...Знанието на нашите майстори сиренари и грижите, които полагат нашите майстори за узряване, нашите специалитети с цветна кора ще ви донесат най-доброто от нашия тероар през цялата година.
Мляко от крави и пастьоризирана сметана (произход Франция), сол, микробен коагулант, млечни и узрели ферменти, уплътнител: калциев хлорид.
Алергени: Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин...
...С хидрататор
В комплекта: 8 двойки плъзгачи + 8 пластмасови решетки 2/1, за сирена
Хладилен газ R134.
Изпълнение вътре и отвън от неръждаема стомана (хранителна) AISI 304 (задната част от поцинкована стомана), монокок шаси
Релси и плъзгачи от неръждаема стомана (анти наклоняващи), позволяващи позициониране на решетките по желание (разстояние 67 мм), вътрешно дъно с изтегляне и закръглени ъгли и...
... съдържание на сол, с кисели нотки и пикантни нюанси, които показват дълбоко узряване.
Произход: Паления
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко от порода чурра
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Узряло пресовано тесто, не варено, с мътен/изплакнат кора
Узряване: Между дванадесет и петнадесет месеца.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
... да се гарантира тяхната цялост и перфектно узряване, предоставяйки ни конфитюр с сладък и интензивно плодови вкус.
Със своята копринена текстура и неповторим вкус, нашият Конфитюр от смокини представлява истинската същност на Чиленто. Перфектен за обогатяване на закуската, за гарниране на десерти или за съпровождане насирена.
Съставки: Смокини от нашата земя в Мойо дела Чивитела, тръстикова захар и прясно изцеден лимонов сок.
SKU:fic/212...
...Гауда е жълто холандско сирене, произведено от краве мляко. То е узряло (полу) твърдо сирене.
Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в жълто или червено алуминиево фолио. Гауда се характеризира с мек вкус, който се засилва с времето наузряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен. Има твърда и гладка...
... европейски формат, което позволява оптимизация на вашите площи в изби и по време на транспорт.
Изработени от полипропилен, с релеф тип "дърво", те предлагат идеална опора за узряванена меки или сини сирена.
Размери на дъската за узряване: - Стандартни размери за дъска: 1100 x 350 мм, дебелина 25 мм
Размери на кошницата за узряване: - Дължина: 800 мм - Ширина: 400 мм - Височина общо: 140 мм - Височина на стека: 125 мм
Цветове: Широк избор от цветове по запитване...
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител насирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики наузряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Пармиджано Реджано, зрял 50 месеца, има силен, изразен вкус, богат на хранителни вещества и с ниско съдържание на мазнини. Идеален сирене за изискани небца и леки диети.
...В гамата на пресните продукти предлагаме овче сирене с малки размери и кръгла форма, характеризирано с неравномерни и ниско релефни ивици по цялата обиколка.
Предвиденото узряване е около 10 дни, с тази зрялост продуктът остава мек и с деликатен вкус.
Теглото на формата е около 0,500 кг.
Наличен е и в опаковка s/v цяло.
...Този контейнер за съхранение, узряване и транспорт на сирене е специално проектиран за приложение насирена, узрявани под филм.
Тази система представлява напълно нов подход към обработката насирена, узрявани под филм.
....","INGRÉDIENTS":"СЪСТАВКИ: Пастьоризирана сметана (99,40%) и пастьоризирано мляко (0,50%) - Всички с италиански произход. Без добавени консерванти.","OGM":"ГМО (Регл. 1830 / 03) Продуктът е БЕЗ ГМО: произведен без съставки, произхождащи от генетично модифицирани организми.","MODE D'EMPLOI":"НАЧИН НА УПОТРЕБА: готов за консумация (готов за ядене); да се консумира в рамките на 3 дни след отваряне.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"КОРЕКТОР НА КИСЕЛИННОСТТА: Монохидрат на лимонена киселина за храни - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"ИМЕ НА ПРОДУКТА: МАСКАРПОНЕ"}...
...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен.
Средно тегло: 2,2 кг
Минимално узряване: 35-45 дни...
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни.
Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
Сайт за електронна търговия за продажба B2C в цяла Европа на гастрономически специалитети от Италианската хранителна долина, произведени от селектирани компании от Емилия-Романя на разстояние 0 км. Нашите дегустатори са избрали най-добрите специалитети от традиционния емилиански вкус. Това са гастрономическите продукти, които се консумират всеки ден на масите в хранителната долина. Пармиджано Редж...
