... предлагаме смес от подправки за чиполати, произведена ръчно, с билки с много силни ароматни нотки.
Избирайки продуктите на La Bonne Épice, вие се доверявате на специалист в смесването на подправки.
Смес за наденички с билки, незаменимият продукт, който да направи вашата месарница да блести с цветовете на Прованс!
С нарастваща клиентела, която става все по-взискателна и търси натурални и автентични продукти, традиционните месарници не могат да си позволят да разочароват своите клиенти.
... качество, който е внимателно изсушен, за да запази своя ярък цвят и вкус. Нашият магданоз е идеален за добавяне на нотка свежест към вашите ястия, независимо дали се използва пресен или сушен.
Освен кулинарните си приложения, магданозът е богат на хранителни вещества и антиоксиданти, които подкрепят общото здраве. Той е богат източник на витамини A, C и K, което го прави ценна добавка към...
...FireFox® - Нежно печени подправки
FireFox® е специален процес за особено нежно печене на подправки. В сравнение с други процеси на печене, той предлага много предимства. Видът на печене произвежда приятно ясни и меки печени и карамелени нотки, както и интензивен, равномерен кафяв цвят. В същото време, подправките FireFox® имат ниска микробиология. Процесът FireFox® не произвежда изгорели частици...
...Дивият анасон се характеризира с малки семена с сивкаво-кафяв цвят и овоидна форма. Те са събрани в снопчета под формата на чадър в белите цветя на растение, което може да достигне 50 см височина и предпочита слънчеви места.
Той се събира от селяните-събирачи на кооперацията, която ни предоставя също нашия кимион, кумин и копър. Внимавайте да не объркате дивия анасон, семе на растение, с...
...Остриж дългим, наричан също индийски шафран, а общоизвестен като куркума, е растение от семейството на джинджифиловите, което расте диво в Индия и се отглежда в тропически климат. От това растение се получава подправка и жълт оцветител, наречен куркумин. Куркумата е незаменима съставка в смесите от подправки, например къри. Тя оцветява ястията, към които се добавя, придавайки им жълт цвят и...
... светлокафяво, и вътрешна плът в светложълт до златист цвят. Вкусът му е по-остър и пикантен от този на азиатските сортове, с изразени лимонови и пиперливи нотки.
От хранителна и медицинска гледна точка, гвинейският джинджифил е богат на антиоксиданти, витамини (като витамин C) и минерали.
...Изследвайте света на био етеричното масло от джинджифил, известно както със своите афродизиачни свойства, така и с общия си тонизиращ ефект. Неговият деликатно пикантен аромат, напомнящ на пресен джинджифил, очарова сетивата и също така прави чудеса в кухнята, за да ароматизира различни ястия.
Това изключително качествено масло се предлага от Comptoir Des Epices Madagascar, известна марка. Отглеждано с уважение към околната среда, то е сертифицирано като биологично от Ecocert FR-BIO-01.
Цвят: светло жълт
Аромат: верен на корена на джинджифила...
...Ajo Negro en cabezas
Болса 2 бр.
Продукт, изработен от пресен естествен чесън. Без добавки.
Цвят: Черен
Аромат: Плодово
Вкус: Сладък. Нюанси на лакрица, сушена слива.
Нетно тегло приблизително: 80 гр.
За директна консумация като узряло плод.
Гурме продукт за хотелиерство, плодови магазини, билкари, диетолози, магазини за хранителни стоки, кетъринг, малки и големи супермаркети или други, които използват обикновен пресен чесън.
Използваем в кухнята като подправка или гарнитура.
...Сухите части на растението хибискус обикновено се използват за чай. Той е много популярен като антиоксидант и често се използва в билколечението за намаляване на кръвното налягане. Хавайците вярват, че хибискусът идва от рая и също така се използва като основна декорация за облеклата на местните танци. Вкусът на чая от хибискус наподобява на горски плодове и има силен червен цвят. Чаят от...
