... и днес в това вино.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Ръчно събрани в оптимална зрялост
Винификация според методите, специфични за апелацията:
Пресоване, първа ферментация, процес на газиране и втора ферментация в бутилка
Отлежаване на дъно за минимум 12 месеца
ГРОЗДЕ
Merlot
Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИЯ
Villa Bordeaux Rosé представя ярък розов цвят с нежни, леко рубинени отблясъци. Носът предлага елегантни нотки на касис и сладки плодове.
...Продукт, получен от шрота или гранули (страничен продукт). Те се получават при пресоване на обелени и сурови семена на Сача Инчи.
Този шрот или тези гранули преминават през процес на екструзия, сушене и смилане, който дава фина пудра в края на процеса.
Естествен
С куркума
С какао
Използване и приготвяне от клиента / потребителя
Продукт, предназначен за директна човешка консумация.
Поради...
...Описание :
Маслото от рапица е получено чрез студено пресоване на семена от рапица, без да преминава през процес на рафиниране. Този метод на производство позволява запазването на естествените примеси, восъците и летливите компоненти, което му придава златисто жълт цвят, по-гъста текстура и по-изразен вкус. Неговият отличителен аромат, често описван като лешников или тревист, го прави...
...Орекиетите buononaturale се произвеждат по полусеминален начин чрез бронзово пресоване, с простота и страст, в плодородната провинция Ирпиния, на юг от Италия. Тестото, състоящо се от семолина от твърда пшеница и вода, е проектирано да устои на готвенето.
Нашите сушени пасти преминават през средно 30 часа сушене при максимална температура от 50 градуса по Целзий и след това се оставят да...
...Сорт: Верментино 20 години 25 хл/хектар 6 500
бутилки.
Беритба: ранна и ръчна
Винификация: Пресоване без сулфити / Студена декантация 48 часа / Вкарване на дрожди и ферментация 14-15°C
Отлежаване върху фини утайки 6 месеца при естествени температури.
Филтрация, леко сулфитиране и бутилиране.
Бутилиране през пролетта.
Дегустация:
- Ярко жълт цвят;
- Интензивен аромат, характеризиращ се с бели плодове и жълти цветя от храсталака;
- Жив, кръгъл и стегнат вкус. Ретроолфакция в хармония с носа.
...В дървени и бетонни съдове. Извличане чрез пневматично пресоване. Мацерация: 35 дни.
Отлежаване: В нови бъчви (20%), върху фини утайки, в продължение на 16 месеца. Без финаж.
Дегустация: Тъмен цвят, облечен в дълбок червен нюанс. Изразителен, ароматният букет разкрива нотки на черни плодове, нотки на лакрица, подправки и деликатни цветни нотки. Мощен, вкусът разгръща елегантна структура с приятно полирани и копринени танини. Финалът е много дълъг, така че сме свидетели на едно много голямо Castillon-Côtes de Bordeaux, обещаващо много добра еволюция при отлежаване.
...Достъпно в цистерна или IBC контейнер 1000L, суровото рапично масло е най-евтиното на пазара и е предназначено за не-хранителни приложения:
Индустриални приложения
Захранване на котел с положителна енергия
Хранене на животни
Добавка в производството на продукти
Метанизатор
Смазване и др...
Суровото рапично масло, наричано "СУРОВО", се извлича директно чрез механично пресоване на семената на слънчогледа и не преминава през рафиниране или денатурация след това, то е в най-чистото си състояние.
Свържете се с нас, за да получите оферта.
...Сортове: Изненада от винопроизводителя
Възраст на лозята: 3 до 50 години
Тероар: Глинесто-варовиков
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: светъл
• Първи нос: Бели цветя
• Втори нос: Бели плодове
• В уста: Свеж и кръгъл с минерален финал, аромати на кайсии
• Средна каудалия (5/6) Съчетание храна/вино:
• Риби, морски дарове, аперитиви….
Годност: 2 до 3 години
Винификация: Откъсване/Стъпкване, след това пресоване и утаяване, накрая винификация при ниска температура (16°C). 2 седмици винификация, след това отлежаване на фини утайки през зимата. Накрая филтриране преди бутилиране с инертен газ.
... механични берби. Кратка мацерация на ципите. Пресоване. Терморегулирана алкохолна ферментация с блокирана малолактична ферментация. Традиционна винфикация в иноксова цистерна, контролирани температури. Съдържание на алкохол 12,5% об. Алергени (сулфити) Съдържа сулфити. Това розово вино е идеално за ястия с приятели, в комбинация с гриловани ястия на плоча и тиан от зеленчуци.
...кръгъл, елегантен, плодов, приятен за пиене.
Да се наслаждава през цялото време на хранене, от предястия до основни ястия.
Сервирайте добре охладен.
