... индустрии, където качеството и надеждността са от първостепенно значение. В индустрията на виното и напитките обработките на повърхността на корка се използват, за да се гарантира, че корковите тапи осигуряват надеждно уплътнение, предотвратявайки навлизането на въздух и запазвайки качеството на продукта. Хидрофобните им свойства също така улесняват извличането на корка, осигурявайки гладък и...
...Произведен от ферментация на органично червено вино, той поема всички полезни елементи от виното и представя аромати на червени плодове, лек е на киселинност и много ароматен.
...Направете виното по ваш вкус
J.P. Chandon
Ed. Utovie
48 страници. Всички знания и основни техники, които един любител трябва да има, за да успее да направи своето вино от гроздобера до бутилирането.
REF.:LIFUTVIN
Основен материал: хартия
Произведено в: Франция
Ширина: 14 см
Височина: 20 см
Нетно тегло: 0,080 кг...
...Професионалисти в света на виното, търсите оригинални и персонализирани решения за опаковки и аксесоари, за да популяризирате продуктите си през цялата година.
LEBASHSU ви предлага напълно персонализирани решения за кутии и аксесоари, адаптирани към вашите нужди:
Адаптирани размери: При LEBASHSU, опаковката се адаптира към продуктите, а не обратното.
Персонализирани форми и декорации...
West-Indies Distribution е вносител и дистрибутор на екзотични продукти, основно от Антилите (Гваделупа, Мартиника, Гвиана и Реюнион). Ние предлагаме най-широкия избор от продукти, вариращи от сухи, пресни, замразени до плодове и зеленчуци. Доставка във Франция и в международен план. Сътрудничим с надеждни доставчици от цял свят, за да гарантираме свежест, качество и автентичност.
Ето нашите доба...
...Индустрията на уискито, подобно на секторите на виното и спиртните напитки, е в постоянно разширение. Този растеж е съпроводен от увеличено търсене на луксозни опаковки, които представят, защитават продукта и разказват история. В Custom Craft сме горди да бъдем водещият европейски производител на дървени кутии, подаръчни кутии за уиски и персонализирани винени кутии.
...Пудра от котешка трева Мататаби: Алтернатива на класическата котешка трева, която е още по-интензивна!
Мататаби: Какво прави и как работи?
Много котки реагират на Мататаби (виното на растението Силвървайн), дори ако не проявяват голям интерес към котешката трева. Научно изследване от 2017 г. показа, че 70% от котките реагират на котешка трева, но над 80% от котките реагират на сребърната лоза, а...
...
* Препарат за утаяване на метални йони
* Танин за кожа
Храни:
* свързва протеини
* влияние върху трайността, цвета и зрялостта на виното
CAS номер: 1401-55-4
EINECS номер: 215-753-2
Цвят: жълтеникав до леко кафяв
Мирис: много слаб
Срок на годност: до 5 години
INCI: Танинова киселина
Съхранение: на хладно, сухо, защитено от светлина, в затворени контейнери...
... времето. Искаш ли да развиеш вкуса си? Кафето е чудесно за това! В крайна сметка, то съдържа над 1000 ароматни вещества - два пъти повече от виното. Опитай да усетиш ароматите в сутрешната си чаша кафе! Ще откриеш, че вкусовите ти рецептори откриват все повече всеки ден. Същото важи и за обонянието ти: аромата, който усещаш. Обещаваме ти: Това ще бъде съвсем ново сетивно изживяване и ще те отведе по-далеч в света на вкусовете! Друг страхотен експеримент за вкъщи: Наслади се на следващата си вечеря в тъмен стая или с превързани очи.
... устойчива суровина, която допринася за кръговата икономика и намаляването на отпадъците.
Независимо дали в хранителната, фармацевтичната, козметичната, напитковата индустрия или други области, виното в насипно състояние предлага множество възможности за приложение, позволявайки създаването на продукти с високо качество и добавена стойност.
...Първият нос е много плодов: усещат се ароматите на добре узряла боровинка, в перфектен съюз с характеристиките на бялото вино. Този аперитив наистина е "Кир" с боровинка. Много интересно е как свежите плодове се смесват с виното, като свеж коктейл. В устата не се усеща никакъв недостиг на алкохол.
