...Платките са проектирани да бъдат закрепени към рафтовете за зрелисирена, но също така и към други опори, като нашата гама Sanair.
Информацията е написана с маркер за изтриване.
Приложение: Наблюдение на зреещите сирена
Материали: - Инжектирани части от полипропиленов кополимер с хранителни оцветители - Рециклируеми материали...
...100% италианско зехтин е произведен от маслини сортове Оглиарола и Коретина: този зехтин ни очарова с пикантните и горчиви нотки на Коретина, смекчени от присъствието на деликатния допир на Оглиарола, които създават зехтин с интензивен аромат и плодови нотки, подобни на сърцето на Апулия.
ПОДХОДЯЩ ЗА:
Много добре се съчетава с брускета с домати, карпачо от тон, салати с манатарки, гриловано радикио, зеленчукови супи, първи ястия с колбаси, варена октопод, червени меса или дивеч, зрели твърди сирена.
...50% Сира
40% Каринян
10% Гренаш Нуар
Това вино, направено от сира, каринян и гренаш нуар, е събрано в оптимална зрялост. То произхожда от стари лозя, разположени на глинесто-пясъчни почви, в подножието на Алберите и върха Канигу. Нос с аромати на червени плодове и лакрица. В устата е кръгло и балансирано. Идеално е за ястия с сос, заек, дивеч, агнешко, или за зрелисирена и, разбира се, е прекрасно с шоколадови десерти.
Сертификация: био...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрелисирена и лардо или за приготвяне на десерти.
... дегустатора и вече започва да бъде признат на национални конкурси.
Дегустация на 4 хидромела + 3 тапаса:
- Хидромел Дамахуана Средиземно море
- Хидромел Дамахуана Планино
- Хидромел от орехи и диви билки
- Вермути от хидромел и диви билки от бъчва
- Тапа от авокадо
- Тапа от тост с хляб и орехи.
- Тапа от кисел шоколад или зрелисирена.
... аромати на малки зрели червени и черни плодове, нотки на вишна и лакрица, обогатени с аромати на средиземноморски билки, фини и сладки подправки. В устата е приятно топло, солено и пикантно, всичко перфектно съчетано с минерална палитра. Неговата богата и кадифена структура е добре балансирана от таниновата сложност и елегантната, дълготрайна персистенция.
Това е вино, което отлично се съчетава с най-изисканите и елегантни ястия. Перфектно за придружаване на сирена с голяма структура и соленост или важни месни основни ястия.
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрелисирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрелисирена.
...Чилиджиоло... различно вино от Тоскана. Визуално интензивно червено, почти непроницаемо, плодово, с приятни нотки на черешово сладко, зряла къпина, леко подправено, бял тютюн, черен пипер на първо място. На небцето, обгръщащо, балансирано, хармонично, елегантно и фино, похвално копринено танин.
Прекрасно вино, което може да се комбинира с дивеч, разкошен глиган в салмидо с полента и зрелисирена, зрял тоскански пекорино.
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрелисирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
...14% - 15% об.
Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен
Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки
Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червено месо, зрелисирена, гъби.
...Всеки от тях е по 150 грама ръчно изработено Тулум сирене, подправка - Това е едно от най-ценните традиционно произведени зрелисирена от тези земи, Ерзинджан Тулум сирене, което се произвежда в стари мандри, наследени от дядовци. В близкото минало не е имало много опити за изграждане на нови мандри. Много стари мандри са обновени според нуждите на времето и са достигнали до днешния ден.
Състав...
...Стандартни типове: Пакети с печатна лента, Вакуумни пакети, Пакети с газова инжекция, Пакети за зрелисирена, Многокамарни пакети, Пакети с лесно отлепване
Стандартни изпълнения
3-шифрови, 2-шифрови пакети с печатна лента, Пакети с тръба, Пакети с странични гънки!
Средна (PA) и висока (EVOH) бариера!
3, 5, 7, 10 и 14 слоя!
Дебелини от 50 до 200µm!
Размери до 4.400 x 1.350mm!
Стандартни опции...
... стандартния "Parmigiano Reggiano", произвеждаме "Parmigiano Reggiano Biologico", сертифицирания "Prodotto di Montagna" и накрая "Solo di Pezzata Rossa Italiana".
Нашата гама от сирена е широка и разнообразна: сред най-обичаните DOP предлагаме "Grana Padano" и "Pecorino Romano", предлагаме също така пресни сирена като "mozzarella di bufala" и "burrata" и зрелисирена, подходящи и за вегетарианци, като...
...“, зрелисирена или просто „моцарела“, които се отличават с автентичност, вкус и хигиенна безопасност. Компанията съществува повече от век. В духа на най-висококачествената традиция, селектира най-доброто мляко от провинция Ена и Сицилия, „използва“ климатичния фактор за естественото узряване на така наречените „исторически“ млечни продукти, широко разпространени на националния и европейския пазар. ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-ДОБРОТО СИЦИЛИЙСКО СИРЕНЕ.
...Също така, разпространяваме екстра върджин зехтин, произхождащ от вековни маслинови дървета и от сорта арбекина.
С течение на годините растем, разширявайки нашите съоръжения, модернизирайки и иновации в производствените процеси и машини, с мисията да предоставим най-доброто обслужване на клиентите и да усъвършенстваме качеството на нашите продукти. Специализирани сме в зрели шунки и бяла свинска...
