...Никой не е щастлив сам, винаги има любов, приятел или чаша вино.
ИД НА ВИНОТО: Papo Seco Vinho Verde Branco
Тип вино: Vinho Verde
Сортове грозде: 80% Loureiro и 20% Arinto
Произход: Регион Миньо...
...Виното е алкохол, който се дегустира в подходящи чаши, не в обикновена чаша за вода, а в чаша за вино Каберне.
При специално събитие (сватба, изложения, рождени дни) предложете на клиентите си вкусно вино в персонализирана чаша с вашето лого.
Особено деликатна и елегантна, тази персонализирана чаша има вместимост от 37 cl, идеална за оценяване на всяка вкусова нотка.
Персонализацията в...
...Производим ферментационни, съхранителни, сиропни, глюкозни, течни, хранителни резервоари и миксери с капацитет от 1000 л до 100 000 л за секторите на млякото, напитките, виното, бирата и зехтина.
Високо качество, конкурентна цена
GEO предлага на своите клиенти хигиенни резервоари за съхранение от неръждаема стомана на ниски разходи и конкурентни цени с дълготрайна структура и високо качество...
...Групата Рицато Инокс ООД е лидер в производството на сферични вентили, клапи, филтри, спекли, съединители и аксесоари от неръждаема стомана за секторите на виното, фармацевтиката, храните и напитките, нефт и газ.
Предоставяме на склад и следните артикули:
- ФЛАНЦИ ОТ КОВАНА СТОМАНА, получени чрез процес на горещо или студено коване.
- ФЛАНЦИ МИКРОФУЗИЯ, получени чрез процес на микрофузия.
- ФЛАНЦИ ОТ АЛУМИНИЙ.
Фланците от неръждаема стомана са съединители, които позволяват свързването на тръби/инсталации чрез поставяне на 2 диска от стомана, закрепени помежду си с болтове.
...ДЕЛИКАТЕСЕН МЕЛАНЖ ОТ НАШИЯ ИЗКУСТВЕН СУХ САЛАМ IGP АРДЕШ И ЧЕРВЕНО ВИНО СЕН ЖОЗЕФ AOC.
Виното Сен Жозеф е вино с контролирано наименование за произход (AOC) от лозята на Северната Рона. То се произвежда на десния бряг на Рона. Областта на AOC обхваща 26 общини в департаментите Ардеш и Лоара. Тази винена територия се радва на умерен климат.
Нетно тегло: 380...
...{"Description":"Историята зад нашата марка съдържа радост и приятелство между нашите двама основатели. Това е точно това, което виното често символизира. Всяко парче е уникално и този забавен винен рафт придава стил на бутилките с вино. Това му дава статуса, който заслужава. Продуктът има индустриален, но уютен вид, който е допълнение към почти всеки интериор. Просто последният детайл, за да...
...Оранжево вино
Смесване :
Русан
Потенциал за съхранение :
Около 5 години
Винификации :
Тази купаж е вдъхновена от древната грузинска традиция за бели вина с мацерация. Ръчната реколта, белите грозда след това ще мацерират. След отцеждане, виното се поставя в глинена амфора и се отглежда в този съд в продължение на една година.
... НА СЪЩЕСТВУВАЩИ МАШИНИ за други капачки след съответна техническа проверка е възможно, благодарение на дългогодишния опит с машини за спиртни напитки и напитки.
Доставка на затварящи глави, подходящи за всички популярни капачки и машини.
Поддръжка и настройка на затварящи глави.
ЗАЩИТА НА ВИНОТО при завинтващи капачки:
За това техниците и енологите на нашите доставчици разработиха две метода:
• Нанасяне на азот
• Вакуумна технология (в момента налична при многоглави машини...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
... дъбови бъчви. Виното не е филтрирано и е добавено минимално количество сулфити непосредствено преди бутилиране.
Потенциал за отлежаване: 2020 - 2028.
Характеристики:
Отенъци на бледо червено в резултат на удължена мацерация. Носът получава елегантен баланс на червени плодове и намек за дървесен букет. Вкусът е закръглен, средно силен, с билкови и плодови нотки.
Съчетаване с храна:
Разполага с достатъчно сила, за да поддържа прилично ястие. Съчетаването с храна също е подходящо за ястия на основата на аспержи, птици и кремообразни сосове. Температура на сервиране: 12-16° C.