ТЕГЛО: 1.4 кг
БУТИЛКА: Бутилка 75cl
SKU: BMYRT...
...Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеален за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати, стари супи.
Виното, червено или бяло, в приготвянето на ястия датира от Античността и все още можем да намерим много доказателства за това в регионалната кухня.
Невъзможно е да се спомене червеното вино в кухнята, без да се помисли за кок на вино, бургундско говеждо, дауба и много други рецепти. След изпаряване на алкохола, червеното вино носи своите танини, които придават на ястията този толкова особен характер.
SKU:SGEVR250...
... подходящи среди. За любителите на виното, както и за професионалистите, Climshop.com предлага тези висококачествени продукти на най-добра цена.
Защо да изберете климатик за вино "Winemaster Fondis"?
Климатизаторите "Winemaster Fondis" са проектирани да създават стабилна и прецизна среда, с контролирана температура и оптимална влажност. Това гарантира идеално съхранение на бутилките, запазвайки аромати...
...Изучаване и реализиране в нашите работилници на термични обработващи процеси. Предназначено за секторите на виното, бирата, плодовите сокове, млечните продукти,...
...последвана от ферментация в стоманени резервоари с използване на селектирани дрожди за около 10 дни при 24-26°C и мацерация върху ципите. Следва окончателното пресоване с меки преси и малолактична ферментация в стомана. Виното отлежава в френски и американски дъбови бъчви за 18 месеца.
... натискане на мъстта и кратки преливания, за да се запази свежестта на ароматите. Виното след това отлежава почти две години в съд или глинен съд преди бутилиране.
Дегустация: това вино 100% Syrah е експлозия от черни плодове (пъпки от касис) и подправки с лекота (черен пипер, карамфил). Балансът на това вино предлага нежна и вкусна уста, която отговаря на височината на този лозов масив.
Налични реколти: 2014, 2015, 2016...
...черен пипер и лакрица.
Устата: Прекрасна структура, виното е плътно с хубава сладост, приятно плодово, соковито (даващо усещането за хапане на плодове). Прекрасна концентрация за това слънчево вино, с обгръщащ, копринен финал.
Общо впечатление: това е вино, което се съчетава перфектно с печено месо, бяло или с твърди сирена.
Да се наслаждава между 14 и 16°C.
Продукт: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux
Площ: 13 ха
Тероар: глинесто-варовиков - лимонен
Визия: Прекрасен дълбок и копринен рубинен цвят.
...ВАРИЕТЕТ НА ГРОЗДЕ: 100% ШАРДОНЕ
МЕТОД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ВИНОТО: традиционното пенливо вино отлежава в иноксова бъчва в продължение на 10 месеца. Добавихме златни частици и ликьор преди запечатването.
АЛКОХОЛ: 12% об.
ДОЗИРОВКА: Тип Брут, 0,75% (около 6 г захар на литър)
ОПАКОВКА: бутилка 750 мл
БЕЛЕЖКИ ЗА ВИНОТО: Вино с кристална чистота, жълтеникави отблясъци. Влак от остри мехурчета, който...
...Дървените винени кутии придават изключителен вид на бутилките вино. Като допълнителна опаковка, ние произвеждаме и персонализираме винени сандъци, тъй като бутилките вино са деликатни и могат да бъдат повлияни от вибрации и повреди по време на транспортния процес. Винените сандъци и дървените опаковки за вино предлагат най-лесния начин за обработка на виното. Нашите основни материали са пяна и дърво. Персонализираме пяната в зависимост от външния вид на вашите бутилки и ги поставяме в дървените кутии. Щастливи сме да реализираме вашите идеи за опаковане на вино от дърво и пяна.
...Специалист в опаковките и пакетирането
в картон, ратан, бамбук и хранителни опаковки, вече повече от 70 години.
Ние можем да създадем красива опаковка, независимо от вашата дейност, особено в сферата на виното и бирата, колбасите, солените храни, производителите на фоа гра, сладкарниците, солените и сладките деликатеси, сирената,...