Продукт: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet
Площ: 2 ха
Сорт: 80% Мерло, 20% Каберне
Тероар: глинесто-варовикови почви
Визия: ясна, блестяща, гранатена цветност
Нос: плодов и експресивен
Устата: маслена, плодова и дълга...
...Био студено пресовано екстра зехтин от семейната мелница "AS PONTIS", разположена в Елхас, малко село на север от Естремадура, в Сиера де Гата, регион "Лас Урдес" (провинция Касерес).
Избрана за най-добър био зехтин в Естремадура през 2016 г. (В Естремадура има около 150 мелници за зехтин).
Произведен от сорта "Мансаниля Касерена", този зехтин е нефилтриран, от първо студено пресоване.
100...
...Достъпно в цистерна или IBC контейнер 1000L, суровото рапично масло е най-евтиното на пазара и е предназначено за не-хранителни приложения:
• Индустриални приложения
• Хранене на животни
• Добавка в производството на продукти
• Метанизатор
• Смазване и др...
Суровото рапично масло, наричано "СУРОВО", се извлича директно чрез механично пресоване на семената на слънчогледа и не преминава през...
... Шардоне.
Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар.
Рязане: Гийо.
Беритба: Ръчна.
Добиви: 55 до 65 хл/ха, позволява на гроздето да разкрие нюансите на нашия тероар.
Винификация: Много бавно пресоване, за да се запази плодовият вкус. Соковете от последното пресоване не се задържат.
Отлежаване: В съдове за 6 до 8 месеца. През целия процес решенията се вземат основно въз основа на дегустации. Тези данни естествено се допълват от технически анализи. Както и за всички вина на имота.
... очарова цялото семейство!
Активни съставки 100% с натурален произход:
+ Органично екстра върджин зехтин: масло от първото пресоване и хранително качество, изключително за подхранена и мека кожа
+ Органично нерафинирано кокосово масло: незаменимо в сапунопроизводството, това е нашата хидратираща и пяна образуваща съставка
+ Органично нерафинирано конопено масло и CBD: богато на омега 3 и 6, витамини A и E, и притежава съдържание на есенциални мастни киселини, което е много по-здравословно за вашето здраве. Синоним на нежност и еластичност за вашата кожа.
... семена от слънчоглед, без използване на химически разтворители като хексан или ацетон, последвано от водно отделяне, центрофугиране и след това продуктът преминава през сушене.
Сквизерът е бутилка, която може да се притиска, което е удобно за дозиране, той е снабден с капачка против капене и е напълнен с течен лецитин от слънчоглед.
Сквизерът е бутилка, която може да се притиска, което е удобно за дозиране, той е снабден с капачка против капене и е напълнен с течен лецитин от слънчоглед "БИО".
Нашият течен лецитин от слънчоглед е гарантирано 100%
Състояние: Ново...
... интервенции.\n\nDEGUSTATION\nКрасива светла касисова цветност. Плодов нос с комплексни аромати на червени плодове. Много фина и копринена текстура с прекрасна дължина в устата до плодовия и свеж финал, който напомня на „свеж пинотаж“. Може да се пие охладено през лятото.\n\nACCORD METS-VINS\nСирена, бели меса, средиземноморска кухня.\nИдеално се дегустира при 16°/17°\n\nСъдържание (Л): 0,75\nБруто тегло (кг): 1,2"}...
...МИЛЕСИМ : 2018
СОРТ : Шенин.
ТЕРОИР : Гравиер д'Анжу.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Нежно пресоване на 3 селекции от грозде, преминало през сушене и ботритис. Ферментация в дъбови бъчви, последвана от 12 месеца отлежаване върху фини утайки, за да се извлече сложна ароматна структура.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Котo О д'Обанс.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ : Блестяща и златиста окраска. Хармонична ароматна сложност...
...Нашият Hash Mix CBD/CBG е произведен от полена на нашите цветя. Получен чрез механична екстракция, извършена от нас.
След това преминава през студено пресоване.
Истински хаш CBD/CBG, произведен с традиционен метод.
Ароматът на нашия Hash MIX е интензивен, той ще се хареса на любителите на качествена смола.
Отгледан и произведен във Франция.
Нашият Hash Mix CBD/CBG е от органично земеделие, гарантирано без пестициди.
Boveda Humidipack предоставен с хаша за по-добро съхранение.
Съдържание на CBD: 7,5 %
Съдържание на THC: 0,30 % (лабораторен анализ)...
... кислород.
Ново проучване с ISVV (Бордо) потвърджава, че процесът Bucher Inertys значително намалява разтворения кислород в вината и променя техния органолептичен характер.
Според Филип Дарие, професор, директор на Изследователската единица по Оенология ISVV Бордо: «Червените вина от преса (Merlot и Cabernet Sauvignon), произведени през 2014 и 2013 (Merlot) чрез пресоване под неутрален газ, изразяват по...