...Можете да избирате между класически видове и ексклузивни, които се отличават с орехов послевкус и кремообразна консистенция. Сирената са зрели, затова не съдържат лактоза и могат да бъдат консумирани от хора, страдащи от непоносимост към този компонент. Освен сирена, предприятието предлага и натурални йогурти, кисело мляко, кефир, извара и много други млечни продукти. Клиентите могат да пазаруват в...
Манческото сирене е храна, чийто произход датира от древността. Манческото сирене, произведено от млякото на овце от манческа порода, има също толкова исторически произход, колкото и самият добитък от тази порода. Времето не е променило съществено неговото производство и качество, като е сирене, характеризиращо се с мек вкус, който се усилва и трансформира в пикантен в много зрелисирена, неговия...
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрелисирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
... предлагаме прекрасен асортимент от традиционно зрели козе сирена. За бизнес клиенти предлагаме нашите продукти в опаковки за голямо потребление. DeJong Cheese също така с удоволствие обсъжда нуждите на клиента. Нашите продукти са налични в Нидерландия в различни специализирани магазини за сирене, супермаркети, заведения и търговци на едро, но можете да поръчате и онлайн чрез нашия уеб магазин. Освен това нашите сирена и извара се изнасят по целия свят.
Отглеждач и производител на био мляко от 1979 г. в околностите на Шоле, Бернар Габорит днес е събирач на мляко в департаментите Вандея, Дьо Севр и Мейн и Лоара. Той произвежда йогурти, млечни десерти, масло (сурово), сметана (сурова и пастьоризирана), извара и зрелисирена. Всичко това от мляко на Джерсийска крава, красиво малко животно, произхождащо, както подсказва името, от Нормандските острови, и от козе мляко. Производител на натурален йогурт от пълномаслено краве мляко. Производител на сурово мляко от Джерсийска крава. Производител на натурален йогурт от козе мляко.
... вина, Контрол на климата за барик хранилища, Охлаждане на резервоари за мляко, Климатизация на хранилища за зрелисирена, Климатизация на помещения или хранилища за съхранение, охлаждане или замразяване. В индустриалния сектор сме реализирали охладителни системи за големи производствени процеси, системи за понижаване на температурата на пясъци и смоли за леярни, охлаждане на масла и емулсии за...
... фермерски продукти, птичи продукти и зрелисирена. Доставяме всеки ден на около 250 клиенти: обществени или корпоративни ресторанти, кетъринг и хотели. За целта разполагаме с флот от около двадесет хладилни камиона, които обикалят Париж и неговите предградия всеки ден. ALAZARD, малката ферма в Париж е СПЕЦИАЛИСТ ПО МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ХРАНЕНЕ. В сърцето на най-голямата световна борса за пресни продукти, ние намираме за вас всички продукти: млечни изделия, сирена, меса, колбаси, брашна и хляб, плодове и зеленчуци, пушена сьомга, брашно и яйца… Изпращания, Доставки в региона на Париж.
Ръчно изработена сирене, разположена на 15 км от Даймиел (Сиудад Реал). Сирената на Закатена са много ценени от всякакъв вид хора, като имат особен успех както в хотелиерството, така и в семейната консумация, от деца до възрастни. Разполагаме с овчи сирена - зрели, полузрели и свежи.
... сирена, за да ги превърне в висококачествени продукти. Нашите сиреназрели на дъски от ела в сводеста изба от XIX век, което осигурява идеални условия за зрялост, с продължителност от 2 до 6 месеца за нашите козе томи. Избата се намира под замъка Верне.
...Отделът на Fromagerie de Banon е специализирана компания в производството и търговията в сектора на сиренето. "Банон" е сирене с защитено наименование за произход, както и широка гама от пресни и зрели козе сирена. Изработката на нашите сирена е предмет на внимателни и постоянни грижи от страна на компанията, с цел да се запази автентичността, вкусът и аромата на сирената от миналото за най-голямо удоволствие на клиентите. Компанията се стреми да предаде чрез вкуса традиция и определено качество на своите клиенти.
... годините в сектора.
По-долу са някои от продуктите, които винаги ще намерите в нашата работилница: Гorgonzola d.o.p. на лъжица и на резени, над 30 различни вида Ерборинати на основата на Гorgonzola; колбаси от високо качество, свежи сирена от Валсасина (LC), зрели кравешки и козе сирена, мед, конфитюри, вина, яйца, прясна паста, йогурт, брашна, чай, инфузии, сладкиши и много други. Влизането в нашата работилница не само че е удоволствие, но също така е начин да разберете разликата между предлаганите от нас ръчно изработени продукти и тези, които обикновено се намират на пазара.
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козе сирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
Създадена през 80-те години, компанията винаги е напредвала, благодарение на постоянните усилия на работниците, насочени към непрекъснатото търсене на решения, съобразени с конкретни технологии, целящи да подобрят непрекъснато млечните продукти, в съответствие с традицията и типичността. BIOTEC FERMENTI S.R.L осигурява широка гама от млечнокисели ферменти, способни да задоволят всички производствени нужди за меки, зрели, влакнести сирена и ферментирало мляко; освен това промотира и предоставя културни среди, натурален сирищен ензим, полимери и хранителни добавки.
... производители, създавайки активна колаборация с потребителите. Техните високо качествени гастрономически изключителности трябва да оцелеят, за да запазят традицията жива. Предлагаме вкуса на млечната изкуство с зрели и пресни сирена и добротата в рецептите, приготвени по традиционен начин, които да споделите у дома с когото искате. Bbuono е избрал компании, които произвеждат типични, пресни или...