Италия, Misano Adriatico
...Възбудете сетивата си с VALLEFIORE Вино бяло. Произведено от висококачествени грозда, това бяло вино е перфектно за придружаване на ястия и моменти на релаксация. Насладете се на плодовия му аромат и отпийте от уникалния му вкус. Комплектът от 6 бутилки по 75 cl е идеален за споделяне с приятели и семейство.
Франция, Rennes
...[terdézom] е лек и балансиран био розе. Лесно е да се открие и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием." Дегустация Това вино има красив светъл цвят с блестящи отблясъци и аромат на пресни плодове с леки нотки на цитруси. Свежест в устата, плодов, балансиран и жив. Опаковка 3 литра...
Франция, Pineuilh
... екологична стойност (ниво 3), е било обект на всички грижи от лозето до избата. Тук се търси гурманският и лек характер в винопроизводството и отлежаването. ВИНОПРОИЗВОДСТВО Сортиране на зърната Традиционно винопроизводство Отлежаване в дъбови бъчви за няколко месеца СОРТОВЕ Merlot Cabernet Sauvignon ДЕГУСТАЦИЯ Цвят черешово червено, интензивен и блестящ. Фин и приятен аромат на червени и черни плодове. Вкус плодист, мек и кръгъл, поддържан от разтопени танини и леко сладникав.
Италия, Sizzano
...Вино за всички ястия Бели меса Пресни и средни сирена ЦВЯТ Интензивно рубинено червено АРОМАТ Подправъчни и цветни нотки Типична нотка на черен пипер ВКУС Солен, приятно интензивен Фини и хармонични танини ТЕМПЕРАТУРА: 16-18 °C АЛКОХОЛ: 13% об.
Кипър, Paphos
...Изключителният аромат е изпълнен с тонове на зрели градински плодове, заменяйки ярките тропически плодове, които са осезаеми от първия нос. Средното тяло прикрива добре балансирана киселинност и богат плодов послевкус. Идеалната комбинация за това вино ще бъде грилован риба или млади меки сирена от краве мляко, както и салати и закуски на тяхна основа. • Сорт: 100% Шардоне • Лозя: Мендоса • Анализ на виното: Алк – 13.
Франция, Calvi
...Сорт: Верментино 20 години 25 хл/хектар 6 500 бутилки. Беритба: ранна и ръчна Винификация: Пресоване без сулфити / Студена декантация 48 часа / Вкарване на дрожди и ферментация 14-15°C Отлежаване върху фини утайки 6 месеца при естествени температури. Филтрация, леко сулфитиране и бутилиране. Бутилиране през пролетта. Дегустация: - Ярко жълт цвят; - Интензивен аромат, характеризиращ се с бели плодове и жълти цветя от храсталака; - Жив, кръгъл и стегнат вкус. Ретроолфакция в хармония с носа.
Италия, San Stino Di Livenza
...Блестящ рубиненочервен цвят. Интензивният винен аромат се успокоява с годините в букета, подчертан от много елегантен билков аромат. Вкусът е завършен, продължителен, пълен с характер. Сорт грозде: Каберне Фран Област: Венеция...
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Пикота Руби. Чист аромат, нотки на червени плодове, шоколад, ядки, минерали, подправки… Лек, вкусен, много свеж, с гладко усещане в устата и леко топъл финал. Вино с характер. 80% Руфете – 20% Тириñuelo 13º – 75cl 6 месеца в резервоар и 6 месеца в бъчва и бутилка. Състав: 80% Руфете - 20% Тириñuelo Бутилка: 75cl...
Франция, Avançon
...Винегретът с мед и шалот е перфектна комбинация между сладкия вкус на меда и пикантния аромат на шалота. Този винегрет е идеален за тези, които търсят вкусна алтернатива на традиционните винегрети. Може да се използва за подправяне на вашите салати, меса или дори за приготвяне на вкусни сосове. Неговата сладост и уникален аромат го правят предпочитан ингредиент за гурмета и начинаещи готвачи. В...
Италия, Trepuzzi
...RUM FAROL е традиционен дестилат на основата на меласа, отлежал в бъчви от бивш Порто Тауни. На вид е с кехлибарен цвят, светъл мед. Носът е изненадан от сладък аромат на череша, плодовите и упорити нотки напомнят на Порт вино. Вкусът разкрива димен и дървесен аромат, първоначално сух, който става нежно обгръщащ. RUM FAROL е отличен артезански ром с универсален характер, идеален за дегустация и...
