... да се гарантира тяхната цялост и перфектно узряване, предоставяйки ни конфитюр с сладък и интензивно плодови вкус.
Със своята копринена текстура и неповторим вкус, нашият Конфитюр от смокини представлява истинската същност на Чиленто. Перфектен за обогатяване на закуската, за гарниране на десерти или за съпровождане насирена.
Съставки: Смокини от нашата земя в Мойо дела Чивитела, тръстикова захар и прясно изцеден лимонов сок.
SKU:fic/212...
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Пармиджано Реджано, зрял 50 месеца, има силен, изразен вкус, богат на хранителни вещества и с ниско съдържание на мазнини. Идеален сирене за изискани небца и леки диети.
...В гамата на пресните продукти предлагаме овче сирене с малки размери и кръгла форма, характеризирано с неравномерни и ниско релефни ивици по цялата обиколка.
Предвиденото узряване е около 10 дни, с тази зрялост продуктът остава мек и с деликатен вкус.
Теглото на формата е около 0,500 кг.
Наличен е и в опаковка s/v цяло.
...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен.
Средно тегло: 2,2 кг
Минимално узряване: 35-45 дни...
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни.
Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
Сайт за електронна търговия за продажба B2C в цяла Европа на гастрономически специалитети от Италианската хранителна долина, произведени от селектирани компании от Емилия-Романя на разстояние 0 км. Нашите дегустатори са избрали най-добрите специалитети от традиционния емилиански вкус. Това са гастрономическите продукти, които се консумират всеки ден на масите в хранителната долина. Пармиджано Редж...
...Сирене, което носи със себе си вкуса и традицията на Сардиния. Изработено от овче мляко, сол и течен телешки сирищник, това сирене се отличава с гладка коричка в тъмен сламено жълт цвят, която обгръща компактна паста с цвят на светло слама.
Еластично и деликатно, когато е младо, става леко зърнесто и разтворимо след узряване, предлагайки интензивен аромат и вкус, който варира от сладък до леко...
...Пармиджано Реджано на 30 месеца е концентрат от вкус, ронлив и гранулиран, с изразителен аромат.
Характерният му вкус го прави триумф за вкусовите рецептори.
Дългото узряване го прави продукт с висока смилаемост и богат на хранителни вещества, подходящ за хора с непоносимост към лактоза и за малки деца.
...“, зрели сирена или просто „моцарела“, които се отличават с автентичност, вкус и хигиенна безопасност. Компанията съществува повече от век. В духа на най-висококачествената традиция, селектира най-доброто мляко от провинция Ена и Сицилия, „използва“ климатичния фактор за естественото узряванена така наречените „исторически“ млечни продукти, широко разпространени на националния и европейския пазар. ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-ДОБРОТО СИЦИЛИЙСКО СИРЕНЕ.
... от най-високо ниво. Търгувани продукти: широка гама от продукти за хигиена на вашата ферма и вашите крави, продукти и резервни части за вашата доилна инсталация, системи за вентилация и дестратификация на въздуха, продукти за зоотехника като цяло. Охладителни резервоари за мляко от 100 до 18000 литра, хладилни камери за месо, узряваненасирена, зеленчуци. Всички търгувани продукти се инсталират и предоставят с обслужване директно от нас.
Индустриални хладилни системи
Системи за узряванена колбаси
Узряване и съхранение насирена
Охлаждане и размразяване
Климатични системи
Фурни за готвене на мортадела - шунка...
Bongetta Formaggi е специализирана в узряването и нарязването на италиански и не само италиански сирена.
Ние можем да предоставим пълен пакет от сирена: Grana Padano Dop и Parmigiano Reggiano Dop в различни степени наузряване, нарязвания и настъргани. Много италиански DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, швейцарски сирена, твърди сирена, меки сирена, козе и овче сирена, Provoloni, млади, полусилни и супер узрели млекарски сирена.
Нашата компания, която оперира на международния пазар, проектира и изгражда: инсталации за сушене и узряванена колбаси с и без дим, шунка и сирена; инсталации за размразяване; камери за съхранение на храни; инсталации за климатизация; чисти помещения; тунели за охлаждане, замразяване, пастьоризация и много други.
... малък, среден и голям обем, и включва специални инсталации за узряване и стареене на колбаси, сирена и за отлежаване на вина. Гамата стационарно охлаждане включва много компресорни централи, хладилни агрегати за големи складове, супермаркети и търговски площи, както и кондензаторни единици, изпарителни единици и охладители на течности (чилъри).
Единиците на Заноти за охладен транспорт на пресни и...
...Предварително изградени хладилни складове? Хладилни камери за? съхранение на хранителни продукти;? замразяване;? сушене и узряване? Оборудване на помещения за преработка на месо? Въздушни пътища? Производители на лед M.C.R. Pili & Introvini на Antonio Pili S.a.s. - Факс и имейл:...
La Frigo Impianti S.r.l. е компания от Умбрия, която оперира на международния пазар повече от двадесет години, проектира и изгражда: инсталации за сушене и узряванена колбаси с и без дим, шунка и сирена; инсталации за размразяване; камери за съхранение на храни; инсталации за климатизация; чисти помещения; тунели за охлаждане, замразяване, пастьоризация и много други.