...ALMA AZUL SPARKLING (шампанско) се произвежда с подбрани най-добри сортове грозде Шардоне и Гренаш и много мехурчета, съдържа 9,5% обем алкохол и се предлага в елегантни бутилки от 75 cl. Убедени сме, че нашите сини мехурчета ще убедят най-изисканите любители на виното и вярваме, че е отличен избор за вашите аперитиви, коктейли и тържества. Препоръчва се да се сервира при температура между 6ºC...
...Перфектно смесеното ни игриво вино с газирана вода осигурява необходимия блясък на всяко събитие.
В практичния формат на кен и с вашия индивидуален дизайн, виното с газирана вода със сигурност ще привлече вниманието. Така ще останете в паметта на вашите клиенти или бизнес партньори.
...Всички любители на виното знаят, че виното е много чувствително и трябва да се съхранява внимателно, за да узрее добре и да развие или запази своя пълен вкус. Качеството на узряването зависи предимно от температурата на помещението за съхранение, което традиционно се намира в избата. Въпреки това, от една страна, условията в избата не винаги са оптимални, а от друга страна, има много апартаменти...
...Лидер в производството на винени аксесоари в Китай, CHEER Moda искаше да предложи в своята гама традиционен предмет с уникален дизайн. Връзката с екипа на PHI DESIGN отново се оказа успешна.
Предложихме ръчен тирбушон с нестандартен и привлекателен дизайн, вдъхновен от природата. Никакви компромиси не бяха направени по отношение на ергономичността и многофункционалността.
Крайният продукт е изтънчен с висококачествени материали и финиши, за да се свърже с престижния свят на виното.
Libellule спечели наградата за дизайн на Good Design Award 2021.
... обяснение на различните етапи на производство и отлежаване на виното. В края на посещението ще последва дегустация на пет вина, придружени от проби на типични пиемонтски колбаси и сирена.
Цената варира в зависимост от избора на продукти и дегустирани вина.
За резервации и проверка на наличността ви молим, поне пет дни предварително, да пишете на morettivini@libero.it или да се обадите на 0173 90383 след 19:00, или да се свържете с нас на https://www.facebook.com/PoderiMoretti, за да ни посочите дата, час и брой хора.
...Вие ли сте любител на добрите вина? Тогава със сигурност знаете, че за да оцените вкусовете им, е важно да ги сервирате при правилната температура. В Réfrigération Lambert също сме специализирани в инсталирането на климатизация за винени изби. Базирани в региона на Шарлероа, нашият екип се движи навсякъде в Валония.
За да запазите качеството на виното, е съществено да съхранявате бутилката в...
...Ginox произвежда ежедневни фланци, които отговарят на различните стандарти (UNI, DIN, TUV, SAA) за фитинги в най-широкия смисъл на термина (заваръчни фитинги, резбови, Nandrin), съгласно индивидуални проектни заявки и стотици клиенти, разпространени в Италия и всички останали държави от ЕС, ангажирани в индустрията на виното, химическата и хранителната индустрия.
... батерии! Първото използване за хранителен продукт е реализирано през 1960-те години в Съединените щати, за мляко. Виното бързо последва, в Австралия и след това в други части на света; особено опаковано за ресторантьорството.
Трябваше да изчакаме края на 1990-те години, за да видим гъвкавата торба в кутия (BIB) да набира популярност в света на виното, благодарение на голямото разпространение, което демократизира този продукт.
BIB днес се използва за множество продукти, хранителни или не, с всички възможни обеми, което значително увеличава възможностите за опаковане на течни и полутечни продукти.
...Наклонен надолу, държачът осигурява впечатляваща презентация на вашето вино пред гостите ви.
Отстрани изглежда, сякаш бутилката плава. Виното не е включено в комплекта.
Материал:
Буково дърво, обработено с твърдо масло
Размери:
Височина: 27 см
Ширина: 6,5 см
Дълбочина: 2,2 см
Моля, обърнете внимание:
При използваните материали, ние естествено се грижим за екологичната съвместимост...
...Пол Бокюз - Виното трябва да диша. Аераторът от колекцията Пол Бокюз аерира виното, когато го наливате в чашата си. Той извежда на преден план букета и ароматите. Предлага се в дървена кутия с метален логотип и в подаръчна кутия Пол Бокюз. Изключителен дизайн. Акрил.