... бурбони 1D, разредени до десета
Концентрирани мацерати от бурбони (в комплекси или единични).
Нашите етапи на производство Фитотерапия
(според стандартите GMP и моята методология HACCP)
Събиране на бурбони & транспортиране
Сортиране & почистване
Определяне на сухото тегло & Поставяне в мацерация на бурбона
Пресоване на бурбоните & Филтрация
Контрол & Регистриране
Подготовка на комплексите
Контрол, Регистриране & Съхранение
Опаковане в бутилки
Секторът „ГЕММОТЕРАПИЯ“ за Phytofrance е използването на пресен бурбон след екстракция, под неговата течна форма.
... награди в отглеждането на плодове и производството на всички сайдерни продукти; пресоване, селекция и ферментация, дестилация до стареене в френски дъбови бъчви изключително.
Посетете нашия каталог с продукти и открийте нашите гами.
...l’Oréal, LDC и Nestlé.
Две от компаниите, оборудвани от IDEAL Technologies, получиха през 2007 г. награди за усилията си в областта на рециклирането:
Coca-Cola Entreprises UK (награда „let’s recycle“) и Hero France (награда Ademe 2007 „отпадъци – 10 %“).
През 2009 г. IDEAL Technologies пусна 2 нови серии:
REVOLUTION Process (повторна употреба на материали на място) и I.TechTM (сушене с положителна...
... естествен и приятен цвят пясък и дърво
- Спадат към кръговата икономика, тъй като произлизат от естествена обработка на багасата, която е остатъкът от захарната тръстика след пресоване
- Могат да се използват повторно
Налични в 4 размера:
- 21см x 6мм (кутия с 500 сламки)
- 14см x 6мм (кутия с 850 сламки)
- 21см x 8мм (кутия с 300 сламки)
- 21см x 12мм с косо сечение (кутия с 150 сламки)
Ако сте...
... нашата фабрика в Савини-ле-Темпл (77). Нашите продукти са гарантирано без никел и без олово, и сме сертифицирани по ISO 14001.
Нашите клиенти варират от Френските и Африканските армии до модни къщи (Дior, Balmain и други), преминавайки през костюмопроизводителите на Операта в Париж, киното или историческите реконструкции.
Рязане, щамповане, пресоване, повърхностна обработка, ръчни довършителни работи… до полиране чрез удебеляване на релефа на металите с помощта на минерална камък, в което заведението остава един от малкото специалисти в света.
...SENIMPEX е вносител/износител на козметични суровини и готови продукти, произхождащи от африканското земеделие.
Търгуваме с чисти козметични растителни масла, получени чрез първично студено пресоване, и козметични масла, които не са преминали през никаква химическа обработка за създаването на вашите козметични продукти.
Нашите продукти, предназначени за козметичната индустрия, подлежат на козметични анализи в лаборатории във Франция, за да се уверим, че отговарят на действащите регулации.
... основно в областите на индустрията, от ядрената енергетика до металургията, преминавайки през химията и петрохимията. Над 450 нови референции се складират всяка година и нашият склад е увеличен три пъти от 2001 г.
Гъвкавостта на малкото предприятие и натрупаният през годините опит правят ETS Lacroix-Pellisson надежден партньор, който допринася за конкурентоспособността на вашата компания, предлагайки ви ефективни и иновационни решения. ETS Lacroix-Pellisson е специализирана в прецизното струговане от малки до големи серии, на всички метали с диаметър от 2 до 25 мм. Допълнителни операции след струговането, като: фрезоване, нарязване на резби, валцуване и пресоване, също се извършват вътрешно.
CHALON MEGARD е производител и инсталатор на оборудване и линии за производство на сирена от тип пресовани теста, варени теста, синьо сирене и други сиреневи специалитети. От производствените съдове до силно механизираните линии за производство на сирена, през мини-единиците за обработка на мляко, суроватка и солен разтвор, различните системи за формоване и пресоване, ние произвеждаме пълен...
Създадена през 1928 г., групата VAN DE VELDE е призната на няколко пазара, като строителство, мини, кариери, основно строителство, довършителни работи, индустрии и околна среда. Ние извършваме дистрибуция на строително и товарно оборудване, наем на строителни машини и производство на компактори за отпадъци. Днес, VANDEL е сертифициран производител по ISO 9001, дизайнер на най-голямото устройство...
... също така довършителни услуги на детайли чрез обезвъздушаване, четкане или полиране (автоматичен център за обезвъздушаване, полировъчна машина, сатиниращи и шлифовъчни машини), пресоване на гайки на автоматична машина, валцуване на детайли, както и услуги за повърхностна обработка, боядисване, ситопечат и сглобяване на подмодули.