...„Синята крава“ (vache bleue), червени или червени и зелени етикети „Традиционен“ узряване означава, че тези сирена Комте са узрели според традиционния метод на Комте, който се използва, когато нашата фирма е основана преди почти 140 години.
Сирената Комте узряват, за да се насърчи оптималната ферментация. Всеки колелце сирене преминава през поне три изби, всяка...
...Сирене, което носи със себе си вкуса и традицията на Сардиния. Изработено от овче мляко, сол и течен телешки сирищник, това сирене се отличава с гладка коричка в тъмен сламено жълт цвят, която обгръща компактна паста с цвят на светло слама.
Еластично и деликатно, когато е младо, става леко зърнесто и разтворимо след узряване, предлагайки интензивен аромат и вкус, който варира от сладък до леко...
... мляко.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода наузряване. Първото има период наузряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период наузряване от три до шест месеца.
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
...Pak Sistemi е официален дистрибутор на Dry Ager. Оригинален немски шкаф за сухо стареене, който съчетава съвременна технология с голяма любов към месото. Dry Ager е единствената машина, която ви предоставя опит за сухо стареене без страх от развитие на бактерии, гъбички или каквито и да било други микроорганизми, които могат да навредят на месото ви и да направят крайния продукт неядлив. Освен месо, Dry Ager е подходящ и за риба, сирене, колбаси, а също така и за паста и вино.
...Позициониран в по-гурме сегмент и с гладка текстура, сиренето Senras Premium преминава през 6-месечен процес наузряване, който му придава малко по-интензивен и продължителен вкус.
Тегло: 0,5 кг
Тегло: 0,8 кг
Тегло: 1,2 кг...
...Пармиджано Реджано на 30 месеца е концентрат от вкус, ронлив и гранулиран, с изразителен аромат.
Характерният му вкус го прави триумф за вкусовите рецептори.
Дългото узряване го прави продукт с висока смилаемост и богат на хранителни вещества, подходящ за хора с непоносимост към лактоза и за малки деца.
...Сирената, произведени в уникална среда, разположена в леонската планина, на прага на Пикос де Европа. Животните - крави, козли и овце - които произвеждат основата на всички наши сирена, се хранят с великолепни пасища и са съпроводени от характерния климат на района.
Температурата и влажността на околната среда са идеални за узряванена сирената, предлагайки крайния продукт с много високо качество...
...С KUSTEC стаята за зреење, процесът на зреење насирена, меса и колбаси и др. се оптимизира.
С оптималната влажност на въздуха за зреење на сирене или обезводняване на различни колбаси и меса, нищо не пречи на получаването на висококачествен краен продукт.
KUSTEC проектира и изгражда стаи за зреење, съобразени с вашите желания и изисквания.
Автоматично управление на трансформацията на млякото в сирене (работа в съд): загряване, узряване, коагулация, рязане, разбъркване. Персонализирано производство на сирене от малка до голяма капацитет.
...“, зрели сирена или просто „моцарела“, които се отличават с автентичност, вкус и хигиенна безопасност. Компанията съществува повече от век. В духа на най-висококачествената традиция, селектира най-доброто мляко от провинция Ена и Сицилия, „използва“ климатичния фактор за естественото узряванена така наречените „исторически“ млечни продукти, широко разпространени на националния и европейския пазар. ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-ДОБРОТО СИЦИЛИЙСКО СИРЕНЕ.
...непостно мляко, той създава сирена, които са по-кремообразни и по-богати на вкус от стандартните фабрични сирена. След 2 седмици узряванена фермата, те се преместват в нашия модерен склад близо до Гауда за допълнително стареене и прецизно третиране, докато не са готови за доставка и продажба – за вас!
В допълнение към традиционното сирене Гауда (сурово мляко, 48% ф.i.д.м.) и Фермерско сирене...
... директно в нашия склад, така че купувате занаятчийско сирене направо от източника! Поради изразителния му пълноценен и пикантен вкус, ние го нарекохме Naturamel. Това е така, защото кравите пасат в сочни ливади между каналите на района, които са богати на детелини, глухарчета, билки и най-вече свежо зелено трева! Естественото узряване в нашия склад се извършва ръчно на дъски от бор. Нашата система за качество и безопасност на храните гарантира критичен контрол на продукта, хигиенична работа, както и проследимост на суровините и крайния продукт.
... няма възможност за кръстосано замърсяване.
Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности:
Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процес на производство и узряване.
Сирене Опушено - преминава през естествен процес на опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус.
Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...