...Прах от бял аспержи е фино смлян продукт, направен от дехидратирани бели аспержи. Той запазва деликатния вкус и хранителните ползи на пресните аспержи, което го прави идеален за супи, сосове и подправки.
...насладете се на увереността да използвате хибискус на прах, който отговаря на най-високите стандарти. Ние внимателно почистваме и сушим цветята на хибискус, преди да ги смелим на фин прах, гарантирайки, че са свободни от стъбла и примеси. Всяка партида притежава впечатляваща чистота от 99% за постоянно ярък цвят и мощен вкус.
Приемете биологичната интегритет: насладете се на истинската същност на хибискуса. Нашите цветя са отглеждани и обработвани по биологичен начин.
...Нашият къри сос е екзотично подправен сос. Той съчетава индийски подправки с европейска кулинарна традиция.
Има различни начини за приготвяне на къри сосове, но типичната подправка винаги е къри смес, която му придава жълтеникавия цвят.
Къри сосът е подходящ за запържени рибни и месни ястия като филета, шницели от телешко или свинско, а също и за птиче месо, морски дарове и яйца. Ако добавите...
... нотка на изтънченост към всяко кулинарно творение.
Нашите продукти се отличават с високо качество, идеални за шеф-готвачи и взискателни гурмани.
Различни сортове черен пипер, всеки от които носи уникален вкус, за да обогати ястията.
Джинджифил: Наличен на прах или пресен, добавя екзотичен и пикантен нюанс на рецептите.
Шафран: Известен със своя уникален аромат и златист цвят, тази подправка е идеална за изискани ястия.
Куркума: Използва се заради своите оцветяващи свойства и отличителен вкус, перфектна за къри и традиционни ястия.
...Инфузията от хибискус ще зарадва вашите небца!
Напълно натурална, тя не съдържа никакви добавки, оцветители или консерванти. Истинско покана за пътуване с киселите нотки на червени плодове и рубинения си цвят, тази освежаваща напитка е известна със своите многобройни ползи. Освен че помага за регулиране на кръвното налягане, цветето на хибискус допринася за намаляване на холестерола и подобрява...
...бъбреците. Приготовленията от роза са широко използвани в лечението на нервни, психични и сърдечни заболявания.
Действие: Те се използват основно за чай и в сладкарството с успокояващ и антисептичен ефект.
Парата на розовите пъпки и листа придава на течността цветен аромат, леко сладък вкус и златист цвят. Отварата подобрява съня и премахва чувството на стрес и напрежение. Редовни движения на червата и прочистване на храносмилателния тракт. Розовият чай подобрява перисталтиката и редица храносмилателни функции. Вдишването на розови листа освежава кожата на лицето.
Събиране: Буджак
Кат. номер: RD-009...
...Нашите изчерпани ванилови семена, получени от шушулки след екстракция, предлагат характерните за тях кафяви петна, като същевременно запазват автентичен вид. Идеални за търговски и индустриални производители, които искат да добавят визуална привлекателност към млечни продукти с чиста етикетка, сладолед и други храни, без да компрометират биологичната сертификация.
Цвят: Черен
Текстура: фини, кръгли, равномерни семена, добре изсушени с фибри
Аромат: Няма
Размер: 300µ
Съдържание на влага: Под 5%...
... образува гроздове от блестящи плодове с пурпурен/черен или черен цвят.
Използването на бъзовите плодове срещу настинки е публикувано в научната литература. Те също така са широко известни с това, че подкрепят имунната система.
Моля, свържете се с нас за допълнителни подробности относно качествата на нашите екстракти.
...Червените бъбреци дължат името си на бъбрековидната си форма и цвят. Бъбречните зърна съдържат много протеини и фибри, но също така и вещества като витамин B, фолиева киселина, желязо и магнезий. Червените бъбреци са важна част от кухнята на северните региони на Индия и Пакистан. Тук те се обработват в черупка Rajma. Може би е хубаво да опитате рецептата Rajma chawal. Освен Rajma, бъбречните...
