... с по-интензивни вкусове като барбекю, зрелисирена, ядки, гъби...
СЪСТАВКИ:
Вода, ечемичен малц, хмел и мая.
АЛЕРГЕНИ:
Ечемик
ИСТОРИЯ:
Считаме тази Средиземноморска Märzen за една от незаменимите. Идеална като въведение в занаятчийската бира. Главният герой на тази бира са печените нотки, като същевременно запазва същността на свежа и много лесна за пиене бира. Освен това нашата Märzen е без глутен, за да може всеки да се наслади на тази чудесна напитка!
... температура за консумация: 17℃
Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месо и мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрелисирена.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия.
Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
...Цвят черешово червено, интензивни аромати на зрели червени плодове и много елегантно дърво. На вкус е robust, вкусен, широк и упорит. Препоръчва се да се консумира между 14º и 16º по Целзий, подходящ за придружаване на колбаси, задушени меса, дивеч, зрелисирена и пастети.
Произход: IGP Вина от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Крианца
Реколта: 2016
Крианца: Изработен от грозде от сорта темпранильо, отлежавал в френски дъбови бъчви (-алие-) ...
... дегустатора и вече започва да бъде признат на национални конкурси.
Дегустация на 4 хидромела + 3 тапаса:
- Хидромел Дамахуана Средиземно море
- Хидромел Дамахуана Планино
- Хидромел от орехи и диви билки
- Вермути от хидромел и диви билки от бъчва
- Тапа от авокадо
- Тапа от тост с хляб и орехи.
- Тапа от кисел шоколад или зрелисирена.
...Също така, разпространяваме екстра върджин зехтин, произхождащ от вековни маслинови дървета и от сорта арбекина.
С течение на годините растем, разширявайки нашите съоръжения, модернизирайки и иновации в производствените процеси и машини, с мисията да предоставим най-доброто обслужване на клиентите и да усъвършенстваме качеството на нашите продукти. Специализирани сме в зрели шунки и бяла свинска...
Манческото сирене е храна, чийто произход датира от древността. Манческото сирене, произведено от млякото на овце от манческа порода, има също толкова исторически произход, колкото и самият добитък от тази порода. Времето не е променило съществено неговото производство и качество, като е сирене, характеризиращо се с мек вкус, който се усилва и трансформира в пикантен в много зрелисирена, неговия...
Ръчно изработена сирене, разположена на 15 км от Даймиел (Сиудад Реал). Сирената на Закатена са много ценени от всякакъв вид хора, като имат особен успех както в хотелиерството, така и в семейната консумация, от деца до възрастни. Разполагаме с овчи сирена - зрели, полузрели и свежи.
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козе сирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
Ние сме компания с над 25 години опит на пазара на яйца и овопродукти, лидер на балерския пазар (Майорка, Менорка, Ибиса и Форментера). Работим с хотелски вериги в цялата страна, предлагайки нашите услуги чрез дистрибутори от всички автономни области. Разполагаме с производствена линия, която ни позволява продажба на пастьоризирани течни яйца, пресни или замразени, и друга, в която се опаковат пресни яйца от собствени ферми, опаковани в кутии или на едро. В нашето портфолио от местни продукти също така предлагаме линия сирена (пресни, полузрели и зрели), йогурти и кефир.
... иберийска свиня,
- персонализирани продукти, като масла, ликьори и др.,
- подаръчни куфари,
- готови храни, като колбаси от бик, колбаси от свински крачета, колбаси от риба тон и други готови ястия,
- непастьоризирани козе сирена от сурово мляко,
- меки сирена, зрелисирена от овче и козе мляко,
- кремове от сирене,
- и накрая от морето имаме аншоа, пастет от морски таралеж и аншоа, сардинки и всичко това е донесено от Кантабрия, където се добива най-добрата аншоа в света.
И нашите акцентирани продукти са тези, произвеждани от гъски, като конфит от гъска, гъши сърца, фоа гра, микует.
... ръждиво оцветяване по ръба.
Можем да усетим свежи аромати, които напомнят на анасон или балсамови нотки, на фона на добре узрели червени и черни плодове.
Когато го пием, усещаме свежо начало и лека острота, която преминава в танинно усещане и топъл финал.
Препоръчва се особено с всякакви видове меса, дивеч и зрелисирена.
КУПАЖ:
Винтаж: 2004
Сорт: 50% Темпранильо, 50% Каберне Совиньон
Производство...
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена от овче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.