...Acquamark® е естествена тапa, предмет на производствен процес, богат на технологии. Гарантира висока техническа производителност в основни аспекти като уплътняване и съхранение на виното.
Нейното покритие се произвежда чрез структурен процес, чрез действие на воден разтвор, който фиксира екстрактите от корк към стените на тапата, запълвайки лентицелите и увеличавайки допълнително капацитета за уплътняване на продукта.
Тапите Acquamark® представляват, следователно, цялата сигурност и престиж на естествената тапa, съчетани с конкурентна цена.
... ДЕГУСТИРАТЕ
Сухо: отнема десетилетия, за да се създаде Initiale Extra, който заслужава да бъде пиян и дегустиран на малки глътки. Препоръчваме да сервирате Initiale Extra в тюлпанова чаша, която да оставите да се аерира за минута. Нашият майстор на виното обича да нарича този момент «мистичната минута», кратки мигове, в които вашият коняк, отлежавал в бъчвата си в продължение на десетилетия, освобождава...
... вино)
Дегустация: Елегантен и сложен нос, с разнообразни аромати на виолетка, къпина, малина и ярки малки черни плодове, съчетани с деликатни нотки на лилия, черна череша и сладки подправки. В устата виното се отличава с свежест, минералност и изкушение. Добре контролирани танини придават лека сладост в устата, добавяйки приятно и балансирано усещане на цялото.
...КЛЮЧОВИ ТОЧКИ
Характеристики
Аперитив на основата на ябълков сок, ракия sagarno и 4 % червено вино от Баското AOC Irouleguy. Съдържа 17% алкохол.
Опаковка
Бутилка от 75 cl, с винтова капачка.
Мнението на майстора на виното:
Прекрасен блестящ рубинен цвят. Меките танини на ябълката придават кръглост и дължина на вкуса. Irouleguy оставя нотки на сушен пипер и планински аромати.
Предложения за дегустация
Добре охладен, като аперитив, за да придружава всякакъв стил пинчос. И защо не за десерт с баски сладкиш или овче сирене с орехи, шоколадова торта или тарт татен.
...Произведено изключително от грозде Турбяна, принадлежащо на автохтонните лози на винарната, гроздето е внимателно подбрано. Виното "Глина" е наречено на глинестата почва на нашата земя, която придава на виното уникален характер. Ограничени серии бутилки. Това вино идва само от най-добрите реколти.
Сламено жълто, цветисто и плодово, много структурирано вино с висока киселинност, вкусно и минерално.
...Дomaine Hewitson, основано от Дийн Хюитсън, се отличава с производството на изключителни вина в сърцето на престижната Barossa Valley. То експлоатира стари лозя, датиращи от 1853 г., от които някои са класифицирани като P.P. (предфилоксера).
Сред тях, парцел от mourvèdre, разположен в лозето 'The Old Garden', е сред най-старите в света. Виното с едноименното название 'The Old Garden' е рядка и...
...Центърът на винопроизводството в Грузия е Кахети, където виното се отглежда още от 6-то хилядолетие пр.н.е. Виното в Кахети традиционно ферментира и се съхранява в глинени съдове, заровени в земята (на грузински: Qvevri или Kwewri).
От планинския регион Рача идва много популярното и известно сладко червено вино Хванчкара.
Други винопроизводствени региони в Грузия са Картли, Имерети, Самегрело...
...Zinca d'Odre е резултат от стремежа да се открие същността на произхода на виното. Това червено вино е отлежавало в кожени бурета, хидроизолирани с риба (смес от смола и зехтин).
Ферментирано в неръждаема стомана при контролирана температура.
Отлежаване в кожени бурета, хидроизолирани с риба.
Устойчиво отглеждане 1,800 кг/ха.
Събирано на ръка.
Некларирано и нефилтрирано.
...Гроздето се бере на ръка. За тази Кюве използваме само първите пресования
само първите пресования на нашите най-добри реколти.
Виното отлежава в съдове само по време на първата алкохолна ферментация.
за около 3 месеца, последвани от бутилиране с нашата втора ферментация
втора ферментация за създаване на фини мехурчета.
Виното след това отлежава на летви за минимум 1 година
за оптимално...