..."Миксът от настъргани сирена Fattoria, състоящ се от разнообразие от пресни и зрелисирена, предлага уникален и автентичен вкус за всяко ястие. Изработен с висококачествени съставки, този микс от 1 кг сирена е перфектен за добавяне на нотка вкус и кремообразност към вашите ястия."...
...Произведен през март, това е мед, който има тенденция да кристализира бързо. В течно състояние има тъмен кехлибарен цвят с червеникави отблясъци, а при кристализацията приема кафяво-оранжеви нюанси. Миризмата е средно интензивна и свежа, напомняща на карамел, кафе на прах, лайка и шафран. Ароматът е средно интензивен и устойчив, с нотки на карамел, тамаринд и лакрица.
СЪЧЕТАНИЯ
В кухнята може да се комбинира с зрели и пикантни сирена, с пресни и подправени колбаси, поркетта и котечино, или просто да се намазва на хляб или тостове за закуска.
..."Caciocavallo al Fieno" е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и съхранявано в сено за интензивен и селски вкус. Това сирене се характеризира с интензивен вкус и неповторим аромат, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. "Caciocavallo al Fieno" е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Производството на Cacio di Pienza е традиция с древни корени, която се предава от поколение на поколение до днешни дни. Производителите на мляко се събраха в Кооператива на Котиняно, използвайки и запазвайки типичните методи на обработка: доставката на мляко с особени аромати, придаващи му от билките, характерни за пасищата на Вал д'Орча, усъвършенствани техники на зрялост и, най-вече, особено вни...
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрелисирена и колбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрелисирена и лард или за приготвяне на десерти.
...Мацерацията на ципите се извършва при контролирана температура и продължава 20 дни. Виното след това преминава в дъбови бъчви, където отлежава поне 12 месеца, а след това още една година в бутилка, за да се постигне голямо равновесие и ароматна богатство. Барбера е щедра и с голяма структура, здрава, важна, която очарова с комплексните нотки на подправки, малки червени плодове, горски подраст, мента, ванилия и лакрица. Барбера от висш клас, която е подходяща за съпровод на червени меса и зрелисирена, за вълнуващо гастрономическо изживяване.
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрелисирена, подправени козе сирена и торта Захер.
...изискано вино, което придружава също толкова аристократични ястия, като фондю, втори ястия на основата на дивеч и някои зрелисирена.
Сервирайте при температура около 18°C.
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 оценка 86
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 сребърен медал...
... гладки остриета, може да реже стандартни порции от по-малко зрелисирена (например качотте).
Изключително бързо: средночасово производство от 32 парчета по 1 кг от около 55 колела сирене тип Пармезан.
Позволява настройка на типа рязане на базата на:
Стандартни порции: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 от колело.
Специални порции: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24 и т.н. (с незабавна подмяна на рязането и автоматично разпознаване от PLC).
дълбочина: 855 мм
Ширина: 950 мм
височина: 2200 мм...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрелисирена и лардо или за приготвяне на десерти.
... аромати на малки зрели червени и черни плодове, нотки на вишна и лакрица, обогатени с аромати на средиземноморски билки, фини и сладки подправки. В устата е приятно топло, солено и пикантно, всичко перфектно съчетано с минерална палитра. Неговата богата и кадифена структура е добре балансирана от таниновата сложност и елегантната, дълготрайна персистенция.
Това е вино, което отлично се съчетава с най-изисканите и елегантни ястия. Перфектно за придружаване на сирена с голяма структура и соленост или важни месни основни ястия.
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрелисирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрелисирена.
...Чилиджиоло... различно вино от Тоскана. Визуално интензивно червено, почти непроницаемо, плодово, с приятни нотки на черешово сладко, зряла къпина, леко подправено, бял тютюн, черен пипер на първо място. На небцето, обгръщащо, балансирано, хармонично, елегантно и фино, похвално копринено танин.
Прекрасно вино, което може да се комбинира с дивеч, разкошен глиган в салмидо с полента и зрелисирена, зрял тоскански пекорино.
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрелисирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
...14% - 15% об.
Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен
Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки
Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червено месо, зрелисирена, гъби.
