...Възбудете сетивата си с VALLEFIORE Вино бяло. Произведено от висококачествени грозда, това бяло вино е перфектно за придружаване на ястия и моменти на релаксация. Насладете се на плодовия му аромат и отпийте от уникалния му вкус. Комплектът от 6 бутилки по 75 cl е идеален за споделяне с приятели и семейство.
...Блестящ рубиненочервен цвят. Интензивният винен аромат се успокоява с годините в букета, подчертан от много елегантен билков аромат. Вкусът е завършен, продължителен, пълен с характер.
Сорт грозде: Каберне Фран
Област: Венеция...
...RUM FAROL е традиционен дестилат на основата на меласа, отлежал в бъчви от бивш Порто Тауни.
На вид е с кехлибарен цвят, светъл мед.
Носът е изненадан от сладък аромат на череша, плодовите и упорити нотки напомнят на Порт вино.
Вкусът разкрива димен и дървесен аромат, първоначално сух, който става нежно обгръщащ.
RUM FAROL е отличен артезански ром с универсален характер, идеален за дегустация и...
... дестилат, който обикновено се консумира разреден или подсладен.
"Martini Rosso" е вермут с богат и интензивен аромат на ароматни билки и уникален, неповторимо горчив вкус. Перфектен е, ако се консумира, строго с лед, чист или смесен в класически "Negroni".
КОНФЕКЦИЯ ОТ 6 БР
1 БР = ЕВРО 3,80
1 ПАЛЕТ 105 КОНФЕКЦИИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТ...
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
...Вино в стъклени бутилки от 0,75 л. Опаковки от 6 бутилки.
ВИНО ИНЦОЛИЯ С БАДЕМ.
Съставки: Вино, захар, естествен бадемов аромат (2,5%).
Сензорен аспект: Прозрачно вино с жълто-соломено оцветяване. Има сладък плодови вкус с нотки на бяла ягода, с силен аромат и вкус на горчив бадем.
НЕРО Д'АВОЛА С БАДЕМ.
Съставки: Вино, захар, естествен бадемов аромат (2,5%).
Сензорен аспект: Вино с интензивен...
...Санджовезе 97% (Колорино и Канаиоло 3%). 12 месеца в френски дъбови бъчви, 4 месеца в неръждаеми контейнери. Аромат: сложен и луксозен, с прецизни нотки на черен пипер и кардамон. Златен медал MUNDUS.
...Soft Bucato е концентриран течен препарат с ензими за пране на памук, синтетични тъкани, бельо и цветни дрехи. Активен е дори при ниски температури както срещу танинови петна (плодове, кафе, вино и др.), така и срещу петна с протеинова основа (кърва, мляко, сладолед и др.). Soft Bucato, благодарение на своята специална формула, действа активно и срещу мазни петна, оставяйки тъканите с приятен аромат.
...изискано вино, което придружава също толкова аристократични ястия, като фондю, втори ястия на основата на дивеч и някои зрели сирена.
Сервирайте при температура около 18°C.
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 оценка 86
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 сребърен медал...
...Греко ди Туфо
Деноминация на произход контролирана и гарантирана
Зона на производство:
Кампания
Витамин:
Греко
Алкохолно съдържание:
13% об.
Цвят
жълто сламено
Аромат
приятен, интензивен, фин, характерен
Вкус
сух, хармоничен
Гастрономически съчетания
ризото, ястия с риба, сирена
Температура на сервиране
8°- 10° C.
... благодарение на използването на козе ренет.
Ригато дел Пасторе се наслаждава най-добре в най-чистата си форма, придружено от Панe Карасау или други традиционни хлябове, и се съчетава перфектно с чаша вино Канонау. Сирене с богат и сложен вкус, идеално е за любителите на интензивни и характерни вкусове и представлява истинска наслада за ценителите.
...ПРОСЕКО DOC
Неговият флорален и плодови аромат, свеж, лек и игрив вкус: Просеко DOC е символичното вино на простото, изискано пиене, което се идентифицира с неповторимия начин на живот Made in Italy.
Гроздето, използвано за Просеко DOC, е предимно Глера, сорт, типичен за североизточна Италия от времето на римляните.
Глера е вид бяло грозде. Клонките му са с тъмен лешников цвят и произвеждат голямо количество гроздове с жълтеникав цвят.
...Сварен салам, произведен от най-добрите избрани национални меса, ароматизиран с вино Aleatico от нашия регион, Туския. Излъчва деликатен аромат, особено подходящ за фокача или пържена пица.
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
... малолактичната ферментация, следва отлежаване в стоманен резервоар до бутилиране.
Способност за стареене: 3 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: рубинено червено, с течение на годините придобива гранатови отенъци.
Аромат: винен, интензивен, широк и устойчив.
...Светло сламено жълт цвят с златисти отблясъци, цветен аромат с подправъчни нотки на ванилия. Сух вкус, приятно свеж и устойчив. Съчетания: Идеален като аперитив, с бели меса, рибни ястия, морски таралежи и ракообразни, стриди.
...ВИНО: Trebbiano di Lugana 100%
ЗОНА НА ПРОИЗВОДСТВО: Гроздето произхожда от първата зона на варовикова глинеста местност на езерото Гарда в митичната Сирмионе, на височина 68 м над морското равнище
СИСТЕМА НА ЗАСАЖДАНЕ: Отглеждане на редове с резитба по метода гийо
ОБРАБОТКА И ФЕРМЕНТАЦИЯ: В стомана при контролирана температура
ЦВЯТ: Интензивно сламено жълто с зеленикави отенъци
АРОМАТ: Приятен...
...Дълбоко рубинено червено вино с изразен тревист и подправен аромат. Силното и узряло тяло се усеща при първата глътка, омекотено от правилната киселинност и меките танини. Виното предлага кадифен и добре балансиран вкус, на небцето вкусът е интензивен, но сложен. Освобождава дълъг аромат и послевкус на тютюн, добре смесен с дървесни аромати.
...14% - 15% об.
Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен
Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки
Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червено месо, зрели сирена, гъби.
...Граппа с горски ягоди, Ликьор ночино, Ликьор седрино, Винсанто от Чианти Класико, ръбест цецин от Сан Пиерино, сезонни плодове и зеленчуци. Стопанството е семейно и производството се управлява лично от собствениците. Районът, в който са засадени маслиновите дървета и лозята на Сан Пиерино, се характеризира с мек хълмист климат, с по-изразителни температурни колебания в долините, които, заедно с състава на почвата, допринасят за придаването на нашите продукти уникален аромат и вкус.
Точка на среща по всяко време на деня, започвайки от сутринта с интензивния аромат на еспресо кафе, който се смесва с аромата на топли кифли. Бърз обяд с няколко сандвича, тартинки или почивка. За любителите на миксовете предлагаме изискани аперитиви, приготвени по правилата на изкуството, за да завършите вечерта по най-добрия начин. Всеки момент от деня е подходящ да бъдете в Cafè Milano и какво може да бъде по-приятно след тежък работен ден от това да седнете на маса и да отпивате от отлична чаша вино в компанията на приятели? Ние определено знаем как да ви разсъним апетита и усмивката!