...Нашето оптимално качество на виното произтича от комбинацията на изключителни плодове, идващи от най-ценените високоразположени лозя в Аржентина, с нашето легендарно внимание към детайлите в производството на вино и иновациите. Нашият Мерло е елегантен и нежен, с богати вкусове на шоколад, слива и диви плодове, допълнени от ванилия и препечен дъб. Кадифени танини и сочен финал. Отлежавало 8 месеца в френски дъбови бъчви.
SKU: 001-10...
BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO
Съгласно наименованието за произход Реда, Solar de Muñosancho се занимава с производството на червени вина (крианца и резерви) и бели вина (млади и ферментирали в бъчви). Неговите престижни марки PRIUS, PRIUS DE MORAÑA и SEÑOR DE MORAÑA са ясни примери за добрата им работа, като всяка от тях в своите разновидности притежава най-престижните награди в сектора.
... продукта по-достъпен и приятен.
Заключителни разсъждения
Бъчвите от Порт Tawny и Ruby предлагат значителни предимства в производството на дестилати, допринасяйки за сложността и качеството на крайния продукт. С развитието на индустрията, все повече производители трябва да изследват нюансите на тези бъчви, водещи до разнообразие от вкусове и аромати. Тази практика не само обогатява сензорния профил на дестилатите, но и почита традицията на виното от Порт, създавайки уникална комбинация между две уважавани индустрии на напитките.
... отнася до основното ястие, розетата с по-светъл цвят, по-леки, перфектно се комбинират с пикантни ястия и екзотична кухня - кус-кус, къри, айоли, изтъкнати азиатски специалитети. По-мощните и с повече характер розета ще се дегустират с основно ястие. Те лесно се съчетават с ястия в сос (особено доматен сос) и с кухнята на юга. Рататуй, патладжани с пармиджано, лазаня, пици и агнешки яхнии ще бъдат само подсилени! Виното е цар на барбекюто.
...Френска апелация
Савиньон Б
Използване
Вид грозде за вино
Фенология
Време на разпукване: 7 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 2 седмици и половина след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете и зърната са малки. Савиньон Б позволява производството на много елегантни, фини, балансирани и типични сухи бели вина. Ароматите на Савиньон Б, особено присъстващи в виното през първите години...
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
...Натуралната коркова тапа е най-старият продукт на пазара, представляваща уникален и перфектен уплътнител. Поради факта, че е 100% натурален уплътнител, състоящ се от едно парче, тя притежава уникални свойства, които нито един друг конкурентен уплътнител не може да предложи.
Този тип продукт се използва за уплътняване на всякакъв вид вино, независимо от качеството, ротацията или съответната геометрия на бутилката. В случаите, когато виното има ниска ротация, използването на тази тапа е изключително приоритетно, позволявайки на виното да отлежава с желаното качество.
...Панаир на книгата, фестивал на комиксите, селскостопанско изложение, панаир на виното, дни на отворените врати - всички тези времеви събития изискват създаването на временно покрито пространство, което да отговаря на стандартите за безопасност и прием на широката публика, и за които продуктите от събитийната гама на Losberger ще ви убедят.
... запазване на виното в добро състояние. Те помагат за запазване на ароматите и вкусовете на виното, дори след като е отворено. Така че, персонализираната тапичка е практичен и полезен подарък за всички любители на виното.
3. Устойчивост: Персонализираните тапички са издръжливи и могат да се използват в продължение на много години.
Персонализирана доставка в рамките на 10 дни.
...ЕСТАЖ
След втората ферментация в бутилка чрез класическия метод, виното отлежава около 12 месеца в избата на Квинта дос Кастелареш при постоянна температура от 15°C и влажност от 75%. Ръчно "ремуаж" последвано от "дегоржимент гласе" и финално отлежаване в бутилка.
ФИЧА ТЕХНИЧЕСКА
Берба 2016
Деноминация DOC Дуро
Сортове Кодега до Лариньо
Алкохол 12%
pH 3,08
Обща киселинност 6,67 г/dm3
Общо...