...Възбудете сетивата си с VALLEFIORE Вино бяло. Произведено от висококачествени грозда, това бяло вино е перфектно за придружаване на ястия и моменти на релаксация. Насладете се на плодовия му аромат и отпийте от уникалния му вкус. Комплектът от 6 бутилки по 75 cl е идеален за споделяне с приятели и семейство.
...[terdézom] е лек и балансиран био розе. Лесно е да се открие и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием."
Дегустация
Това вино има красив светъл цвят с блестящи отблясъци и аромат на пресни плодове с леки нотки на цитруси. Свежест в устата, плодов, балансиран и жив.
Опаковка 3 литра...
... екологична стойност (ниво 3), е било обект на всички грижи от лозето до избата. Тук се търси гурманският и лек характер в винопроизводството и отлежаването.
ВИНОПРОИЗВОДСТВО
Сортиране на зърната
Традиционно винопроизводство
Отлежаване в дъбови бъчви за няколко месеца
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят черешово червено, интензивен и блестящ.
Фин и приятен аромат на червени и черни плодове.
Вкус плодист, мек и кръгъл, поддържан от разтопени танини и леко сладникав.
...Изключителният аромат е изпълнен с тонове на зрели градински плодове, заменяйки ярките тропически плодове, които са осезаеми от първия нос. Средното тяло прикрива добре балансирана киселинност и богат плодов послевкус. Идеалната комбинация за това вино ще бъде грилован риба или млади меки сирена от краве мляко, както и салати и закуски на тяхна основа. • Сорт: 100% Шардоне • Лозя: Мендоса • Анализ на виното: Алк – 13.
...Сорт: Верментино 20 години 25 хл/хектар 6 500
бутилки.
Беритба: ранна и ръчна
Винификация: Пресоване без сулфити / Студена декантация 48 часа / Вкарване на дрожди и ферментация 14-15°C
Отлежаване върху фини утайки 6 месеца при естествени температури.
Филтрация, леко сулфитиране и бутилиране.
Бутилиране през пролетта.
Дегустация:
- Ярко жълт цвят;
- Интензивен аромат, характеризиращ се с бели плодове и жълти цветя от храсталака;
- Жив, кръгъл и стегнат вкус. Ретроолфакция в хармония с носа.
...Блестящ рубиненочервен цвят. Интензивният винен аромат се успокоява с годините в букета, подчертан от много елегантен билков аромат. Вкусът е завършен, продължителен, пълен с характер.
Сорт грозде: Каберне Фран
Област: Венеция...
...Пикота Руби. Чист аромат, нотки на червени плодове, шоколад, ядки, минерали, подправки… Лек, вкусен, много свеж, с гладко усещане в устата и леко топъл финал. Вино с характер.
80% Руфете – 20% Тириñuelo
13º – 75cl
6 месеца в резервоар и 6 месеца в бъчва и бутилка.
Състав: 80% Руфете - 20% Тириñuelo
Бутилка: 75cl...
...Винегретът с мед и шалот е перфектна комбинация между сладкия вкус на меда и пикантния аромат на шалота. Този винегрет е идеален за тези, които търсят вкусна алтернатива на традиционните винегрети. Може да се използва за подправяне на вашите салати, меса или дори за приготвяне на вкусни сосове. Неговата сладост и уникален аромат го правят предпочитан ингредиент за гурмета и начинаещи готвачи.
В...
...RUM FAROL е традиционен дестилат на основата на меласа, отлежал в бъчви от бивш Порто Тауни.
На вид е с кехлибарен цвят, светъл мед.
Носът е изненадан от сладък аромат на череша, плодовите и упорити нотки напомнят на Порт вино.
Вкусът разкрива димен и дървесен аромат, първоначално сух, който става нежно обгръщащ.
RUM FAROL е отличен артезански ром с универсален характер, идеален за дегустация и...
... подправкови смеси като гарам масала и подправка за тиквен пай. Те се съчетават добре с други топли подправки като канела и индийско орехче, както и с плодове като ябълки и портокали. Карамфилите също са ключова съставка в подправките за мариноване и греяно вино.
...Сложен в бутилка на имота от Дани и Мишел Ролан, известния енолог от Бордо.
Цвят гранат, блестящ, съблазнителен с рубинови отблясъци. Аромат плодово, комплексно, подправено и леко тостирано. В устата, танините са кръгли и плътни в началото, след което преминават в мекота с узряло, щедро, пълно с нежност и свежест. Финалът, добре балансиран, персистентен, очертава типично и очарователно вино.
...Новият спътник за твоето следващо сочено филе от сьомга се нарича Сос от сьомга на Wehdeler. Подходящото облекло за прясна сьомга - но също така изглежда добре и с други видове риба.
Червен пипер, аромат на бяло вино, чесън и лук са наистина добра комбинация за вкусни рибни сосове. Знай как!
Съдържание: 2,00 г
Артикулен номер: 500095...
...Сияен облачен кехлибарен оранжев цвят. Лек цитрусов и пшеничен аромат. Вкусът е вкусен и гладък. Има лек цитрусов привкус, смесен с лека сладост от пшеницата. Глътката преминава през небцето ви и оставя чисто усещане.