Германия, Nürnberg
... подправкови смеси като гарам масала и подправка за тиквен пай. Те се съчетават добре с други топли подправки като канела и индийско орехче, както и с плодове като ябълки и портокали. Карамфилите също са ключова съставка в подправките за мариноване и греяно вино.
Франция, Saint Emilion
...Сложен в бутилка на имота от Дани и Мишел Ролан, известния енолог от Бордо. Цвят гранат, блестящ, съблазнителен с рубинови отблясъци. Аромат плодово, комплексно, подправено и леко тостирано. В устата, танините са кръгли и плътни в началото, след което преминават в мекота с узряло, щедро, пълно с нежност и свежест. Финалът, добре балансиран, персистентен, очертава типично и очарователно вино.
Германия, Bad Bramstedt
...Новият спътник за твоето следващо сочено филе от сьомга се нарича Сос от сьомга на Wehdeler. Подходящото облекло за прясна сьомга - но също така изглежда добре и с други видове риба. Червен пипер, аромат на бяло вино, чесън и лук са наистина добра комбинация за вкусни рибни сосове. Знай как! Съдържание: 2,00 г Артикулен номер: 500095...
Франция, Warmeriville
...Списък на съставките: Безалкохолно вино (73 %), сок от грозде от концентрат (25 %), захароза, натурален аромат, въглероден диоксид, антиоксиданти: E224 (_сулфити_), E300. Нутриционни стойности за 100г: Енергийна стойност (ккал) 26 ккал / 100г Въглехидрати 0,01г / 100г Мазнини 0,5г / 100г Захари 5,8г / 100г Протеини 0,5г / 100г Наситени мастни киселини 0,1г / 100г Въглехидрати 6,4г / 100г...
Полша, Poniec
...Сияен облачен кехлибарен оранжев цвят. Лек цитрусов и пшеничен аромат. Вкусът е вкусен и гладък. Има лек цитрусов привкус, смесен с лека сладост от пшеницата. Глътката преминава през небцето ви и оставя чисто усещане. Това е класическо блонде бира от пивоварната Erdinger. Erdinger Weissbier има аромат, съставен от лек цитрус и силна пшеница. Вкусът е гладък, с хлябни малцове и лек бананов привкус в послевкуса. Erdinger Weissbier е кремообразна в началото и завършва с сухо усещане.
Гърция, Athina
...Освободете вкусовата фузия! Балсамовият гланц на ELLADIA е повече от подправка - той е кулинарна симфония. Полейте, потопете и впечатлете ястията си с изблик от богато, кисело удоволствие. Повишете вкусовото си изживяване с всяка капка. съставки: бял балсамов оцет (оцет от бяло вино, концентриран мъст), наров оцет, натурален сок от нар 28%, захар, модифициран нишесте, натурален аромат на нар, може да съдържа сулфити.
Франция, Bordeaux
...{"Dégustation":"Аромати на червени плодове и красива танинова структура. Това вино се възползва от балансирано съотношение на сортовете, където Кабернетите придават аромати и структура, а Мерло - аромат и свежест. То ще ви очарова с кръглостта и мекотата си, лесно за пиене, може да се дегустира през цялото време на хранене.","Commentaire":"Шато Ордонат, лозовото стопанство на апелацията Бордо...
Белгия, Liège
...NIGHT ORIENT MOCKTAIL SPRITZ 75 CL БЕЗ АЛКОХОЛ Изненадващо горчиво портокалово без алкохол! Оригиналният Сприт вероятно е бил изобретен от австрийски войници, които смятали, че италианското вино е твърде алкохолно. Те го разреждали с газирана вода. Night Orient Spritz без алкохол предлага горчивина и аромат, подобни на алкохолния си аналог. Още по-приятен е, тъй като почти не съдържа захар! Насладете се на този моктейл добре охладен, гарниран с резен портокал, сред приятели или семейство!
Италия, MILANO
... дестилат, който обикновено се консумира разреден или подсладен. "Martini Rosso" е вермут с богат и интензивен аромат на ароматни билки и уникален, неповторимо горчив вкус. Перфектен е, ако се консумира, строго с лед, чист или смесен в класически "Negroni". КОНФЕКЦИЯ ОТ 6 БР 1 БР = ЕВРО 3,80 1 ПАЛЕТ 105 КОНФЕКЦИИ ОТ 6 МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТ...
