Допълнителен избор Комте: това сирене е специално избрано, за да отговори на специфичните изисквания на клиента, зрее в продължение на 6 до 8 месеца.
Зелен Рижвак: Комте Екстра, с най-малко 4 месеца зрялост.
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрелисирена, подправени козе сирена и торта Захер.
... много зрели плодове с костилки, животински нюанс. Вкусът е сравнително балансиран, но с доста танини. Намираме черен плод и малко дървесни и подправкови нотки. Здраво вино.\n\nACCORDS METS-VINS\nЯстия с сос и мариновани грилове. Сирена от краве мляко с мека текстура.\nВино от бистрономия. Идеално за консумация при 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрелисирена.
...Турига Насьонал, Тинта Рориз, Турига Франка, Тинта Амарела и Тинто Као
Интензивен аромат, изразяващ зрели плодове от Дору, аромати и конфитюри, с нотка на храсти. Пълен и обгръщащ, с леки опушени нотки, а финалният вкус е енергичен и широк.
Подходящ за ястия с червено месо и сирена.
Сервирайте при 18ºC | 64ºF
14% об. 750ml...
... температура за консумация: 17℃
Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месо и мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрелисирена.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия.
Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
... месеца в бутилки.
Потенциал за стареене: 2018 - 2028.
Характеристики: Цветът е дълбок рубин. Букетът предлага както млади, така и зрели нотки. Ухае на зрели тъмно червени и черни плодове и шоколад с намек за дърво.
Виното е сухо в устата с кадифена текстура и гъвкави танини.
Много интензивен и плодов характер, но все пак усещате елегантна свежест.
Съчетания с храна: Подходящо за стек, терина от дивеч или печена патица. Също така се съчетава добре с паста, ризото и зрелисирена. Температура на сервиране: 14 - 16° C.
...изискано вино, което придружава също толкова аристократични ястия, като фондю, втори ястия на основата на дивеч и някои зрелисирена.
Сервирайте при температура около 18°C.
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 оценка 86
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 сребърен медал...
...Цвят черешово червено, интензивни аромати на зрели червени плодове и много елегантно дърво. На вкус е robust, вкусен, широк и упорит. Препоръчва се да се консумира между 14º и 16º по Целзий, подходящ за придружаване на колбаси, задушени меса, дивеч, зрелисирена и пастети.
Произход: IGP Вина от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Крианца
Реколта: 2016
Крианца: Изработен от грозде от сорта темпранильо, отлежавал в френски дъбови бъчви (-алие-) ...
... избата. Наслада, която може да се комбинира с риба и морски дарове, но също така и с бели меса и сирена!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: 100% Шенен
AOC: Савенниер
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2032
Температура на сервиране: 11-13°C...
...\nAccord metvin\nчервени меса, дивеч, сирена, шоколад\n\nОпаковка: Картон с 6 бутилки по 75cl\nИзба: Винари на Алигнан Нефи\nНаименование: Пезенас\nГодина: 2017\nСорт: Гренаш, Сира\nКултура: Умерена\nЕтикет: Контролирано наименование на произход"}...
... гладки остриета, може да реже стандартни порции от по-малко зрелисирена (например качотте).
Изключително бързо: средночасово производство от 32 парчета по 1 кг от около 55 колела сирене тип Пармезан.
Позволява настройка на типа рязане на базата на:
Стандартни порции: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 от колело.
Специални порции: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24 и т.н. (с незабавна подмяна на рязането и автоматично разпознаване от PLC).
дълбочина: 855 мм
Ширина: 950 мм
височина: 2200 мм...