Испания, Pedro Muñoz
...Ajo Negro en cabezas Болса 2 бр. Продукт, изработен от пресен естествен чесън. Без добавки. Цвят: Черен Аромат: Плодово Вкус: Сладък. Нюанси на лакрица, сушена слива. Нетно тегло приблизително: 80 гр. За директна консумация като узряло плод. Гурме продукт за хотелиерство, плодови магазини, билкари, диетолози, магазини за хранителни стоки, кетъринг, малки и големи супермаркети или други, които използват обикновен пресен чесън. Използваем в кухнята като подправка или гарнитура.
Испания, Molina De Segura
...Ачиоте на едро от Lord Spices Group е универсална и ярка подправка, идеална за добавяне на цвят и вкус към вашите ястия. С традиция от повече от век, ние сме лидери в производството и разпространението на ачиоте на едро, предлагайки персонализирана услуга, която обхваща национално и международно ниво. Нашият ачиоте, наличен на зърна и смлян, произхожда от Кот д'Ивоар, Гана и Перу, и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на вашите специфични нужди. Без ГМО, нашият ачиоте е безопасен и висококачествен избор за вашите кулинарни творения.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Нашият Ломо де Белота Иберико е с интензивен бордо цвят и перлени мазнини, с мек и кремообразен допир, интензивен и дълготраен вкус, интензивен и приятен аромат. Бавният процес на естествено сушене и маринатата, направена от червен пипер и натурални подправки, използвани от семейството през три поколения, придават на нашето ломо де белота иберико несравним букет.
Испания, Pedrajas De San Esteban, Valladolid
...Обелен иберийски пинион. Произход Испания. От средиземноморската пиния Pinus pinea. Пиниони от категория 1-ва екстра с отлично качество. Дълъг и овален пинион с цвят на слонова кост, интензивен и кремообразен вкус, с нотка на смола. Много богати на основни хранителни вещества, високо съдържание на протеини, мастни киселини, аргинин, витамини и минерали. Царят на ядките.
Испания, Altea, Alicante
...Стил: Тиквен ейл Алкохол: 6,2% IBU: 35 ТЕХНИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ: ВИД: Цвят на меден портокал, с плътен тяло и кремообразна, устойчива пяна. АРОМАТ: Ароматът му напомня на тиквен пай: сложен, хармоничен и подправен. ВКУС: Сладката малцовост в устата напомня на тиквен пай или джинджифилови бисквити. Много балансиран и свеж. СЪЧЕТАВАНЕ: Перфектен за комбиниране с есенни продукти, сирена, гъбени кремове, сезонни зеленчуци, бели меса и др. СЪСТАВКИ: Вода, ечемичен малц, тиква, хмел, подправки и мая. АЛЕРГЕНИ: Ечемик...
Испания, La Vaguada
... дижонски сос от горчица, оцветител и естествен усилвател на вкус, горчицата е една от най-използваните подправки в гастрономията. Праховата горчица е много здравословен продукт с големи свойства, които помагат за подобряване на нашето здраве. Представяне на екологичната прахова горчица, чували от 10 кг от крафт хартия, указващи номер на партида, дата на производство и срок на годност на праха от джинджифил.
Испания, Noáin
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено. Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца: Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
Испания, Olite, Navarra
...Цвят: привлекателно гранатено-червено вино. - Аромати: сложни, интензивни аромати, с елегантни нотки на подправки, ванилия и тофу на фона на зрели тъмни плодове, напомнящи ни за сорта грозде. - Вкус: месест и вкусен в устата, с приятни пикантни и препечени нотки. Сладки танини в хармония с плодовото му изражение създават комплексно, елегантно вино. Закръглено, структурирано и много дълго.
... (лук, мускатен цвят, чесън и куркума, доматен прах), черен трюфел, усилвател на вкуса, регулатор на киселинността (лимонена киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), сол, калциев хлорид, ренет, млечен фермент, консерванти: лизозим (произведен от яйце), натамицин на коричката. Вкус: Интензивен Аромат: Характерен за овче сирене с аромат на трюфел. Цвят: Светложълт с черни жилки от трюфелно пате. Консистенция: Твърда Премахнете коричката на сиренето преди консумация.
Испания, Peligros
...Смес от подправки с индийско-пакистански произход; има кафяво-зелен цвят и горчив вкус, но интензивно ароматен. Използва се за подправяне и мариноване на всякакъв вид месо (птица, свинско, агнешко, говеждо и др.), което, от своя страна, го оцветява в нежно жълто. Формат: Кутия 5 кг, Чанта 1 кг, Стъклен буркан 700 г, Буркан 170 г.
Испания, Torrent
...използван в много хранителни приложения за придаване на ярки розови нюанси. Приложения: Газирани напитки, алкохолни напитки, сладкарски изделия, подправки, хлебни изделия, меса, Десерти, супи и сосове, мазни покрития, конфитюри и желета, млечни продукти.
Испания, Santiago De Compostela
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата. Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
Испания, Lanjarón (granada)
...). Вкусът е сладък, с леки кисели нотки и солени нюанси. С ниска вискозитет, той притежава леко висока влажност. Трябва да се има предвид, че въпреки че авокадото е растение, отглеждано в Америка, по тропическото крайбрежие на Гранада се намират големи площи от неговото отглеждане. Този тип медове много добре се комбинират с ястия от солен треска, пържено агне, а след това готвено с подправки, печено свинско или с сладоледи и сирена, особено с козе сирене, което не е много силно, като свежи, нежни или дори полутвърди.
Испания, Valencia
Парада на подправките е първият щанд за продажба на подправки, разположен на Централния пазар във Валенсия от построяването си през 1928 година. След 3 поколения продължаваме да продаваме най-добрите подправки, билки и подправки, за да придадем на ястията специален вкус, аромат и цвят. Продаваме всякакви видове подправки, но сме специализирани в шафрана. Също така в червения пипер, ванилията...
Испания, Madridejos
... шафран с максимално качество, спазвайки традиционния начин на обработка, от сеитба до финалното печене и опаковане. За да осигурим качеството на нашия продукт, в Azafran 1994 произвеждаме само шафранови нишки, така запазваме естествените му свойства и предотвратяваме всяка възможност за фалшификация в друг тип представяне (смлян, на прах, капсули...) С традиционния процес на сушене, Azafran 1994 ясно се отличава с интензивния червен цвят на своите стигми, забележим и интензивен аромат и върховна оцветяваща сила.
Испания, Alicante
... цвят, изключителен аромат, мощни оцветяващи и ароматизиращи способности и можем да доставим 15 тона всяка година. Нашата цел е да ви предложим 100% натурален продукт, затова нашата първа цел е качеството, така че когато продуктът достигне до вас, да можете напълно да се насладите на качеството на изключителен продукт. С цел да осигурим качеството на продуктите, Екзотик Азафран предприема строги...
Испания, El Palmar-Murcia
...-2 (изготвени от SOIVRE): Крокин.......: 196.37 Пикрокрозин..: 76.48 Сафранал.......: 41.02 Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play