Франция, Le Lauzet Ubaye
... се предлагат различни хранителни специалитети с ароматизация. Нашият ликьор, приготвен чрез мацерация на стъблата и цветята в алкохол, се консумира много охладен в края на храненето. Той също така е много ценен в сладки кулинарни приготовления (макарони, сабайон, крем патисьер), като заливка за сладолед, в коктейлни смеси. Няколко капки лавандулов ликьор в бяло вино ще направят отличен "Провансалски" кир!
Франция, Carpentras
...Сухият салам с трюфели, една от нашите звезди! Обогатен с парченца летен трюфел, вкусът му е деликатен и фин. Ако търсите изтънченост, тук е мястото! Малко +: Сухият салам с трюфели ще се съчетае перфектно с добро плодово или сладко бяло вино, за да подчертае този толкова особен аромат. За шикозни вечери и изцяло в елегантност! Както и саламът с манатарки и смокини, той може да бъде една от...
Германия, Halle
... добавени захари или добавки и се произвеждат БЕЗ желатин. Те са идеалната алтернатива на традиционните сладкиши като гумени мечета, кисели бонбони или вино бонбони. Благодарение на 35 г повторно затваряща се опаковка, те са удобни за пътя. 200 г е идеалният запас за седмицата. NUR вкусно похапване! NUR Softies в варианта Банан, Круша и Ябълка можете да получите сега на по-ниска цена в комплект от 10.
Испания, Villatuerta
...Фризантите са плодови напитки, произведени от вино, с много аромат и ниско съдържание на алкохол. Те все повече присъстват на нашата маса всеки ден. Важно е да се сервират много студени, за да се насладите на целия им вкус. Леки пенливи вина с ниско съдържание на алкохол (5.5%). Те идват в стъклени бутилки с естествени коркови тапи, за да поддържат налягането си.
Обединеното кралство, London
...100% Сира • Дегустационни бележки Цвят: Богат цвят с интензивен виолетов оттенък. Аромат: Зрели червени плодове с флорални виолетови нюанси, заедно с елегантни препечени, балсамови и подправкови нотки. Това вино е комплексно, но балансирано. Вкус: Пълно, елегантно и кадифено, мощно, което предоставя обгръщащо усещане за пълнота. Послевкусът е дълъг и сложен с упорити зрели плодове и подправки...
Франция, Le Puy Ste Reparade
...Гранде Кюве Руж AOP Котьо д'Екс-ан-Прованс Руж 'Био вино' Сортове Сира 60% - Каберне Совиньон 40% Отлежаване в нови дъбови бъчви за 24 месеца, стареене в бутилка за 1 година. Дегустация Интензивен гранатовочервен цвят, мощен, сложен и деликатен аромат. Интензивен и структуриран вкус: - Текстура: красива материя с копринени танини - Аромати: зрели черни плодове - Пиролизни аромати: печено кафе - Финал: копринен с нотки на сладки подправки Съчетания - Печено агнешко бутче по провансалски - Заек по кралски - Глиган в сос - Ребра на кост / Печено телешко ребро - Шоколадов мус...
Испания, Noáin
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено. Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца: Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
Франция, Geispolsheim
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с меки сирена, плодове и десерти.
Португалия, Leiria
...Бялото вино AvóQuina се казва, че има плодист аромат. То се представя много деликатно в устата при дегустация.
Франция, Lys Haut Layon
...Entre deux mers AOC Bistrot Chic Цветове: Совиньон, Семийон Отглеждан между Дордон и Гарона, две приливни реки в югозападна Франция, Bistro Chic Entre Deux Mers е фантастично френско вино, представляващо изключителна стойност. Виното е с блестящо бледожълт цвят, с богат аромат на грейпфрут и чемшир. Вкусът е богат на бяла праскова и лайм, с широка цитрусова нотка, представена в завършека. Перфектно съчетание за печена риба и салати.
Франция, Caudiès De Fenouillèdes
...{"Elaboration":"Трите сорта се берат по едно и също време, но в различна зрялост, за да се постигне баланс на виното. Играта на тероарите прави така, че нашите Сира да узряват по-рано от Шардоне и Мускат. Така ги събираме добре узрели за максимален аромат, а белите сортове „освежават“ купажа. Трите сорта се пресоват едновременно за повече хармония, а винфикацията се извършва в иноксова бъчва...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play