...Ajo Negro en cabezas
Болса 2 бр.
Продукт, изработен от пресен естествен чесън. Без добавки.
Цвят: Черен
Аромат: Плодово
Вкус: Сладък. Нюанси на лакрица, сушена слива.
Нетно тегло приблизително: 80 гр.
За директна консумация като узряло плод.
Гурме продукт за хотелиерство, плодови магазини, билкари, диетолози, магазини за хранителни стоки, кетъринг, малки и големи супермаркети или други, които използват обикновен пресен чесън.
Използваем в кухнята като подправка или гарнитура.
...Ачиоте на едро от Lord Spices Group е универсална и ярка подправка, идеална за добавяне на цвят и вкус към вашите ястия. С традиция от повече от век, ние сме лидери в производството и разпространението на ачиоте на едро, предлагайки персонализирана услуга, която обхваща национално и международно ниво. Нашият ачиоте, наличен на зърна и смлян, произхожда от Кот д'Ивоар, Гана и Перу, и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на вашите специфични нужди. Без ГМО, нашият ачиоте е безопасен и висококачествен избор за вашите кулинарни творения.
...Нашият Ломо де Белота Иберико е с интензивен бордо цвят и перлени мазнини, с мек и кремообразен допир, интензивен и дълготраен вкус, интензивен и приятен аромат. Бавният процес на естествено сушене и маринатата, направена от червен пипер и натурални подправки, използвани от семейството през три поколения, придават на нашето ломо де белота иберико несравним букет.
...Обелен иберийски пинион. Произход Испания. От средиземноморската пиния Pinus pinea. Пиниони от категория 1-ва екстра с отлично качество. Дълъг и овален пинион с цвят на слонова кост, интензивен и кремообразен вкус, с нотка на смола. Много богати на основни хранителни вещества, високо съдържание на протеини, мастни киселини, аргинин, витамини и минерали. Царят на ядките.
...Стил: Тиквен ейл
Алкохол: 6,2%
IBU: 35
ТЕХНИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ:
ВИД:
Цвят на меден портокал, с плътен тяло и кремообразна, устойчива пяна.
АРОМАТ:
Ароматът му напомня на тиквен пай: сложен, хармоничен и подправен.
ВКУС:
Сладката малцовост в устата напомня на тиквен пай или джинджифилови бисквити. Много балансиран и свеж.
СЪЧЕТАВАНЕ:
Перфектен за комбиниране с есенни продукти, сирена, гъбени кремове, сезонни зеленчуци, бели меса и др.
СЪСТАВКИ:
Вода, ечемичен малц, тиква, хмел, подправки и мая.
АЛЕРГЕНИ:
Ечемик...
... дижонски сос от горчица, оцветител и естествен усилвател на вкус, горчицата е една от най-използваните подправки в гастрономията.
Праховата горчица е много здравословен продукт с големи свойства, които помагат за подобряване на нашето здраве.
Представяне на екологичната прахова горчица, чували от 10 кг от крафт хартия, указващи номер на партида, дата на производство и срок на годност на праха от джинджифил.
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
...Цвят: привлекателно гранатено-червено вино.
- Аромати: сложни, интензивни аромати, с елегантни нотки на подправки, ванилия и тофу на фона на зрели тъмни плодове, напомнящи ни за сорта грозде.
- Вкус: месест и вкусен в устата, с приятни пикантни и препечени нотки. Сладки танини в хармония с плодовото му изражение създават комплексно, елегантно вино. Закръглено, структурирано и много дълго.
...Смес от подправки с индийско-пакистански произход; има кафяво-зелен цвят и горчив вкус, но интензивно ароматен. Използва се за подправяне и мариноване на всякакъв вид месо (птица, свинско, агнешко, говеждо и др.), което, от своя страна, го оцветява в нежно жълто. Формат: Кутия 5 кг, Чанта 1 кг, Стъклен буркан 700 г, Буркан 170 г.
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата.
Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
...). Вкусът е сладък, с леки кисели нотки и солени нюанси. С ниска вискозитет, той притежава леко висока влажност.
Трябва да се има предвид, че въпреки че авокадото е растение, отглеждано в Америка, по тропическото крайбрежие на Гранада се намират големи площи от неговото отглеждане.
Този тип медове много добре се комбинират с ястия от солен треска, пържено агне, а след това готвено с подправки, печено свинско или с сладоледи и сирена, особено с козе сирене, което не е много силно, като свежи, нежни или дори полутвърди.
Парада на подправките е първият щанд за продажба на подправки, разположен на Централния пазар във Валенсия от построяването си през 1928 година. След 3 поколения продължаваме да продаваме най-добрите подправки, билки и подправки, за да придадем на ястията специален вкус, аромат и цвят. Продаваме всякакви видове подправки, но сме специализирани в шафрана. Също така в червения пипер, ванилията...
... шафран с максимално качество, спазвайки традиционния начин на обработка, от сеитба до финалното печене и опаковане.
За да осигурим качеството на нашия продукт, в Azafran 1994 произвеждаме само шафранови нишки, така запазваме естествените му свойства и предотвратяваме всяка възможност за фалшификация в друг тип представяне (смлян, на прах, капсули...)
С традиционния процес на сушене, Azafran 1994 ясно се отличава с интензивния червен цвят на своите стигми, забележим и интензивен аромат и върховна оцветяваща сила.
... цвят, изключителен аромат, мощни оцветяващи и ароматизиращи способности и можем да доставим 15 тона всяка година. Нашата цел е да ви предложим 100% натурален продукт, затова нашата първа цел е качеството, така че когато продуктът достигне до вас, да можете напълно да се насладите на качеството на изключителен продукт. С цел да осигурим качеството на продуктите, Екзотик Азафран предприема строги...
...-2 (изготвени от SOIVRE):
Крокин.......: 196.37
Пикрокрозин..: 76.48
Сафранал.......: 41.02
Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.