... стандартния "Parmigiano Reggiano", произвеждаме "Parmigiano Reggiano Biologico", сертифицирания "Prodotto di Montagna" и накрая "Solo di Pezzata Rossa Italiana".
Нашата гама от сирена е широка и разнообразна: сред най-обичаните DOP предлагаме "Grana Padano" и "Pecorino Romano", предлагаме също така пресни сирена като "mozzarella di bufala" и "burrata" и зрелисирена, подходящи и за вегетарианци, като...
...“, зрелисирена или просто „моцарела“, които се отличават с автентичност, вкус и хигиенна безопасност. Компанията съществува повече от век. В духа на най-висококачествената традиция, селектира най-доброто мляко от провинция Ена и Сицилия, „използва“ климатичния фактор за естественото узряване на така наречените „исторически“ млечни продукти, широко разпространени на националния и европейския пазар. ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-ДОБРОТО СИЦИЛИЙСКО СИРЕНЕ.
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрелисирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
... вина, Контрол на климата за барик хранилища, Охлаждане на резервоари за мляко, Климатизация на хранилища за зрелисирена, Климатизация на помещения или хранилища за съхранение, охлаждане или замразяване. В индустриалния сектор сме реализирали охладителни системи за големи производствени процеси, системи за понижаване на температурата на пясъци и смоли за леярни, охлаждане на масла и емулсии за...
... годините в сектора.
По-долу са някои от продуктите, които винаги ще намерите в нашата работилница: Гorgonzola d.o.p. на лъжица и на резени, над 30 различни вида Ерборинати на основата на Гorgonzola; колбаси от високо качество, свежи сирена от Валсасина (LC), зрели кравешки и козе сирена, мед, конфитюри, вина, яйца, прясна паста, йогурт, брашна, чай, инфузии, сладкиши и много други. Влизането в нашата работилница не само че е удоволствие, но също така е начин да разберете разликата между предлаганите от нас ръчно изработени продукти и тези, които обикновено се намират на пазара.
Създадена през 80-те години, компанията винаги е напредвала, благодарение на постоянните усилия на работниците, насочени към непрекъснатото търсене на решения, съобразени с конкретни технологии, целящи да подобрят непрекъснато млечните продукти, в съответствие с традицията и типичността. BIOTEC FERMENTI S.R.L осигурява широка гама от млечнокисели ферменти, способни да задоволят всички производствени нужди за меки, зрели, влакнести сирена и ферментирало мляко; освен това промотира и предоставя културни среди, натурален сирищен ензим, полимери и хранителни добавки.
... производители, създавайки активна колаборация с потребителите. Техните високо качествени гастрономически изключителности трябва да оцелеят, за да запазят традицията жива. Предлагаме вкуса на млечната изкуство с зрели и пресни сирена и добротата в рецептите, приготвени по традиционен начин, които да споделите у дома с когото искате. Bbuono е избрал компании, които произвеждат типични, пресни или...
...ЗРЕЛИ С БАЛСАМОВ ОЦЕТ С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВКУС, ИМАМЕ СИРЕНА С ПЛОДОВЕ ОТ 3 КГ, ЗРЕЛИ В СОК ОТ БОРОВИНКИ И ШИРОК ИЗБОР ОТ СИРЕНА И СУШЕНИ МЕСА С ТРЮФЕЛ, РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ САЛАМИ, КОИТО ЩЕ ЗАПОМНИТЕ ЗАВИНАГИ, УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ, КОИТО СА НАШАТА СИЛА, КАМЕМБЕР ОТ БУФАЛА И ОВЦА, СВЕЖИ СИРЕНА С УНИКАЛЕН ВКУС И ВСИЧКИ ИТАЛИАНСКИ СИРЕНА И ПРОШУТ ДПП, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ КОНТАКТИРАТЕ ЗА ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ.
Касеифицио Иакилат, известно със своите млечни продукти, в последните години се специализира в производството на зрелисирена, като известното: Гротоне Беневентано, с типичния вкус на туфовите пещери, и сиренето Моно-раса, произведено само от италианска червена порода. Всички наши продукти са изработени с натурални съставки, спазвайки занаятчийската традиция. Винаги е възможно да дегустирате нашите сирена в предприятието.