...Sous vide за 1 парче картон от 20 кг произход от ЕС или френски млечен - месен сорт - Лимузин - Шароле и др., диапазон на тегло 1,5 кг - 2 кг - 2,5 кг - 3 кг - 3,5 кг - 4 кг също месо от бик филе 4 кг...
...Филето е най-ценният разрез.
То е направено от меко, нежно и сочено мускулно тъкан.
Една от най-често срещаните процедури е стареенето му за 2-7 дни, в зависимост от възрастта на животното, за да бъде подготвено за печене на скара.
В същото време мускулът се използва за приготвяне на турнедос и медальони или филе мignon.
...Ломо
Филет
Соломило
Чист Филет
Филет
Произход: Аржентина, Уругвай, Бразилия, Австралия, Ирландия и Полша
Температури на съхранение: Хладилно -1º/+2º и замразено -18º
Вид: Говеда
Качество: Висококачествено говеждо месо
Срок на годност: Хладилно 120 дни / Замразено 18 месеца
Порода: Ангус / Херефорд
Тегло на парче: 1,1 кг до 2,8 кг
Калибър: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs и над 5 lbs...
... плътно вино, представляващо престижа на бордоските вина.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Традиционна винификация в неръждаеми стоманени резервоари.
ГРОЗДЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Ярък тъмен гранатов цвят.
Плодест нос с аромати на касис, къпина и вишна.
Кръгло, балансирано и упорито небце с зрели и топли танини.
ХРАНА И ВИНО
Да се наслаждава с говеждофиле, печено свинско с сини сливи или зряло сирене.
Сервирайте при 18°C.
НАГРАДИ
2012: Бронзова медал на IWC 2013.
...Комбинирана машина за дебели и тънки: Машината за обелване AMS 533 TWIN е особено подходяща за обработка на парчета с дебели сухожилия и кожа, като свински филе, свински страничен, говежди или телешки страничен и варено говеждофиле.
Предимства
- Премахване на сухожилия и кожа с една машина
- TWIN транспортни ролки и специално координирани остриета осигуряват най-високи възможни добиви
- Идеална...
...Неговата практична опаковка осигурява лесно манипулиране и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител готвач, този файл от говеждо месо е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
... температура и бързо, и печелят от времето си на скарата. Висока температура и бързо означава точно това. Това е вид стек, който трябва да бъде изгорен на повърхността, а температурата му не трябва да надвишава средно ниво в средата. Добавете малко допълнителен вкус от нашето широко разнообразие от подправки за месо.
Нашето говеждо месо от свободно отглеждани животни има гаранция за качество A+, която надминава очакванията по отношение на вкус, качество, чистота и крехкост. Нашето говеждо е без хормони, химикали и е сертифицирано халал.
... колбас, който ще се комбинира с коппа, салам, сушено говеждо и свински ядки, за да ви предложи аперитивно плато 100% без нитрити и без консерванти. Всички наши колбаси без нитрит са произведени от внимателно подбрани свине в Аверон.
Произход: Лайсак, Аверон
Съставки: Свинско месо от Аверон, сол от Геранд...
... благородни парчета като филе или тартар от говеждо.
• Гурме Предястия: Добавя изискано докосване към брускети, яйца и карпачо.
• Луксозни Подправки: Перфектен за приготвяне на масла, масла и трюфелни кремове.
Свържете се с нас за Вашата Персонализирана Поръчка
Изборът на Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta от Valtrebbia Tartufi означава да заложите на изключителност и сертифицирано качество...
...Турнедос, приготвен от говеждофиле, нарязан с трион и обелен, подготвен и ръчно обезмаслен. Продуктът е замразен и индивидуално опакован под вакуум.
Тегло: 4x80g...
...Купете най-добро качество замразено говеждофиле | Замразено говеждофиле без кост на разположение онлайн | Търговия на едро с замразено говеждофиле...
Ние сме специализирани в износа на замразено свинско, говеждо и птиче месо от 1996 година.
Нашите близки отношения с фабриките позволяват ефективно и надеждно снабдяване.
Гарантираме проследяване на качеството и логистична и документална координация.
С радост ви представяме нашата нова дейност: отглеждане и разпространение на охлюви Helix Aspersa Muller и Maxima.
Създадохме солидни партньорства ...
...Обикновено най-нежните парчета говеждо месо с най-малко количество съединителна тъкан са тези, които се намират по протежение на гръбнака на животното, тъй като те извършват най-малко работа. Филето или контрафилето (както подсказва името) е едно такова парче. С малко или никаква мазнина или съединителна тъкан, филето е най-подходящо за нарязване на стекове за пържене в тиган или барбекю, или на ивици за бързо готвене.
...Каркаса и половин каркаса замразени
Кратко / Нарязване Пиканя / Копче от кръста
Коксън дюро / Плоско
Коксън моле / Горна част
Лагарто / Око на кръг
Алкатра / Кръст
Патиньо / Костенец
Маминия / Опашка на кръг
Филе миньон / Филе (с нойкс) Контра филе / Стриплоин - замразено
Капа де филе / Замразен кубичен ролков капак Асем / Чак (с кост)
Вазио / Тънка част
Костила / Ребра (с кост) Палеца / Кланичен рог (с кост) Гърди / Брискет (с кост) Шия / Шия (с кост)
Осно буко / Осно буко (с кост) Мляно месо / Мляно говеждо
Опашка на говеда / Опашка...
...Дом на постни, евтини парчета, които идват от задната част и задните крака. Мускулите в тази област се използват за движение, така че говеждото е по-постно и по-малко нежно. Често се продава като печено, стекове за мариноване или мляно говеждо.
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др.
Детайли за доставка:
Метод на доставка: 40 ФТ...
...Търговия на едро и дребно с кампанска биволска месо и колбаси. Сред продуктите: Т-бон стек 500 г, флорентински разрез, резени, антрекот, филе, колбаси, мляно месо, хамбургери, печено говеждо в мрежа, руло в мрежа, брезаола.
...Като говеждо месо от юници наричаме месото на женски говеда, които никога не са раждали. Юниците се колят след 20 до 30 месеца отглеждане в закрито или след един до два периода на отглеждане на пасище.
Части от предната част на юниците
Месо
Месни изделия
Дебело рамо
Дебело рамо - PAD
Неправилно филе
Неправилно филе - PAD
Лопатка
Лопатка - PAD
Месо от предните крака без кости
Преден крак с кости...
...Съчетание: червени вина с сирена, дивеч, ястия в сос, пикантни ястия, червени меса (пълнен фазан, пилешка филе, говеждофиле в коричка)
Винификация: Беритбата е ръчна в касетки с двоен подбор. Винификацията се извършва в малки терморегулирани инокс съдове. Малоалкохолната ферментация се извършва в съдове в отделно помещение. Отлежаването от 18 месеца се провежда в дъбови бъчви (20 до 30% нови...
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: димящ, топъл и сладко-горчив с дървесни и свежи нотки. Почти не е пикантен, с деликатно щипане. Визуално напомня на малки къпини или тъмни черници.
Приложение: Подходящ за фини предястия, напр. Сашими или тартар от суров тон или сьомга. Рибено филе и пушена змиорка. Тартар от еленско месо или говеждо. С печено месо. Прясно смлян върху печен...
... окраска.
Носът му е мощен и разкрива аромати на сушени плодове, цитруси, нотки на сушен кайсия и дюля.
Шампанското Claude PERRARD Brut Tradition е идеално за аперитив с сирене гугери. Може да се сервира и като предястие с хрупкаво тесто с шунка.
То успешно ще придружи птица или говеждофиле в сос.