...Sous vide за 1 парче картон от 20 кг произход от ЕС или френски млечен - месен сорт - Лимузин - Шароле и др., диапазон на тегло 1,5 кг - 2 кг - 2,5 кг - 3 кг - 3,5 кг - 4 кг също месо от бик филе 4 кг...
... плътно вино, представляващо престижа на бордоските вина.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Традиционна винификация в неръждаеми стоманени резервоари.
ГРОЗДЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Ярък тъмен гранатов цвят.
Плодест нос с аромати на касис, къпина и вишна.
Кръгло, балансирано и упорито небце с зрели и топли танини.
ХРАНА И ВИНО
Да се наслаждава с говеждофиле, печено свинско с сини сливи или зряло сирене.
Сервирайте при 18°C.
НАГРАДИ
2012: Бронзова медал на IWC 2013.
... колбас, който ще се комбинира с коппа, салам, сушено говеждо и свински ядки, за да ви предложи аперитивно плато 100% без нитрити и без консерванти. Всички наши колбаси без нитрит са произведени от внимателно подбрани свине в Аверон.
Произход: Лайсак, Аверон
Съставки: Свинско месо от Аверон, сол от Геранд...
...Турнедос, приготвен от говеждофиле, нарязан с трион и обелен, подготвен и ръчно обезмаслен. Продуктът е замразен и индивидуално опакован под вакуум.
Тегло: 4x80g...
Ние сме специализирани в износа на замразено свинско, говеждо и птиче месо от 1996 година.
Нашите близки отношения с фабриките позволяват ефективно и надеждно снабдяване.
Гарантираме проследяване на качеството и логистична и документална координация.
С радост ви представяме нашата нова дейност: отглеждане и разпространение на охлюви Helix Aspersa Muller и Maxima.
Създадохме солидни партньорства ...
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др.
Детайли за доставка:
Метод на доставка: 40 ФТ...
...Съчетание: червени вина с сирена, дивеч, ястия в сос, пикантни ястия, червени меса (пълнен фазан, пилешка филе, говеждофиле в коричка)
Винификация: Беритбата е ръчна в касетки с двоен подбор. Винификацията се извършва в малки терморегулирани инокс съдове. Малоалкохолната ферментация се извършва в съдове в отделно помещение. Отлежаването от 18 месеца се провежда в дъбови бъчви (20 до 30% нови...
... окраска.
Носът му е мощен и разкрива аромати на сушени плодове, цитруси, нотки на сушен кайсия и дюля.
Шампанското Claude PERRARD Brut Tradition е идеално за аперитив с сирене гугери. Може да се сервира и като предястие с хрупкаво тесто с шунка.
То успешно ще придружи птица или говеждофиле в сос.
... общности продукти, адаптирани към техните нужди и изисквания. Нашият начин на работа ни позволява да имаме гъвкавостта на занаятчийска компания, което е предимство.
Някои месарски артикули: Бургиньон, Антрикот, Фалшив филе, Бавета, Телешко соте, Свинска котлет
Някои колбасарски артикули: Патé от село, Кървавица, Чеснов колбас, Чоризо, Тулузка наденица, Чиполати, Мергуез
Проследимостта на...
...Съседите на голямото крю Рюшот, Лес Шампоне е климат на височина, доста стръмен, разположен на около 280 м, с източно-североизточно изложение. Те не „излизат“ често в ръководството; ето възможността да ги откриете, чрез това тъмно червено вино с аромат на лакрица и мента, което се отваря при аерация на черни плодове и слива. Мощно, плътно, стегнато и дълго, това вино от 2011 г., отлежавало в нови бъчви, показва днес малко рязки танини, които предполагат отлежаване от поне пет години. То ще бъде страхотна бутилка, която би подхождала на филе от говеждо с морели.
...говеждофиле, Томаук или Пиканя. За паркиране Шерифът ви кани да използвате паркинг Луи Арагон, на 3 минути пеша от вашия стекхаус. Накрая, имайте предвид, че с вашата карта за лоялност получавате отстъпка от 10% при всяко ваше посещение.