Това е класическо блонде бира от пивоварната Erdinger. Erdinger Weissbier има аромат, съставен от лек цитрус и силна пшеница. Вкусът е гладък, с хлябни малцове и лек бананов привкус в послевкуса. Erdinger Weissbier е кремообразна в началото и завършва с сухо усещане.
...Освободете вкусовата фузия! Балсамовият гланц на ELLADIA е повече от подправка - той е кулинарна симфония. Полейте, потопете и впечатлете ястията си с изблик от богато, кисело удоволствие. Повишете вкусовото си изживяване с всяка капка.
съставки: бял балсамов оцет (оцет от бяло вино, концентриран мъст), наров оцет, натурален сок от нар 28%, захар, модифициран нишесте, натурален аромат на нар, може да съдържа сулфити.
...{"Dégustation":"Аромати на червени плодове и красива танинова структура. Това вино се възползва от балансирано съотношение на сортовете, където Кабернетите придават аромати и структура, а Мерло - аромат и свежест. То ще ви очарова с кръглостта и мекотата си, лесно за пиене, може да се дегустира през цялото време на хранене.","Commentaire":"Шато Ордонат, лозовото стопанство на апелацията Бордо...
...NIGHT ORIENT MOCKTAIL SPRITZ 75 CL БЕЗ АЛКОХОЛ
Изненадващо горчиво портокалово без алкохол!
Оригиналният Сприт вероятно е бил изобретен от австрийски войници, които смятали, че италианското вино е твърде алкохолно. Те го разреждали с газирана вода. Night Orient Spritz без алкохол предлага горчивина и аромат, подобни на алкохолния си аналог. Още по-приятен е, тъй като почти не съдържа захар! Насладете се на този моктейл добре охладен, гарниран с резен портокал, сред приятели или семейство!
... дестилат, който обикновено се консумира разреден или подсладен.
"Martini Rosso" е вермут с богат и интензивен аромат на ароматни билки и уникален, неповторимо горчив вкус. Перфектен е, ако се консумира, строго с лед, чист или смесен в класически "Negroni".
КОНФЕКЦИЯ ОТ 6 БР
1 БР = ЕВРО 3,80
1 ПАЛЕТ 105 КОНФЕКЦИИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТ...
... се предлагат различни хранителни специалитети с ароматизация.
Нашият ликьор, приготвен чрез мацерация на стъблата и цветята в алкохол, се консумира много охладен в края на храненето.
Той също така е много ценен в сладки кулинарни приготовления (макарони, сабайон, крем патисьер), като заливка за сладолед, в коктейлни смеси.
Няколко капки лавандулов ликьор в бяло вино ще направят отличен "Провансалски" кир!
...Сухият салам с трюфели, една от нашите звезди!
Обогатен с парченца летен трюфел, вкусът му е деликатен и фин.
Ако търсите изтънченост, тук е мястото!
Малко +:
Сухият салам с трюфели ще се съчетае перфектно с добро плодово или сладко бяло вино, за да подчертае този толкова особен аромат.
За шикозни вечери и изцяло в елегантност!
Както и саламът с манатарки и смокини, той може да бъде една от...
... добавени захари или добавки и се произвеждат БЕЗ желатин. Те са идеалната алтернатива на традиционните сладкиши като гумени мечета, кисели бонбони или вино бонбони. Благодарение на 35 г повторно затваряща се опаковка, те са удобни за пътя. 200 г е идеалният запас за седмицата.
NUR вкусно похапване!
NUR Softies в варианта Банан, Круша и Ябълка можете да получите сега на по-ниска цена в комплект от 10.
...Фризантите са плодови напитки, произведени от вино, с много аромат и ниско съдържание на алкохол. Те все повече присъстват на нашата маса всеки ден.
Важно е да се сервират много студени, за да се насладите на целия им вкус.
Леки пенливи вина с ниско съдържание на алкохол (5.5%). Те идват в стъклени бутилки с естествени коркови тапи, за да поддържат налягането си.
...100% Сира • Дегустационни бележки
Цвят: Богат цвят с интензивен виолетов оттенък.
Аромат: Зрели червени плодове с флорални виолетови нюанси, заедно с елегантни препечени, балсамови и подправкови нотки. Това вино е комплексно, но балансирано.
Вкус: Пълно, елегантно и кадифено, мощно, което предоставя обгръщащо усещане за пълнота. Послевкусът е дълъг и сложен с упорити зрели плодове и подправки...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с меки сирена, плодове и десерти.
...Entre deux mers AOC Bistrot Chic
Цветове: Совиньон, Семийон
Отглеждан между Дордон и Гарона, две приливни реки в югозападна Франция, Bistro Chic Entre Deux Mers е фантастично френско вино, представляващо изключителна стойност.
Виното е с блестящо бледожълт цвят, с богат аромат на грейпфрут и чемшир.
Вкусът е богат на бяла праскова и лайм, с широка цитрусова нотка, представена в завършека.
Перфектно съчетание за печена риба и салати.
...{"Elaboration":"Трите сорта се берат по едно и също време, но в различна зрялост, за да се постигне баланс на виното. Играта на тероарите прави така, че нашите Сира да узряват по-рано от Шардоне и Мускат. Така ги събираме добре узрели за максимален аромат, а белите сортове „освежават“ купажа. Трите сорта се пресоват едновременно за повече хармония, а винфикацията се извършва в иноксова бъчва...