...Ачиоте на едро от Lord Spices Group е универсална и ярка подправка, идеална за добавяне на цвят и вкус към вашите ястия. С традиция от повече от век, ние сме лидери в производството и разпространението на ачиоте на едро, предлагайки персонализирана услуга, която обхваща национално и международно ниво. Нашият ачиоте, наличен на зърна и смлян, произхожда от Кот д'Ивоар, Гана и Перу, и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на вашите специфични нужди. Без ГМО, нашият ачиоте е безопасен и висококачествен избор за вашите кулинарни творения.
...Елемент Ледена Скала
Вътрешно отгледан CBD цвят, накиснат в хиперконцентрирано пълноспектърно CBD масло и покрит с ядливи златни бои
Екстракт: 60%
Количество: 2г
Продуктите са внимателно подбрани, за да осигурят високи стандарти за качество и еднородност.
Не е лекарство и не трябва да се използва за замяна на такова.
... балсамов, билков; горчивите нотки на хинина се смесват с балсамовите нюанси на евкалипта
- Медът от сула придава на вкуса изискано докосване
- Устойчиво послевкус с финал на сладки средиземноморски подправки. Коприненият вкус оставя небцето чисто и балансирано.
Капацитет: 70cl - 30%vol с Pedrito и подаръчна кутия...
... добавя дълбочина и сложност на рецептите. Тя добре се съчетава с топли подправки като канела и индийско орехче, което я прави популярен избор за десерти като бисквити, торти и пайове. Може също да се използва в солени ястия като барбекю сосове и маринати, за да добави нотка сладост.
Съществуват два основни типа кафява захар: светла кафява захар и тъмна кафява захар. Светлата кафява захар има по-мек вкус и често се използва в рецепти, където се желае деликатна сладост. Тъмната кафява захар има по-силен вкус на меласа и е предпочитана за рецепти, които изискват по-изразен карамелен вкус.
...BARBI Morellino Di Scansano DOCG Etichetta Rossa е премиум червено вино от Тоскана, Италия. Произведено от 100% сорт грозде сангиовезе, то притежава дълбок рубинен цвят, балансирани танини и сложен аромат на червени плодове и подправки. Перфектно за комбиниране с богати месни ястия или зрели сирена, тази бутилка от 75 cl със сигурност ще повиши всяко ястие.
...Салвията е ароматна билка с дървесен стебло и дебели листа в сребристозелен цвят, които произвеждат много интензивен аромат.
Използва се за физиотерапия, в козметичната индустрия като паста за зъби и в кулинарията за овкусяване на печено месо и дивеч.
Налична в опаковки или полистирол с различно тегло.
... винификация, комбинираща наследствени знания с модерни технологии
СОРТОВЕ ГРОЗДЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Roumaguet Bordeaux Rouge представя красив рубиненочервен цвят с приятен букет от червени плодове и нотка подправки. Вкусът е гладък и кръгъл, преминаващ в приятно плодово завършване.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Roumaguet прекрасно се съчетава с гриловано говеждо, телешка бланкет или дори тарталети с червени плодове.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
..."Prosciutto cotto" е произведен от най-добрите избрани пресни бедра, деликатно ароматизиран с варене на подправки в цвят.
Тази традиционна практика придава на продукта особена нежност.
Без глутен или млечни производни. Достъпен в различни формати и с различни проценти месо.
...Дълбок гранатов цвят.
Гурме аромати на малки червени плодове (ягоди, малини) с нюанси на виолетка.
Здрав и плодов с нотки на ирис, боровинка, пресни гроздове и подправки.
...Паста Помидорова е гъста паста, получена от зрели домати. Процесът на производство включва варене на доматите в продължение на няколко часа, за да се намали съдържанието на вода, изстискване на семената и кожата, и повторно варене на течността, за да се редуцира основата до гъст, богат концентрат.
Крайният продукт има свеж и богат вкус на домати и дълбочервен цвят. Има гладка и гъста консистенция. Свободна е от нежелани добавки и също така е добро източник на ликопен, антиоксидант, присъстващ в сварените домати. Не съдържа изкуствена захар.