OSUD Distillerie de l’Ubaye, базирана в сърцето на Прованс, е специализирана в ръчното производство на:
- ликьори от Прованс и Алпите
- генепи от Алпите
- лимончело
- пастис
- плодови кремове
- аперитиви
- джин
- алкохол от див мащерка от Прованс
Растенията, които използваме за производството на нашите алкохоли, са внимателно подбрани и събрани в нашия красив регион. Нашите ликьори не са много сладки, за да избегнем сиропирания ефект в устата. Захарта служи като ароматна основа. Използваме биологични лимони (жълти и зелени) за производството на лимончело.
Имаме сертификат OGP за Génépy des Alpes.
Предлагаме специфични гами за Голямото Разпространение и две гами "Гурме & винарни" (модерна и традиционна), както и за RHF. Можем също така да предложим алкохоли и продукти, които могат да бъдат персонализирани и изработени по поръчка.
Внимание: прекомерната употреба на алкохол е опасна за здравето. Да се консумира с умереност.
Лимончело жълто
Нашето лимончело се произвежда чрез мацерация на органични лимонови кори в алкохол.
Цялото обелване се извършва ръчно, за да се запази...
2020 също е годината на излизането на нашия "Meloncello", вдъхновен от нашия "Mandarinello".
Рецептата не е съвсем същата като за цитрусите.
Приготвям...
Смятана от древността за лечебно растение, тя е била използвана както от келтите, така и от римляните като магическо растение, откъдето идва и името й...
Ароматно растение от средиземноморския регион, понякога наричано Пебре д’айл или Пебре д’Асе, което на провенсалски означава "Конски пипер".
Листата м...
Характерно растение за средиземноморската флора.
Много известно сред нашите билкари, чиито свойства вече не подлежат на доказване, особено в фитотерап...
Полезно растение, регенериращ еликсир и след това сулфурен аперитив, абсентът завладява.
Меката на допир, но горчива на вкус армоа е символ на изгубе...
Приготвени на основата на алкохол, накиснати плодове и захар.
Те намират своето място на аперитив, добавени към пенливо вино за празничен Кир или прос...
Кестенът играе основна роля в храненето в Европа.
Консумира се по всякакъв начин - на брашно, печен или сушен.
Нашият ликьор, произведен чрез мацераци...
Изработен от бяло вино (AOP) и мацерация на плодове и билки.
В изискана и елегантна бутилка от 50cl.
Слабо сладък и много освежаващ, идеален за сподел...
Пастис «ле п’tит жон, първият дълъг коктейл по френски»
Сбогом на абсента (зелената фея, обвинена, че побърква, е забранена през 1915 г.) и да живее ...
През Средновековието, Viola odorata, е считана за магическо афродизиакално растение.
Нейните цветя, смесени с тези на Lavandula angustifolia, зашити в...
Създадени на основата на алкохол, накиснати плодове и захар.
Те намират своето място на аперитив, добавени към пенливо вино за празничен Кир или прост...
Изработен от бяло вино (AOP) и мацерация на плодове и билки.
В изискана и елегантна бутилка от 50cl.
Слабо сладък и много освежаващ, идеален за сподел...